hogyan lehet letölteni az elveszett / törölt játékboltot

A Play Áruház letöltésének és telepítésének teljes leírása itt található. Linkkel kiegészítve, így nem bonyolult a Play Áruház letöltésekor.

Google Play Áruház egy olyan hely, ahol Ön, Android-felhasználók, megkeresik és megszerzik a kívánt alkalmazásokat vagy játékokat, beleértve A legjobb Google alkalmazás a WFH-hoz.

Sajnos vannak olyan esetek olyan telefonokon, ahol a Play Áruházat nem telepítik, nem veszítik el vagy véletlenül törlik, ezért szükségszerűen telepítenie kell a Play Áruházat.

Akkor hogyan kell telepíteni a Play Áruházat okostelefonokra, amelyek tapasztalják ezeket az eseteket? Pihenjen, a banda, míg Jakával együtt minden megoldható. Itt egy útmutató hogyan lehet letölteni és telepíteni a Google Play Áruházat a legkönnyebb és legbonyolultabb!

A Play Áruház ingyenes letöltése Androidra

Ezúttal az ApkVenue mondja el hogyan lehet letölteni a Play Áruházat amelyet nem véletlenül telepítettek, nem veszítettek el vagy töröltek. A telepítés módja nagyjából ugyanaz, mint amilyen hűvös és kifinomult alkalmazások sora androidos telefonokon.

Nem kell aggódnia, ha Android-eszközén nincs telepítve a Play Áruház. Jaka is elmagyarázza hogyan kell telepíteni a Play Áruházat androidos okostelefonján.

Hogyan töltheti le a Play Áruházat és hogyan telepítheti azt Android-okostelefonjára? Íme néhány alternatív lehetőség a Playstore letöltésére.

Töltse le a Play Áruházat, Via Jalan Tikus

Azok számára, akiknek nincs Play Store az Android okostelefonjukon, A Play Áruházat közvetlenül a Jalan Tikus weboldalról töltheti le.

Az ApkVenue által feltöltött fájl garantáltan nagyon biztonságos és biztonságos nem fogja tartalmazni rosszindulatú vagy vírus bármi is van benne mert Jaka már korábban is tesztelte.

A Play Store alkalmazásformátum szintén APK, nem XAPK fájl, így a telepítési folyamat sokkal könnyebb.

Így töltheti le a Google Play Áruházat a JalanTikus segítségével:

 1. Letöltés és telepítés Play Áruház APK.
 2. Ha elkészült, koppintson az APK fájlra.
 3. Kész! A letöltési folyamat automatikusan elindul.

Töltse le a Google Play Áruház alkalmazást itt:

Apps Downloader és Internet Google Inc. LETÖLTÉS

Az ingyenes Play Áruház telepítésének első módja garantáltan a legegyszerűbb és legegyszerűbb, ezért sokáig nem kell használni, csak a fenti linkre kattintva azonnal elindíthatja a letöltési folyamatot.

További információkért olvassa el az ApkVenue speciális cikkét Töltse le a legfrissebb Google Play Store 2021-es APK-t.

Töltse le és telepítse a Play Áruházat a Pure APK alkalmazás segítségével

Ez az egyetlen módszer az alternatív Playstore letöltésére, abban az esetben, ha nem tudja használni az első módszert. Az első módszerrel megegyező módon ingyen élvezheti ezt a második módszert.

Az alternatív Play Áruház telepítéséhez további alkalmazásokra van szükség, amelyek külső linkeken keresztül működnek.

Ez az alkalmazás is Jaka tesztelte a biztonságot és a Play Store alkalmazás letöltésének megbízható forrása is.

A módszer valamivel hosszabb, mint az első, és a következő módon olvashatja el:

 1. Nyissa meg az alkalmazást Pure APK.
 2. Írja be a "Play Store" szót a keresőmezőbe, és Belép.
 3. Kattintson a Letöltés gombra a Play Áruház letöltési folyamatának elindításához.
 4. Ha elkészült, telepítse ezt az alkalmazást vagy manuálisan a következőn keresztül: fájlkezelő.

Töltse le a Pure APK alkalmazást itt:

Apps Utilities Apkpure LETÖLTÉS

Mit szólnál, banda? Ugye, egyszerű, hogyan kell telepíteni a második Play Áruházat, amelyet ezúttal az ApkVenue oszt meg? A Play Sotore mellett az APK Pure számos érdekes alkalmazást kínál mások, amelyeket szintén ingyenesen letölthet.

Az APK Pure-tól eltérően, amely nyíltan szolgáltatja versenytársainak APK-fájljait, a Google Play Áruház nem biztosítja a Pure APK alkalmazást a letöltési oldalukon.

Ha valóban érdekelne a Pure APK alkalmazás a jövőben, akkor manuálisan kell letöltenie az ApkVenue fent megosztott linkjén keresztül.

A letöltött Play Áruház telepítése

A Playstore letöltésének befejezése után néhány lépést meg kell tennie, ha szeretné telepítse ezt az alkalmazást manuálisan.

Mivel a telepíteni kívánt Play Store egy másik forrásból származik, meg kell tenned adjon további engedélyt először telepítheti a letöltött APK fájlt.

Az ingyenes Play Áruház telepítése előtt ne felejtse el aktiválni az opciót Ismeretlen források vagy ismeretlen források az Android okostelefon beállításaiban. Hogyan:

 1. Nyisd ki Beállítások.
 2. Görgessen lefelé a szakasz kiválasztásához További beállítások.
 3. válassza Magánélet hogy új kiválasztási ablakot hozzon létre.
 4. Miután megnyílik egy új ablak, aktiválja az opciókat Ismeretlen források.

Ezzel szabadon telepítheti a Play Áruházat és más, harmadik felektől letöltött alkalmazásokat vagy játékokat.

Győződjön meg arról, hogy csak olyan alkalmazásokat telepít, amelyek garantált biztonsági szinttel rendelkeznek, hogy a mobiltelefonja megvédhető legyen a vírusoktól és a vírusoktól rosszindulatú.

Jegyzet: A Play Áruház telepítése után ne felejtse el letiltani az Ismeretlen forrásokat.

A Play Áruház frissítése (időszakonként)

Miután sikeresen letöltötte a Play Áruház alkalmazást, és problémamentesen telepítette a mobiltelefonjára, természetesen mindig szeretné hogy ezt az alkalmazást naprakész.

Valójában egy folyamat frissítés általában automatikusan történik, de egyes felhasználóknak problémái lehetnek, így kell meng-frissítés A Play Áruház kézzel.

Itt van, hogyan frissítés A Play Store manuálisan gyakorolható. Ez a módszer azok számára is hasznos, akiknek problémái vannak a Play Áruházzal, és szeretnének frissíteni a legújabb verzióra. Itt vannak a lépések.

 1. Nyissa meg a Play Áruház alkalmazást.
 2. Koppintson a bal felső sarokban található hármas ikonra.
 3. Válassza a menüt Beállítások.
 4. Tekercs le, keresse meg a lehetőségeket Play Áruház verzió.
 5. Kattintson a gombra a legújabb verzió letöltésének megkezdéséhez a Play Áruházból.

Ha megnyomja ezt a lehetőséget, a Play Áruház alkalmazás tájékoztatást nyújt arról, hogy adaptálta-e a legújabb verziót vagy sem. További információért olvassa el az ApkVenue cikkét A Google Play Áruház legújabb verziójának frissítése.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ha adaptálta a legújabb verziót, akkor nem kell semmit tennie, de ha a Play Áruház még mindig egy régi verzió, akkor ez egy lehetőség frissítés meg fog jelenni.

Kattintson a lehetőségekre frissítés hogy lefuttassa a folyamatot frissítés automatikusan. Várjon néhány percet, és a Play Áruház automatikusan átvált a legújabb verzióra.

Ez az hogyan lehet ingyen letölteni a Play Áruházat egy Android-eszközre amelyet nem telepítettek, nem veszítettek el vagy véletlenül töröltek. Hogyan? Nagyon könnyű, igaz?

Most már nem kell pánikba esnie és nem kell összezavarodnia, hogy milliónyi kedvenc alkalmazást és játékot keressen és találjon, mert már rendelkezik a Play Áruházzal.

Ha más alkalmazásra vagy játékra van szüksége APK vagy XAPK fájl formájában, letöltheti közvetlenül Jalan Tikus bandán keresztül.

Olvassa el a cikkeket is Google vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.