100% munka! hogyan lehet megoldani a kék képernyőt a számítógépen, könnyű

A számítógép nagyon hasznos, de nem hasznos, ha a kék képernyő nevű betegség van Ha ez megvan, általában a számítógép újraindulni fog, és nem használható. Ehhez olvassa el, hogyan kell kezelni a következő kék képernyőt!

A mai korszakban a számítógép használata elengedhetetlennek tűnik. Nem csak munkára, hanem manapság számítógéppel való játékra is.

A számítógépek valóban hasznosak, de nem hasznosak, ha a kék képernyőnek nevezett betegségben szenvednek. Ha ez megvan, általában a számítógép újraindulni fog, és nem használható. Ehhez olvassa el, hogyan kell kezelni a következő kék képernyőt!

  • Rossz szektor merevlemez! A számítógép leállításának ez az 5 veszélye leállítás nélkül
  • Súlyosan megsérült! Ez a 3 legveszélyesebb számítógépes trükk
  • 12 veszélyes számítógépes vírus típusa 2018 | Készíthet!

1. A kék képernyő általános okai a számítógépeken

Fotó forrása: Kép: Wikipedia

Mielőtt belekezdene a kék képernyők kezelésébe, először tudnia kell, mi okozza a kék képernyőt. Mert azáltal, hogy tudjuk, mi az oka vagy forrása, természetesen könnyebb kezelni.

A kék képernyő okai meglehetősen sokak. Ennek oka lehet Windows hibák, jól ismert vírusok, hardverhibák és mások. Kövesse ezeket a lépéseket, hogy ne keverje össze a kék képernyő problémáinak diagnosztizálását.

1. a. Lépések a kék képernyő okainak ellenőrzésére a számítógépen

1. lépés

Először töltse le az úgynevezett szoftvert "BlueScreenView", a következő linken keresztül töltheti le:

Letöltés:A BlueScreenView legújabb verziója

2. lépés

Ha letöltötte, azonnal nyissa meg a szoftvert telepítés nélkül. Az 1. számnál válassza a lehetőséget "Dump Files" a legutolsó. A 2. számban olvassa el a kék képernyő okait a számítógépen. Kész, most már tudja a problémát.

2. Hogyan lehet legyőzni a kék képernyőt a számítógépen egyszerűen

Fotóforrás: Kép: Microsoft

Miután megismerte a kék képernyő okát, konzultálhat egy informatikai szakemberrel, bemutatva a szoftver képernyőképét BlueScreenView. Tartalmazzon időrendet is, hogy az informatikai szakértők könnyebben tudjanak megoldásokat nyújtani.

De ha először egyedül akarsz vállalkozni, akkor itt van néhány dolog, amit kipróbálhatsz ...

1. módszer: Teljes víruskereső program végrehajtása

Ha a kék képernyő oka a fájlrendszerhez kapcsolódik, az vírus is lehet. Ezért az első módja a teljes ellenőrzés egy antivírus segítségével.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. módszer: Végezzen rendszer-visszaállítást

Ennek ellenére, ha a kék képernyő oka a fájlrendszerhez kapcsolódik, az oka lehet, hogy telepített egy szoftvert vagy illesztőprogramot, de az eredmény összeomlott. Ehhez a második módszer a rendszer-visszaállítás.

3. módszer: A Windows visszaállítása

Ha a két előző módszer nem segít, akkor megpróbálhatja visszaállítani vagy újratelepíteni a Windows rendszert. Általában így megoldhatók a szoftverrel kapcsolatos kék képernyő problémák.

4. módszer: Ellenőrizze a hardvert

Ha az elemzés eredményei szerint az ok az illesztőprogramhoz kapcsolódik, akkor a Windows visszaállítása vagy újratelepítése nem segít, akkor valószínűleg a kék képernyő hardverprobléma miatt következik be. A kék képernyő kezelésének módja a szerviz vagy a karbantartás.

A kék képernyők kezelése nem igazán olyan nehéz, igaz? A lényeg az, hogy először ismernie kell az okát, ne habozzon, konzultáljon az okával egy informatikai szakértővel. Sok szerencsét!

Ó, igen, feltétlenül olvassa el a számítógéppel kapcsolatos cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: Alaptervezés