9 ingyenes alkalmazás minden üzemeltető számára, nem kamu!

Melyek azok az ingyenes hitelalkalmazások, amelyek ingyenes hitelt generálhatnak? Gyerünk, hallgassunk!

A közösség igénye az impulzusokra valóban igen egyre növekvő. Természetesen szinte mindenkinek van mobiltelefon vagy okostelefon kell egy pulzus. Azonban néha az okostelefon-felhasználók egy része kifogyott a hitelből.

Nos, ha ilyen, akkor jobb, ha csak az ingyenes alkalmazást használja hatékonyabb és eredményesebb. Melyek azok az alkalmazások, amelyek ingyen generálhatnak impulzusokat?

  • 10 legjobb idegen témájú játék az Android számára
  • 10 legjobb világháborús témájú Android-játék

Íme 9 ingyenes hiteligénylés, amelyet ki kell próbálni

Úgy tűnik, hogy valamit ingyen kapunk, nemhogy hitelt nagyon érdekes. A hitele még jobban megnőhet anélkül, hogy először fel kellene töltenie egyenlegét. Próbálja használni ingyenes alkalmazás ez azért van, hogy az egyensúlyod növekedjen.

1. Cashtree

Termelékenységi alkalmazások VITI GLOBAL LIMITED LETÖLTÉS

Ez az egy ingyenes alkalmazás elmondható leggyakrabban használják a társadalom által. Valamivel ezelőtt, alkalmazás Cashtree meglehetősen népszerű egyes közösségekben. Sok okostelefon-felhasználó megpróbálja bizonyítani ingyenes ennek az alkalmazásnak. Ha telepíti ezt az alkalmazást, akkor a jóváírást összeadódhat automatikusan.

2. OING

OING PTE böngészőalkalmazások. KFT. LETÖLTÉS

Ezzel az alkalmazással ingyenes hitelt kaphat, ha képet vagy állapotot tesz közzé. Minél többet tesz közzé képet vagy állapotot, annál több pontot gyűjt annál nagyobb. Ezt a pontot megváltoztathatja hitel egyenlege. Ne tévedjen, kiderül, hogy az alkalmazásból kapott kredit minden üzemeltető. Nem érdekes ez? Kiderült, hogy amellett, hogy ingyenes hitelt tud létrehozni, egyúttal képes is rá piaci termékek eladások anélkül, hogy bármit is felszámolnának.

3. AyoSlide

Apps Produktivitás PT AYOSLIDE INTERAKTÍV INDONÉZIA LETÖLTÉS

Ezzel az alkalmazáson kívül lehetősége van arra, hogy ingyenes hitelt kap, azt is meg lehetett szerezni utalvány áram, játékok vagy vásárlási utalványok ingyen. Az út nagyon könnyű, csak az alkalmazás telepítése után kell aktívan megnyitnia a képernyőn megjelenő hirdetéseket. Nem elég egyszerű ez a módszer?

4. Pénz szekrény

Apps Browser Money Locker LETÖLTÉS

Szeretne ingyenes hitelt kapni akár százezer rúpia? Ez megvalósítható, ha telepíti ezt az egy alkalmazást. Pénz szekrény az egyik ingyenes alkalmazás, amely együttműködik a Facebook-szal. Tehát természetes, hogy ez az egyetlen alkalmazás valóban az elég ígéretes. Amikor kinyitja a képernyőt okostelefonján, a pontszáma is növekszik. Ez nem túl egyszerű és azonnali?

5. Cashpirate

Termelékenységi alkalmazások ayeT-Studios LETÖLTÉS

Nem csak ingyen hitelt szeretne kapni? Ezzel az alkalmazással ingyenes hitelt kaphat, és lehetősége van arra is készpénzt kap. Ez az egy alkalmazás elvben megegyezik az alkalmazással Whaff Jutalmak amely fizet a felhasználóknak bizonyos alkalmazások letöltéséért. Minél többet tölti le az alkalmazást, annál több hitelre van szüksége növekedni fog.

Egy dolog, ami nagyon érdekes ebben az alkalmazásban, az az, hogy megteheti csereegyenleg készpénz válik belőle, amely közvetlenül a számlára kerülhet. Sőt, ennek az alkalmazásnak nagyon kicsi a mérete, ami csak 1,3 MB csak.

6. Köbös hírek

Alkalmazások termelékenysége KUBIK Developer DOWNLOAD

Más alkalmazásoktól eltérően Köbös hírek egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ingyenes hitelt kapjanak csupán hírtartalmak vagy cikkek olvasásával. Ez az ingyenes hitelgeneráló alkalmazás nagyon alkalmas azoknak, akik nagyon szeretnek híreket és cikkeket olvasni naprakész. Minél több hírt olvas el, annál több pontot cserélhet hitel vagy készpénz útján.

7. Érme mester

Termelékenység Moon Apps Active LETÖLTÉS

Szeretné megszerezni további hitel ingyenes? Ez az alkalmazás valóban nagyon jövedelmező a felhasználók számára. Különféle módokon lehet további hitelt szerezni az ingyenes alkalmazáson keresztül Érme mester ez. Csak ki kell nyitnia zár képernyõ, webhelyek megnyitása, különféle alkalmazások letöltése további hitel megszerzése érdekében.

8. Whaff Jutalmak

Alkalmazások termelékenysége Töltse le WHAFF

Az erre az egy kreditre vonatkozó alkalmazás be fogja fizetni a felhasználókat dollár árfolyam. Tehát a kapott ingyenes hitelt korlátokkal cserélheti minimum 10 dollár. Nyugodtan, a kapott impulzusokat ingyen ki lehet cserélni minden kezelő számára.

9. Pop Slide

Alkalmazások termelékenysége YOYO HOLDINGS PTE. KFT. LETÖLTÉS

Azt mondhatjuk, hogy ennek az ingyenes, ingyenes alkalmazásnak nagy a felhasználói száma eléggé. Ezen az alkalmazáson keresztül korlátozással cserélhet hitelt minimum 5000. Tehát nem kell sokáig várnia, hogy a megszerzett pontokat hitelegyenlegekké konvertálja.

Csak egy idő alatt legfeljebb öt nap természetesen máris igazolhatja az ingyenes kreditet erről az egyetlen alkalmazásról.

Ez az több ingyenes alkalmazás, amely ingyen generál impulzusokat. Kipróbálta már ezek egyikét? Kérjük, ossza meg tapasztalatait a megjegyzések rovatban!