hogyan lehet ig követőket felvenni, az alkalmazás nélkül is!

Hogyan lehet IG-követőket hozzáadni alkalmazás nélkül, valóban meg lehet csinálni, tudod! Nézze meg, hogyan adhat hozzá aktív követőket az alkalmazás nélkül, valamint az IG következő alkalmazásával.

Hogyan lehet IG-követőket hozzáadni alkalmazás nélkül talán arról álmodtál, hogy híres híresség leszel, és sokat támogathatsz, mi?

Nem csoda, mert végül is a követők az egyik fontos szempont, amely megvalósíthatja álmait, banda.

De mit gondolsz arról, hogyan lehet gyorsan és ingyen hozzáadni az Instagram követőit, azonkívül, hogy a figyelem felkeltése érdekében hűvös IG feliratokat használsz? Nyugi, az ApkVenue-nak van megoldása!

Kíváncsi? Ha igen, folytassuk és nézzünk meg néhány trükköt hogyan lehet aktív követőket hozzáadni az alkalmazás nélkül és az alkalmazással az Instagram-on a következő.

Hogyan lehet aktív követőket hozzáadni alkalmazások nélkül és az IG-n lévő alkalmazásokkal?

Nagyon sok jóváhagyást kaphat, az emberek ismerik, hogy nagy jövedelemhez jusson, természetesen mindenki, aki arról álmodozik, hogy hírességgé váljon, álom lesz.

Különféle módok, például vicces feliratok használata a rendrakáshoz takarmány Instagram, hogy jobban nézzen ki esztétika szintén hajlandó megtenni az IG követői számának növelése érdekében.

De valójában mindez nem fog optimálisan működni, ha nem ismeri a trükköt, hogyan lehet IG-követőket hozzáadni alkalmazás nélkül vagy alkalmazással, bandával.

Nos, ehhez láthatja az ApkVenue vitáját hogyan lehet alkalmazás nélkül és biztonságosan hozzáadni az Instagram követőit többet lent.

Követőket és kedveléseket kell vásárolnia az Instagram számára?

Fotóforrás: Digital Marketing Digital Marketing School Bandung

Magának Jakának tulajdonképpen nincs joga bíró függetlenül attól, hogy követői száma ezer vásárlás vagy organikus eredmény.

Vannak azonban esetek, amikor néhány embernek rövid idő alatt nagyon sok követőre van szüksége az IG-számlák eladásához vagy folytatásához. igazolt.

Függetlenül attól, hogy mit kapnak a követők igazi vagy az alkalmazás vagy a vásárlás eredményei, amennyiben készen állsz az összes kockázatra, akkor bármi jogos csak kész.

Megfontolásként az ApkVenue megpróbálja megadni belátás arról, hogy milyen előnyöket kaphat, ha rengeteg követője vagy követője van az Instagram-on.

A sok követő és lájk előnyei az Instagramon

Valójában rengeteg előnyt kínálhat, ha sok követője van (követője), és fotóit sokan kedvelik az Instagramon. Íme néhány előny!

1. Sok kapcsolat és kapcsolat hozzáadása

Fotó jóvoltából: Quora

Ha már sok követője van az Instagramon, akkor valószínűleg rengeteg ismerőse van, akik különféle módokon tudnak segíteni.

Számos lehetőség történhet, ha széleskörű kapcsolatot szerezhet az Instagram-on, beleértve talán új munkát is!

Valójában a sok kapcsolat nem csak az anyagi dolgokkal függ össze. Például, ha információra van szüksége egy megvásárolni kívánt cikkről, és nem tudja, hol vásárolja meg.

Tehát megkérdezheti követőit arról, hogy hol vásárolhatja meg ezeket az elemeket az OL Shopban.

2. Eladhat online

Fotóforrás: Kebun Design

Ha szabadidejében mellékállást keres, megpróbálhatja megkezdeni az online értékesítést.

Ha sok követője van, megpróbálhatja eladni az elemeket előszeretettel meg kell-e növelnie a jövedelmet.

Az is lehet, hogy ha barátodnak vagy édesanyádnak van mellékvállalkozása, akkor segíthet nekik, ha az IG-számláján népszerűsíti az árut. Ezt követően eladhatja a legjobb online vételi és eladási alkalmazásokban.

3. Szerezzen további pénzt (és népszerűséget) a Celebgrammé válással

Fotó jóvoltából: Minews ID

További előny, ha követi, hogyan kell hozzáadni az aktív követőket alkalmazás nélkül vagy alkalmazással, az az, hogy további bevételhez juthat.

Században ajándék így a munkának nem kell mindig irodai munkának lennie. Még celebgram is ugyanabban az osztályban Awkarin havonta százmilliókat kereshet csak az Instagram-bejegyzésekből.

Jaka biztos benne, valóban, ha híresség lettél, vagy befolyásoló, szerepe lesz a digitális világban és való élet ami pozitív hatással lehet önmagára és másokra.

Számos lépést kell azonban előkészítenie, mielőtt híressé válna. A hírességgé válás további magyarázatához olvassa el az ApkVenue következő cikkét:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet IG-követőket hozzáadni alkalmazások nélkül

Valójában léteznek organikus vagy természetes módszerek a követők számának ingyenes növelésére alkalmazás nélkül. Hogy csinálod ezt, Jak?

Könnyű, muszáj minél vonzóbbá tegye a tartalmat az Instagramon sok látogatónak profil és legyél a követőid!

Íme néhány módszer az IG-követők felvételére a 2020-as alkalmazás nélkül, és természetesen ingyenes, amit megpróbálhat.

1. Nem privát Instagram-fiók

Fotóforrás: recode.ID

Lehet, hogy látott néhány online bolt-fiókot, amely az Instagram-fiókjukat zárta a követők érdekfeszítése érdekében. Sajnos ez a módszer nem mindig hatékony, sőt árthat is nekik.

Mert végül is a könnyű hozzáférés az egyik legfontosabb kulcs az aktív követők hozzáadásához olyan alkalmazás nélkül az Instagram-on, amelyre figyelned kell.

Ha nem hiszed, csak nézd meg kedvenc hírességeidet vagy híres YouTube-rajongóidat, akik szintén játszanak Instagramot, egyetlen fiókot sem zároltunk le!

Tehát a legfontosabb az ingyenes és egyszerű IG-követők hozzáadásához ne zárja le és ne titkolja Instagram-fiókját!

2. Érdekes hírcsatorna / tartalom létrehozása

Fotóforrás: Social Media Examiner

Sok mindent megtehet az érdekes tartalom létrehozásához az Instagram-on. Például a TikTok videotartalom, amellyel nemrégiben sokan találkoztak az IG-n.

Ami fontos, igazítsd a tartalmat eredeti személyiségedhez, hogy követőid úgy érezzék, közel állnak mindennapjaidhoz.

Kezdeni valamivel alap fotózás valamint jó és helyes szűrők használata. Ha videotartalmat szeretne létrehozni, használja azt videoszerkesztő alkalmazás ami könnyen használható, ha még nagyon kezdő vagy.

A legfontosabb, hogy türelmesnek kell lenned, és nem kell félned, hogy megtanulj minden nap jobb tartalmat létrehozni.

Ha jó a tartalma, az ApkVenue biztos abban, hogy sokan megteszik értesítés az Instagram-fiókod, ezért érdekel az Instagram-fiókod követése.

3. Nagy számlák megemlítése / címkézése az Instagram-on

Fotóforrás: Nuun Digital

Ez valójában nem azt jelenti, hogy muszáj spamelés minden homályos személy Instagram-fiókján. Például nemrég tért vissza Baliról, és szeretné közzétenni a fotót az Instagramon.

Nos, utánad feltölteni fotót az Instagramra, próbáld ki címkék belföldi és külföldi utazási számlák a feltöltött fotón.

Ha a fotóinak eredményei jók, akkor ezek a fiókok biztosan újra közzéteszik a bejegyzéseit.

Ha a bejegyzést nagy fiókok sikeresen újraposztolják, akkor nagy valószínűséggel sok olyan ember lesz, aki érdekli az Instagram-fiók követését. Hűvös, igaz?

4. Tegye közzé a tartalmat a megfelelő időben

Fotó jóvoltából: Influencer Marketing Hub

Által végzett kutatások szerint Later.com a legjobb órákról az Instagram-on való közzétételhez minden nap kiderül, hogy van órája főműsoridő különböző.

Óra főműsoridő vagy csúcsidőben, ami azt jelenti, hogy az emberek sok IG-fiókot nyitnak ezekben az órákban.

Ha feltöltesz az órára főműsoridő, valószínű, hogy más emberek meglátják és adnak Visszacsatolás, akár csak kedvelések, megjegyzések vagy akár követlek.

Az ApkVenue nem tudja megerősíteni, hogy a Later.com kutatásának eredményei valóban 100% -ban helytállóak, de figyelembe veheti referenciaanyagként.

Garantált, hogy ez a trükk az egyik módja az IG-követők számának növelésére a leghatékonyabb alkalmazás nélkül!

5. Kövesse és kommentálja a hírességek beszámolóit

Fotó forrása: Innov8tiv

Ha szeretné hozzáadni az aktív követőket alkalmazás nélkül az utolsó IG-hez, használhatja a régi iskola módszerét, amely eddig még bevált, ha növelni szeretné követői számát az Instagram-on.

Az ApkVenue javaslata nyomon követheti a hírességek és a nagy nemzetközi hírességek beszámolóit, és megjegyzéseket fűzhet ezekhez a bejegyzésekhez.

Általában e művészek vagy hírességek rajongói azonnal követik az Ön fiókját, mert szerintük Ön is rajong a fiókért. De ez a módszer nagyon valószínűtlen, huh, banda!

Annak ellenére, hogy nem tud azonnal jelentős számú követőt szerezni, az ApkVenue szerint ez a módszer az egyik legfunkcionálisabb és ésszerűbb az Ön számára.

Hogyan vehet fel aktív követőket alkalmazásokkal az Instagram-on

Sokan úgy vélik, hogy az alkalmazások használata Instafollow hatékony módszer az Instagramon követők és lájkok növelésére. Valójában Jaka keresése szerint az alkalmazás már nem működik!

Alternatívaként az ApkVenue-nak van egy másik módja, nevezetesen a használata Hublaagram!

Először is nyisson meg egy Instagram-fiókot egy PC-n. banda! Ez megkönnyíti annak ellenőrzését, hogy nőtt-e követői száma vagy sem.

Fő megjegyzés, hogy a követői automatikusan növekedjenek, ne Bezárás vagy zárja be az Instagramot és a Hublaagramot, amíg a követők felvétele folyamatban van!

1. lépés - Nyissa meg a Hublaagram webhelyet

 • Először nyissa meg a Hublaagram webhelyet az URL-en (//hublaagram.me/). Az ApkVenue azt javasolja, hogy nyissa meg ezt a webhelyet a Google Chrome PC-ről, hogy gyorsabb és hatékonyabb legyen.

 • Ezután válassza ki a menüt 'Chrome Extension' mint az alábbi képen a letöltéshez Kiterjesztés Hublaagram a Google Chrome-on.

 • Ebben a szakaszban valóban hozzáadhat Kiegészítők a Firefox böngészőben, de az ApkVenue a Chrome használatát javasolja.

2. lépés: Az Instagram-fiók szinkronizálása

 • Keressen egy logót "Tetszik / remek" a Google Chrome jobb felső sarkában.
 • Ezt követően jelentkezzen be Instagram-fiókjával a szokásos módon a felhasználónevének és jelszavának megadásával.
 • Miután szinkronizált a Hublaagram és az Instagram-fiók között, majd válassza a lehetőséget Nyissa meg a Hublaagramot

3. lépés: Követők hozzáadása

 • Bejelentkezés után válassza ki a menüt InstaFollower.
 • Akkor csak muszáj Követők beküldése. Nem kell fizetnie, feltételként bizonyos hirdetésekre kattintania, vagy más bonyolult eljárásokat követnie.

 • Csak arra kell figyelned, ne Bezárás Instagram és Hublaagram a Google Chrome-ról, hogy követői automatikusan növekedjenek!

4. lépés - Kész

 • Vessen egy pillantást az alábbi képen látható eredményekre! Tényleg bizonyított gyors és igazi, ugye, hogyan lehet aktív követőket hozzáadni a Hublaagram alkalmazáshoz?

A fenti módszer mellett más követőket is használhat, amelyek az ApkVenue által a következő cikkben írt alkalmazásokat fejlesztik: Instagram Követők Adder alkalmazás.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, azok számára, akik 1000 ingyenes követőre vágynak anélkül, hogy hozzáadnák a következőket, elolvashatja az ApkVenue következő cikkét: Hogyan juthat el 1000 követőhöz ingyen.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan adhatunk lájkot az Instagram-on az alkalmazásokkal

Csakúgy, mint az automatikus Instagram-követők hozzáadása a Hublaagrammal, az Instagramon is hozzáadhat kedveléseket, nem sokban különbözve!

A kezdeti lépések teljesen megegyeznek! Csak a hasonló erősítő alkalmazást, a Hublaagramot használja.

1. lépés - Nyissa meg a Hublaagram webhelyet

 • Nyissa meg a Hublaagram webhelyet (ugyanaz, mint fent), majd válassza ki Telepítő így hozzáadhat lájkokat.

 • Korábban neked is folyamatosan be kellett jelentkezned, és szinkronizálnod kellett az IG-t a Hublaagrammal.

2. lépés - Válassza ki a tetszeni kívánt fotót

 • Válassza ki azt a fotót, amelyhez automatikusan hozzá szeretné adni a like-okat. Akár régi fényképeket is választhat.

3. lépés - Add hozzá, ahogy tetszik

 • A Hublaagram segítségével akár 50 lájkot is hozzáadhat automatikusan.
 • Később szünetet tartson néhány percig, és sok kedvelést kap a bejegyzéshez.
 • Ha olyan embert választ, aki nem az indonéz nyelvet szereti, akkor a kedvelések gyorsabbak lesznek. Eközben, ha indonéz vagy indonéz fiókot választ, a folyamat hosszabb ideig tart.

4. lépés - Kész

 • Lásd a bizonyítékot! Mint Jaka bejegyzése hirtelen ilyen lett! Annak ellenére, hogy csak néhány perc telt el!

Bónusz: Hogyan adhatunk megjegyzéseket az Instagramhoz az alkalmazással

Nos, ha kiderül, hogy meg kell növelni a hozzászólásokhoz fűzött megjegyzések számát, a Hublaagram is biztosítja ezt a funkciót!

Íme az Instagram-hozzászólások számának növeléséhez szükséges lépések:

1. lépés - Az Instagram-fiók szinkronizálása

 • Jelentkezzen be, és szinkronizálja Instagram-fiókját a Hublagraammal a szokásos módon.

 • válassza Instacommenter majd válassza ki, mely fotókkal szeretné növelni a követők számát.

2. lépés - Határozza meg a megjegyzések számát

 • Nos, maga döntheti el, milyen megjegyzéseket fognak kapni a választott bejegyzésben. Akár 30 megjegyzés is hozzáadható automatikusan.

 • Várjon néhány percet, és lesznek megjegyzések, amelyek automatikusan belépnek a kiválasztott bejegyzésbe.

VITAL RECORDS!

 • Annak érdekében, hogy Instagram-fiókjának sok követője vagy kedvelése legyen, ne zárja le Instagram-fiókját! Mivel a követők és a lájkok nem adják hozzá az Instagram-fiókodat.
 • Jaka nem felelős, ha hackerek feltörik Instagram-fiókját vagy gyanús tevékenység van az Instagram-fiókjában.
 • Az ApkVenue nem garantálja, hogy fiókja 100% -osan biztonságos, ha különféle alkalmazásokat használ arra, hogy növelje követői, kedveléseit vagy megjegyzéseit az Instagram-on.

Ezek az ApkVenue tippjei voltak, hogyan lehet gyorsan, ingyen és egyszerűen, alkalmazással vagy anélkül hozzáadni az IG követőit egy alkalmazás vagy egy alkalmazás segítségével.

Van-e módja annak, hogy aktív követőket adjon hozzá alkalmazás nélkül, vagy más erősebb IG alkalmazásokkal, amelyek még nem tárgyaltak róla?

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Naufal.