hogyan lehet egyszerűen videót készíteni a power pointról!

Szeretne szerkeszteni egy videót, de nem rendelkezik szerkesztési képességekkel? Ne aggódjon, csak használja, hogyan készítsen videót a PowerPoint-ból egy nagyon egyszerű és egyszerű módszerrel!

A sok közül szerkesztő szoftver az eddig keringő videók átlagosan előírják a specifikációkat hardver Elég magas számítógépek a futtatáshoz, nevezzük a legnépszerűbbnek Adobe After Effects.

De ezúttal megosztok egy meglehetősen egyszerű módszert a videók készítésére, igen! Hogyan készítsük ezt a videót csak a Microsoft Power Point-ból.

A Microsoft által előállított termék előnye, hogy valójában nincs szükségünk specifikációkra hardver elég magas számítógép. Legalább az alacsony specifikációkkal rendelkező laptop- vagy PC-felhasználók számára könnyedén használhatja ezt a módszert.

A legfontosabb, hogy nem kell újra telepítenie a programot. Ez az előny azokra vonatkozik, akik legalább a Microsoft Office 2013-at telepítették. Rendben, csak nézzen utána bemutató tőlem!

Hogyan készítsünk videót csak Power Point használatával

1. Hozzon létre csúszik bemutatót, amellyel videót készít

Mert csúszik a bemutató a lehető legvonzóbb, és mozgó animációkat ad hozzá a prezentáció megjelenésének szépítéséhez

2. Kattintson a fájlra alakítani a videóra

  • A trükk az kattintson a fájlra.

3 következő lépés ...

  • Kattintson a gombra Export.
  • Kattintson a gombra Hozzon létre egy videót.
  • Utolsó kattintás Videó létrehozása, mentse, és várja meg a folyamat befejezését.
  • Várj míg teljes.

Az alábbiakban bemutatunk egy példát a már bemutatott bemutatóraalakítani videóba:

Hogyan? Könnyű, igaz, hogyan lehet videót készíteni a PowerPoint-ból? Kiderült, hogy nem kell nehéz alkalmazásokat használnunk a videók szerkesztéséhez vagy létrehozásához.

Csak olyan alkalmazásprogramot kell használnia, amely már a laptopon vagy a PC-n található. Ha továbbra is problémái vannak, kérdéseket szeretne feltenni, vagy javaslatokat és kritikákat szeretne adni, írjon a megjegyzések oszlopba.

Töltse le az alábbi Powerpoint alkalmazást

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Microsoft Corporation LETÖLTÉS