a nyomtató képes otthon nyomtatni, ez az öt őrült újítás a 3D nyomtató eredményei között!

A nyomtatók nemcsak papírt tudnak nyomtatni, srácok. A nyomtatók őrült újításokat is létrehozhatnak! Ez 5 jó termék a 3D nyomtatóktól.

Amikor meghalljuk a szót nyomtató ami azonnal eszembe jut, az egy eszköz a szöveg és képek papírlapokra történő nyomtatásához. De most a nyomtatónak több funkciója van srácok.

Új újítások, nevezetesen 3D nyomtatás most itt van. Ez a 3D nyomtató különféle tárgyakat képes kinyomtatni kívánságaink szerint. Ez 5 termék a 3D nyomtatásból ami elképesztően jó!

  • 3Doodler, a képeket valósággá tevő 3D nyomtató toll
  • A világ első 3D nyomtatóval nyomtatott apartmanja
  • Őrült! Ez a szakács divatos ételeket készít egy 3D nyomtatóval

Íme a 3D nyomtató innováció 5 terméke

A 3D nyomtatás a a digitális minták háromdimenziós objektumokba nyomtatásának folyamata egy speciális nyomtató segítségével. Ennek a 3D nyomtatónak minden bizonnyal más formája van, mint a hagyományos papírnyomtatóknak. Íme 5 jó 3D-s nyomtató-újítás:

1. A házakat 24 órán belül kinyomtatják

A cég Oroszországban 24 órán belül sikerült házat építeni. Ezt a minimalista házat egy nagy 3D nyomtató segítségével építették. Ez a 3D nyomtató képes házat építeni a rendkívül hideg Oroszország közepette.

2. Emberi szervek

3D nyomtatók is használhatók az orvosi világban. Ezt az eszközt arra használják, hogy szerveket állítsanak elő az orvosi csapat képzési közegeként. Ezenkívül a tudósok most már 3D-s nyomtatókat is fejlesztenek az emberi testben működő szervek előállítása érdekében.

3. A jövő étele

Nem tud főzni? Csak nyomtassa ki az ételt 3D-nyomtató segítségével. A 3D nyomtatók különféle menüt készíthetnek, kezdve a süteményektől, a pizzáktól és még a rágógumitól is. Gimana, akit érdekel a próbálkozás srácok?

4. Protetikus szervek

Protézisek egy mesterséges ember, akit úgy alakítanak ki, mint egy igazi emberi szerv. Feladata a sérült vagy deformált szervek pótlása. Ez a 3D nyomtató hasznos a fogyatékossággal élők számára, mert a költségek sokkal olcsóbbak.

5. Játékok és különféle egyéb trükkök

A 3D nyomtatókat most tömegesen gyártják srácok. Használhatja ezt a nyomtatót különféle tárgyakat készíteni mint például a miniatűrök, játékok, kiegészítők, tulajdonságok és mások. Ismeri azt a kalapot, amelyet T'Challa anyja viselt a filmekben Fekete párduc? Ez egy 3D nyomtató eredménye is, tudod.

Ott van srácok5 termék a 3D nyomtatásból ami nagyon klassz. A technológia fejlődése valóban rendkívüli. Érdeklődik a vásárlás iránt srácok?

Olvassa el a cikkeket is 3D nyomtatás vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found