Az android terminál emulátor alkalmazás 5 funkciója gyökerezhet?

A Terminal Emulator alkalmazás 5 speciális funkciót kínál. Bármi? Gyerünk, hallgassátok meg a magyarázatot.

A nagyon kifinomult Android-alkalmazások jelenlétének köszönhetően az okostelefonok szerepének most olyan funkciója is van, amely nem sokban különbözik a számítógépektől vagy általában a PC-ktől.

Valójában egy bizonyos alkalmazás segítségével okostelefonjával olyan feladatokat hajthat végre, amelyeket általában egy számítógép végez. Hát nem nagyszerű?

Ez teszi az Android Terminal Emulator nevű Android alkalmazást különlegessé. Mielőtt mélyebben megbeszélné ezt az alkalmazást, tudod, banda, mi az Android Terminal Emulator?

Mi az a Terminal Emulator?

Egyszerűen fogalmazva, ez a Terminal Emulator egy alkalmazás Csak Android amelynek funkciója nem sokban különbözik attól Parancssor (CMD), amely Windows vagy Linux rendszeren érhető el.

Még akkor is, ha vannak dolgok, amelyek eltérnek a Terminal Emulator alkalmazás és a CMD között, a parancsokban vagy kódokban szerepel az alkalmazás futtatása Android okostelefonon.

Ez az alkalmazás ismerősnek tűnhet a hétköznapi emberek számára, de azoknak, akik már ismerik az Androidot és a Linuxot, már tudniuk kell erről a Terminal Emulator alkalmazásról.

Jack Palevich Apps-fejlesztői eszközei LETÖLTÉS

Fejlett terminálemulátor funkciók

Kiderült, hogy ez az alkalmazás nagyon jó és különféle funkciókkal rendelkezik, tudod, banda. Szeretné tudni, mire képes a Terminal Emulator alkalmazás? Gyerünk, hallgassa meg a következő magyarázatot.

Jack Palevich Apps-fejlesztői eszközei LETÖLTÉS

1. Gyorsítsa fel az internetkapcsolatot

Rengeteg Android-alkalmazás állítja, hogy alkalmazásuk gyorsabbá teheti az internetkapcsolatot az okostelefonon. Nyilvánvalóan ez a Terminal Emulator alkalmazás is megteheti ugyanezt.

Az internetes kapcsolatok felgyorsítása mellett állítják, hogy ez az alkalmazás stabilabbá teheti az internetkapcsolatokat is.

A parancs feldolgozásához írja be a kódot ping 8.8.8.8 azután Belép. Ezt követően hagyja futni a folyamatot.

2. Ellenőrizze az Android okostelefon gyökérállapotát

Egyes Android-felhasználók inkább azt szeretnék, hogy okostelefonjuk olyan állapotban legyen, amilyengyökér. Mivel így a felhasználók szabadabban módosíthatják okostelefonjuk megjelenését és beállításait.

Ha Ön új Android-okostelefon-használó, és kíváncsi az okostelefon gyökérállapotára, akkor ez az alkalmazás segíthet az információk megadásában.

A Terminal Emulator alkalmazás ellenőrizheti, hogy okostelefonja még mindig állapotban van-e eredeti gyári alapértelmezett vagy már szokás szerint.

A parancs futtatásához nyissa meg a Terminal Emulator alkalmazást, majd írja be su azután Belép. Ha az okostelefon gyökérzetes, akkor egy értesítés jelenik meg Felügyeleti kérelem.

3. Vegye ki a villanólemezt az Android okostelefonról

A legtöbb okostelefon ma már rendelkezik olyan funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a csatlakozást vaku androidos okostelefonjukra, vagy ismertebb nevén USB OTG-re.

Ez a Terminal Emulator alkalmazás parancskódokat is futtathat a flash lemez leválasztásához egy okostelefontól, vagy általában ismerjük a kifejezést.Kiadás' a számítógépen.

4. Az állapot ismerete Csere RAM

A Swap RAM egy olyan művelet, amelyben az okostelefon-felhasználók SD-kártyát szeretnének, amelyet RAM-ként használnak. Ez általában több olyan alkalmazáson alapul, amelyek bezáráskor automatikusan újra elindulnak, így a RAM gyorsan elfogy.

A Terminal Emulator alkalmazás egyik funkciója képes felismerni, hogy van-e folyamat Csere Az okostelefon RAM-ja sikeres vagy nem.

5. Csinálom Képernyő felvétel Egy okostelefonon

Egy másik, nem kevésbé hasznos funkció az a funkció, amely rögzíti a képernyőn végzett tevékenységeket egy Android okostelefonon. Ezzel az alkalmazással rögzítheti a képernyőt az okostelefonjára anélkül, hogy telepítenie kellene egy speciális képernyőrögzítő alkalmazást.

Tehát ezek az Android Terminal Emulator alkalmazás, a banda által kínált fontos funkciók. Sok más érdekes terminálemulátor-kód létezik, amelyek szintén biztosan hasznosak.

Szívesen kipróbálnád? De vigyáznod kell, hogy okostelefonod biztonságban maradjon.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found