a youtube lejátszás gombjainak típusai, amelyeket beszerezhet, megtervezheti saját?

Nemcsak a fizetések, hanem a YouTube-alkotók is jogosultak a YouTube Alkotói Díj megszerzésére, ha meghaladták az előfizetők egy bizonyos számát.

Youtube a világ legnagyobb videómegosztó platformja. Becslések szerint 2019 áprilisában havi aktív YouTube-felhasználók érik el 2 milliárd ember!

Természetes, hogy sok ember megszállottja, hogy YouTube-rajongók, bandák vagyunk. Amellett, hogy híres, a YouTube miatt is meggazdagodhat.

Ennek ellenére sok mindenre törekednie kell, hogy híres YouTuberré váljon. Néhány közülük nézetek, kedveli, és természetesen előfizetők, kérem.

A legnépszerűbb tartalomkészítőknek adott YouTube Play gombok típusai

A YouTube nem habozik díjakat és díjakat adni aktív és nagy teljesítményű tartalom-alkotóinak. Nem csak fizetések, hanem a YouTube-felhasználók is kereshetnek YouTube Play gomb.

A YouTube Play gomb, amelyet most hívnak YouTube Alkotói Díjak egy fizikai díj, amelyet azoknak a tartalomalkotóknak ítélnek oda, akik elértek bizonyos számú előfizetőt.

Nem csak díjak, banda. Bizonyos számú előfizetővel rendelkező YouTube-felhasználók is kaphatnak haszon vagy profit, pedig még nem érte el a Play Button szintet.

1. Juttatási szint

Juttatás szintje a tartalomkészítők szintje, akik nem voltak jogosultak fizikai díjakra, de elérték az előfizetők egy bizonyos számát.

A tartalomalkotó előfizetőinek száma alapján 3 szint létezik:

  • Grafit: A grafit a YouTube által megadott csatornák szintje kevesebb mint 1000 előfizető. A YouTube-nak nincs több ajánlata ezen a szinten.

  • Opál: Opal a tartalomkészítő, akinek van 1000–9999 előfizető. Az opál szintű YouTuberek keresetszerzéssel jelentkezhetnek bevételszerzésre a YouTube-on 4000 megtekintés egy év alatt és megfelelt az értékelésnek.

  • Bronz: A bronz az a szint, amelyet a tartalomalkotó elér, amikor eléri 10 000 előfizető. Ha a csatorna azbevételszerzés, a tartalomkészítőnek lehetősége van opciók hozzáadására Teespring monetizáció.

2. Ezüst játékgomb / ezüst alkotói díj

Amikor az ellenőrzött tartalomkészítő elérte 100 000 előfizető, önként jelentkezhetnek keresetre Ezüst lejátszás gomb, banda.

Azonban korábban csatornájukat először a YouTube-nak kellett felülvizsgálnia. Ez azért van, hogy a csatorna megszakadjon Közösségi irányelv burjánzó.

Az "Ezüst" név ellenére a lepedék 92% nikkelből, 5% szénből, 2,5% cinkből és számos más fémből készül.

Mérete meglehetősen kicsi, és az emléktábla elején található a Play Button logó és a csatorna neve.

3. Gold Play Button / Gold Creator Award

Arany Alkotói Díj elismerő tábla a kiválasztott csatornák számára, akiknek sikerült elérniük 1.000.000 előfizető. A Jalantikus YouTube-csatorna ezek közé tartozik, tudod, banda.

Ez az emléktábla sárgaréz fémből készül, nem valódi arannyal bevont bandával. Kezdetben ez a díj úgy alakult, mint egy üveg keretbe burkolt gomb.

Most ennek a díjnak a kialakítása még egyszerűbb, nevezetesen egy plakát formájában, elől a Play Button logóval és a csatorna nevével. Ezért most már nem Play Button a neve, banda.

4. Diamond Play Button / Diamond Creator Award

Gyémánt Alkotói Díj a díjat azoknak a tartalomalkotóknak ítélik oda, akik elérték 10 millió előfizető.

Nincs sok tulajdonosa ennek a díjnak, banda. Csak arról 432 csatorna csak 2019 júniusában.

Indonéziában csak néhány alkotó van, aki megkapja ezt a díjat, köztük Ria Ricis és Atta Halilintar.

Korábban ellentétben ez a díj egyedülálló háromdimenziós formával rendelkezik. A Play Button logó belseje ezüstözött fémből készült.

Eközben a külső része fényűző kristályokból készül.

Szállításkor a Diamond Play Button fekete bőröndbe volt csomagolva, hasonlóan egy igazi gyémánthoz.

Nem csak a csomagolás, banda. A tárgy alakja nagyon hasonlít egy valódi gyémánthoz.

5. Egyéni alkotói díj

Minél magasabb a díja, annál kevesebb csatornának lesz meg.

Egyéni alkotói díj egy olyan díj, amelyet a YouTube kap az elért csatornákért 50 millió előfizető.

A különbség a többi díjjal abban áll, hogy a címzett megrendelheti ezt a díjat a kívánt formában és színben.

Jelenleg új 6 csatorna világszerte, amely 50 millió előfizetőt tud elérni a YouTube-on, tudod!

PewDiePie az első csatorna, amely megszerezte ezt a díjat. A PewDiePie Custom Creator Award logó formájában jelenik meg BroFist vörös színű. A díjat Ruby Play Buttonnak nevezte el.

6. Vörös Gyémánt Alkotói Díj

Jelenleg többé-kevésbé vannak 23 millió YouTube-csatorna a világ körül. Ezek közül csak 2 olyan csatorna létezik, amelyeknek több mint 100 millió előfizetője van, nevezetesen a PewDiePie és a T-sorozat.

Ezért a YouTube külön díjakat adott az összecsapott két nagy csatornának.

Red Diamond Creator Award az alak megegyezik a Gyémánt Alkotói Díjjal, azzal a különbséggel, hogy a szín más.

Ennek az egy díjnak sötétvörös Play gombja van. Ezenkívül a díjat a világ legritkább gyémántjának színéről nevezik el. Ez megfelel a címzettek számának, 23 millióból csak 2, banda!

Ez Jaka cikke a YouTube alkotói díjainak típusairól, amelyeket a legnépszerűbb tartalomalkotók kapnak. Remélhetőleg ez a cikk hasznos lesz számodra, banda.

Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Youtube vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found