5 alkalmazás az online taxi és motorkerékpár-taxisok támogatására, hogy szórakoztató legyen!

Ön online taxi vagy motorkerékpár-taxisofőr, aki azt akarja, hogy a rendelése gacor legyen? Először telepítse az öt támogató alkalmazást a grab és a gojek illesztőprogramokhoz, hogy a megrendelések zökkenőmentesen működjenek!

Dolgozzon a taxisofőr és online motorkerékpár taxi az elmúlt 2 évben növekszik. Nem csak a 40-es éveiben járók, most sok fiatal versenyez online taxis és motoros taxis szeretne lenni.

Az online szállítási szolgáltatásokra ugyanis valóban szüksége van a közösségnek, különösen a fővárosban élőknek.

Online taxis és motoros taxisofőrnek képesnek kell lennie arra, hogy maximalizálja az okostelefonok használatát a jó munka érdekében.

Az egyik módszer a megfelelő és hasznos alkalmazások letöltése az online taxi és motorkerékpár-taxisofőr munkájának támogatására. Az alábbiakban bemutatunk 5 támogató alkalmazást, amelyeket telepíteni kell a markoló- és motorkerékpár-vezetők számára.

Az online taxik és az okéki illesztőprogramok által telepítendő támogató alkalmazások listája

1. Waze és Google Maps

Fotó forrása: Fotó: i.kinja-img.com

Waze nagyon alkalmas az online motorkerékpár-taxisok számára, mert olyan funkcióval rendelkezik, hogy elkerülje az fizetős utakat. A megjelenés az egyszerű és képes pontosan meghatározni a hely helyét is.

Eközben a Google Maps minden bizonnyal nagyon hasznos azok számára, akik online taxisofőrként dolgoznak.

2. Pénzszerető

Fotó forrása: Fotó: 1.bp.blogspot.com

Pénzszerető egy olyan alkalmazás a bevételek és kiadások nyilvántartására, akár napi, heti vagy havi. Ez az alkalmazás segíthet ebben rekord bevétel egy nap vezetés és online taxisofőrré válás után.

3. Zöldítsd

Fotó forrása: Fotó: androidheadlines.com

Néha az online taxi- és motorkerékpár-taxitársaságok Android okostelefonokat kínálnak nem túl jó specifikációkkal.

Ezért gyakran van lemaradás, mert túl sok alkalmazás futó alkalmazások (online motorkerékpár-taxi alkalmazások, Google Maps, Waze és mások).

Jól, Greenify Ezzel leállíthatja a sokat elfoglaló alkalmazásokat Smartphone RAM Ön. Tehát az okostelefon késésmentes lesz, és zökkenőmentesen működhet.

4. GPS állapota és eszköztár

Fotó forrása: Fotó: i.ytimg.com

Biztosan tapasztalt olyan helyzeteket, amikor a Google Maps vagy a Waze nem tudta pontosan leolvasni az Ön tartózkodási helyét, igaz? Ennek oka az okostelefon GPS-készüléke nincs kalibrálva helyesen.

Használhatja az alkalmazást GPS állapota és eszköztár hogy megoldja a problémát. Most gyorsabban felveheti utasait.

5. AccuWeather

Fotó forrása: Fotó: lh3.googleusercontent.com

AccuWeather Ez nagyon fontos azok számára, akik online taxi- és motoros taxisofőrként dolgoznak, mert tudja, hogy ma esős vagy napos idő lesz.

Ha az AccuWeather megmutatja, hogy esős lesz délután, akkor felkészülhet, ha később hoz magának esőkabátot Önnek és utasainak.

Tehát 5 támogató alkalmazás van, amelyeket a markoló vagy a motorkerékpár vezetőinek kell telepíteniük. Az öt alkalmazás segítheti online taxi- és motorkerékpár-taxisofőr munkáját.

Sok szerencsét. Ne felejtsd el Ossza meg ha az alábbi megjegyzések oszlopban más alkalmazásokat ismer.