Az érintőképernyő kalibrálásának 3 módja az összes android számára

Az Android telefon képernyője kevésbé érzékeny? Szeretné kalibrálni a képernyőt, de nem tudja, hogyan? Gyere, nézze meg, hogyan kalibrálja a következő Android HP érintőképernyőt!

Érintőkijelző legyen az egyik legfontosabb komponens az Android okostelefon működésében, vagy sem.

Ha a képernyő alkatrészének problémája van, akkor az a kockázat, hogy a mobiltelefonját nehéz lesz használni, banda. Tekintettel arra, hogy a mai mobiltelefonok mindegyike rendelkezik érintőképernyős technológiával.

Sajnos, annak ellenére, hogy jól gondozta, néha az érintőképernyő teljesítménye önmagában csökken.

Ez a teljesítménycsökkenés általában érintőképernyő formájában jelentkezik, amely kevésbé reagál.

Valójában van egy egyszerű módja ennek a problémának a megoldására, nevezetesen azáltal, hogy megteszi érintőképernyős kalibrálás.

A kalibrálás lehetővé teszi, hogy az érintőképernyő visszanyerje a pontosabb érintésfelismerést.

De nyilvánvalóan nem mindenki tudja, hogyan kell ezt az érintőképernyős kalibrálást elvégezni. Ezért ebben a cikkben az ApkVenue arról fog beszélni hogyan kalibrálja az érintőképernyőt egy Android telefonon.

Az érintőképernyő kalibrálása egy alkalmazás segítségével

Jelenleg rengeteg érintőképernyős kalibráló alkalmazás érhető el a Google Playen Android-eszközökhöz.

Természetesen azok számára, akik még laikusok, zavartnak érzi magát, amikor a legjobb alkalmazást kell választania, mert mindannyian ugyanazt a funkciót kínálják.

Nyugodj meg, banda! Mivel az ApkVenue természetesen meg fogja mondani, hogyan kell kalibrálni az érintőképernyőt több alkalmazás segítségével ajánlott.

1. Az alkalmazás használata Érintőképernyős kalibrálás

Egy alkalmazás ajánlott az érintőképernyő kalibrálásának elvégzéséhez érintőképernyős kalibrálás.

Ezen alkalmazás segítségével könnyen kalibrálhatja az Android mobiltelefon képernyőjét, bandát. A probléma az, hogy ez az alkalmazás végigvezeti Önt a kalibrálás végrehajtásában.

Ezenkívül ingyenesen letöltheti ezt az alkalmazást.

Nos, azok számára, akik kíváncsiak az érintőképernyő kalibrálására az alkalmazás segítségével, az ApkVenue megadja a lépéseket.

1. lépés - Töltse le és telepítse az alkalmazást

 • Először először töltse le az érintőképernyős kalibrációs alkalmazást a Google Playen keresztül.

 • Ha a letöltés befejeződött, az alkalmazás automatikusan települ az Android mobiltelefonjára, bandájára.

2. lépés - Nyissa meg az alkalmazást

 • Ha az alkalmazás már telepítve van, akkor a következő nyissa meg az alkalmazást érintőképernyős kalibrálás androidos telefonján. Ennek az alkalmazásnak a kijelzője hasonló az alábbihoz.

3. lépés - Válassza ki a gombot kalibrálja

 • Ezt követően elkezdheti az érintőképernyő kalibrálását a gomb megnyomásával kalibrálja kék, banda. Ez az alkalmazás végigvezeti Önt minden szakaszon.
 • Számos kalibrálási folyamat van, amelyeket meg kell tennie, többek között egyetlen ütem, kettős, régi érintés, csúszó, zoomolásstb.

4. lépés - Válassza az OK lehetőséget

 • A kalibrálási folyamat befejezése után megjelenik egy értesítési párbeszédpanel, amely elmagyarázza, hogy a kalibrálás sikeres volt, és a mobiltelefont újra kell indítani. Azután, válassza az OK lehetőséget.

5. lépés - Indítsa újra az Android telefont

 • Miután befejezte a kalibrálást, indítsa újra az Android mobiltelefonját, bandáját. Kész, most sikeresen kalibrálta androidos telefonjának érintőképernyőjét.

2. Az alkalmazás használata Képernyőjavítás és kalibrátor

Egy másik alternatív alkalmazás az érintőképernyős kalibrálás végrehajtására Android telefonon az úgynevezett alkalmazás használata képernyő javítás és kalibrátor.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi az érintőképernyős kalibrálás elvégzését, valamint az Android mobiltelefon, banda képernyőjének teljesítményének javítását.

Képernyőjavítás és kalibrátor Ezt ingyenesen vagy ingyenesen letöltheti a Google Playről.

Az érintőképernyő kalibrálásához ezzel az alkalmazással a módszer nagyon egyszerű, kövesse az alábbi lépéseket.

1. lépés - Töltse le és telepítse az alkalmazást

 • Az első lépés, amelyet meg kell tenni, az alkalmazás letöltése és telepítése képernyő javítás és kalibrátor androidos mobiltelefonodon, bandában. Ezt az alkalmazást letöltheti a Google Playről.

 • Ha telepítette az alkalmazás nevét, a következőre változik: Érintőképernyő javítása.

2. lépés - Nyissa meg az alkalmazást

 • Ha az alkalmazás már telepítve van az Android mobiltelefonjára, nyissa meg az alkalmazást, bandát. Ennek az alkalmazásnak a kezdeti kijelzője a következő.

3. lépés - Válassza ki a gombot Rajt

 • Ezt követően az egérrel elindíthatja az érintőképernyő kalibrálási folyamatát válassza a gombot Rajt kék.

 • Ezután megkezdődik az érintőképernyő kalibrálási folyamata. Lesz 3 szakasz hogy ezt a kalibrálási folyamatot végre kell hajtania, csak az összes rendelkezésre álló dobozt, bandát kell megérintenie.

4. lépés - Indítsa újra az Android telefont

 • Amikor elkészült, megjelenik egy párbeszédpanel, amely elmagyarázza, hogy a kalibrálási folyamat befejeződött válassza az OK lehetőséget. Utána, indítsa újra az Android telefont hogy alkalmazd az eredményeket, banda.

Bónusz: Érintőképernyős érzékenység és pontosság tesztelési módszer

Egyes androidos telefonok már beépített funkciókkal rendelkeznek az érintőképernyős tesztek elvégzéséhez az androidos telefonokon.

Mivel azonban a módszer meglehetősen egyedi, nevezetesen egy titkos kód megadásával, nem mindenki ismeri ezt a módszert.

A fenti kódok segítségével elvégezheti a képernyő kalibrálási tesztjét, de sajnos ezt a kódot csak bizonyos Android telefonok, köztük a Samsung és a Xiaomi telefonok használhatják.

A Samsung mobiltelefonoknál használhatja az első vagy a második kódot, míg a Xiaomi mobiltelefonoknál az utolsó kódot.

Ehhez csak be kell írnia a fenti kódok egyikét tárcsázza a hívást te, ezután automatikusan átirányítod a megnevezett alkalmazásra HwModuleTest.

Ennek az alkalmazásnak számos tesztje van, amelyek segítségével tesztelheti, hogy az Android-telefon érintőképernyője továbbra is rendesen működik-e.

A megadott teszt a színről szól RGB, tompító, érintés és van még más is.

Ez volt néhány módszer arra, hogy kalibrálja az érintőképernyőt egy Android mobiltelefonon, bandán.

Van egy további bónusz a mobiltelefon képernyőjének egyszerű tesztelésére vonatkozóan, különösen a Samsung mobiltelefon-felhasználói számára.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack egyéb merít Shelda Audita.