12 alkalmazás a legjobb ingyenes indonéz al Drakor nézésére

A drakor néző alkalmazás elengedhetetlen a koreai dráma szerelmeseinek! Itt tekintheti meg a legjobb ingyenes Sub Indo drakor néző alkalmazások listáját itt.

Drakor néző alkalmazás talán érdekes lehetőség lehet elkísérni a jelenlegi járvány, banda idején.

Különösen most, amikor sok új koreai drámacím is található, amelyek érdekes történeteket kínálnak, amelyeket meg lehet nézni.

Nos, a laptopon való nézés mellett koreai drámákat is nézhet egy ingyenes Drakor nézőalkalmazással felvértezett okostelefon eszközön keresztül.

Valójában élvezheti a koreai dráma letöltési funkciót is, hogy offline nézhessen indonéz feliratokkal kiegészítve. Kíváncsi?

Gyerünk, csak nézd meg a magyarázatot A legjobb ingyenes koreai dráma néző alkalmazás a következő részleteket!

A legjobb ingyenes Sub Indo Drakor karóra alkalmazások gyűjteménye 2020

A legjobb drakor néző alkalmazás 2020 Az alábbiakban különféle tartalmak állnak rendelkezésre a koreai szórakoztató műsorok megtekintéséhez, bármikor és bárhol.

A drámák mellett ez a koreai filmnéző alkalmazás más lehetőségeket is kínál, például változatosság Korea kedves a legújabb koreai zenei műsorokhoz, amelyek jelenleg slágerek.

Gondolod, hogy koreai drámákat nézel majd az ApkVenue által ajánlott alkalmazásból? Ahelyett, hogy kíváncsi lennél, jobb, ha azonnal megnézed az alábbi teljes beszámolót!

1. Viu - legújabb koreai és ázsiai dráma Indo Sub-vel

Először is Viu - legújabb koreai és ázsiai dráma Indo Sub-vel amely az egyik Drakor alkalmazás, amely meglehetősen népszerű az indonéz felhasználók körében.

kívül feliratok Angolul, téged is el fog kényeztetni feliratok Indonéz nyelven biztosított. Vannak olyan funkciók is Offline internetes hálózat nélkül nézni.

A képminőség nem kevésbé érdekes, ahol szabadon választhat, ha szükséges ebben a koreai filmalkalmazásban.

Ingyenesen élvezheti ezt a koreai filmalkalmazást, benne hirdetésekkel. Hirdetés nélküli megjelenítéshez azonban feliratkozhat a szolgáltatásra Viu Premium, banda.

Ha a legjobb Drakor néző alkalmazást keresi az iPhone-on és az Androidon, a Viu egyike ezeknek megéri próbáld.

RészletViu - legújabb koreai és ázsiai dráma Indo Sub-vel
FejlesztőVuclip mobil videó
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret14 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés3.9/5 (A Google Play)

Töltse le a Viu-t itt:

Alkalmazások Szórakozás Vuclip Mobile Video LETÖLTÉS

2. Viki: Koreai drámák, kínai filmek és drámák

Viki: Koreai drámák, kínai filmek és drámák egy alkalmazás folyam Koreai drámák, amelyek különféle ázsiai drámákat és filmeket kínálnak.

Nem csak koreai drámák, hanem számos más országból származó drámák, sorozatok és animációk is megtalálhatók. Japánhoz, Kínához hasonlóan Thaiföldig.

Viki számos népszerű koreai romantikus drámát szolgáltat, mint pl Szerelmem a csillagból, Titkos románcom, A Valami 1% -a, és mások.

RészletViki: Koreai drámák, kínai filmek és drámák
FejlesztőViki, Inc.
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a Vikit itt:

Apps Entertainment Viki, Inc. LETÖLTÉS

3. Netflix

Néhány évvel ezelőtt, Netflix hivatalosan Indonéziában van jelen, számos exkluzív tartalommal, például filmekkel és sorozatokkal, amelyek csak a következő oldalon érhetők el streaming platform ez.

Nem csak eredeti Netflix film- és sorozattartalom, streaming platform ez számos népszerű koreai dráma címet is bemutat. Mint például Normális nem jól lenni, és még sok más.

Ha azt szeretné, hogy az alkalmazás a Drakor Vagabondot nézze, a Netflix műsorokat is kínál indonéz feliratokkal, bandával.

Azok számára, akik kíváncsiak, siessetek és töltsék le a koreai dráma alkalmazást feliratok Indonézia ezen. De előtte győződjön meg róla, hogy előfizetett egy Netflix-fiókra a hozzáféréshez!

RészletNetflix
FejlesztőNetflix, Inc.
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés500 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le a Netflix-et itt:

Apps Entertainment Netflix, Inc. LETÖLTÉS

Egyéb ingyenes Drakor Watch alkalmazások ...

4. Iflix - filmek, tévésorozatok és hírek

Továbbá van még iflix - Filmek, tévésorozatok és hírek Ez egy koreai indo filmalkalmazás, amely meglehetősen népszerű és sok pozitív visszajelzést kapott a Google Play felhasználói részéről.

Keresztül fülre külön megnevezve K-flix Számos ajánlást talál a koreai drámákhoz és filmekhez, amelyeket ingyen lehet megtekinteni regisztráció és előfizetés nélkül.

Ingyenesen nézhet olyan koreai drámákat, mint A házasok világa vagy Egy ügyész naplója, mind Android, mind iPhone felhasználók számára.

Ja, igen, a Drakorot laptopon is megnézheti ezen az alkalmazáson keresztül, ha tágasabb kijelzőre vágyik. Csak meg kell látogatnia az iflix hivatalos webhelyét, és streaminget kell néznie.

Részletiflix - Filmek, tévésorozatok és hírek
Fejlesztőiflix Sdn Bhd
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret25 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le az iflix-t itt:

Apps Entertainment iflix Sdn Bhd LETÖLTÉS

5. MAXstream

Szolgáltató telekommunikáció Indonéziában, a Telkomsel szolgáltatásokat is nyújt folyam nevű videó MAXstream amely koreai tartalmat is szolgáltat az alkalmazásban.

A megnevezett szakaszban Saranghaeyo, számos legújabb és legnépszerűbb koreai drámacímet találhat, amelyek nagy részét ingyen megnézheti.

Mások kedvelik a koreai drámákat folyamatban lévő vagy éppen most ért véget, csak akkor nézheti meg, ha fizetett az előfizetésért, vagy vett egy speciális csomagot, bandát.

De ne aggódj, itt még nézhetsz ingyenes drámákat, mint például Üdvözöljük a Waikikiben, Mi a baj Kim titkárral, amíg SKY-kastély igazán.

RészletMAXstream
FejlesztőTelkomsel
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret38 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés3.9/5 (A Google Play)

A MAXstream letöltése innen:

Telkomsel Apps Entertainment LETÖLTÉS

6. iQIYI - Filmek, drámák és műsorok

Ezen kívül vannak alkalmazások iQIYI - filmek, drámák és műsorok amely egy Kínából származó alkalmazás.

Tehát ne csodálkozzon, ha az ajánlások többsége drámák, filmek, a Bamboo Curtain Country sorozatainak sorozatai.

De nyugodtan, azok számára, akik ingyen szeretnének koreai drámákat nézni, az iQIYI drakor néző alkalmazás egy fülre nevezett K-dráma válogatás.

Van dráma Te vagy körülvéve főszerepben Lee Seung-gi, valamint más népszerű koreai drámák, mint pl Válasz 1988, Gyógyító, Örökösök, és még sok más.

RészletiQIYI - Filmek, drámák és műsorok
FejlesztőIQIYI
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

IQIYI letöltése itt:

Töltse le az IQIYI Entertainment Apps alkalmazást

7. Dailymotion - A videók otthona

Talán néhányan tudjátok ezt Dailymotion hatékonyabban használják alkalmazásként koreai drámák laptopon történő megtekintésére.

De most élvezheti a verziót Mobilnevű alkalmazáson keresztül Dailymotion - A videók otthona amely ingyenesen letölthető Android és iPhone felhasználók számára.

Csakúgy, mint a YouTube, a Dailymotion bárki számára lehetővé teszifeltölteni Koreai drámavideókat adtak feliratok benne.

Tehát itt a keresési funkcióra kell támaszkodnia a legnépszerűbb koreai drámák vagy filmek megtalálásához.frissítés ebben a koreai drámafilm alkalmazásban.

RészletDailymotion - A videók otthona
FejlesztőDailymotion
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

A Dailymotion letöltése itt:

Apps Entertainment Dailymotion LETÖLTÉS

8. Drakor.id +

Drakor.id + ajánlás a következő indonéz szubkoreai drámai alkalmazáshoz, ahol több száz drámasorozat címet találhat, változatosság, és a legnépszerűbb koreai filmekfrissítés 2020-ban.

Egyszerű megjelenítésével és pontos keresési funkciójával könnyedén megkeresheti a játékokat, ill változatosság a kívánt epizód alapján.

Sajnos a Drakor.id + használatakor először regisztrálnia kell, vagy Belépés a Facebook-fiókod használatával.

Igen, a Drakor.id + előfizetéssel is rendelkezik megfizethető áron, ha drámákat szeretne nézni folyamatban lévő álnév, amely még mindig fut, banda.

Ahelyett, hogy a koreai drámák megtekintésére nem feltétlenül legális webhelyekre hagyatkozna, inkább próbálja le letölteni a Drakor alkalmazást néző programot.

RészletDrakor.id +
FejlesztőDrakor.id
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret7,8 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

A Drakor.id + letöltése itt:

Apps Entertainment Drakor.id LETÖLTÉS

9. Koreai dráma, Indonézia

Utoljára ott Koreai dráma Sub Indonézia amelyeket akkor használhat, ha romantikus koreai drámákat, koreai akciódrámákat és egyéb itt elérhető teljes dolgokat keres.

A megjelenés általában rendes, de ne becsülje alá a problémát adatbázis Koreai dráma már elkészült és még mindig folyamatban lévő. A probléma valóban teljes!

Drágám, ezer kedves! Koreai drámákat néző alkalmazások offline al Az Indo tele van hirdetésekkel Felugrik ami eléggé zavarja a kényelmedet, amikor böngészsz benne, banda.

RészletKoreai dráma Sub Indonézia
FejlesztőSzeretem a Vthree fejlesztőket
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret6,0 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le a Koreai Dráma Sub Indonéziát itt:

Apps Entertainment LETÖLTÉS

10. SBS - On Air, Free VOD

A következő koreai filmalkalmazás, amelyet élvezhet, az SBS - On Air. Ez az alkalmazás tökéletes azoknak a Drakor rajongóknak, akik szeretnék úgy érezni, mintha Drakorot néznék, mint az eredeti.

Ezen a Drakor TV alkalmazáson keresztül ingyenesen hozzáférhet a különböző koreai filmekhez és koreai drámákhoz, közvetlenül az adási platformról.

Ezt az alkalmazást több mint 5 millió felhasználó is letöltötte, és továbbra is meg tudja tartani a minősítését 4 felett.

RészletSBS - On Air, ingyenes VOD
FejlesztőSBS I&M Co., Ltd.
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret48 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Az SBS - On Air, ingyenes VOD letöltése itt:

Apps Videók és hangok SBS I&M Co., Ltd. LETÖLTÉS

11. KBS World

Nemcsak az SBS, más koreai dráma- és filmcsatornák is behatoltak a digitális világba, hogy a rajongók könnyebben hozzáférhessenek az általuk kínált szórakozáshoz.

KBS World egy másik eredeti koreai filmnéző alkalmazás élvezheti közvetlenül az okostelefonról hogy használod.

Annak ellenére, hogy a minőségi szórakozás számos változatát kínálja, ez az alkalmazás az egyik legkönnyebb, ahol a méret csak 2 MB körül van.

RészletKBS World
FejlesztőKBS
Minimális OSAndroid 2.2 és újabb
Méret1,3 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés3.8/5 (A Google Play)

Töltse le a KBS World-t itt:

A KBS videó- ​​és hangalkalmazások letöltése

12. Kdrama Sub Indo

A koreai dráma szerelmeseinek ez az egy alkalmazás lehet egy kis friss levegő, valamint egy barát, aki mindig sokféle kiválasztott drámával szórakoztatja Önt.

Ez az ingyenes Drakor néző alkalmazás kifejezetten koreai drámák és filmek egyszerre történő megtekintésére és letöltésére tervezték a kedvenced.

A legérdekesebb ebben az alkalmazásban az, hogy nem kell fizetnie vagy regisztrálnia, hogy élvezhesse az általa nyújtott szolgáltatásokat.

RészletKdrama Sub Indo
FejlesztőSORAYA DEV
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret3,4 MB
Letöltés10 000 és több
Értékelés3.8/5 (A Google Play)

Töltse le a Kdrama Sub Indo-t itt:

Apps Videók és hangok LETÖLTÉS SORAYA DEV

Nos, ez az ajánlás a Drakor figyelő alkalmazáshoz feliratok Indonézia ingyenes és a legjobb, amit 2020-ban kipróbálhat.

A Jaka által ajánlott koreai filmalkalmazások nagy részét ingyen élvezheti, anélkül, hogy egy fillért is ki kellene dobnia.

Most Jaka kíváncsi itt van, mi a legújabb koreai dráma, amit most nézel? Gyerünk, írd le ajánlásaidat az alábbi megjegyzés oszlopba!

Olvassa el a cikkeket is koreai dráma vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin Ismail.