5 módszer a legfrissebb, minden típusú Samsung 2020 képernyőmentésére

Hogyan lehet képernyőképet készíteni a Samsungról, valójában nagyon könnyű ✅ megtenni. Íme 5 módszer a SS Samsung HP SS-kipróbálására

A Samsung képernyőképének elkészítésének módja valójában nem sokban különbözik attól, hogy hogyan lehet a képernyőt egy másik Android mobiltelefonon, bandán rögzíteni.

A HP egyik legfontosabb jellemzője az képernyőképek az aktuális képernyő. Ez gyakran azért történik, hogy képet készítsen egy beszélgetésről az alkalmazásban csevegés.

Ezenkívül még sok más helyezhető el ebből a szolgáltatásból, például dokumentumok készítése és fényképek mentése. Ennek ellenére még mindig vannak olyanok, akik nem értik, hogyan kell használni.

Akkor hogyan hogyan kell képernyőképet készíteni a Samsungról? Nyugi, az ApkVenue megmondja a teljes módszert, és kipróbálhatja a Samsung minden típusú mobiltelefonján, bandában!

A Samsung Mobile Screenshot gyűjteménye minden típushoz

A Samsung J2, J7, A70 vagy más sorozatú bandák képernyőmentésének módját keresi? Valójában a módszer szinte ugyanaz, bár a HP sorozat különbözik egymástól.

Még, hogyan kell SS Samsung HP Az alábbiakat megteheti a dél-koreai gyártó által készített megjegyzésben és táblázatban is. Nézze meg az alábbi részleteket!

1. Hogyan készítsen Samsung képet a képernyõ ellopásával

A legújabb Samsung S10, S20 vagy Samsung mobiltelefon képernyőképeinek megtekintéséhez törölje a kezét álnevével elcsór balról jobbra a HP képernyőn.

Várjon egy hangot redőny kamera annak jeleként, hogy sikeresen készítettél képernyőképet, bandát.

De ne feledje, hogy először aktiválnia kell ezt a funkciót. Általában ez a szolgáltatás automatikusan aktiválódik.

De, ha bajod van, megpróbálhatod követni az alábbi lépéseket, banda!

 • 1. lépés - Lépjen be a menübe Beállítások >Speciális funkciók vagy egy régebbi verzióhoz Beállítások >Mozgások és gesztusok.

 • 2. lépés - Kapcsolja be toogleTenyérrel csúsztassa ujját a rögzítéshez.

 • 3. lépés - Kész. Zárja be a Samsung képernyőmentési menüjét, és próbálja meg rögzíteni a kívánt képernyőt.

2. Hogyan lehet képernyőképet készíteni a Samsungról a gombok segítségével

Egy funkció használata során bonyolult Palm csúsztatás mert gyakran rosszul veszi, vagy először többször kell megpróbálnia? Ha igen, csak használja a Samsung mobiltelefon gombjait.

Pillanatkép Power and Home gombbal

A Samsung J7 és más régi verziók képernyőképének elkészítéséhez használja a Home gombot. Annak érdekében, hogy világosabb legyen, vegye figyelembe az alábbi lépéseket:

Fotóforrás: digitaltrends.com

 • 1. lépés - Nyomja meg a gombot Erő és itthon egyidejűleg.

 • 2. lépés - Tartson egy pillanatig amíg a vibrációs módot aktiválja, kattogó hang vagy rezgés nem jelenik meg.

Ne feledje, hogy a Samsung módszerrel készített képernyőkép módja csak akkor hajtható végre, ha a mobiltelefonon továbbra is van Kezdőlap gomb.

Pillanatkép a Power és a Volume Down gombokkal

Eközben a legújabb Samsung mobiltelefonok átlagosan megszüntették a Home gombot.

De nyugodj meg! A Kezdőlap gomb nélkül más módszerekkel is képernyőképet készíthet a Samsung A11 és a legújabb Samsung kiadásokról.

 • 1. lépés - Válassza ki a rögzíteni kívánt aktív képernyőt. Ezután egyszerre nyomja meg a gombot Erő és Lehalkít.

 • 2. lépés - Tartsa addig, amíg egy hang meg nem jelenik redőny kamera. Kész, deh! A képernyőkép eredményeit automatikusan menti a mobiltelefon galéria.

3. Hogyan lehet képernyőképet készíteni a Samsungról az S Pen segítségével

Fotóforrás: pcworld.com

Ez kifejezetten a Samsung sorozathoz készült, amely S tollal van felszerelve. A Note sorozaton kívül néhány tabletta, például a Tab A is képes erre a technikára. A módszer a következő:

 • 1. lépés - Aktiválja a menüt Légi parancsnokság amely automatikusan kilép, amikor felhívja az S tollat. Vagy megnyomhatja az S toll gombját is.

 • 2. lépés - Válassza a lehetőséget Screen Write hogy képernyőképet készítsen.

 • 3. lépés - Mielőtt befejezné a képernyőképek készítését, hozzáadhat néhány megjegyzést a képhez.

 • 4. lépés - Ha végzett, nyomja meg a gombot Ossza meg vagy Mentés.

4. Hosszú Samsung képernyőkép

Ahelyett, hogy a Samsung képernyőképeit egyesével készítené minden képernyőn, vagy képernyőfelvevő alkalmazást használ, könnyen készíthet hosszú képernyőképeket, tudod!

Azoknak, akik nem tudják hogyan lehet hosszan screenshotolni a Samsung-on és más androidos telefonok, csak vessen egy pillantást a következő cikk oktatóanyagára!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. Hogyan készítsünk Samsung képernyőképet egy alkalmazás segítségével

Kedvesnek érzi magát a mobiltelefon fizikai gombjainál? Ha igen, akkor miért készíthet képernyőképeket a Samsung mobiltelefonjairól képernyőkép alkalmazás Samsung.

Hogy megtudja, mik az ajánlások a HP screenshot alkalmazáshoz, a teljes áttekintést az alábbi cikkben láthatja, banda!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez csak néhány volt hogyan kell képernyőképet készíteni a Samsungról minden típus, beleértve a régi és a legújabb Samsung mobiltelefonokat is. Könnyű, igaz?

Ne feledje, ne hagyja, hogy a Samsung mobiltelefonjának képernyőfelvétel funkcióját visszaéljék. Alapján ITE törvény, tilos képernyőképeket készítenünk a beszélgetésekről engedélyük nélkül.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah