7 módja annak, hogy megváltoztassuk a wa írását, hogy egyedivé és hűvössé váljon

Hogyan lehet megváltoztatni az írást WA-ban, hogy az jó és egyedi legyen, nagyon egyszerű! Így módosíthatja a WA betűtípust az alkalmazással és az alkalmazás nélkül.

Megteheti, hogyan változtathatja meg a WA-ban az írást, hogy egyedivé váljon és hűvös legyen. Biztosan unod az ilyen betűformátumokat, igaz?

Alkalmazásként csevegés a mai világ legjobb és legnépszerűbb, WhatsApp állandóan újításokat nyújt a felhasználói kényelem érdekében viselése közben.

Ezek egyike megváltoztathatja a WA betűtípust hűvösre és változatosra, további alkalmazásokkal vagy anélkül. Kíváncsi? Nézze meg az alábbi teljes értékelést!

A WA bejegyzéseinek módosítása (WhatsApp)

WhatsApp vitathatatlanul megkönnyíti a felhasználók számára, ahol ingyenes beszélgetéseket folytathat, legyen szó szöveges, hangos vagy videofelvételről, és hirdetés nélkül.

Amellett, hogy képes vagy kifejezni magad hangulatjel, különféle legmenőbb WA matricák, vagy GIF, kiderült, hogy a WA-ban is módosíthatja a betűket, így a kijelző hűvösebb és érdekesebb lesz.

Igen, megteheti a WA-ban történő írásmódosítás néhány módszerét közvetlenül az alkalmazásban, és további alkalmazásokat is igényel. A részleteket lásd alább!

1. Változás Betűtípus WA félkövér szöveg

Fotóforrás: Különleges

Először módosíthatja a WA értékét félkövér típus vagy Bátor ami szinonimája valami határozottnak és fontosnak, a bandának.

Ha valóban van egy olyan része a beszélgetésnek, amelynek fontosnak kell lennie, akkor ezt félkövér szöveggel emelheti ki.

Ehhez csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja csillag vagy csillag (*) az írás előtt és hátul, hogy merészeljen lenni, igen!

2. Változás Betűtípus WA dőlt szöveg (dőlt)

Fotóforrás: Különleges (A WhatsApp beépített funkcióval rendelkezik, hogy a WA betűtípust több stílusra, bandára válthassa.)

A WA betűtípusának legközelebbi megváltoztatásához írjon a WhatsApp-ra dőlt betűvel vagy Dőlt. Általában ezt az írásmódot használják az idegen nyelvű kifejezések jelölésére.

Csakúgy, mint korábban, a WhatsApp dőlt betűjének megváltoztatásához csak hozzá kell adnia aláhúzás ill aláhúzás (_) az írás elején és hátulján.

3. Változás Betűtípus WA áthúzott szöveg

Fotóforrás: Különleges

Ha úgy akarsz viselkedni, mint egy előadó, aki egy hallgatói dolgozatot átdolgoz, írást is hozzáadhat áthúzott szöveg vagy Áthúzás az általad küldött WhatsApp chaten.

A WA-ban történő áthúzáshoz csak hozzá kell adnia jel tilde (~) a WhatsApp csevegés szövegének elülső és hátsó részén, amelyet el fog küldeni.

Automatikusan megjelenik az üzenet elküldése és a Küldés gomb megnyomása előtt előnézet ha az írás áthúzott stílusra változott, tudod.

Hogyan lehet megváltoztatni Betűtípus WA Tovább ...

4. Módosítsa a WA betűtípust a FixedSys használatával

Fotóforrás: Különleges

Unatkozik és hajlandó csevegés a WhatsApp használat típusánál betűtípusok különböző? Nos, további alkalmazások nélkül is megteheti ezt írásmóddal FixedSys, banda.

Maga a FixedSys olyan írási stílus, amellyel találkozni fog a Jegyzettömb alkalmazás használatakor. Betűtípus Ezt megtalálhatja a régi iskola Windows operációs rendszerén is.

Változtatni betűtípusok A WA FixedSys lesz, csak hozzá kell adnia dőlt idézőjelek (`) háromszor az elküldött üzenetek elején és hátulján.

Még akkor is, ha nem talál dőlt idézőjelet rajta billentyűzet alapértelmezés szerint használhatja az alkalmazást is billentyűzet harmadik felek, mint SwiftKey és mások.

5. Változás Betűtípus WA fordított szöveg

Fotóforrás: Különleges

Akar dolgozó barátaid WA-ban azáltal, hogy nehezen olvasható írást készítenek? Nos, változtathatsz betűtípusok WA vele fordított szöveg amelyet az ApkVenue ezen a ponton felülvizsgál.

Ennek a fordított szövegnek a helyettesítésére további alkalmazásra van szükség Fejjel lefelé (Flip Text) a következő lépéseket teheti.

  1. Letöltés Alkalmazás Fejjel lefelé (Flip Text) legfrissebb a következő linken az Android mobiltelefon-használók számára.

  2. Írja be az írást a felső oszlopba.

  3. A szöveg megfordításához csak koppintania kell Flip amíg az eredmények meg nem jelennek az alsó oszlopban.

  4. Másolás és beillesztés az alul található oszlopba koppintással Másolat és küldje tovább csevegés WhatsApp.

6. Változás Betűtípus Hűvös és egyedi szöveg

Fotóforrás: Különleges (A csevegés mellett használhatja ezt a módszert a WhatsApp Story betűtípusának megváltoztatásához is.)

kívül alapértelmezett betűtípus és a FixedSys WhatsApp alkalmazáshoz, amelyet az ApkVenue fentebb áttekintett, hozzáadhatja WA egyedi írása mások további alkalmazásokkal, tudod.

Itt az ApkVenue egy úgynevezett alkalmazást használ Díszes szöveg (csevegéshez) amely egyedi WA-írások gyűjteményét tartalmazza, amelyeket szíved szerint felhasználhatsz. hogyan?

  1. Letöltés A legújabb Fancy Text (For Chat) alkalmazás, amelyet Android telefonokhoz használhat.

  2. Töltse ki az oszlopban található írást Írja be ide a szöveget és különféle lehetőségek automatikusan megjelennek betűtípusok egyedi WA, amely használható.

  3. Válasszon egyet, és másolja a címre csevegés WhatsApp, hogy elküldje egy WhatsApp barátnak vagy csoportnak.

7. Változás Betűtípus WA a teljes nézethez

Fotóforrás: Különleges

Meg akarja változtatni az egészet jelenítse meg a WhatsApp alkalmazást betűtípusok egyedi, de nem akarja, hogy mások WA-n lássák?

Nos, az egészet is helyettesítheti betűtípusok WA egy alkalmazással felfegyverkezve betűtípusok A legjobb Android, amelyet ingyen kaphat.

Változtatni betűtípusok Még Android esetén is közvetlenül használhatja az álneveket hozzáférés nélkül gyökér amint egy Samsung mobiltelefonon megtehető.

De többféle okostelefon, hozzáférésre is szüksége van gyökér, tudod. A kíváncsiskodók számára az ApkVenue is áttekintette hogyan lehet pótolni betűtípusok androidos telefonon itt itt!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ez a változás módjainak gyűjteménye betűtípusok WA vagy WhatsApp, amelyet közvetlenül vagy további alkalmazásokkal felfegyverkezve, bandával tehet meg.

Így természetesen érdekesebbé és vonzóbbá teheti a WhatsApp csevegéseket. Sok szerencsét és remélhetőleg hasznos!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Utcai Patkány.