A 10 legfejlettebb android drift képszerkesztő alkalmazás 2018

A lebegés az egyik kreatív fényképezési technika, csodálatos levitációs fotókat szeretne készíteni? Íme a 10 legkifinomultabb Android lebegő képszerkesztő alkalmazás 2018.

Lebegés egy olyan technika a fotózás világában, amely lehetővé teszi, hogy a fényképezett tárgy úgy nézzen ki, mintha lebegne. Levitációs fotók ez meglehetősen népszerű a fiatalok körében, így hűvösnek tűnhetnek.

Akkor hogyan érezheti úgy, hogy egy személy vagy tárgy repül? Az elkészítés során ez a technika a szerkesztés folyamaton keresztül valósítható meg lebegő képszerkesztő alkalmazás vagy szerkesztés nélkül (kézi), mégpedig ugrással, de nem közönséges ugrással.

  • Különleges! Így készíthet ikerképeket Android okostelefonon
  • 35 A legújabb fotószerkesztő alkalmazások 2016
  • 15+ professzionális fotózási tipp és trükk okostelefonos fényképezőgép használatával

Lebegő képszerkesztő alkalmazás Android 2018-hoz

Nos, a levitációs fotótechnikákkal kapcsolatos alapvető tippeket itt találja. Az ApkVenue itt 10 lebegő fotóalkalmazást foglalt össze Levitasi fotók.

1. Klónozó kamera

Az első lebegő képszerkesztő alkalmazás az Android számára a Klón Kamera. Ahogy a neve is mutatja, a Clone Camera felhasználásával iker- és természetes lebegő fotók készíthetők. Az úszó fotóalkalmazással természetesen további ötleteket hozhat létre csodálatos levitációs fotók készítéséhez. További részletekért olvassa el a következő cikket: Hogyan készítsünk a levegőben lebegő fotókat a Photoshop súgó nélkül.

Apps Photo & Imaging Map-vision LETÖLTÉS

2. Levitációs fotózás

Rendben, folytassa a következő lebegő fotóalkalmazással Levitációs fényképezőgép. Nyugodtan, a Levitation Photography Camera nagyon egyszerű a levitációs fotók szerkesztésére és létrehozására. Működésének módja szerint csak két fényképet kell készítenie ugyanarról a háttérről. Először fényképet készít tárgy nélkül, majd újabb fényképet készít a kívánt pózzal.

3. PicSay Pro - Photo Editor

Amellett, hogy fel és fel fotókat készíthet Videoklip Hideg játék, PicSay Pro - Photo Editor szintén készíthet levitációs fotókat. A módszer szinte olyan, mint egy lebegő fénykép szerkesztése a klónkamerával és a Levitation Photography kamerával, amelyhez két fotó szükséges. Jól, eszköz amelyet használnak az képet beilleszteni és radír.

Shinycore fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

4. PicsArt Fotóstúdió

A következő lebegő fotóalkalmazás az PicsArt Photo Studio. Ez az alkalmazás mindent tartalmaz, amire szükség van egyedi fotók készítéséhez. Beleértve levitációs fotók készítését, művészi fotók készítését és egyéb jó fotószerkesztéseket. A PicsArt Photo Studio hatalmas választékú effektekkel rendelkezik, így a fényképek szerkesztésekor nem kell tartania a szűrők elfogyásától.

PicsArt Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

5. Háttér Radír

Beszélj a fotókról háttér átlátszó, általában szükségünk van rá szoftver Photoshop a fénykép hátterének eltávolításához. Most azonban még egy Android okostelefonon is megteheti egy alkalmazás segítségével Háttér radír. A háttér Maga az átlátszó az, hogy könnyedén beillesztheti más fényképekre, hogy egyedi fényképeket hozzon létre, beleértve a lebegéses fényképek létrehozását is. Tehát csak változtatnia kell háttér csak a fénykép. További információért olvassa el az oktatóanyagot itt: Könnyű módszerek a fénykép háttérének eltávolítására Androidon.

Apps Photo & Imaging handyCloset Inc. LETÖLTÉS

6. PhotoLayers

Miután átlátszó fényképet készített a Background Eraser alkalmazással. Most, hogy fényképeket szerkeszthessen vagy fényképeit beillessze a kiválasztott képbe, telepítenie kell az alkalmazást is PhotoLayers. Mondhatni, ez a lebegő fotóalkalmazás, a Background Eraser and PhotoLayers egy csomag. Sőt, levitációs fotók készítéséhez telepíteni kell mindkettőt. Könnyű, csak válasszon Töltsön be egy háttérképet és válassza ki a fényképet, amelyiként szolgál háttér új. Azután Fotó hozzáadása, adja hozzá a törölt fotót háttér-övé.

Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS SimplerApps

7. Pixlr Express

A következő lebegő képszerkesztő alkalmazás az Android számára a Pixlr Express az Autodesk fejlesztette ki. A Pixlr Express nagyon könnyen használható, és sok mindent tartalmaz eszközök kifinomult. Annak érdekében, hogy a kapott repülő fotószerkesztések szebbek legyenek. Maga az Autodesk fejlesztőként széles körben ismert szoftver mint az AutoCAD és a 3ds Max.

Alkalmazások Videó és audio Autodesk Inc. LETÖLTÉS

8. Nagysebességű kamera (GIF, sorozat)

Ahogy az ApkVenue fentebb említette, a levitációs fotózási technikák elvégezhetők szerkesztési eljárással vagy szerkesztés nélkül (kézi). Levitációs fotók szerkesztés nélküli elkészítéséhez természetesen nagy sebességű kamerára van szükség a képek készítéséhez. Az egyikük együtt van Nagysebességű kamera (GIF, sorozatkép), ez egy olyan kameraalkalmazás, amely képes akár 40 kép / mp sebességű felvétel készítésére is. Érdekesség, hogy a képeket HD felbontásban is elmentheti.

9. Footej kamera

Footej kamera egy tiszta, egyszerű kezelőfelülettel és nagyon könnyen használható kameraalkalmazás. Ettől eltekintve a Footej Camera teljes beállításokkal és felvételi módokkal is rendelkezik. Az egyik az folyamatos üzemmód akár 20 fotó, amelyek segíthetnek úszó fotók készítésében.

10. Gyors sorozat

Gyors sorozat Ez egy olyan kameraalkalmazás, amelynek funkciói lebegő fotók készítéséhez használhatók. A Fast Burst nagyon hasznos azok számára, akiknek nagy a fényképezési kedvük, hogy különböző ötletekkel levitációs fotókat készítsenek. A Fast Burst kamera alkalmazás számos funkcióval is rendelkezik felvételi módtöbbek között egyetlen lövés, teljes kitörés, előzetes lövés, és mozgásindító. Emellett különféle szűrőket is hozzáadhat, keretek, szöveg és még sok más.

Ez az 10 legjobb lebegő képszerkesztő alkalmazás az Android számára a JalanTikus verzió, amely a lebegő képszerkesztő alkalmazáson keresztül a szerkesztési folyamat segítségével, vagy az ugró technikával történő szerkesztés nélkül végezhető el. Lenyűgöző levitációs fotók készítése kreativitást és kemény munkát igényel. Az eredmények azonban garantáltan sok embert tátonganak, és minden bizonnyal dicséretet arat. Sok szerencsét!