10 legjobb ingyenes online tanulási (e-learning) alkalmazás 2020

Ez a legjobb ingyenes online tanulási alkalmazás, amely megkönnyíti a tanítási és tanulási folyamatot és elnyeli az anyagokat (Frissítés 2020)

Úgy tűnik, hogy az online tanulási alkalmazások az utóbbi időben primadonnává válnak, különösen a hallgatók, a bandák körében!

Indonéziában a Covid-19 terjedésének esetei napról napra nőnek. Az összes protokollt a központi és a helyi önkormányzatok hajtották végre a vírus terjedésének megakadályozása érdekében.

Az egyik végrehajtott protokoll az oktatási és tanulási tevékenységek ideiglenes felfüggesztése az iskolákban vagy az egyetemeken. Hónapok óta tanulunk otthonról, tanár közvetlen irányítása nélkül.

De nem kell aggódnod! Keresztül okostelefon Az Ön Androidja és iPhone-ja, most számos lehetőség kínálkozik az ingyenes tanulási alkalmazások számára, amelyek az internetes álnév segítségével érhetők el e-tanulás, például tetszik nyelvtanulási alkalmazás.

Kíváncsi az alkalmazásra? Először nézzük meg az értékeléseket tanulási alkalmazás online ingyenes az Androidon, amelyet az ApkVenue az alábbiakban teljes egészében írt, banda.

Tanulási alkalmazások gyűjteménye Online Legjobb ingyenes 2020: Osztályok és tandíjak létrehozása Online!

Legyen éber és ne essen pánikba! A Corona vírus (Covid-19) elterjedésének megakadályozása érdekében az oktatási és tanulási tevékenységeket (KBM) az oktatás minden szintjén megszüntetik és otthon átadják.

Ezt A Dzsakarta kormányzója, Anies Baswedan továbbította Nyugat-Jáva kormányzójának, Ridwan Kamilnak, aki a végtelenségig bezárta az iskolai tanulási tevékenységeket.

Alternatív megoldásként a diákokat arra ösztönzik, hogy továbbra is kapják meg a tananyagot tanulási alkalmazás online (e-tanulás), például az Ruangguru alkalmazás és az Oktatási és Kulturális Minisztérium Rumah Belajar pályázata.

Most a fenti két alkalmazás egy fillér fizetése nélkül is ingyenesen elérhető. Akkor milyen további ingyenes tanulási alkalmazásokat használhat? Itt az áttekintés!

1. Ruangguru

Ki ne ismerné ezt az online tanulási alkalmazást? Tanári szoba amely egy oktató alkalmazás online amely számtalan tulajdonsággal rendelkezik, és megkönnyíti a téma megértését.

A Ruangguru alkalmazás különféle bélyegzőket biztosít az oktatási szinthez és a tananyaghoz igazított videók megtekintésével.

A Covid-19 járvány elhárításának kormányzati programjainak támogatásában Ruangguru is tartotta magát Online iskola ingyenes tanulási alkalmazás formájában.

Minden nap lesznek tananyagok az általános, középiskolától kezdve a középiskoláig, amelyek végignézhetők élőadás kezdete 08.00-12.00.

Azoknak, akik szeretnék Letöltés A Ruangguru alkalmazás ingyenes, kattintsunk az alábbi linkre, banda!

RészletRuangguru - Online oktató
Fejlesztőruangguru.com
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Ruangguru letöltése itt:

Termelékenységi alkalmazások ruangguru.com LETÖLTÉS

2. Tanulási ház

Az Indonéz Köztársaság Oktatási és Kulturális Minisztériuma vagy Oktatási és Kulturális Minisztérium tanulási alkalmazással is rendelkezik online szabad magát nevezik Tanulási ház.

Csakúgy, mint Ruangguru, a Rumah Belajar alkalmazás is egy tanulási portál alkalmazás online amely audiovizuális alapú tartalmat biztosít, különféle interaktív elemekkel kiegészítve.

A Rumah Belajar számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik, mint pl Tanulási források, Maya Laboratórium, Maya osztály, Kulturális térképstb., amelyek fizetés nélkül elérhetők.

Eltekintve attól, hogy végigmegy az alkalmazáson Mobil, ez az ingyenes tanulási alkalmazás a következő címen is elérhető: böngésző számítógépen vagy laptopon a weboldalon keresztül Belajar.kemendikbud.go.id.

RészletTanulási ház
FejlesztőKemendikbud Oktatási Központ
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret12 MB
Letöltés500 000 és több
Értékelés4.8/5 (A Google Play)

Rumah Belajar letöltése itt:

Termelékenységi alkalmazások Otthoni oktatás Oktatási és kulturális minisztérium LETÖLTÉS

3. Google Tanterem

A világ egyik legnagyobb technológiai vállalataként Google nevű alkalmazáson keresztül is részt vehetnek a tanulás sikerében anélkül, hogy iskolába kellene menni Google Tanterem vagy Google osztály.

Ez a Google Tanterem alkalmazás egy Gmail-fiókhoz csatlakozik, megkönnyítve ezzel az Ön számára, különösen a felhasználók számára okostelefon az Android operációs rendszer alapján.

Az ApkVenue által kipróbált Google Tanteremben olyan fórum található, mint a fórum, ahol a tanárok és a diákok kölcsönhatásba léphetnek benne. Például feladatok elvégzése, osztályzatok adása, tanácsadás.

Maga Jaka szerint a Google Classroom alkalmasabb főiskolai alkalmazásként online. Az interaktív tartalom hiánya miatt, amely vonzza a gyermekek és serdülők tanulási érdekeit, bandák.

RészletGoogle Tanterem / Google Osztály
FejlesztőGoogle LLC
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés3.0/5 (A Google Play)

Töltse le a Google Tantermet innen:

Apps Produktivitás Google LLC LETÖLTÉS

Tanulási alkalmazás Online Több ...

4. Edmodo

Alkalmazás Edmodo most egy új megjelenítés és funkciók vannak, amelyek összekapcsolják a tanárokat, a diákokat és a szülőket, hogy megismerjék az oktatási és tanulási tevékenységeket.

Az anyagok és feladatok biztosítása mellett a tanárok felméréseket is kaphatnak az ebben az online tanulási alkalmazásban végzett tanulási módszerekről.

Az Edmodo közvetlen üzenetfunkcióval is rendelkezik, amely személyesen összeköti a diákokat és a tanárokat. A kíváncsiskodók számára azonnal kipróbálhatja az osztály alkalmazását online ez igen!

RészletEdmodo
FejlesztőEdmodo, Inc.
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret22 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le az Edmodot innen:

Termelékenység Edmodo, Inc Apps LETÖLTÉS

5. Quipper

Aztán ott van Quipper amely a tanulási lehetőségek biztosítása mellett online, letöltheti és megtanulhatja offline ezen az alkalmazáson keresztül.

A Quipper szintén elég teljes tananyagúnak minősül, és igazodik a kormány által meghatározott tantervhez.

Azok számára, akik gyakran elfelejtenek tanulni, ez a tanulási alkalmazás heti ütemtervet is készíthet, hogy a tanulási folyamat szervezettebb legyen.

Ahhoz, hogy exkluzív tartalmat élvezhessen a Quipperen, legalább fizethet előfizetési díjat havi 90 ezer IDR-től kezdve, bandánként.

RészletQuipper
FejlesztőQuipper Ltd.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret11 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

A Quipper letöltése itt:

Apps Education Quipper Ltd. LETÖLTÉS

6. Zenius

2004 óta tapasztalt, Zenius különféle jellemzők bemutatása a tanulási folyamat támogatására, az általános, középiskolai, középiskolai, szakiskolai és a főiskolai szinteken át a különféle tartalmakon keresztül.

Az e Learning alkalmazás fő jellemzője a szimuláció UTBK (számítógépes írásvizsga) amely ma az indonéziai egyetemek többségéhez való belépés fő követelménye.

A Zenius anyagokat is biztosít Kipróbál hogy maga is megteheti és megnézheti a probléma eredményeit és megbeszélését. Nem csoda, hogy ezt az alkalmazást elnevezték a Google Play Áruház 2019-es verziójának legjobb alkalmazása.

Más anyagok esetében megtekintheti a menüt is Betekintés amely az országon belül és kívül elismert egyetemi diplomás oktatók tanulási bélyegzőit tartalmazza.

RészletZenius - Online tanulás
FejlesztőPT Nusantara oktatási zóna
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret30 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le a Zenius-t itt:

Apps Produktivitás PT. Zona Edukasi Nusantara LETÖLTÉS

7. Osztályunk

Továbbá létezik egy tanulási alkalmazás is onlineAz óránk amely bárhol és bármikor kínál tanulmányi lehetőségeket.

A Tanterem egyik egyedülálló tulajdonsága egy olyan társadalmi funkció, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen más felhasználókkal, így a tanulási folyamat még élvezetesebbé válik.

A formális tanulási bélyegző mellett ez az e-learning alkalmazás is javulhat készség és szakértelem különféle anyagok révén, például az alapvető Android-programozás, a létrehozás módja weboldal, grafikai tervezés és egyebek.

RészletClassKita - Online tanulási osztály
FejlesztőAz óránk
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret6,9 MB
Letöltés50 000 és több
Értékelés3.9/5 (A Google Play)

Töltse le osztályunkat itt:

Osztálynevelési alkalmazásaink LETÖLTÉS

8. Agyosan

Kik közületek nem ismerik ezt a tanulási fórumot? Agyosan a világ egyik legnagyobb hallgatói fóruma, ahol több mint 100 millió ember vesz részt.

Úgy működik, hogy olyan kérdéseket tehet fel, amelyeket nem ért. A későbbi Brainly felhasználók könnyen érthető magyarázatokkal válaszolnak kérdéseire.

Akkor mi van, ha vannak kérdések és válaszok, amelyek nem egyeznek? Nyugodtan, a Brainly ellenőrzési funkciót is biztosít, amelyet szakértők, bandák végeznek.

Így már nem kell pánikba esnie a házi feladatok elvégzése közben, de nem tudja a választ. Csak kérdezd meg Brainly-t, rendben!

RészletBrainly - Oktatási alkalmazás
FejlesztőBrainly, Inc.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret6,7 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Letöltés Brainly itt:

Apps Education Brainly, Inc LETÖLTÉS

9. Pahamify

Eközben neked 12. osztályos középiskolás és azzal egyenértékű diákok számára pánikba esni kell, ha álmaid főiskoláját és főiskoláját választod, igaz?

Azok számára, akik át akarják adni az UTBK tudományos és technológiai, az SBMPTN, a független vizsgát, a Simak felhasználói felületet, a STAN felvételi vizsgát és még sokan mások, kipróbálhatja az úgynevezett alkalmazást Pahamify.

Itt megtudhatja a vizsga anyagát [videotartalmakon keresztül, például a YouTube megtekintésén, mentorok kíséretében, akikre hivatkoznak Rockstar tanár Pahamify.

Azok számára, akik még mindig zavarosak a szak kiválasztásában, a Pahamify egy olyan funkciót is kínál a pszichológusokkal való konzultációhoz, amelyet Ön is kipróbálhat.

RészletPahamify - UTBK tanulmányi társ
FejlesztőPahamify
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le a Pahamify-t itt:

Alkalmazások termelékenysége Pahamify LETÖLTÉS

10. SMARRT korrepetálás

Végül vannak alkalmazások SMARRT korrepetálás amely egy oktató alkalmazás online amely különféle tananyagokat kínál, amelyek csapássá válnak a hallgatók számára.

A SMARRT Bimbel három fő témát nyújt, nevezetesen Matematika, Fizika, és Kémia amelyek többsége nehéz a hallgatók számára.

Ez az alkalmazás interaktív videókat kínál egyszerű és fokozatos módon a probléma megoldására. A SMARRT Bimbel vetélkedőket is kínál, hogy gyakoroljanak benne megértését.

RészletBimbel SMARRT - Intelligens és ingyenes tanulási megoldás
FejlesztőBedigital ázsiai kapcsolat
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret14 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a SMARRT Bimbelt innen:

Productivity Apps Digital Connectivity Asia LETÖLTÉS

BÓNUSZ: A Telkomsel, az Indosat és a Tri tanulási kvóta használata | Az ára olcsó!

Szeretne online tanulni, de a kvótája alig elég? Ne aggódjon, Indonéziában számos szolgáltató külön kvótát biztosított az online tanuláshoz, tudja.

Ha tudni akarod, hogyan hogyan kell felhasználni a tanulmányi kvótát a Telkomselnél, az Indosatnál és a Tri-nél, olvassa el teljes egészében a következő cikkben:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ez a tanulási alkalmazás ajánlása online ingyenes és a legjobb okostelefon Android és iPhone, amelyeket kipróbálhat.

Amíg szorgalmas és aktív vagy annak tanulmányozásában, az ApkVenue garantálja, hogy az osztályzatod növekedni fog, banda. Melyiket használta maga? Osszuk meg tapasztalatait az alábbi megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Tanulmány vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah.