10 zeneszám felvételi alkalmazás mobiltelefonokra és számítógépekre

Fel akarja venni magát, de az eredmények olyanok, mint egy hangstúdióban? Igen tudsz! Csak töltse le a következő dalt rögzítő alkalmazást a HP-ra és a PC-re!

Beszélni valamiről felvevő szoftver, tudnia kell, hogy ezt a szoftvert általában a hangstúdiókban használják. A használt eszköz PC vagy laptop formájában van.

De a technológiai fejlődésnek köszönhetően most könnyedén rögzítheti magát egy alkalmazás segítségével hangfelvétel HP-n vagy PC-n.

Akkor bármi dalfelvétel alkalmazás HP-n és PC-n megpróbálhatod? Hogy ne keveredjen össze, nézze meg a következő ajánlásokat, banda!

Hang- és zenei felvevő alkalmazás Android-on

Szeretne otthon rögzíteni? Tudsz? Csak le kell töltenie Hang- és zenefelvételi alkalmazások a HP-n, Android és iPhone egyaránt. Nézze meg az alábbi ajánlásokat.

1. FL Studio Mobile

Az egyik leghíresebb szoftver a világon a zene felvétele és elrendezése a HP-n FL Studio Mobile. Ezt a szoftvert a zeneipar játékosai széles körben használják.

Használják dalaik műveinek rögzítésére és rendezésére. Amellett, hogy PC-n használható, ez az alkalmazás mobiltelefonokhoz is elérhető.

Bár kiadva verzióban Mobil, ez a hangrögzítő alkalmazás szinte nem különbözik a verziótól asztalon. Valójában a funkciók nem kevésbé teljesek.

RészletFL Studio Mobile
FejlesztőImage-Line
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret11 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés (Play Áruház)4.1/5.0

Töltse le az FL Studio Mobile alkalmazást az alábbi linkre kattintva:

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

2. Music Maker Jam

Fotó forrása: Fotó: apkgator

Sok zenei műfajjal szeretne zenét rögzíteni és komponálni? Hangfelvétel alkalmazás Music Maker Jam a válasz.

Több mint száz zenei feldolgozási stílus birtokában felfedezheti képességét, hogy könnyen hallgatható zenét készítsen.

Az elrendezésen kívül felveheti dalának rögzített hangját is a funkció használatával hang felvétel.

A hangfelvétel után Ön is megteheti keverd össze hangját a rendelkezésre álló zenével, és maga is módosíthatja.

RészletMusic Maker Jam
FejlesztőJAM Just Add Music GmbH
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés (Play Áruház)4.6/5.0

Töltse le a Music Maker Jam alkalmazást az alábbi linkre:

Alkalmazások termelékenysége JAM Just Add Music GmbH LETÖLTÉS

Egyéb hang- és zenefelvételi alkalmazások Androidon ...

3. Audio Evolution Mobile Studio

Továbbá létezik egy dalfelvételi alkalmazás is Audio Evolution Mobile Studio. Ez az alkalmazás ajánlott a szakértő a zenefelvétel területén.

Ez az alkalmazás a szokásos módon rögzíti a hangot, amelyet később keverni és beállítani lehet. Számos effekt van beágyazva ebbe a hangrögzítő alkalmazásba.

Még nem fejeződött be, ebben az alkalmazásban sok érdekes funkció is található, az egyik metronóm. Tehát a kívánt tempó szerint rögzíthet.

Sajnos ez az alkalmazás nem ingyenes. Az Audio Evolution Mobile Studio ára 109 ezer IDR a Google Play Áruházban, bandában.

RészletAudio Evolution Mobile Studio
FejlesztőeXtream szoftverfejlesztés
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés100 000 és több
Értékelés (Play Áruház)4.3/5.0

Töltse le az Audio Evolution Mobile Studio alkalmazást.

4. SunVox

Még mindig megvitatja a nagyszerű zeneszámok felvételére szolgáló alkalmazást SunVox ami megkönnyítheti számodra a dal felvételét vagy a stúdió-osztályú zene felvételét is.

Ebben az alkalmazásban vannak funkciók szintetikus dobok amely több száz d hanggal és egyéb effektusokkal egészíti ki zenéjét.

Később a felvétel eredményei közvetlenül a formátumba is exportálhatók MIDI pálya. Tökéletes kezdőknek és profiknak egyaránt!

RészletSunVox
FejlesztőAlekszandr Zolotov
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret13 MB
Letöltés10 000 és több
Értékelés (Play Áruház)4.8/5.0

Töltse le a SunVoxot az alábbi linkre:

Alkalmazások termelékenysége Alexander Zolotov LETÖLTÉS

5. Hi-Q MP3 hangrögzítő

Ha valami egyszerűt keres, és nincs szüksége sok beállításra, akkor az Android felvevő alkalmazást hívják meg HI-Q MP3-felvevő lehet a megoldás.

Annak ellenére, hogy egyszerű, nem csak egy hangrögzítő alkalmazásnak nincsenek előnyei. A felvétel eredményei nagyon simaak és egyértelműek voltak.

Beállíthat olyan beállításokat is, mint például a hang erőssége vagy gyengesége, az időtartam és a minőség, mielőtt MP3-dalként mentené őket.

Ennek az alkalmazásnak két változata létezik, mások ingyenesek, mások pedig fizetettek. De ha nem tudja megvásárolni a PRO verziót, akkor az ingyenes verzió továbbra is képes minőségi hangfelvételek készítésére.

RészletHi-Q MP3 hangrögzítő
FejlesztőAudiofil
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés (Play Áruház)4.5/5.0

Töltse le a Hi-Q MP3 hangrögzítőt az alábbi linkre kattintva:

Audiophile böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

Hang- és zenefelvevő alkalmazás PC-n

A mobiltelefonok használatán kívül vannak olyanok is PC stúdió felvételi alkalmazás aki profi módon segíthet a zenében. Vessen egy pillantást a következő ajánlásokra.

1. Audacity

Vakmerőség ismernie kell az audiomunkásoknak és a podcast készítőknek. Valójában ingyen vagy ingyen használhatja ezt az alkalmazást.

Ez az ingyenes PC-s zenekészítő alkalmazás nagyon könnyen kezelhető, meglehetősen komplett funkciókkal. A felvétel mellett az Audacity hangok szerkesztésére is használható.

Ettől eltekintve ez a hangszerkesztő alkalmazás olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hangok csökkentését, a zene kombinálását, az ének eltávolítását és még sok minden mást.

Töltse le az Audacity-t az alábbi linken:

Apps Video & Audio Audacity Development Team LETÖLTÉS

2. RecordPad

Ez a hangrögzítő alkalmazás a PC-n meglehetősen olcsó csomagáron van, ami csak 20 és 25 USD közötti banda.

Kis podcastok vagy indie vállalkozások számára vásárolhat RecordPad a legolcsóbb Home License csomaggal.

Annak ellenére, hogy ez a legolcsóbb verzió, mégis rengeteg jó funkciót kap, amelyekre támaszkodhat az audio fájlok rögzítése és szerkesztése során.

Töltse le a RecordPad-ot az alábbi linkre:

Alkalmazások Video & Audio NCH szoftver LETÖLTÉS

Egyéb számítógépes hang- és zenefelvételi alkalmazások ...

3. WavePad

Ha nagyobb tőkével vagy költségvetéssel rendelkezik, az ApkVenue javasolja ennek a fizetős PC-s hangrögzítőnek a letöltését. Az ár 30–40 USD.

Ezzel az árral WavePad számos teljes funkciót kínál, mint pl vágja és vágja le, másolatok, más hangok beszúrása és még sok más.

Ez az alkalmazás különféle hangfájl-formátumokhoz is használható. Valójában a felvételek is nagyon egyértelműek a többi PC-s hangrögzítő alkalmazáshoz képest.

Töltse le a WavePad-ot az alábbi linkre:

Alkalmazások Video & Audio NCH szoftver LETÖLTÉS

4. Arató

Arató funkciókban gazdag stúdiófelvételi alkalmazás, ára viszonylag olcsóbb, mint az előző opció, a banda.

Ez az alkalmazás több sáv támogatásával érkezik. Többcsatornás támogatás is rendelkezésre áll, minden csatornán 64 csatornával. Nem érdekes?

Ettől eltekintve a Reaper hangfelvételt is képes közvetlenül monó, sztereó vagy akár többcsatornás audio fájlokba felvenni. Meg kell próbálnod, itt!

Töltse le a Reapert innen.

5. Adobe Audition

Adobe Audition az egyik legjobb PC-felvételi alkalmazás, amelyet kipróbálhat. Ez az alkalmazás nagyon érdekes funkciókkal rendelkezik.

Közöttük, többsávos szerkesztés és keverés ami biztosan megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a hangszerkesztési élményt.

Először ingyen kipróbálhatja az Adobe Audition programot, ha nem biztos benne. Ha nagyon tetszik, akkor havi 300 ezer IDR-től kezdhet feliratkozni.

Töltse le az Adobe Audition alkalmazást itt.

Nos, ott van 10 dalfelvételi alkalmazás HP-n és PC-n hogy megpróbálhatja. A kínált funkciók is változnak, ingyenesek és fizetősek is.

A mai igényességnek köszönhetően a stúdióosztályú felvételek készítése nem lehetetlen. Szóval melyik hangfelvételi alkalmazást kell választania?

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reza Alif.