Az 5 legjobb alkalmazás az android teljesítményének akár 200% -kal történő felgyorsítására

Ezúttal az ApkVenue megvitatja a legjobb alkalmazásokat, amelyekkel javíthatja az Android-okostelefon teljesítményét, amelyet először gyökerezett meg. Melyek az alkalmazások? A következő az áttekintés.

Gyökeresedés tevékenység a hozzáférési jogokat kap még magasabb (hasonló a superuser az operációs rendszeren Linux) androidos okostelefonján, amely lehetővé teszi számos további, hozzáférést igénylő alkalmazás telepítését gyökér. Ennek oka, hogy annyi képzett felhasználó gyökerezik, számos alkalmazás áll rendelkezésre kering a Play Áruházban amely számos érdekes funkciót kínál, de gyökereztető hozzáférést igényel.

Nevezzük YouTube mod alkalmazásnak, Ainur Nero-nak, hogy javítsuk az android hangminőségét és így tovább. Nos, a sok olyan alkalmazás közül, amelyek root hozzáférést igényelnek, ezúttal az ApkVenue megvitatja a legjobb felhasználási lehetőségeket javítsa az Android okostelefonok teljesítményét te, aki már gyökeret vertél. Melyek az alkalmazások? A következő az áttekintés.

  • Hogyan szerezhetünk root hozzáférést anélkül, hogy rootolnunk kellene az Android-ot
  • Hogyan adjunk RAM-ot Android-hoz ROOT nélkül a Greenify használatával
  • Könnyű módszerek az Android könnyítésére a Root Booster segítségével

5 legjobb alkalmazás az Android teljesítményének akár 200% -os felgyorsítására

1. Zöldítsd

Fotó: play.google.com

Greenify egyike azoknak a további alkalmazásoknak, amelyeket telepíthet az Android okostelefon eszköz gyökerezése után. Ez az alkalmazás fel van szerelve képességekkel alkalmazások leállításához (hibernálásához) androidos okostelefonján, amely folyamatosan működik a háttérben, így túlterheli az eszközt, és lemeríti az eszköz akkumulátorát is.

Valójában srácok nem kell gyökeret verni hogy telepíthesse ezt az alkalmazást. Ha azonban úgy dönt, hogy rootolja és telepíti ezt az alkalmazást, akkor megteszi kap néhány extra funkciót például egy olyan funkció, amely bizonyos alkalmazásoktól folyamatosan kap értesítéseket, annak ellenére, hogy az alkalmazás hibernált állapotban van.

2. Trickster Mod Kernel beállításai

Fotó: play.google.com

Trickster Mod Kernel Settings Ez egy olyan alkalmazás, amely nagyon alkalmas a használatra előre felhasználó hogy különböző beállításokat változtasson meg az Android okostelefonok kerneljén és módosításokat. Néhány közülük hozzáférés az Android Debug Bridge-hez keresztül vezeték nélküli, Csinálni túlhajtott, a CPU-statisztikák ellenőrzése, a készülék MPU-feszültségének csökkentése, hogy az akkumulátor hosszabb ideig éljen, és így tovább.

3. Intelligens emlékeztető

Fotó: play.google.com

Smart Booster egy olyan alkalmazás, amely nagyon alkalmas az Android okostelefon teljesítményének bizonyos módon történő javítására végezze el a tisztítást a RAM - on és az SD kártyán történő felhasználás során megmaradt különféle hulladékok (beleértve a gyorsítótár).

Ezen túlmenően, ez az alkalmazás a következőkkel is rendelkezik: kapcsolja ki a futó alkalmazást háttér okostelefonját. Használhatja ezt az alkalmazást a-ként is Alkalmazáskezelő (Csinálni biztonsági mentés, automatikus indítás alkalmazások stb.).

4. L Sebesség

Fotó: play.google.com

L Sebesség egy androidos alkalmazás, amely ismert az Android okostelefon teljesítményének javításáról, természetesen a root után. Ez a mindössze 5 MB méretű alkalmazás sok funkciót kínál.

Jellemzői a felhasználók engedélyezésétől terjednek bütyköl a Kernellel, teljesítmény javítása szerencsejáték, csökkentse lemaradás androidos okostelefonján növelheti az akkumulátor élettartamát, tiszta fájlokat szemét és gyorsítótár, és még sok más.

5. Link2SD

Fotó: play.google.com

Alkalmazás Link2SD egy olyan alkalmazás, amely az ApkVenue szerint meglehetősen egyedi funkciókat kínál, ahol sokan azt gondolják, hogy ez egy alkalmazás lenyűgözte az Android operációs rendszert hogy a rendszer észlelje, hogy az eszköz memóriája a kelleténél nagyobb. Amikor valójában csak külső memóriát használ extra eszközként.

Ehhez az alkalmazáshoz a felhasználóknak létre kell hozniuk 2 partíció tovább Micro SD, amelyek közül az egyik ideiglenes adathordozóként, a másik pedig további szegmensként szolgál. A Link2SD később lesz link apk fájl srácok abba az extra szegmensbe, és válasszon egy sort parancsikon az első partíción.

Nos, később, amikor telepíteni szeretne egy alkalmazást a belső memóriába, amely megtelt, az Android operációs rendszere úgy gondolja, hogy a belső memória mérete nagyobb, mint (a kiegészítő szegmens miatt) és az apk fájl parancsikonjának olvasása az első telepítendő partíción, annak ellenére, hogy a telepített apk fájl valójában a kiegészítő szegmensben van.

A fenti tulajdonságokon kívül ez az alkalmazás is csatlakozhat .dex fájlok, könyvtár fájlok, az alkalmazás belső adatait, valamint az automatikus gyorsítótár-tisztítási funkciót, amely megkönnyíti az Android okostelefonok RAM-terhelését. Valójában ez az alkalmazás egy kicsit bonyolult a működésében, de ha Ön felhasználó előleg, ezt az egy alkalmazást érdemes kipróbálni.

Ez volt az Az 5 legjobb alkalmazás az Android okostelefon teljesítményének felgyorsítására ti, gyökeresedés után. Melyiket telepítette és melyek a kedvencei? Jaka személy szerint a Greenify-t és az L Speed-et részesíti előnyben. , remélhetőleg hasznos, sok szerencsét. Győződjön meg róla, hogy hagy egy nyomot a megjegyzések oszlopban és Ossza meg barátainak.