hogyan lehet androidot támogatni otg

Egyszerű módja annak, hogy az Android támogassa az OTG-t vagy bármely más nyelvet. Az Android támogatja az USB OTG-t, hogy megkönnyítse a fájlok gyors átvitelét.

Gyakran készít fényképeket androidos telefonjával, és áthelyezni szeretné őket cserélhető eszköz gyorsan? Nos, egyes Android telefonok, amelyek már támogatják az OTG-t, képesek közvetlenül képfájlokat, videókat és adatokat továbbítani az Android telefonokról cserélhető eszköz.

Ellenőrizheti, hogy Androidja támogatja-e az USB OTG-t vagy sem. Azoknak azonban, akiknek van androidos telefonjuk, de még nem támogatás Az OTG-nknek van megoldása az Andoid előállítására támogatás OTG. Milyen könnyű. Gyere, nézd meg a lépéseket!

  • 14 olyan egyedi USB OTG funkció, amelyet valószínűleg nem tudtál, nem csak a Flashdisket olvasod!
  • Hogyan ellenőrizhető, hogy az Android támogatja-e az USB OTG-t vagy sem
  • SÜRGŐS! Ez a különbség az USB OTG és az USB Host között

Hogyan készítsünk Android támogatási OTG-t

OTG rövid a Menet közben. Szándéka menet közben önmagában olyan specifikáció, amely lehetővé teszi az USB-eszközök, például a digitális audiolejátszók vagy a mobiltelefonok működését a gazda, és engedélyezzen más USB-eszközöket, például az USB-t cserélhető eszköz, digitális kamera, egér, vagy billentyűzet telepíthető az Android okostelefonra.

Tehát milyen előnyei vannak ennek az OTG-nek? További részletekért olvassa el ezt a cikket: Az USB OTG kábelek 10 egyedi funkciója, a villogó lemezek olvasása mellett. A legfontosabb OTG funkció az, hogy gyorsan átvihet adatokat Android telefonjáról a vaku közvetlenül. Íme az Android elkészítésének lépései támogatás OTG.

1. Győződjön meg arról, hogy Android telefonja gyökerezik

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva a mobiltelefonja.gyökér. Ellenőrizheti, hogyan kell rootolni az Android telefont. Funkció gyökér Ez az Android az, hogy hozzáadhat, kivonhat vagy módosíthat fájlokat androidos okostelefonján. Ezenkívül testreszabásokat is végezhet, például maximalizálhatja androidos okostelefonjának munkáját túlhajtott androidos processzorodat, vagy akár a felesleges beépített alkalmazásokat is eltávolíthatod.

2. Telepítse az USB Host Check alkalmazást

A következő lépés az alkalmazás telepítése USB Host Check. Ez az USB Host Check alkalmazás hasznos annak ellenőrzésére, hogy Android-okostelefonja-e az Android támogatás OTG vagy sem. Mivel több márkájú mobiltelefon létezik online hardverez nem támogatás OTG.

3. Ellenőrizze az "android.hardware.usb.host.xml" nevű fájl elérhetőségét

Az USB Host Check alkalmazás sikeres telepítése után megjelenik egy üzenet "Úgy tűnik, hogy az USB Host támogatása nem engedélyezett ezen az eszközön. Javítási kísérlet végrehajtható", ez azt jelenti, hogy az Android elvégzéséhez szükséges fájlok vannak támogatás Nincs OTG. A szóban forgó fájl neve android.hardware.usb.host.xml. Ha nincs meg, akkor az alkalmazást használva kell létrehoznia a fájlt jegyzettömb vagy azzal lehet Jegyzettömb ++.

4. Először hozzon létre fájlokat android.hardware.usb.host.xml

Ezt a fájlt az alkalmazás segítségével hozhatja létre jegyzettömb akkor a számítógépen válassza a Mentés másként android.hardware.usb.host.xml lehetőséget. Ne feledje, hogy a fájlnévkiterjesztésnek ilyennek kell lennie .xml, és a fájltípusnak meg kell lennie Minden fájl, mert figyelnünk kell arra, hogyan lehet az Androidot megfelelően és helyesen támogatni az USB OTG-vel.

5. Írja be ezt a kódot a létrehozott fájlba

Helyezze be a következő kódot a korábban létrehozott fájlba:

6. Helyezze át a fájlt az okostelefonjára

Fájlok áthelyezése android.hardware.usb.host.xml a mappában lévő Android okostelefonra stb / engedély. Mappák engedély ez azért fontos, hogy hozzáférhessen az Android készítéséhez támogatás OTG. Te tudod használni Root Explorer alkalmazás az android.hardware.usb.host.xml fájl áthelyezéséhez.

7. Nyissa meg újra az USB Host Check alkalmazást

A fájl áthelyezése után nyissa meg újra az USB Host Check alkalmazást, és válassza az "újbóli ellenőrzés" lehetőséget. Ha nincs probléma, akkor minden zöld színnel lesz jelölve, ami azt jelenti, hogy az Ön által használt Android-telefon már be van kapcsolva támogatás OTG.

Gratulálunk! Most az okostelefon root nélkül támogatja az OTG-t, és ezek az Android-tippek sikeresek, ASUS-okostelefonon használom. Nos, ha Androidot készítettél támogatás Az OTG segítségével könnyebben és gyorsabban átviheti az adatokat, fájlokat, képeket és videókat más adathordozókra.

Így lehetett az Android-ot támogatni az OTG-vel. Ehhez a módszerhez meg kell tennie gyökér először androidos okostelefonján. Ha zavart a cselekedete miatt gyökér, láthat egy oktatóanyagot az Android okostelefon gyökérkezeléséről. Nos, hogy sikerült? Ossza meg tapasztalatait a megjegyzések oszlopban!