hogyan lehet visszaállítani a xiaomi hp-t minden típushoz

Használt Xiaomi mobiltelefont vásárolt? Ahelyett, hogy egyesével törölné a régi adatokat, jobb, ha megnézi a következő cikket, hogy megtudja, hogyan lehet visszaállítani a Xiaomi mobiltelefonját (Update 2020)

Ön továbbra is zavart a Xiaomi mobiltelefon-felhasználóival kapcsolatban, hogyan állíthatja vissza a mobiltelefonját? Vagy akarod gyári beállítások visszaállítása A Xiaomi mobiltelefonod, de nem tudod, hogyan?

Mielőtt visszaállítaná a Xiaomi mobiltelefonját, jó ötlet az Ön számára biztonsági mentés a mobiltelefon összes adata.

Ezt meg kell tennie, hogy a mobiltelefonján lévő adatok ne vesszenek el, és utána visszaküldhessenekVisszaállítás.

Akkor hogyan út Visszaállítás Xiaomi mobil a legkönnyebb megtenni? Nézze meg az ApkVenue beszélgetését ebben a cikkben!

Különbség a Reset és az Restart között

Mielőtt az ApkVenue elmagyarázza a Xiaomi mobiltelefon visszaállításának lépéseit, tudod-e, hogy a „reset” és az „újraindítás” szavak különböznek egymástól, tudod, banda! A visszaállítás azt jelenti, hogy hogyan kell újratelepíteni a Xiaomi mobiltelefonokat, nem pedig a Xiaomi telefonok újraindítását.

Újrakezd egy olyan művelet, amely a mobiltelefon újraindítását kezdetben beindította, majd újraindításkor a mobiltelefon automatikusan kikapcsol és újra bekapcsol.

Más szóval, ebben a folyamatban a mobiltelefonon tárolt adatok biztonságban maradnak, és nem kerülnek törlésre. Az újraindítás a Reboot szinonimája is.

Míg Visszaállítás egy művelet az összes adat törlésére vagy visszaállítására is beállítás ami a mobiltelefonon van, mint a kezdeti vagy a gyári alapértelmezett.

A Xiaomi HP egyszerű visszaállítása

Csinálni Gyári beállítások visszaállítása/ a gyári beállítások visszaállítása gyakran a mobiltelefon-használók választása, amikor mobiltelefonjaik lassan kezdik érezni magukat a túl sok belső alkalmazás által tárolt alkalmazás és adat miatt.

Ezen okok mellett vannak olyanok is, akik a MIUI ROM legújabb verzióra történő frissítésekor feltételként végeznek visszaállítást.

De vannak köztetek olyanok, akik nem tudják, hogyan állítsák vissza a Xiaomi mobiltelefont?

Nos, ha nem tudja, az ApkVenue elmagyarázza a Xiaomi telefonok visszaállításának lépéseit.

A Xiaomi HP visszaállítása a beállítások segítségével

Az első Xiaomi mobiltelefon visszaállításához a Beállítások menüben teheti meg.

1. lépés - Lépjen be a menübe Beállítás vagy Beállítások

2. lépés - Válassza a menüt További beállítás vagy További beállítások

3. lépés - Válassza ki a menüt Biztonsági mentés és visszaállítás vagy Biztonsági mentés és visszaállítás

4. lépés - Válassza ki a menüt Gyári adatok visszaállítása vagy Visszaállítás a gyári beállításokra

5. lépés - válassza a menüt Telefon visszaállítása vagy Telefon visszaállítása

A Beállítások menübe való belépésen kívül más lehetőségek is vannak a Xiaomi mobiltelefon visszaállítására. Ez a módszer véget ért Helyreállítási mód.

Helyreállítási módban

Ezzel a lépéssel először ki kell kapcsolnia a mobiltelefonját. A mobiltelefon kikapcsolása után nyomja meg a gombot Teljesítmény + Hangerő növelése a Xiaomi logó megjelenéséig.

Néhány perccel ezután három menüopció jelenik meg. Végül válassza ki a menüt Adat eltávolítás és várja meg a folyamat befejezését.

A mobiltelefonon történő visszaállításnak megvannak a maga előnyei és veszélyei, tudod, banda. Szeretné tudni, hogy mik az előnyei és hátrányai? Gyerünk, hallgasd meg Jaka ezzel kapcsolatos magyarázatát.

A Reset Mobile előnyei

A mobiltelefon visszaállításának kockázatai mögött kiderül, hogy vannak olyan előnyök is, amelyek ennek a folyamatnak a következményei.

1. Távolítsa el az összes vírust és rosszindulatú programot

A mobiltelefon alaphelyzetbe állításának egyik nagy előnye, hogy a mobiltelefonjában található összes vírust és rosszindulatú programot is törli a mobiltelefon visszaállítási folyamata.

2. Sima mobil teljesítmény

Anélkül, hogy tudnád, minden beállítás, amelyet a mobiltelefonunkra alkalmazunk, hatással lesz a mobiltelefon teljesítményére.

Tehát, amikor alaphelyzetbe állítja mobiltelefonját, ezek a beállítások visszatérnek az eredeti vagy a gyári alapértékekre.

3. Könnyebb belső tárhely vissza

Ami a legjobban érzi magát a mobiltelefon visszaállítása után, az a belső tárhely, amely újra megkönnyebbül.

Bár technikailag megnövelheti a tárolókapacitást egy SD kártya használatával, ha a belső tárhelyén van elegendő hely, akkor a mobiltelefonja zökkenőmentesen fog működni.

A Reset Mobile veszélye

Az előnyök mellett a mobiltelefon visszaállítása is veszélyeket rejt magában. Íme néhány veszély, amelyet a mobiltelefon visszaállítása okoz.

1. Bootloop

A mobiltelefon alaphelyzetbe állításakor leggyakrabban felmerülő kockázat az bootloop. Bootloop maga akkor következik be, ha a visszaállítási folyamat nem fut megfelelően.

2. Az összes alkalmazás törlése

Visszaállításkor azt jelenti, hogy minden alkalmazás, amely már volttelepítés a mobilod is törlődik. Mert általában minden alkalmazás a tiéd telepítés a belső memóriában lesz tárolva.

Tehát ne csodálkozzon, ha az összes alkalmazása hirtelen eltűnik a telefon visszaállítása után.

Nos, ez volt az ApkVenue cikke a Xiaomi mobiljának gyakorlatias alaphelyzetbe állítására vonatkozó oktatóanyagról. Csak ki kell választania azt a módszert, amely szerinted a legegyszerűbb és legbiztonságosabb.

Mielőtt azonban megtenné, győződjön meg róla, hogy ismeri ennek a folyamatnak a veszélyeit és előnyeit.