7 vitatott film a tabu szerelmi vérfertőzésről, csak felnőtteknek!

Unja ugyanezt a filmtörténetet! Az ApkVenue felsorolja az incesztusról szóló legjobb filmeket, amelyeket érdekes megnézni!

Inspiráció egy film történetéhez minden bizonnyal bárhonnan származhat, beleértve a minket körülvevő különféle problémákat is.

A társadalmi, kulturális, politikai kérdésektől kezdve azokig, amelyeket a para gyakran választ filmkészítő mégpedig a romantikus romantika története.

Érdekes módon néhány film valóban egyedi romantikus témát vesz fel, amely kíváncsivá, bandává teszi a közönséget. Nevezzük például egy filmnek vérfertőzés más néven vérviszonyok, amelyek még mindig tabuk a különböző országokban.

Nos, erről beszélve, ebben a cikkben az ApkVenue néhányat megvitat film az incesztusról amit érdekes nézni.

Filmek az incesztusról

Unod már, hogy romantikus filmeket nézel hasonló történetekkel? Ha ez a helyzet, ez nagyon helyes, banda!

Látja, hogy alább az ApkVenue több filmcímet készített a legjobb vérfertőzésről, amelyeket kár kihagyni. De azok számára, akik még mindig nem elég idősek, jobb, ha csak más filmeket keresünk!

1. Tadpole (2002)

Először is van egy romantikus komédia az incesztusról címmel Ebihal amelyet 2002-ben adtak ki.

Ez a film arról mesél Oscar Grubman (Aaron Stanford), egy 15 éves fiú, akinek olyan rendellenessége van, amikor szereti a nála jóval idősebb nőket.

Noha az ő korában több gyönyörű lány megpróbált közel kerülni Oscarhoz, a választás a neves mostohaanyára esett Éva (Sigourney Weaver).

Amíg egy nap, amikor Oscar megpróbált nyitva állni rendellenessége iránt Eve felé, mostohaanyja szívélyesen fogadta.

2. Jack és Rose balladája (2005)

Továbbá van egy drámafilm címmel Jack és Rose ballada amely egy kevésbé érdekes és izgalmas történetet kínál az incesztusról.

Ez a film maga egy elnevezett özvegy életéről mesél Jack Slavin (Daniel Day-Lewis) akit egy sivatagi szigeten élnek.

Miután felesége otthagyta, Jack most egyedül él a nevezett tinédzser lányával Rose Slavin (Camilla Belle).

Az idő múlásával ez az összetartozás miatt az apa és a fia élete már nem volt azonos, mert mindkettőjüknek olyan volt a kapcsolata, mint a férj és a feleség.

3. Virágok a padláson (2014)

Deborah Chow rendező irányításával készült, Virágok a padláson film V.C. 1979-es népszerű, azonos nevű regényéből adaptálva. András.

Ez a film négy testvér történetét meséli el; Chris (14 év), Cathy (12 éves) és ötéves ikertestvére Carrie és Cory.

Négyen kénytelenek egy szűk padláson élni a bántalmazó nagymama házában. Ez az állapot azután következik be, hogy az apa balesetben meghalt, és az anya csak azért ment el, hogy feleségül vegyen egy másik férfit.

Évekig együtt éltek a szülők irányítása nélkül, és Chris és Cathy állapota pubertásba került, és a testvérek között már nem lehetett elkerülni a vérkapcsolatokat.

4. Öregfiú (2003)

Következik a koreai akciófilm címmel Öreg fiú aki sikeresen magas, 82% -os minősítést ért el a Rotten Tomatoes oldalon, bandán.

A történet a fiatal Oh Dae-su (Oh Tae-kyung) konfliktusával kezdődik, akit elrabolnak és bezárnak egy nagyon zárt szobába, miután éppen kiengedték a börtönből.

15 év telt el, Dae-su (Choi Min-sik) végre szabad levegőt vehet, és megismerkedik egy Mi-do (Kang Hye-jung) nevű fiatal lánnyal. Kettejüknek van egy különleges kapcsolata is, amely egyre mélyül és súlyosabb.

Egy napig Dae-su felfedezte azt a tényt, hogy Mi-do a lánya, akivel soha nem találkozott, miután kiengedték a börtönből.

Nyilvánvalóan mindent, ami Dae-su-val történt, iskolatársa, Lee Woo-jin (Yoo Ji-tae) intézte, aki bosszút akart állni Dae-su ellen.

5. Bíborcsúcs (2015)

A vérfertőzésről következő, nem kevésbé izgalmas film az Bíborcsúcs amelyet 2015-ben adtak ki.

Ez a horror műfaj, amelyet Guillermo del Toro rendezett, Edith Cushing (Mia Wasikowasaka), egy híres üzletember lányának történetét meséli el, akit édesanyja szelleme folyamatosan kísért, hogy vigyázzon a Bíborcsúcsra.

Egy napig Edith feleségül vette Sir Thomas Sharpe-ot (Tom Hiddleston), és megismerkedett sógornőjével, Lucille-vel (Jessica Chastain). A Crimson Peak-i Sharpe családi házban is élnek.

Odaérkezve Edith sok olyan rémtörténetet is talált, amely kísért. Ráadásul Sharpe és Lucille vérfertőző kapcsolata odáig jut, hogy Edith félelmet érez az élete miatt Lucille féltékenysége miatt.

6. Savage Grace (2007)

Megjelent 2017-ben, Vad kegyelem emellett olyan incesztív történetet is kínál, amely nem kevésbé érdekes és izgalmas, mint az előző filmek, a banda.

Ez a film egy Barbara Daly (Julianne Moore) nevű anya történetét meséli el, aki arra törekszik, hogy fia, Antony (Eddie Redmayne) szexuális irányultságától eltérjen.

Barbara kemény erőfeszítései miatt azonban ez az anya és a gyermek kapcsolat olyan kapcsolatra késztette, amelyet nem kellett volna.

Érdekes módon maga a Savage Grace című film állítólag igaz történet, amelyet Natalie Robins és Steven M. L. Aronson hasonló címû könyvébõl adaptáltak.

7. Bűn (2019)

Az utolsó egy indonéz filmből származott Bűn a tehetséges fiatal színészek, Mawar Eva és Bryan Domani főszereplésével.

Az IMDb oldalon 8,0-as minősítést elnyert film a kapcsolatokról mesél Metta (Rose Éva) és Raga (Bryan Domani) akik beleszeretnek, noha a veszekedések gyakran előfordulnak kettejük között.

Kettejüknek is gyönyörű volt a kapcsolata, míg egyik nap Raga családjának ellenzése miatt zátonyra futott a szerelmi történetük.

Egy hosszú ideje rejtett titok az oka annak, hogy Metta és Raga kapcsolatának meg kell szűnnie.

Nos, ezek voltak a legjobb vérfertőzésről szóló filmek, izgalmas és izgalmas történetekkel, amelyeket nem szabad kihagyni, bandázni.

De emlékezz! A fenti filmek negatív történetei nem arra szolgálnak, hogy Ön példaként szolgáljon, de a valós életben tanulságokat tehet, huh!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found