5 legjobb Android battre megtakarító alkalmazás, bizonyítottan hatékony

Az okostelefon-felhasználók számára az akkumulátor élettartama néha fontosabb, mint a többi specifikáció. Mert hosszú akkumulátor nélkül természetesen tevékenység

Az okostelefon-felhasználók számára az akkumulátor élettartama néha fontosabb, mint a többi specifikáció. Mert tartós akkumulátor nélkül természetesen zavarni fogják az okostelefonnal végzett tevékenységeket. Az áramfogyás olyan probléma, amelyet gyakran tapasztalnak az okostelefon-felhasználók.

Sokan szeretnénk, ha nagy akkumulátor-kapacitású mobiltelefonunk lenne. Van azonban még más módja annak, hogy takarítson meg mobiltelefon-akkumulátort anélkül, hogy kifinomult okostelefonja kellene. Íme 5 akkumulátorkímélő alkalmazás, amelyek segítségével az okostelefon akkumulátorát takaríthatja meg.

  • Íme 5 ok, amiért az iPhone 5C 2017-ben még használható
  • Soha ne jailbreakelj egy iPhone-t! Itt van 5 veszély az iPhone Jailbreak mögött

100% működik! 5 legjobb Android Battery Saver alkalmazás

1. Kaspersky akkumulátor-üzemidő

Az első alkalmazás, amely ajánlást jelenthet a mobiltelefon akkumulátorának megtakarítására, az Kaspersky akkumulátor-üzemidő. Ezzel az alkalmazással növelheti a telefon akkumulátorának élettartamát, csökkentheti az időt töltés és maximalizálja az okostelefon teljesítményét anélkül, hogy aggódna az áram kimerülése miatt. Ez az alkalmazás automatikusan figyeli az okostelefonon futó alkalmazásokat, így megtudhatja, mely alkalmazások fogyasztják a legtöbb energiát.

A Kaspersky Lab Apps-segédprogramjai LETÖLTÉS

2. DU Battery Saver

Ez az akkumulátorkímélő alkalmazás természetesen nem idegen az Ön okostelefon-használói számára. Már több mint 600 millió ember használja DU Battery Saver hogy megtakarítsák a mobiltelefonjuk energiáját. Ennek az alkalmazásnak az előnye az energiatakarékosság, és akár 60% -kal meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Ez az alkalmazás viszonylag könnyű, és csak egyetlen érintéssel használható az energiatakarékosság érdekében. Ettől eltekintve használhatja ezt az alkalmazást mobiltelefonjának hűtésére és az alkalmazás szemétjének tisztítására akár 1,30 GB-ig.

Alkalmazások termelékenysége DU APPS Studio LETÖLTÉS

3. Akkumulátorkímélő 2

Ez az akkumulátorkímélő alkalmazás nemcsak az akkumulátor teljesítményének ellenőrzésére és optimalizálására képes, hanem hatékonyan tisztítja a memóriát és megvédi a mobiltelefont a pazarlástól. Akkumulátorkímélő 2 egy érintéssel vezérelheti a telefon alvási idejét és optimalizálja az akkumulátor teljesítményét. Érdekes módon ez az alkalmazás egy hűvös Droid ikont használ minden egyes alkalmazott funkcióhoz.

Apps Segédprogramok IGNIS GROUP LETÖLTÉS

4. GO Battery Saver & Power Widget

Ezt az akkumulátor-megtakarítást elősegítő professzionális eszközt több mint 15 millió alkalommal töltötték le a Playstore-ból. Az alkalmazás fő jellemzője, hogy pontosan megbecsüli az akkumulátor hátralévő idejét, kütyü ami javíthatja az akkumulátor teljesítményét egy testreszabható felhasználói felület-kialakítással, amely megmutatja, hogy mennyi akkumulátor töltöttséget hosszabbít meg, ha kikapcsolja a Wifi, a bluetooth és más szolgáltatásokat. Ettől eltekintve ez az alkalmazás biztosítja a töltés karbantartását is, és egészséges és biztonságos állapotban tartja a töltési folyamatot okostelefon akkumulátor.

Alkalmazások tisztítása és módosítása GO Launcher EX LETÖLTÉS

5. C Akkumulátorkímélő

Az utolsó alkalmazás, amely segíthet az Android akkumulátorának megtakarításában, az C Akkumulátorkímélő Az akkumulátor optimalizálására és a károsabb alkalmazások használatának ellenőrzésére tervezték, amelyek gyorsabban lemeríthetik az energiát. Ez az alkalmazás könnyű és könnyen futtatható még a kezdők számára is. Ezenkívül teljes körű tájékoztatást kap az áramfogyasztásról, és figyelemmel kíséri a telefon hőmérsékletét.

Alkalmazások Segédprogramok C Akkumulátorcsapat LETÖLTÉS

Ott van Az 5 legjobb Android akkumulátor-megtakarító alkalmazás, amelyet ingyen beszerezhet. Hasznos lehet.