hogyan lehet feltörni a wifit, hogy gyorsabb legyen az internetkapcsolatunk

Hogyan lehet feltörni a Wifi gyors kapcsolatot. Bosszankodni kell, ha lóg, a WiFi lassú. Hogy ne bosszankodjunk, csapkodjuk fel a WiFi kapcsolatot, hogy az internetünk gyorsabbá váljon.

Az internet a ruházati cikkek, az élelmiszerek és a menedékhelyek mellett alapvető szükséglet lett. Nyilvánvaló, hogy egyedül a tévét kezdték elhagyni, mert inkább folyam a YouTube-on vagy a Netflix-en, ami nyilvánvalóan internetkapcsolatot igényel.

Felismerve az internet fontosságát, a gyors internet nagyon fontos. Azok számára, akiket bosszant, mert gyakran csatlakozik az irodai internetes hálózathoz vagy a lassú WiFi-hez, a JalanTikus oktatóanyag feltörje az internetkapcsolatot, hogy még gyorsabb legyen.

  • Muszáj tudni! Íme 7 CMD parancs, amelyeket a hackerek gyakran használnak
  • 10 legkifinomultabb Windows PC Hacker alkalmazás ma, az Anti Found!
  • Hogyan lehet számítógépen keresztül leválasztani mások WiFi és LAN internetkapcsolatait

A gyors internet jelentősége

Böngészés az adatok kereséséhez a hírek olvasásához, folyam a legújabb sorozatfilmek megtekintéséhez, akár csevegés barátaival szórakoztató. De az izgalom csökken, ha lassú internetkapcsolattal van dolgunk. Akkor gyerünk csapkod Internetkapcsolat, amelyet az internet gyorsabbá tételéhez használ!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet feltörni az internetkapcsolatot a CMD-vel

Tevékenységek hackelés nem kell használni eszközök és OS operációs rendszer hackelés igazán. Például elég a parancs nagybetűjével CMD (parancssor) számítógépen vagy laptopon megteheti csapkod Gyorsabb internetkapcsolat. Szeretné tudni, hogyan?

  • Először nyissa meg a CMD-t számítógépén vagy laptopján. Ha nem tudja, akkor a CMD megnyitásának gyors módja van Start - Keresés, típus CMD.
  • Miután a CMD nyitva van, a mi feladatunk kell a cél megismerése DNS-kiszolgáló-övé. Ehhez egyszerűen írja be a következő parancsot a CMD-be:

ipconfig / all

  • A fenti képernyőképről látható, hogy a cél DNS szerverünk az 192.168.43.1. Következő feladatunk tehát a következő kód beírása a CMD-be:

ping -l 500 192.168.43.1 -t

Számokat változtathat 500 kívánságai szerint például így 1000. És ne felejtse el lecserélni a 192.168.43.1 számot a laptop megfelelő DNS-kiszolgálójára.

  • Ennek eredményeként a következőhöz hasonló megjelenítést kap.

Ez a módszer hasznos porszívózáshoz sávszélesség más internet-felhasználók, akik ugyanazon a WiFi-hálózaton játszanak. Tehát ne állítson be számokat sávszélességTúl magas, mert sajnálom a többi felhasználót is.

Sok szerencsét!

Jogi nyilatkozat: Ez a módszer nem lesz hasznos olyan hálózatokon, amelyek tűzfalat használnak.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found