7 módszer a Google Chrome felgyorsítására és a RAM megtakarítására

Így lehet gyorsítani a Google Chrome-ot egy PC-n, hogy az könnyedén, más néven lassúsággal működjön és RAM-ot takarítson meg.

Az első, 2008-ban megjelent Google Chrome mára a világ egyik legjobb és legnépszerűbb böngészőjévé vált. Mind a PC, mind a mobil változat számára, mert rugalmas, sok funkcióval rendelkezik, és ingyenesen is elérhető cross platform. Sajnálatos módon, Króm szintén ismert, hogy pazarolja a RAM-ot és lemeríti a laptop akkumulátorának élettartamát.

Ezután hogyan lehet felgyorsítani a Google Chrome-ot, és stabilabbá és nem egyszerűbbé tenni a teljesítményt összeomlik annak ellenére, hogy több fül van nyitva? Próbálj kinyitni Feladatkezelő A számítógépén látni fogja, hogy rengeteg különböző bejegyzés van a Chrome-hoz. Minden fül miatt, bővítmények, és bizonyos kiterjesztések hozzájárulnak a memória fogyasztásához. Ez valójában gyorsabb élmény biztosítása, de a gyakorlatban valóban csökkenti a teljesítményt és lemeríti az akkumulátort.

  • Az olvasó mód aktiválásának egyszerű módjai a Google Chrome Android rendszeren
  • Itt van a 10 legjobb böngésző a Google Chrome helyettesítésére
  • Hogyan menthető az internetes adatkontingens a számítógépen a Google Chrome böngészőben

7 tipp a Google Chrome gyors futtatásához és a RAM mentéséhez

A Google nem vak és nem vak erre a problémára. Most számos dolgot megtehet a RAM-használat visszaszorítása érdekében, hogy a Chrome továbbra is könnyedén, vagyis nem lassan működjön. Jelentés a Techspot, itt az ApkVenue néhány „rejtett” funkciót oszt meg, hogy felgyorsítsa a Google Chrome-ot, hogy böngészés közben maximális eredményt érjen el.

1. Zárja be kézzel

Amikor a Chrome kezd érezni, nézze meg a háttérben futó folyamatokat a billentyűkombináció megnyomásával CTRL + ALT + Törlés a Feladatkezelő megnyitásához. Ezután nyissa meg a Folyamatok fület, ahol megtekintheti a Chrome RAM-használatát. Most a Google Chrome felgyorsításának első módja, csak zárja be a nem szükségeseket.

2. Távolítsa el a fel nem használt kiterjesztéseket

Csak mert tetszik Letöltés videók a YouTube-on, így megteheted Letöltés egyetlen kattintással nem jelenti azt, hogy állandóan futó kiterjesztésre lenne szüksége. Legyen szelektív a bővítmények telepítésével kapcsolatban, manuálisan is beállíthatja őket, és szükség esetén bekapcsolhatja őket. Ha szükséges, távolítsa el, ha nem használják.

3. Aktiválja a beépülő modult Kattintson a játék elkezdéséhez

A Chrome most kezdi blokkolni a Flash formátumú hirdetéseket, és ez év elejétől a szabványos Flash-t is blokkolni fogja, néhány nagy webhely kivételével. Maga a Chrome már rendelkezik egy funkcióval beépített clik-to-play hogy mindenki számára működik bővítmények. Aktiválásához nyissa meg "chrome: // beállítások", kattintson"haladó beállítások mutatása", majd kattintson a"Tartalmi beállítások". Görgessen le a szakaszig bővítmények és válassza a "Hadd válasszam, mikor kell futtatni a plugin tartalmat".

Ügyeljen arra is, hogy a "mindig futni engedték"nincs aktiválva, mert felülírja a beállítást klikk-játszani. Nos, ha olyasmit lát, ami nem fontos a listán bővítmények, kapcsolja ki vagy törölje, mint a kiterjesztéssel tettük.

4. Telepítse az One Tab vagy a The Great Suspender Extension alkalmazást

Ha általában több lap van nyitva egyszerre, és nem kívánja megváltoztatni ezt a szokást, van néhány kiterjesztés, amely elősegítheti a Google Chrome rammentését. Két legnépszerűbb választás One Tab és A Nagy Felfüggesztõ. One Tab segítségével egyetlen kattintással bezárhatja a megnyitott lapokat, és helyette listává alakíthatja őket. Ha hozzáférnie kell ezekhez a lapokhoz, akkor az összes lapot egyszerre vagy külön-külön visszaállíthatja rájuk kattintva link minden egyes. Könnyedén exportálhatja és importálhatja a füleket URL-ek listájaként. Attól függően, hogy hány fül fut, és hány parancsfájl fut a füleken belül, az összes fül áthelyezése az Egy fülre lehet a legjelentősebb módja a Google Chrome felgyorsításának.

Váltani A Nagy Felfüggesztõ, hogyan működik, egy ideig automatikusan felfüggeszti a fel nem használt lapokat. Szabadítson fel memóriát és a nem használt fülek által használt processzort. A fülek visszatérhetnek, ha újra kattint, és beállíthatja, hogy mennyi ideig várjon a fülek felfüggesztése előtt.

A Google maga teszteli a megnevezett funkciót eldobás fül kezdje tovább Chrome 45-ös verzió, nagyjából ugyanúgy, mint a The Great Suspender kiterjesztés. Ha engedélyezve van, akkor a füleket automatikusan eldobja, ha a rendszer memóriája kevés és elegendő lesz újratöltve amikor rákattint. Érdekes módon a Chrome sorosítási füleket ad hozzá, így a fülek felfüggesztése után és újratöltés Ha rákattintasz, töltsd be újra, és visszatérhet oda, ahol abbahagyta.

5. Próbálja ki a Chrome kísérleti funkcióit

Akik meg akarják érezni a Google által fejlesztett új funkciók sorozatát, kipróbálhatják a Chrome kísérleti funkcióit. Nyílt az út króm: // zászlók nak nek címsáv, kap egy rövid figyelmeztetést, amely szerint a kísérleti funkciók változhatnak, összeomlik, vagy bármikor eltűnik. Íme néhány javasolt funkció, amelyet kipróbálhat.

  • Raszter szálak száma: Ha megváltoztatja ezt a számot "Alapértelmezettről" "4" értékre, felgyorsítja a folyamatot renderelés kép.
  • Gyors fül / ablak bezárás engedélyezése: A fülek gyorsabb bezárása.
  • Engedélyezze a kísérleti vászon funkciókat: Lehetővé teszi a Chrome számára, hogy átlátszatlan vásznat használjon a gyorsításhoz Betöltés weboldal, amely automatikusan eltávolít mindent a vászon pixelek alatt, ami láthatatlan a felhasználó számára.
  • Automatikus füldobás: Ahogy azt az ApkVenue már fentebb említette, aktiválásakor a fül automatikusan eldobásra kerül, ha a rendszer memóriája kevés. Kattintson az információ elemre króm: // eldobja.
  • A fül audio némításával kezelőfelület: Ennek a funkciónak az engedélyezésével audio jelző jön létre, így nem kell füleket váltani a hang elnémításához.

Több mint száz kísérleti szolgáltatás létezik és jön, a Google folyamatosan hozzáadja a tesztelt funkciókat, és a tesztelés során sokukat eltávolítja. Válasszon mindent, amire szüksége van a Google Chrome felgyorsításához az élvezetesebb böngészés érdekében.

6. Engedélyezze az Adatmentőt

Ha az internetkapcsolat lassú, ne felejtse el aktiválni az adatmentőt, ami jelentősen csökkenti az adatfelhasználást. A Chrome tömöríti az Ön által meglátogatott oldalakat, mielőtt végül letöltené őket. Meg kell jegyezni, hogy a privát kapcsolaton (HTTPS) keresztül vagy egy inkognitó fülön elérett oldalakat nem lehet optimalizálni.

7. Törölje a gyorsítótárat, és használja az alapértelmezett témákat

Egyéb törölhető tippek Történelemszolgáltató gyorsítótár szükség esetén szabadítson fel helyet, és kerülje az egyedi témák használatát, mivel ezek csak a rendszer erőforrásait használják fel. Gyorsíthatja böngészési élményét azáltal, hogy megtanulja használni parancsikon billentyűzet a Chrome-on.

Így lehet gyorsítani a Google Chrome-ot, hogy a Google Chrome ramot takarítson meg, ami maximalizálhatja a böngészési élményt. Ne ragaszkodjon egy böngészőhöz, más alternatív böngészőket is használhat egyezéshez. Mint a Firefox, az Opera és a Safari. Szóval, mi a kedvenc böngészője és miért? Beszéljünk a megjegyzések rovatban.