4 módja annak, hogy észrevegyék a wa állapotot

Tudod, hogyan lehet a WA státuszt megnézni a tulajdonos ismerete nélkül! Kíváncsi? Nézze meg a WA sztori megtekintésének 4 módját anélkül, hogy alább észrevennének!

Kepo látni akar WhatsApp történet összetörni, de nem akarja, hogy elkapják? Vagy egyáltalán le akarja tölteni a WA állapotot, és elmenti a mobiltelefon galériába?

Valóban, vannak olyan pillanatok, amikor valaki státuszát szeretnénk látni anélkül, hogy a tulajdonos tudná. Legyen az a vágy, hogy megnyerje az összetörését, a barátait, vagy esetleg a heves főnökét.

Maga a WhatsApp állapota olyan funkció, amellyel videókat, fényképeket vagy szöveget tartalmazó történeteket oszthat meg barátainak vagy a nyilvánosságnak, például az Instagram Story.

Nos, ezúttal az ApkVenue hogyan lehet a tulajdonos ismerete nélkül megnézni a WA állapotát amelyet könnyedén kipróbálhat. Tehát nem kell többé habozni, hogy lássa az összetört WA státuszát.

Gyűjtemény a legújabb ismeretlen WA Story 2020 megtekintésének módjairól

Ellentétben azzal, hogy miként lehet megnézni az emberek Insta-történeteit anélkül, hogy elkapnánk őket, többféleképpen lehet megnézni, hogy valaki észrevétlenül látja-e valaki WA-állapotát.

Kíváncsi vagy, hogyan csinálod? Ne használja sokáig, csak nézze meg a magyarázatot arról, hogyan lehet megnézni a WA státuszt anélkül, hogy alább észrevenné.

Hogyan lehet megnézni a WA állapotot anélkül, hogy elkapnánk (alkalmazás nélkül)

Lusta további alkalmazások telepítésével, hogy észrevétlenül megtekinthesse a WhatsApp állapotát? Csendes! Megteheti azt is, hogy nincs szükség további alkalmazások telepítésére, bandára.

Ennek lépései nagyon egyszerűek, sőt könnyebbek, mint a WhatsApp online állapotának elrejtése.

Szeretne kipróbálni? Az alábbi lépéseket láthatja.

1. Hogyan tekinthető meg a WA állapota anélkül, hogy tudnánk róla az adatvédelmi beállításokon keresztül

Az első módszer a WhatsApp, banda beállításainak megadása. Jogi rendelkezések vannak arra, hogy elrejtse magát, amikor valaki más WhatsApp státuszát adja meg.

Ez azt jelenti, hogy ehhez nincs szüksége további alkalmazással kapcsolatos segítségre. Kovesd ezeket a lepeseket.

1. lépés - Adja meg a WhatsApp beállításait
 • A WhatsApp beállításai oldalra történő belépéshez válassza az ikont pont három a jobb felső sarokban található. Ezután válasszon egy lehetőséget Beállítások.
2. lépés - Válassza a „Fiók” lehetőséget
 • A Beállítások menüben válassza a menüt Számla hogy a WA státuszának észrevétele nélkül megtekinthesse a következő lépést.
3. lépés - Lépjen be az „Adatvédelem” menübe
 • Ezután válasszon egy lehetőséget Magánélet.
4. lépés - Tiltsa le az „Olvasási nyugta” funkciót
 • Törölje a jelölőnégyzet jelölését Jelentés olvasva vagy Olvassa el a nyugtát. Tada! Önnek is sikerült észrevétlenül megnéznie a WA státuszt.

Sajnos ennek a módszernek vannak hátrányai, nevezetesen azt sem tudja megtudni, hogy ki látta WhastApp állapotát.

Ezenkívül nem tudja megmondani, hogy az elküldött WA csevegést a címzett elolvasta-e vagy sem, banda.

Ahhoz, hogy visszatérjen a láthatósághoz, mindössze annyit kell tennie, hogy visszatér a WhatsApp beállításaihoz, majd ismét jelölje be a négyzetet Jelentés olvasva vagy Olvassa el a nyugtát.

2. Hogyan lehet megnézni a WhatsApp állapotát anélkül, hogy elkapnánk a Fájlkezelőn keresztül?

Ez a második módszer nemcsak a WhatsApp állapotát képes megnézni anélkül, hogy a tulajdonos tudná, hanem a WA állapot mentését is.

Ez a lépés megköveteli Fájl kezelő egy mobiltelefonon, ha még nincs, az ApkVenue elkészítette az alábbi File Manager alkalmazást. Csak töltse le és telepítse.

AVG Technologies Tömörítési és biztonsági mentési alkalmazások letöltése

Tehát, ha hozzáfér a Fájlkezelőhöz, kövesse az alábbi lépéseket.

1. lépés - Nyissa meg a fájlkezelő alkalmazást
 • Nyisd ki Fájl kezelő. Keresse meg és kattintson név szerint a mappára WhatsApp.
2. lépés - Lépjen a "Média" mappába
 • A WhatsApp mappába kerülve kiválasztja a mappát Média.
3. lépés - Válassza ki a „Stauses” mappát
 • A Média mappában kattintson a beállításokra vagy riasztásokra a képernyő jobb felső sarkában található három pont. válassza Mutasd a rejtett fájlokat, majd lépjen a mappába Állapotok.
4. lépés - Nézd meg a WA állapotát anélkül, hogy elkapnád
 • Ebben a mappában fénykép- és videofájlokat talál, amelyeket megtekinthet vagy elmenthet.

Ezzel a lépéssel nemcsak megnézheti mások WA állapotát anélkül, hogy elkapná őket, hanem egyszerre mentheti is, anélkül, hogy további WA állapot letöltő alkalmazásra lenne szükség. Könnyű, igaz?

Igen, de ez a módszer valójában csak akkor lesz sikeresen elmentve a 'Státuszok' mappába, amikor Ön ott van látta az illető WA státuszát, banda.

Nos, hogy túljárjon, megteheti először aktiválja az „Olvasás nyugta” funkciót amelyet az ApkVenue korábban kifejtett, és a WA állapotfájl automatikusan a WhatsApp média mappába kerül.

3. Hogyan lehet megnézni a WA állapotát anélkül, hogy tudnánk róla Offline

Korábban az lehet, hogy észrevétlenül láthatja-e egy barátja WA-állapotát ideiglenes azzal az idővel, amikor beállítod magad.

A trükk az, hogy kikapcsolja a mobiltelefon internetes adatait, vagy kapcsolja be a repülőgépes módot. Az internetkapcsolat kikapcsolása után láthatja a WhatsApp állapotát.

Sajnos ez a módszer már nem alkalmazható, banda. Az internetkapcsolat kikapcsolása után csak a WhatsApp állapotát láthatja, amely csak szöveg, nem pedig fényképeket vagy videókat.

Ezen túlmenően, miután a mobiltelefon újra csatlakozik az internethez, a korábban látott WA-állapot tulajdonosa azonnal értesítést kap arról, hogy látta az állapotot.

De nem kell szomorúnak lenned! Mivel az ApkVenue-nak van egy alternatív módja a WA állapotának megtekintésére anélkül, hogy észrevennék, további alkalmazásokkal, amelyeket az alábbiakban teljes egészében láthat.

Hogyan lehet megnézni a WA állapotát anélkül, hogy tudnánk róla az alkalmazást

Ha a WA állapotának a fentiek észrevétele nélküli három módjának megismerése további alkalmazások telepítése nélkül is megoldható, akkor az ApkVenue ezúttal egy másik alternatívát kínál az alkalmazás használatával.

Az itt használt alkalmazás nem az alkalmazás észrevétlenül látja a WA állapotot amely kifejezetten erre a célra szolgál, de a WA MOD GBWhatsApp alkalmazás.

Kíváncsi tudni, hogyan? Gyere, lásd a teljes magyarázatot alább!

1. Hogyan lehet megtekinteni az ismeretlen WA állapotot a GBWhatsApp-on

Nem titok, hogy a WhatsApp MOD alkalmazás, például a GBWhatsApp, különféle funkciókkal van felszerelve, amelyeket nem talál a hivatalos WA alkalmazásban.

Közülük az egyik a WhatsApp állapotának megtekintésére szolgál, anélkül, hogy elkapnák, bandák lennének.

Ha részletesebb információt szeretne megtudni arról, hogyan tekintheti meg a WA állapotát anélkül, hogy az állapotkészítő tudná a GBWhatsApp alkalmazást, láthatja az alábbi lépéseket.

GBWhatsapp Social and Messaging Apps LETÖLTÉS
1. lépés - Írja be a „GB beállítás” lehetőséget
 • Először is megérinti pont ikonra a jobb felső sarokban válassza a lehetőséget 'GB beállítás'.
2. lépés - Válassza az „Adatvédelem és biztonság” lehetőséget
 • A GB Beállítások oldalon a menüt választja „Adatvédelem és biztonság”.
3. lépés - Engedélyezze a „Nézet állapotának elrejtése” lehetőséget
 • Végül csak aktiválnia kell váltani'Nézet állapotának elrejtése' hogy teljesítsd a barátod WA állapotának megtekintését anélkül, hogy a tulajdonos tudná.

BÓNUSZ: Hogyan láthatjuk a barátokat online a WhatsApp-on

A WhatsApp legalapvetőbb jellemzői a funkciók online állapot amely megmondja, hogy a megszólítandó személy online vagy sem.

Gyakran ellenőriznie kell, hogy a barátja online van-e vagy sem, igaz? Valójában nem kell bajlódnia mások WhatsApp-jaival, hogy megtudja, mikor vannak online.

Mert te tudsz értesítést kapni valahányszor az a személy, akire gondolsz, aktív a WhatsApp csoportjában. Hogy megtudja, hogyan, olvassa el a következő cikket!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez az hogyan lehet WA állapotot látni anélkül, hogy észrevennék. A módszer könnyen követhető, nem? Remélhetőleg ez a módszer segíthet megszabadulni kíváncsiságától, na!

Igen, a fenti trükkök azok számára is követhetők, akik keresik a WA-állapot megtekintésének módját anélkül, hogy észrevennék őket egy OPPO, Xiaomi, Samsung vagy más mobiltelefonon.

Eközben azok számára, akik szeretnék tudni, hogy miként lehet megnézni a WA státuszt barátok nélkül, vagy hogyan lehet megnézni a rejtett WA státuszt, az ApkVenue nem talált biztonságos trükköt, amelyet el lehetne végezni.

Írja meg véleményét erről a cikkről a megjegyzés rovatban, banda! Találkozunk a következő cikkben, és sok sikert!