10 legjobb ingyenes moto gp android játék 2018

A világ legnépszerűbb motorkerékpár-versenyeként okostelefonon vagy Android-eszközön játszhatod a Moto GP-t. Az ApkVenue itt ajánlásokat ad a 2018-as 10 legjobb ingyenes Android Moto GP játékhoz.

A Moto GP a világ egyik legrangosabb motorkerékpár-versenyeként élvezhető a rajongók által olyan játékokon keresztül is, amelyek konzolokon, PC-ken és verziókon egyaránt jelen vannak. Mobil.

Rajongóknak Valentino Rossi, Marc Marquez vagy Jorge Lorenzo akik Androidot használnak, okostelefonon keresztül is érezheti a versenyzés érzését a Moto GP pályán. Itt van 10 ajánlás Moto GP Android játék 2018 legjobbja.

  • 15 legfélelmetesebb és legjobb Android Ghost játék | Az Auto nem tud aludni!
  • 10 legjobb ingyenes Android kalandjáték
  • 10 legjobb ingyenes foci játék az Android 2020-hoz, azonnal töltse le!

10 legjobb ingyenes Moto GP Android-játék 2018

Érezd a szuper gyors ala Rossi motorozásának érzését et al Valójában nem mindig kell számítógépet vagy játékkonzolt használnia, az androidos okostelefonja is! A rendelkezésre álló különféle lehetőségek közül választhat egyet vagy többet Moto GP játékok Az alább felsorolt ​​Android:

1. MotoGP Racer

Ez a Game Club Pvt által készített játék egyike az Android-felhasználók által szeretett motorkerékpár-játékoknak. A cikk megírásáig a MotoGP RacerLetöltés több mint 100 ezer felhasználó és keres értékelés meglehetősen magas, nevezetesen 4.1.

Ez a játék az arénában való versenyzés élményét hivatott nyújtani, más néven az igazi versenypályát, mint a Moto GP versenyzői. A karakterek, a motorkerékpárok és a kijelző különböző részletei (versenyzői sorrend, időrekordok stb.) A lehető legszorosabban vannak megtervezve az eredeti Moto GP-n szereplővel.

Letöltés: MotoGP Racer

2. Valódi Moto Rider 3D

Az egyik Moto GP játék Androidon a számmal Letöltés leginkább megérinteni a több mint egymillió számot. Készítette CallOfFun Games, a Real Moto Rider 3D nevű játék egy olyan megjelenést is bemutat, mint egy igazi Moto GP verseny.

Különböző áramkörökkel, amelyek hasonlóak a Moto GP áramköreihez, ezt a játékot viszonylag könnyű kezelni vezérlőkkel és játékmenet ami meglehetősen egyszerű.

Letöltés: Real Moto Rider 3D

3. Motogp Bike Racing Games

Motogp Bike Racing Games egy motorkerékpár-verseny játék, amelyet szintén szinte hasonlóan hoznak létre, mint a Moto GP. A különbség az, hogy ez a játék megköveteli, hogy ne csak versenyzőként, hanem szerelőként is járjon el. Igen, a kerékpárt magának kell beállítania az áramkör vagy az időjárási körülményeknek megfelelően.

Bár nem annyira népszerűek, mint az előző játékok, játékokat hoztak létre GoodStudy Games ezt több mint 100 ezer Android-felhasználó játszotta le. Felülvizsgálat ami kapott is elég kielégítő, mert a 4.1-nél van.

Letöltés: Motogp Bike Racing Games

4. Gyors Rider Motogp Racing

Kissé eltér az előző három játéktól, a megnevezett játéktól Gyors Rider Motogp Racing szuper motorkerékpárokat is bemutat a Moto GP stílusában, de lehetővé teszi, hogy autópályán vagy más szavakkal ne a pályán versenyezhessen.

Érdekes módon a rendelkezésre álló motorkerékpárok hasonlóan vannak kialakítva, mint a Moto GP gyári csapata. Ezt a játékot, amelyet szintén a CallOfFun Games készített, több mint 100 ezer androidos okostelefon-felhasználó játszotta és élvezte.

Letöltés: Fast Rider Motogp Racing

5. Igazi moto

Az egyik Moto GP játékok amely elismerten az Android legjobb grafikájával rendelkezik, az Igazi Moto. Nem csak a motorkerékpár vagy az áramkör, olyan részletek, mint például a napsugárzás, amely kanyarodáskor változik a motor dőlésével, növeli a Dreamplay Games által létrehozott játék valódi benyomását.

Letöltés: Real Moto

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. MotoGP Race Championship Quest

Az egyik motorkerékpár-témájú játék, amelyet a Moto GP szerelmesei is népszerűek, nevezetesen MotoGP Race Championship Quest. A grafika minősége és a különféle izgalmas módok, amelyeket a fenti videóban láthat, elegendő annak bizonyításához, hogy ezt az egy játékot érdemes kipróbálni.

7. Izgalmas Motogp Racing 3D

Ez a Shoot Down Games által készített játék az egyik legkönnyebb motorkerékpár-verseny témájú játék, más néven meglehetősen kicsi, mindössze 24 MB méretű. Annak ellenére, hogy nem számíthat arra, hogy a grafika rendben van, mégis érezheti a Moto GP stílusú versenyzés izgalmát anélkül, hogy aggódna az okostelefon lassúsága vagy lassúsága miatt.lemaradás.

Letöltés: Izgalmas Motogp Racing 3D

8. SuperBike GT

A Moto GP-n kívül SuperBike a világ egyik legnépszerűbb motorverseny-eseményeként is ismert. A Jash Entertainment készítette, a SuperBike nevű játékot SuperBike GT versenyzési élményt mutat be kiválasztott pályákon, különféle elérhető szuper motorkerékpárokkal.

Letöltés: SuperBike GT

9. Motogp Racing Top Bike 3D

Motogp Racing Top Bike 3D Ez is Moto GP Android játék a legkönnyebb, közepes specifikációkkal rendelkező Android okostelefon-felhasználók számára. A Crafting Studio, mint a játék fejlesztője, csak 19 MB méretűvé teszi. Ennek ellenére is érezheti egy olyan körverseny szenzációját, amely nem annyira különbözik a Moto GP stílusú versenytől.

Letöltés: Motogp Racing Top Bike 3D

10. Ugrás a Moto GP: Versenyőrületre

Ahogy a neve is mutatja, ez az egy játék kicsit eltér a korábbi motorkerékpár-versenyektől. A Railing Tech hitelesebb hangulatú motorkerékpár-játékokat hoz létre, amelyek inkább hasonlítanak egy igazi motorra. Menj Moto GP: Racing Madness egy játék, amelyet ki kell próbálni, ha más versenyzési élményt keres az Androidon.

Letöltés: Go Moto GP: Racing Madness

Ez a tízes ajánlás Moto GP Android játék a legjobb ingyenes játék 2018-ban. A fenti tíz játék közül melyiket szeretné kipróbálni először? Vagy van más ajánlása a tíz játékon kívül? Mondja el véleményét a megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found