hogyan kell telepíteni a Windows 10 androidra

Egyszerű módja a Windows 10 telepítésének az Android rendszerre anélkül, hogy nehéz további szoftvereket kellene gyökérkezelni vagy használni. Kevesebb, mint 5 perc!

A Windows 10 egy operációs rendszer, amelyet a Microsoft fejlesztett ki, és szinonimája a PC-ken, illetve okostelefonokon és táblagépeken történő használatnak a Windows Mobile platformon.

Ez azt jelenti, hogy az Ön által használt Android okostelefon nem támogatja a Windows 10 rendszert, igaz? Igen. De nem igazán.

Azoknak az Android-felhasználóknak, akik valóban szeretnék megtapasztalni a Windows 10 rendszert, az ApkVenue megmondja a Windows 10 telepítése az Android rendszerre.

 • Ne használja újra a Windows rendszert! Ez az oka ..
 • Kiderült! A Windows XP háttérképfotós újabb munkája, amely nem kevésbé klassz
 • 10 „Super” Easy Windows 10 tipp és trükk, amelyet ki kell próbálni!

A Windows 10 telepítése az Androidra:

Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, Android-eszközének szüksége van egy úgynevezett alkalmazás segítségére Számítógépes indító.

Ezt az alkalmazást ingyen beszerezheti a Play Áruházból, vagy könnyebben, azonnal kattintson az alábbi Letöltés gombra.

Apps Utilities LETÖLTÉS

A megfelelő alkalmazás meghatározása után „zsonglőrködhet” androidjával, hogy olyan legyen, mint egy Windows Phone vagy más eszköz, amely a Windows 10 operációs rendszert használja.

Csak kövesse az alábbi lépéseket:

 • Kezd unatkozni vagy unatkozni például androidos okostelefonod megjelenésével, mint például az ApkVen egyik alábbi okostelefonjával. Ezután vegye át a fejét, hogy megérezze a Windows 10 operációs rendszerként történő használatának érzését az Android rendszerén.
 • Ahogy az ApkVenue fentebb említette, a Computer Launcher for Win 10 nevű alkalmazás segítségére van szüksége.
 • Az alkalmazás telepítése után azonnal használhatja a Computer Launcher alkalmazást Android-okostelefonjának fő indítójaként. Ezzel csinálod válassza a Computer Launcher lehetőséget az Android okostelefon indítóinak listájáról.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
 • Így néz ki kezdőképernyő androidos okostelefonod, amikor aktiváltad a Computer Launcher programot fő indítóként. Nem áll meg itt, néhány funkció és megjelenés is olyan, mint a Windows 10.
 • Válassza a bal alsó sarokban található menügombot (a piros mezőben), majd az okostelefonon megjelenő alkalmazásképernyő úgy fog kinézni, mint egy Windows 10 alapú eszköz alkalmazáskijelzője.
 • Válassza ki a nyíl ikont (piros négyzet), ekkor különféle állapotok jelennek meg, például akkumulátor, WiFi kapcsolat, bluetooth és így tovább.
 • Válassza ki a jobb alsó sarokban (a piros mezőben) található üzenet ikont, ekkor megjelenik egy okostelefonról szóló értesítés, amely természetesen úgy néz ki, mint a Windows 10 alapú eszköz értesítések.
 • Nem szabad megfeledkezni arról, hogy az okostelefon mappáit és fájljait tartalmazó galéria nézet is olyan lesz, mint a Windows 10 kijelzője.

Ezek az ApkVenue tippjei a Windows 10 telepítése az Android rendszerre könnyen és gyakorlatilag.

Annak ellenére, hogy ez nem egy igazi Windows eszköz, mégis megszabadulhat az unalomtól, és érezheti a Windows 10 használatának érzését egy Android okostelefonon keresztül. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.