hogyan lehet egyszerűen feltörni mások facebookját a legújabb 2020-ban

Hogyan lehet feltörni valaki más Facebook-ját, nagyon is lehetséges. Ez a legegyszerűbb és legújabb módszer a Facebook feltörésére 2020-ban, amelyet a hackerek szoktak.

A hackerek által elkövetett más felhasználók FB-jének feltörése sokféleségnek bizonyul, és ha részletesebben ismeri ezt a módszert, akkor jobban megvédheti adatait a közösségi médiában, különösen a Facebookon.

Aki nem ismeri a nevet Facebook (FB)? Az ApkVenue a világ egyik legnépszerűbb közösségi médiájaként garantálja, hogy Önök közül sokaknak van fiókjuk ehhez a szolgáltatáshoz.

Ez a népszerűség sajnos visszaesett, mert a Facebook melegágy lett hackerek rosszindulatú szándék érzékeny adatok ellopására a felhasználóktól, banda!

Hűséges Facebook-felhasználók számára óvatosnak kell lennie hogyan lehet feltörni a Facebookot amelyet leggyakrabban a hackerek.

Út Csapkod Legfrissebb Facebook Egyéb 2020

Ha odafigyel, rengeteg értékes személyes információ található meg a Facebookon, amennyiben tudja, hogyan kell felhasználni.

Nem kevesen vagyunk még használja a születési dátumot Jelszó vagy PIN kódot és ezek az adatok az egyik leggyakrabban lopott hackerek.

Ezért nagyon sok hackerek akiknek már van út csapkod Nagyon kreatív FB és nem fog habozni gyakorolni a számláján.

Nos, egyféleképpen csapkod A legegyszerűbb és leggyakoribb FB számla, amelyet használnak elfelejtettem a módszert Jelszó, banda!

Hogyan lehet feltörni FB számlákat a hackerek által az Elfelejtett jelszó módszerrel

Fotó forrása: medium.com

Alapvetően az FB eltérítési módja megfeledkezett Jelszó akkor történik, amikor a Facebook-fiók tulajdonosa elfelejti Jelszó , és továbbra is szeretne bejelentkezni és hozzáférni hozzá.

Az FB eltérítése valójában egy kicsit nehéz, mert hozzáférnie kell a cél e-mailjéhez vagy telefonszámához. Ennek oka, hogy az azonosításnak több szakasza van a Facebook tulajdonos igazságával kapcsolatban.

Ügyeljen azokra a lépésekre, amelyeket az ApkVenue megvitat, hogy a fiókja jobban védve legyen, nézzük csak meg a lépéseket út csapkod Facebook fiók lentebb, banda.

Jegyzet:


Jaka itt nem arról tanúskodik, hogyan csapkod Facebook más emberek számára, de csak oktatási célokra.

1. lépés - Válassza ki az "Elfelejtett számla?"

 • Először is, a hackereknek hozzáférniük kell az e-mail címhez és telefonszámhoz, amelyet az áldozat használ a Facebook-fiók regisztrációjához.

 • A hackerek belépnek az oszlopba Mailben vagy telefonon és kattintson a lehetőségekre Elfelejtett számla? az oszlop alján Belépés mint az alábbi képen.

2. lépés - Válassza a Reset Option lehetőséget Jelszó különböző módszerek

 • Ezenkívül a hackerek három módszert választhatnak a feltörni akaró személy Facebook-fiókjának alaphelyzetbe állítására.csapkod.
 • Ezután választ egy lehetőséget, majd kattintson Folytatni hogy folytassam, banda.

2A lépés - Jelentkezzen be az e-mail használatával

 • Az első módszert közvetlenül e-mailben lehet megadni, legyen az a Yahoo vagy a Gmail. Itt győződjön meg róla, hogy már tudja Jelszó áldozatok, bandák e-mailjei.

Ezért ügyeljen arra, hogy ne adja meg bárkinek azt az e-mail címet, amelyet a Facebook eléréséhez használt, mindig védje meg magánéletét.

2B lépés - Biztonsági kód beküldése

 • Szinte ugyanaz, mint korábban, az elkövető is küldhet biztonsági kód visszaállításához Jelszó az áldozat Facebook-fiókja e-mail vagy telefonszám használatával.

 • Az e-mail használatának módjához az eltérítést próbáló személynek képesnek kell lennie bejelentkezni a használt e-mailbe.

 • Azok számára, akik a telefonszám módszerét használják, a Facebook biztonsági kódot küld a regisztrált telefonszámra. Ezért ne engedje, hogy az emberek megnézzék az Ön SMS-jét és telefonnaplóit a mobiltelefonján.

3. lépés - Mi van, ha nincs hozzáférése?

 • Ha nincs hozzáférése mindháromhoz, az elkövető választhat egy lehetőséget is Többé nem férsz hozzá ezekhez? alján más módszerek kipróbálására.

4. lépés - Próbálja ki Belépés és Találd meg Jelszó

 • A korábbi verzióktól eltérően a Facebook jelenleg nem nyújt visszaállítási lehetőséget Jelszó keresztül helyreállítási e-mail, biztonsági kérdés, vagy küldje el a biztonsági kódot három barátján keresztül.
 • Ezúttal az elkövetőt fogják kitalálni Jelszó A Facebookot az áldozat egy gombnyomással használja Írja be a jelszót a bejelentkezéshez. Ez lehet születési dátum és így tovább.
 • Ha minden más nem sikerül, akkor kattinthat Nem férek hozzá az e-mail fiókomhoz.

Ezen a ponton egyértelmű, hogy a Facebook feltörésének módja az igazi jelszó-túlcsordulási módszer nagyon nehéz megtenni, hozzá kell férnie a cél e-mailjéhez vagy telefonszámához a futtatásához.

Ebből kifolyólag, ügyeljen arra, hogy személyes adatait mindig bizalmasan kezelje. Ne hagyja, hogy személyes fiókja szabadon megjelenjen az interneten, még akkor sem, ha ez csak egy telefonszám és e-mail cím.

Mindig védje a személyes adatokat annak biztosítása érdekében, hogy senki ne tudja alkalmazni az FB kalózkodás módját az Ön által használt fiókra.

Gyűjtemény módjai a Facebook más emberek feltörésére jelszó nélkül

Ahogy korábban mondtam, mód csapkod Facebook PC-n keresztül a felejtési módszerrel Jelszó valószínűleg ezen a ponton nehéz lesz.

A fenti módszereken kívül azonban sok más módszer is létezik csapkod Facebook nélkül Jelszó hogy gyakran az hackerek igaz, banda.

Speciális szoftvereket használnak az akció felgyorsítására. Ennek a módszernek a ismeretében képzettebb lesz a használt fiók biztonságának védelmére.

Általában ez a módszer általános és általánosan használt a hackerek, akkor mik a lépések? Itt a teljes áttekintés!

1. Hogyan lehet feltörni a Facebookot a Keyloggerrel

Az első és a legkönnyebben a hackerek használ technika billentyűzár hol az arc módszer GeekHack az utóbbi időben elég népszerűvé vált.

A hackerek egyszerűen telepítik keylogger szoftver az áldozat számítógépén vagy laptopján, és a program megteszi rögzítsen mindent az áldozattípusokról formában lenni naplók.

Később, naplók ezt a hálózaton keresztül is eljuttatjuk a hackerekhez File Transfer Protocol (FTP) vagy e-mail cím, tudod.

Út csapkod A Facebook szoftvert használ billentyűzetfigyelő nagyon népszerűvé vált és billentyűzetfigyelő maga a kategória rosszindulatú, banda.

2. Hogyan lehet feltörni a Facebookot hamis bejelentkezéssel

A módszer alkalmazásával technika adathalászat, könnyű rávenni a felhasználókat arra, hogy önként adják be bejelentkezési adataikat.

A Facebook feltörésével az áldozatot az oldal segítségével csábítják el Belépés hamis, ami pontosan megegyezik a Facebook-szal, de valójában van URL más, banda!

Csakúgy, mint a lépések Belépés A legtöbb esetben az áldozat megad egy e-mail címet és jelszót, amelyet aztán egy szöveges fájlba ment hackerek.

Ezt a mentett szöveges fájlt ezután módszerként menti csapkod A Facebook egyszerűen és gyorsan az e-mail és a miatt Jelszóelérhető, banda.

3. Hogyan lehet feltörni a Facebookot a Termux-szal

Az egyik módszer csapkod Az utóbbi években trenddé vált FB módszeres módszer csapkod Facebook keresztül Termux, banda.

Alkalmazásként, amely funkcionalitást hoz Linux Androidra, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a futtatást forgatókönyv mert csapkod FB számla.

Ez a módszer meglehetősen trükkös, mert bár meglehetősen technikai jellegű, a felhasználók könnyen futtathatják forgatókönyv amelyet más felhasználók hoztak létre.

Út csapkod Facebook Termux azért is nagyon veszélyes, mert mobiltelefon használata nélkül is megtehető gyökér és ezt mindenki megteheti, banda!

4. Hogyan lehet feltörni a Facebook profilazonosítóval

Para hackerek a kezdők általában elindulnak szervizhely csapkod Facebook amelyek szétszóródnak az internet világában, például a FaceSpy vagy a Sam Hacker használatával.

Ezeken az oldalakon általában csak ad felhasználónév az áldozat Facebook-fiókját, és a szolgáltatás automatikusan feldolgozza.

Ennek a hackerközösségnek megvan a maga fóruma az FB-fiókok és más közösségi média feltöréséről, ezért Önnek mint felhasználónak körültekintőbbnek kell lennie a közösségi média elérésében.

De szerencsére módok csapkod Facebook ezen a felhasználónéven keresztül meglehetősen nehéz hozzáférni és gyakran fog díjakat követel meg a pályázótól, banda.

Hogyan lehet feltörni a Facebookot újabb jelszó nélkül ...

A fenti három lépésen kívül számos más módszer is létezik, amelyeket a hackerek feltörni a Facebook-fiókot. A következő cikkben olvashat bővebben:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A Facebook-fiókok támadások elleni védelmének módszerei Csapkod FB (garantáltan hatékony)

Miután tudta, hogy a hackerek van út csapkod Facebook mások e-mail és Jelszó, persze óvatosabbnak kell lenned, banda.

Korábban Jaka olyan dolgokat is megbeszélt, amelyeket nem szabad megtennie a Facebookon, és lehetősége volt meghívni hackerek.

Ettől eltekintve több is van technikai lépések, amelyekre figyelnie kell a Facebook-fiók biztonságának megőrzése érdekében, beleértve:

1. Ne használjon személyes e-mail címeket

Az FB-fiók feltörésének elkerülése érdekében az első dolog az, hogy nem használ személyes e-mail címet a Facebookra történő regisztrációhoz.

A cél egyértelmű, hogy elkerüljük a legközelebbi barátok lehetőségét arra, hogy az e-mailt kísérletezzék csapkod, banda.

A személyes e-mail cím megváltoztatásához lépjen a menübe Beállítások> Általános> Kapcsolattartó és adja hozzá az új e-mail címet, amelyre használják Belépés Facebook.

Ha nincs tartalék e-mail címe, kövesse az útmutatót hogyan lehet e-mailt létrehozni egy mobiltelefonon és egy laptopon először Jakától, banda!

2. A megjelenített e-mail elrejtése

Ezután te elrejtheti az e-mail megjelenítést a Facebook-fiók elérhetőségein hogy úgy használja, hogy a Facebook-fiók feltörése ne működjön az Ön számára.

A dolgok elkerülésétől eltekintve adathalászat és levélszemét e-mail címre is minimalizálhatja a támadásokat hackerek a Facebook-fiókodon.

Elrejtéséhez lépjen az oldalra Profil> Rólunk> Kapcsolattartás és alapvető információk> E-mail majd válasszon egy lehetőséget Elrejtve az idővonalról majd mentse a módosításokat.

Így más emberek számára nehezebb lesz megismerni az e-mail címet, amelyet a Facebook eléréséhez használ, így nem lesz könnyű célpontja számukra.

3. Adja meg a megbízható névjegyeket

Ezután a legközelebbi barátaival is megismerheti a fiók-helyreállítási módszereket, így a Facebook-fiókja sokkal biztonságosabb lehet.

Ön Három-öt barát közül választhat, akikkel a Facebook kapcsolatba léphet amikor elveszíti hozzáférését a Facebook-fiókjához.

Megbízható névjegyek hozzáadásához lépjen a menübe Beállítások> Biztonság és bejelentkezés> Válasszon 3-5 barátot, akikkel kapcsolatba szeretne lépni, ha nincs zárva és válassza ki a javasolt névjegyek listáját.

4. Használja a kétlépcsős azonosítást

Hogy megvédje fiókját az eszközöktől csapkod Facebook szoftverrel, hozzáadhat kétlépcsős ellenőrzést a biztonságosabb védelem érdekében, banda.

A funkció aktiválásához csak a menübe kell mennie Beállítások> Biztonság és bejelentkezés> Kétfaktoros hitelesítés használata és kövesse a Facebook által biztosított irányelveket.

Ez a módszer egy olyan kiegészítő módszer, amelyet a Facebook úgy tervezett meg, hogy felhasználóit biztonságosabbnak érezze, amikor hozzáférnek szolgáltatásaikhoz.

Ezzel a módszerrel a hackerek nehezen fogják alkalmazni az F kalóz módszertB a számláddal szemben, amely jobban védett.

5. Változás Jelszó Időszakosan

Végül megelőző lépéseket tehet a cserével Jelszó Facebook-fiók rendszeresen, például havonta vagy akár hetente egyszer, banda.

Emellett győződjön meg arról is, hogy készít-e Jelszó amely biztonságos és az ApkVenue által itt áttekintett kritériumok szerint:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

JEGYZET:


Általában a fenti Facebook-fiók biztonságának technikai lépéseit a menüből lehet elérni Beállítások és az étlapon Biztonság és bejelentkezés.

Nos, ez a módja csapkod A Facebook egyszerűen és gyorsan, amelyet az ügyfelek gyakran használnak hackerek valamint a saját Facebook-fiókjának biztonságossá tételére szolgáló módszer.

Remélhetőleg bölcsen válaszolhat erre a cikkre, és nem használja a fenti információkat negatív célokra, mi.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben még találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Facebook vagy más érdekes cikkeket a Epi Kusnara


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found