Nem lehet megnyitni a YouTube-ot? nyugodj meg, ez a javítás!

Tapasztalt már valaha hirtelen Youtube hibákat, és nem lehet megnyitni? Csendes! Ezt kell tennie, ha nem tudja megnyitni a YouTube-ot.

Milyen érzés, ha kedvenc videódat meg akarod nézni a YouTube-on, de kiderült, hogy a videót vagy akár a mobilodon található YouTube alkalmazást sem lehet megnyitni? Bosszankodni kell, igaz?

De banda, amikor nem tudod megnyitni a YouTube-ot, akkor egyszerűen és gyorsan meg tudod oldani. Hogyan csinálod?

Mivel ezt sok YouTube-felhasználó tapasztalta, az ApkVenue megoldást kínál ennek a bosszantó problémának a leküzdésére.

Annak érdekében, hogy ne legyen kíváncsibb, csak nézze meg a magyarázatot a YouTube megoldásának módja nem nyitható meg Androidon a következő, banda.

A YouTube nem nyílik meg

Mielőtt elmagyarázná, hogyan kell kezelni a nem nyitható YouTube-ot, először meg kell ismernie a fő okot, hogy később ez ne fordulhasson elő újra.

Általában, A YouTube nem nyitható meg mert hiba van, vagy a szerver nem működik. Vannak azonban más okok is, amelyek hozzáférhetetlenné teszik a felhasználók számára.

1. Az alkalmazás nem frissült

Néhány okostelefonon a YouTube az alapértelmezett alkalmazás. Ennek ellenére Önnek, mint okostelefon-felhasználónak, mégis muszáj frissítse a YouTube alkalmazást a legújabb verzióra.

Internetes kvóta használatával maga frissítheti a YouTube-ot. De általában ez az alkalmazás automatikusan frissül, amikor a mobiltelefon csatlakozik a WiFi-hez

Annak érdekében, hogy ne maradjon le a legújabb verziófrissítésekről, manuálisan ellenőrizheti, hogy a YouTube alkalmazás rendelkezik-e a legújabb verzióval, vagy sem.

2. Teljes pályázati adatok

Mióta használja a YouTube-ot? Éveknek kell lennie, igaz? Ez azt jelenti, hogy sok adatot tárol az alkalmazás, és lehetővé teszi az alkalmazás adatainak teljesé válását.

Okostelefonokon a YouTube nem nyitható meg, mert az alkalmazás adatai tele vannak. Ennek oka az, hogy túl sok videó van offline megtekintéshez.

Ezen túlmenően a nagy számú gyorsítótárnak is oka lehet A YouTube nem nyitható meg. Általában a felépülő gyorsítótár a videók lejátszását is megnehezítheti.

A YouTube egyéb okai nem nyithatók meg ...

3. A belső memória megtelt

Próbálkozzon, ellenőrizze a mobiltelefon belső memóriakapacitását. Ha kiderül, hogy megtelt, akkor természetes, hogy a YouTube alkalmazást nem lehet megnyitni.

A YouTube alkalmazás azon túl, hogy tele van alkalmazásadatokkal, emiatt nem érhető el a belső memória megtelt. Ennek eredményeként az okostelefon rendszere instabillá válik.

A teljes memóriarendszer és a kevés hely is problémákat okozhat az okostelefonokkal. Ennek eredményeként nem csak a YouTube jelent problémát, hanem más alkalmazások is.

4. Túl sok böngésző adat

Az okostelefonokon kívül vannak olyanok is, akik nem tudják megnyitni a YouTube-ot számítógépen vagy laptopon. Ebben az esetben a probléma lehet a használt böngésző.

Ha nem tudja megnyitni a YouTube-ot a Chrome-ban vagy más böngészőalkalmazásokban, akkor valószínű, hogy a böngésző sok adattal és gyorsítótárral rendelkezik, ami megnehezíti.

Ezért győződjön meg róla, hogy rendszeresen törli a gyorsítótár adatait a használt böngészőben, hogy zökkenőmentesen megnyithassa a YouTube-ot és más webhelyeket, bandázzon.

5. Az internetkapcsolat nem stabil

Az eszközzel kapcsolatos problémákon kívül a YouTube nem tud videókat lejátszani, amelyeket lassú vagy instabil internetes hálózatok is okozhatnak.

Ehhez győződjön meg arról, hogy elegendő kvótája van és gyors internetes hálózata van, hogy könnyedén és természetesen kényelmesen nézhesse meg a YouTube-videókat.

Hogyan lehet legyőzni a Youtube-ot, amelyet nem lehet megnyitni

Ne feledje, hogy az egyes okostelefonok problémái eltérőek, és ebben a cikkben az ApkVenue a YouTube alkalmazást tárgyalja, amely nem nyitható meg Android-on.

A YouTube hibájából kiindulva A YouTube nem tud videókat lejátszani, amíg a YouTube-ot egyáltalán nem lehet megnyitni, banda.

De ha nem tudja megnyitni a YouTube-ot iPhone-ján vagy számítógépén, akkor kipróbálhatja az alábbi módszereket is.

1. Törölje a gyorsítótárat az alkalmazásokban

Ha nem tudja megnyitni a YouTube-ot, egyszerűen megteheti a gyorsítótár és az adatok törlését az Android-telefonján lévő YouTube alkalmazásból.

Ha nem tudod, hogyan törölje a gyorsítótárat a mobiltelefonon, a gyorsítótár törlésének teljes áttekintését a következő cikkben láthatja.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Telepítse a korábbi verziókat

Miért nem tudja megnyitni a YouTube-ot, annak ellenére, hogy a kvóta még mindig megvan, és törölte a gyorsítótárat? A válasz az lehet, hogy a telepített verzió nem az összeegyeztethető a HP-vel.

Ha továbbra is az Android régi verzióját használja, ellenőrizze, hogy nem a YouTube alkalmazás legújabb verzióját használja-e összeegyeztethető azzal az Android verzióval.

Ehhez próbálja ki telepítse a YouTube alkalmazás előző verzióját amely a mobiltelefonodnak megfelelő Android verzión futtatható, így újra YouTube-videókat nézhetsz.

Hogyan lehet legyőzni a Youtube egyéb hibáit ...

3. Törölje a keresési előzményeket

Megpróbálhatja törölni a keresési előzményeket is, amikor megnyitja a YouTube-ot, és megjelenik egy üzenet Felugrik olvassa Sajnos a YouTube leállt.

A gyorsítótáron kívül ezek az esetek akkor fordulhatnak elő, amikor a YouTube túl tele van keresési előzményekkel, megjegyzésekkel, Ossza meg, és egyéb, a rendszer számára megterhelő adatok.

4. Frissítse a legújabb verziót

Ha korábban az ApkVenue javasolta az előző verzió telepítését, akkor ezúttal az ApkVenue javasolja frissítse a YouTube-ot a legújabb verzióra, banda.

Ha a legújabb Android verziót használja, de a YouTube alkalmazás verziója túl régi, ez problémákat okozhat a YouTube alkalmazással.

Ha a YouTube verziója túl régi, akkor az alkalmazás nem feltétlenül összeegyeztethető az okostelefon legújabb operációs rendszerével.

Bár könnyen megoldható, a YouTube-felhasználók gyakran tapasztalják ezt az esetet, különösen azok, akik lusták, vagy nincs idejük erre.frissítés a legújabb YouTube alkalmazás a Play Áruházban.

Töltse le az alkalmazást Youtube legújabb verzió az alábbi linken keresztül.

Apps Videó és Hang Google Inc. LETÖLTÉS

4. Az internetnek stabilnak kell lennie

Mint Jaka korábban elmondta, a YouTube problémáit is okozhatják lassú internetkapcsolat vagy instabil, banda.

A felfelé és lefelé irányuló kapcsolat természetesen nem túl barátságos a YouTube-on. Ne felejtsen el videót lejátszani, csak a keresés biztosan megkeveri.

Ehhez győződjön meg arról, hogy elegendő kvótája van, és az internetkapcsolata stabil, így kényelmesen megnézheti kedvenc filmjeit vagy egyéb videóit a YouTube-on.

Ez az oka és a YouTube javításának módja nem nyitható meg. Így már nem kell megzavarodnia, hogy a YouTube miért nem képes videókat lejátszani vagy egyáltalán nem tudja megnyitni.

Amellett, hogy problémája van a YouTube szerverrel, az alkalmazás megnyitásának elmaradása a használt eszközzel, a bandával kapcsolatos probléma is okozhatja.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.