hogyan telepítsük a nox player android emulátort a legteljesebb pc / laptop 2018-ra

Az Android emulátor úgy készült, hogy alkalmazásokat használhasson vagy Android-játékokat játszhasson PC-n vagy laptopon, amelyek közül az egyik a Nox Player. Itt van, hogyan kell telepíteni a Nox Playert, és hogyan kell beállítani ezt az Android emulátort a PC-s srácokra.

Zavart a Mobile Legends vagy a PUBG Mobile számítógépes lejátszása miatt, de még mindig elmarad?

Talán még nem próbáltad ki a legjobb Android emulátort. Igen, főleg, ha nem az Nox App Player amelyet még szinte az összes játékos ajánlott.

Akkor hogyan kell telepíteni? Ahelyett, hogy összezavarodna, most Jaka felülvizsgálja a Nox App Player telepítése PC-re / laptopra együtt hamisítvány hogy kényelmesen játsszon.

A Minimun Nox App Player Android Emulator specifikációi PC-n / Laptopon!

Fotóforrás: bignox.com

Nox vagy Nox App Player egy Android emulátor, amelyet a Nox Limited fejlesztett ki Windows vagy MacOS alapú PC-k vagy laptopok használatára. A Nox Player emulátorként is ismert, amely alkalmas Android-játékosok számára tudod.

Amellett, hogy nagyon könnyű, a Nox Player különféle funkciókkal is fel van szerelve, amelyek megkönnyítik az olyan játékok lejátszását, mint pl Mobil legendák: Bang Bang továbbá PUBG Mobile. Mint billentyûkiosztás automatikus és testreszabható grafikai beállítások.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A Nox Player 6 legújabb verziójában most megtapasztalhatja az alapvető Android emulátort Android 7.1.2 Nugát legújabb verzió a legfrissebb Android-alkalmazások és játékok futtatásához.

Természetesen a használatához természetesen vannak olyan minimum előírások a Nox Player számára, amelyeknek a számítógépének vagy laptopjának meg kell felelnie. Íme néhány közülük!

LeírásNox Player 6
ProcesszorKétmagos Intel vagy AMD 2,2 GHz, amely támogatja a VT technológiát
RAMLegalább 2 GB
memóriaLegalább 2 GB
VGA1 GB vagy több grafikus kártya, amely támogatja az Open GL 2.0-t
Operációs rendszerWindows 7/8/10 vagy MacOS
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A Nox Player telepítése PC-re / laptopra!

A telepítési folyamat során a Nox Player meglehetősen egyszerű anélkül, hogy további beállításokat igényelne.

De ami biztos, először deaktiválja a víruskereső alkalmazást a Windows rendszerben, és maradjon kapcsolatban az internethálózattal srácok. Itt vannak a Nox teljes telepítési lépései!

1. lépés - Töltse le a telepítőt

Első alkalommal rendelkeznie kell offline telepítővel Nox App Player amelyet alább letölthet.

A fájl meglehetősen nagy, körülbelül 300 MB, ezért jó internetkapcsolatra van szükség srácok.

BigNox Emulator LETÖLTÉS alkalmazások

2. lépés - A telepítés előkészítése

Ezután csak futtatja a Nox Player telepítőt, ezúttal az ApkVenue a legújabb Nox Player v.6.2.1 verziót használja.

Az első alkalommal azonnal egy olyan oldalra kerül, amely egy gombot tartalmaz Telepítés, de ne felejtsd el bepipálni "Elolvastam és elfogadom a Nox licencszerződést".

3. lépés - Válassza a Speciális beállítások lehetőséget (opcionális)

Valójában az oldalra is felkereshet Fejlett vagy Különleges további beállítások megtekintéséhez a Nox Player telepítése előtt.

Kezdve a könyvtárak kezelésétől, parancsikon stb. Ha igen, kattintson a gombra Telepítés oké.

4. lépés - Telepítési folyamat

Ezután lefut a Nox Player számítógépre vagy laptopra történő telepítésének folyamata. Ez a folyamat csak körülbelül 10 percet vesz igénybe.

Ha most probléma adódik a telepítés során, deaktiválja az új víruskereső alkalmazást, és ismételje meg a kezdeti lépéseket.

Ha igen, akkor csak egy gombokat tartalmazó ablak jelenik meg Rajt. Kattintson rá, és a Nox Player automatikusan megnyílik és elindul. Várja meg a főmenü megjelenését.

5. lépés - Regisztráljon egy Gmail-fiókot

Így néz ki a Nox Player főmenü PC-n vagy laptopon. De először jobb, ha te vagy regisztráljon egy Gmail-fiókot hozzáférhet a Google Play Áruházhoz.

A trükk csupán az, hogy rákattint a Google Play Store alkalmazásra.

6. lépés - Gmail-fiók regisztrációs folyamata

Ezután a rendszer felkéri a meglévő és az új Google-fiókok hozzáadására. Az ApkVenue itt feltételezi, hogy már rendelkezik Google-fiókkal, ezért csak kattintson a gombra Amik léteztek.

7. lépés - Kész

Írja be e-mail címét és jelszavát, majd kattintson a jobb oldalon lévő nyíl ikonra. Kövesse a következő lépéseket, amíg fiókja be nem lesz regisztrálva, és elérheti a Google Play Áruházat.

Gratulálunk ehhez a lépéshez, használhatja a Nox Playert PC-n vagy laptopon tudod!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan állítsuk a Nox App Player alkalmazást kényelmesen PC-re / laptopra!

A kényelmes használati élmény érdekében megteheti A Nox Player beállításai egyszerűen az ebben az Android emulátorban elérhető menü segítségével.

Az ApkVenue megvitatja az egyszerű grafikus beállításokat, hogy a játék még jobb legyen!

1. lépés - Lépjen be a Beállítások menübe

Belépés a menübe Beállítás Ikonra kattintva felszerelés a jobb felső sarokban.

Ebben a menüben a megjelenést a Nox-hoz kapcsolódó egyéb dolgokhoz igazíthatja. Tessék fülreFejlettsrácok.

2. lépés - Állítsa be a beállításokat a specifikációk szerint

Ebben a szakaszban csak van teljesítménybeállítások a PC vagy laptop specifikációi, beállításai szerint üzembe helyezés okostelefon vagy táblagép módban és a kívánt felbontást.

Emellett módot is választhat renderelés OpenGL, DirextX és FPS ajánlásokkal olyan játékok játékához, mint a Mobile Legends vagy a PUBG Mobile.

3. lépés - Kész

Ha van, csak nyomja meg Változtatások mentése majd csak annyit kell tennie, hogy újratölti a Nox Player alkalmazást, hogy a beállításokat a kívánt módon alkalmazza.

Tehát így kell telepíteni a Nox Playert és hogyan kell beállítani ezt az Android emulátort PC-re vagy laptopra srácok.

A Mobile Legends PC-n történő játékával kapcsolatos útmutatásért olvassa el a következő cikket: 100% MUNKA !!! A mobil legendák lejátszása késleltetés nélküli számítógépen vagy laptopon (Nox Player).

Sok szerencsét!!!

Olvassa el a cikkeket is Emulátor vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.