10 legjobb szövegszerkesztő a kódolás még jobbá tételéhez

Kódolást vagy más programozást tanul? Ha igen, akkor rendelkeznie kell az alábbi 10 legjobb programszerkesztő szövegszerkesztővel.

Ha a programozó vagy tanulnak programozást, a legjobb szövegszerkesztő minden bizonnyal elengedhetetlen a programozók számára. Szöveg szerkesztő maga a szoftver amelyet általában egy programozó használ a programkód írásakor. A szövegszerkesztőket is gyakran használják a web designer hogy egy általa tervezett weboldalt hozzon létre.

Nos, a szövegszerkesztőknek általában csak a programkód írására van szükségük, és nem kísérik őket fordítóprogram integrált. A szövegszerkesztőben általában vannak olyan közös jellemzők, mint például szintaxis kiemelés, keresés és helyettesítse a szintaxist, a programkód blokkjának kommentálása, kódhajtogatás, sorszám, vonal jelölés, töredék, és mások.

  • Nem az Egyesült Államok vagy India, ez az ország a legjobb programozóval a világon
  • Ez egy Android alkalmazás, amelyet telepíteni kell, ha programozó szeretne lenni
  • Nincs szüksége laptopra, csupán okostelefonnal megbízható programozó lehet

10 legjobb szövegszerkesztő programozóknak

Rengeteg szövegszerkesztő van ott, amelyek természetesen különböző megjelenéssel és funkciókkal rendelkeznek. Ezért JalanTikus gyűjt 10 legjobb szövegszerkesztő programozóknak mint a programkód megírásának helye.

1. Fenséges szöveg

Fenséges szöveg az egyik legjobb szövegszerkesztő a programozók számára Webfejlesztő nagyon kifinomult a kódoláshoz, jelölés és mások. A Fenséges Szöveg vitathatatlanul kötelező fegyver webfejlesztő. Imádni fogja a nagyon egyszerű felhasználói felületet, nagyszerű funkciókkal és teljesítménnyel.

A Sublime Text fizetett és ingyenes változatban érhető el. A Sublime Text számos funkcióval rendelkezik, beleértve a szolgáltatásokat is bármit, pallete parancs, több választás, zavaró mód, osztott szerkesztés, azonnali projektváltás, bármit testre szabhat, és plugin API. Még mindig nem elég? A Fenséges szövegnek sok van bővítmények, letöltheti bővítmények az interneten, és telepítse.

2. Atom

Atom licencelt szövegszerkesztő nyílt forráskód és elérhető az OS X, Linux és Windows platformokhoz. Ezt az atomot készíti GitHub és azt állította, hogy szövegszerkesztő lehetegyedi konfigurációs fájljának megváltoztatásával.

Ez az atom hasonló a Sublime Text-hez, mert a Sublime Text-ot használják referenciaként. Az Atom moduláris, így telepítheti bővítmények további.

3. Jegyzettömb ++

Jegyzettömb ++ van szöveg szerkesztő legjobb a Windows operációs rendszeren futtatni, amelyet ingyenes szoftverként terjesztenek. A Notepad ++ számos nyelvet támogat, többek között az Assembly, C, C ++, C #, CSS, HTML, Java, Javascript, Pascal, Perl, PHP, Python, Ruby, Shell, SQL, VB, XML és mások.

A Notepad ++ számos előnnyel jár, például jó és vonzó GUI-val rendelkezik. Ezenkívül a Notepad ++ különféle módon is hozzáadható bővítmények ami megkönnyítheti a programozó munkáját.

4. Világos asztal

Világos asztal van szöveg szerkesztő amelyek abból származnak közösségi finanszírozás a Kickstarteren, amely 300 ezer dollárig gyűlt össze. A Light Table-t szintén nagyon szövegszerkesztőnek tekintik modern és innovatív.

A szerkesztő könnyen testreszabható, grafikákat is beágyazhat, és egyenként megtekintheti valós idő konkrét kód eredményeket. A legtöbb szövegszerkesztőhöz hasonlóan a Light Table is sok programozási nyelvet támogat. Különleges integrációi vannak azonban számos programozási nyelvhez, nevezetesen a Clojure, a JavaScript, a HTML és a CSS.

5. Kékhal

Szöveg szerkesztő a legjobb a következő programozó számára a Bluefish. Kékhal számos előnye van, például speciális keresési funkciókkal és funkciókkal rendelkezik undo / redo korlátlan, egyszerre több ezer fájlt nyithat meg, és sok más funkciót.

Küllemét tekintve a Bluefish nem annyira vonzó, mint a Gyűszű vagy a Tűzhiba. Ha azonban csak kódot akar írni, akkor a Bluefish opció lehet, mert azoknak a felhasználóknak szól, akik a webprogramozásra összpontosítanak. A HTML5 - CSS szolgáltatásait jól és biztosan beágyazta cross platform amely Windows, Linux és Mac OS rendszereken érhető el.

6. Zárójelek

Általában szöveg szerkesztő általános célokra készült, mint például a Notepad ++ és a Sublime, amelyek különféle programozási nyelvekhez és különféle célokra használhatók. Nos, vannak olyan szövegszerkesztők is, amelyek csak meghatározott célokra készülnek, az egyik az Zárójelek.

A Brackets egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett szövegszerkesztő webdesign és front-end fejlesztés. Projekt Ezt a zárójelet az viselte Vályogtégla olyan módon nyílt forráskód és a közösség aktívan fejlesztette webfejlesztő.

7. Vim

Vim vagy Vi továbbfejlesztve a legjobb szövegszerkesztő erős. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy mindent megcsináljon, csak a billentyűzeten és élesítve parancsikon. A Vim segítségével az egér használata nélkül megváltoztathatja a dokumentum szövegét, áthelyezheti, törölheti a sorokat, automatikusan módosíthatja és még sok minden mást.

Vim van forráskódszerkesztő a programozók kedvencei a programok létrehozásában. A legtöbb ember, aki szeret Linuxot használni, általában kedveli a Vim-et. Ugyanakkor ez a szerkesztő is tetszhet, mert a Vim feladatokhoz használható szerkesztés ami gyakori például elég hosszú cikkek írásának helyeként.

8. Emacs

Emacs egy többfunkciós szövegszerkesztő, amelyet a programozók és más számítógép-felhasználók széles körben elismertek. Az eredeti verziót írta Richard Stallman 1975-ben, amely eredetileg együtt volt Guy L. Steele, Jr.. Neve a MACroS Editor rövidítésből származik. Azóta az Emacs sok változata megjelent, de jelenleg a legszélesebb körben a GNU Emacs (Stallman is írta) és XEmacs.

GNU Emacs szlogenje van "szerkesztő valós idejű nézettel, amely könnyen bővíthető, testreszabható és öndokumentálhatóTovábbá a GNU Emacs C-ben van írva, és Lisp Emacs-t mutatja be kiterjesztés nyelve. Az Emacs rendelkezik egy súgó funkcióval, amely átfogó dokumentációt nyújt a benne szereplő parancsokról, változókról és funkciókról. Ezen kívül van egy oktatóprogramja is beépített amely automatikusan megjelenik, amikor a felhasználó begépeli a parancsokat szerkesztés fájlok megnyitása nélkül.

9. UltraEdit

UltraEdit egyben a legjobb szövegszerkesztő erős és nagyon népszerű. Az UltraEdit előnye, hogy szinte az összes operációs rendszeren képes futtatni, mint például a Linux, a Max Os és a Windows.

A többi szövegszerkesztőhöz hasonlóan az UltraEdit funkciói is nagyon átfogók. Az UltraEdit néhány előnye, többek között 64 bites fájlkezelés, unicode támogatás, lemez alapú szövegszerkesztés, nagy fájlkezelés, többsoros megtalálni és kicserélni, helyesírás-ellenőrző, és mások. Ha azonban az UltraEdit összes erőteljes funkcióját használni szeretné, licencet kell vásárolnia.

10. ICEcoder

ICEcoder egy böngészőalapú szövegszerkesztő, amely lehetővé teszi tevékenységek végrehajtását kódolás közvetlenül a böngészőben sem online vagy offline. Ez mindent jelent, amire szüksége van programozás a böngészőben van. Az ICEcoder több nyelvet támogat, beleértve a HTML, CSS, Javascript, PHP, Ruby és még sok más nyelvet.

Ez az 10 legjobb szövegszerkesztő programozóknak. Minden szoftver megvan a maga kiemelkedő jellemzői, amelyek segíthetnek a tevékenységében programozás.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found