12 legjobb szállodaszimulátor játék androidon

Ajánlások az Android legjobb szállodajátékaihoz, kiegészítve a legkeresettebb szállodaszimulációs játékokkal, és természetesen ingyen 2019-ben!

A szálloda építése és birtoklása ígéretes vállalkozás, amelyről sokan álmodoznak. Sok tőke kell hozzá, egyesek csak a játékban tudják megvalósítani.

Igen, nem kevés szállodai témájú játék található az Android rendszeren azok számára, akik szeretnék megtapasztalni a szálloda irányításának érzését.

Milyen a játék?

Íme 12 ajánlás legjobb szálloda szimulációs játék az Android ApkVenue verzióján.

A legjobb szálloda-szimulátor játék az Android 2019-en

Valójában rengeteg szállodaszimulációs témájú játék érhető el a Google Play Áruházban. Ne aggódjon, nem kell összezavarni, mert az ApkVenue ajánlásai vitathatatlanul a legjobb játékok.

Íme néhány játék, amelyet meg kell próbálnod játszani, különösen, ha azt a szenzációt akarod érezni, hogy gondoskodsz egy szállodáról vagy nyaralás közben, vagy élvezed a szálloda szolgáltatásait. Cekidot!

1. Hotel Panic

Ahogy a cím is mutatja, ez a játék nem hívja meg, hogy kezelje vagy élvezze a szálloda nyaralását. Hotel Panic megköveteli, hogy találja meg és fogja el a szállodában barangoló banditákat.

Számos változatot fog kapni tétel és a lehetséges biztonsági eszközökfrissítés minden szinten, hogy megkönnyítse a banditák elkapását. Emellett még mindig díszítheti a szállodát.

ElőnyökHiány
Játékmenet érdekesNéha úgy tűnik hibákat
Van egy szálloda dekorációs mód-
Ludic Side Game Studio szimulációs játékok LETÖLTÉS

2. A szálloda története: Üdülőhely-szimuláció

Hotel Story egy android játék, amelyet ki kell próbálni. Ebben a játékban úgy fogsz viselkedni, mint egy szálloda tulajdonosa és vezetője. Az egyik szimulációként felkérik Önt, hogy működtesse a szállodát annak első megnyitása óta.

Építsen, tervezzen és kezelje a szállodákat, ahogy akarja. Ennek ellenére érdekes lehetőségekkel, amelyeket a látogatók vonzása érdekében biztosíthat. Ön is követheti a különféle küldetés hogy bővítse szállodai vállalkozását.

ElőnyökHiány
Küldetés küldetés érdekesMéret játék elég nagy
Jó grafikai minőség-
Happy Labs Trivia Games LETÖLTÉS

3. Resort Tycoon - Szállodaszimulációs játék

Visszatérve a szállodai szimulációs játék kategóriába, ezúttal van Resort Tycoon ami meglehetősen népszerű játék az Android felhasználók körében.

Ez az egy játék minden szempontból képezi vezetői képességeit a szálloda irányításában. Ez az egyik legjobb grafikai tulajdonságokkal rendelkező játék kitűnő szállodai üzletemberré tesz.

ElőnyökHiány
A legjobb grafikai minőségKeményen játszik a HP alacsony végű
Játékmenet érdekes-

Letöltés: Resort Tycoon - Szállodaszimulációs játék

4. Nyaralósztorik

Nyaralósztorik egy olyan játék, amely meghívja Önt, hogy látogatóként viselkedjen, aki egy tetszés szerinti szállodában szeretne nyaralni.

Különféle luxusszállodákat választhat, amelyek a család számára a legjobb lehetőségeket kínálják. Tudod azonban módot is váltani, és vállalni a szállodatulajdonos szerepét!

ElőnyökHiány
A HP könnyedén játszott vége közepén-
Különböző módok állnak rendelkezésre-

Letöltés: Vacation Hotel Stories

5. Hotel Dash

Biztosan hallottál már a Diner Dash nevű játékról. Igen, ez az egy játék a népszerű játék szállodai változata.

Hotel Dash megköveteli, hogy megfelelően irányítsa és hajtsa végre a szálloda kezelését. Az ujjsebességét különféle tevékenységek, például a szoba takarítása, a látogatók igényeinek kielégítése és más célokra tesztelik.

ElőnyökHiány
Kihívó küldetések-
Könnyű és könnyen játszható-

Letöltés: Hotel Dash

Game Hotel No. 6-12

6. Hotel Mogul HD Lite

Ahogy a cím is utal rá, ez a szállodaszimulátoros androidos játék az egyik legjobb grafikai minőségű játék, összehasonlítva más hasonló játékokkal.

Hotel Mogul HD Lite valójában egy verzió lite annak a játéknak, amelynek fő verziója fizetett. Ebben a játékban követni fogod történet ahol egy nő üzleti területként szállodát épít, hogy versenyezzen a férjével.

ElőnyökHiány
HD képminőség-
Történet érdekes-

Letöltés: Hotel Mogul HD Lite

7. Hotel-sziget

Hotel-sziget meghívja Önt, hogy egy kis, gyönyörű szigeten szálljon meg szállodai vállalkozással. Egy kis sziget történetét mesélte el, amely korábban nagyon klassz szálloda volt, de elpusztult, amikor rovarok egy csoportja odaért.

Az Ön feladata ebben a játékban az újjáépíteni aka újjáépíteni egy szállodát, amelyet elpusztítottak, hogy újra jó legyen.

ElőnyökHiány
Történet érdekes-
Kihívó küldetések-
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

8. Szállodai szobatisztító játékok

Kicsit eltér az előző játékoktól, Szállodai szobatisztító játékok kihívást jelent arra, hogy takarítási tiszt legyen, aki a szálloda minden sarkának tisztaságát folyamatosan figyelemmel kíséri, miközben takarítja.

A szállodai sterilizálás szintje és a látogatók elégedettsége a fő értékelése ebben az egy játékban. Érdekes igaz?

ElőnyökHiány
Játékmenet kihívást jelentő-
Méret köztük kicsi-

Letöltés: Szállodai szobatisztító játékok

9. Jane's Hotel

Jane s Hotel hasonló témát kínál, mint a Hotel Island. Jane annak a játéknak a neve, aki állítólag egy híres szállodát örökölt.

Sajnos egy dolog miatt csődbe jut a szálloda. Itt kér Jane segítséget, hogy visszahozza a szállodát a népszerűségbe. Jó szállodavezetést kell végeznie, hogy visszatérjen a normális kerékvágásba.

ElőnyökHiány
Könnyű játszani-
Történet érdekes-

Letöltés: Jane's Hotel

10. Állatkert Állatszálló

Vissza kicsit más, mint a többi szállodai témájú játék, Állatkert Animal Hotel meghívja Önt, hogy kezeljen egy különleges szállodát állatok számára.

Igen. Díszíteni fog, létesítményeket és szolgáltatásokat nyújt az itt vendégként, más néven a szálloda látogatóiként szolgáló állatok kiszolgálására. természetesen kezelés mást kell adnod, mint kezelni az embereket, igaz?

ElőnyökHiány
Egyedülálló fenevad koncepció-
Jó grafika-

Letöltés: Állatkert Animal Hotel

11. My Pretend Hotel - Gyerekek luxus nyári vakációja

My Pretend Hotel - Gyerekek luxus nyári vakációja kihívást nyújt Önnek, hogy hozzon létre egy álomszállodát, amelyet nyaralási céljává szeretne tenni.

A szoba belső kialakításától, az azt támogató létesítményektől az épület egészének alakjáig minden olyan dolog, amelyet ízlésének megfelelően állíthat be.

ElőnyökHiány
Különböző tervezési lehetőségek-
Könnyű játszani-

Letöltés: My Pretend Hotel

12. A szálloda főnöke

A cím hallatán biztosan kitalálta, hogy ez az egy játék származik vagy készült fejlesztő Indonéziában honos!

A játékban Juragan Hotel, akkor felkérik, hogy építsen saját szállodát, miközben fejleszti azt, hogy még jobb legyen. Természetesen, ha a szálloda gyorsan növekszik, egyedi vendégek és különleges VIP-vendégek lesznek.

ElőnyökHiány
Eredeti indonéz játék-
A szálloda dísze helyi árnyalatokkal rendelkezik-

Letöltés: Juragan Hotel

Ez az Az ApkVenue ajánlása a legjobb szállodai játékhoz amelyet okostelefonján vagy Android-eszközén játszhat.

Melyiket szeretné kipróbálni játszani? Vagy van még egy szállodai témájú játék, ami nem kevésbé izgalmas? Ne felejtsd el elmondani a megjegyzések rovatban!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found