7 módszer az elveszett jelek kezelésére egy Android telefonon

Hogyan kell kezelni az elveszett jelet egy Android mobiltelefonon, nagyon egyszerű, bonyolult!

A HP-nek nincs jele, mi a hiba? Biztosan te tapasztaltad ezt. Nagyon idegesítő érzés, ha hirtelen eltűnik és nem jelenik meg az okostelefon jele.

Valójában az Android mobiltelefon jele fontos tényező, különösen a virtuális világ, azaz az internet kommunikációjának és felfedezésének szükségessége szempontjából.

Nem is ritkán, muszáj ellenőrizze a csatlakozási hálózat erősségét csak abban az esetben, ha a jel gyengül vagy akár hirtelen eltűnik, mint a fenti esetben.

Nos, erre az időre az ApkVenue több megoldást akar neked nyújtani hogyan kell kezelni az elveszett jeleket az Android telefonokon amely minden típusra alkalmazható. Gyere, nézd meg teljes egészében!

Hogyan lehet legyőzni az elveszett jelet egy mobiltelefonon

A mobiltelefon-jelek gyakori elvesztésének jelenségét számos okostelefon-felhasználó tapasztalta. Ez természetesen zavarja a felhasználók mobilitását.

Különböző módok vannak rá, de nem mindegyikük sikeres. Természetesen a hálózat elvesztésének okának kiderítéséhez először fel kell fedeznie az Ön által használt okostelefon hardvert vagy azt a hálózatot, ahol tartózkodik.

További információkért olvassa el az ApkVenue alábbi beszélgetését. Garantáltan azonnal megértheti a szaggatott mobiltelefon jelproblémákat.

Miért veszíthetik el a jeleket a mobiltelefonok?

Mielőtt megvitatnánk, hogyan kell kezelni a nem megjelenő jelet, kiderül, hogy számos tényező okozza ezt a problémát az Android mobiltelefonján, bandájában.

Tehát ezúttal az ApkVenue elmond néhányat a HP jel eltűnését okozza amelyet alább teljes egészében láthat.

1. A hálózati terület lefedettségén kívül (az elveszett jel oka leggyakrabban megtalálható)

Fotóforrás: Bali-Developer (A jelvesztés egyik leggyakoribb oka a lefedettségi területen kívüli felhasználó pozíciója).

Anélkül, hogy észrevennénk, kiderül, hogy az a helyzet vagy hely, ahol tartózkodik, szintén nagyon befolyásolja a mobiljelet, amely gyakran elvész.

Ez néha több szolgáltatónak köszönhető nem rendelkezik széles lefedettséggel távoli területekre, így a mobil hálózat néhány helyre korlátozódik, banda.

Nem csak távoli területeken, de még számos olyan helyen is, ahol a lakosok vannak elfoglalva, a felhasználók gyakran érzik a mobilhálózatok elvesztését. Tehát győződjön meg róla, hogy olyan szolgáltatót használ, amely széles körű lefedettséggel rendelkezik, huh!

2. Időjárási tényező

A jelvesztés következő oka oka időjárási tényező, banda. Valójában azt mondhatnánk, hogy ez az egyik dolog, amit a legtöbben gyakran tapasztalunk.

Ennek oka, hogy Indonéziában nem minden távközlési szolgáltató képes megfelelően és normálisan működni minden időjárási körülmények között.

Például, ha erősen esik az eső, különösen ha villámlás kíséri, ez az állapot valamilyen oknál fogva általában nem teszi elérhetővé a mobiltelefonokat.

Hiányzó jel okai más Android telefonokon ...

3. Hálózati javítás az üzemeltetők részéről

Fotóforrás: Tribun Jogja (A hiányzó jelek másik oka az üzemeltető által végzett hálózati javítások miatt).

Annak érdekében, hogy mindig a legjobbat tudják nyújtani ügyfeleik számára, számos szolgáltató gyakran megteszi hálózati javítás a szolgáltatás minőségének javítása érdekében.

Sajnos ez a karbantartási tevékenység gyakran kiderül az egyik oka annak, hogy a mobilhálózatok eltűnnek, vagy akár teljesen meghalnak, bandák.

Ezért mielőtt új Android mobiltelefon vásárlásán gondolkodna, mert úgy gondolja, hogy sérült a mobiltelefonja, jobb, ha először meggyőződik arról, hogy a körülötted lévő, hasonló operátorokat használó emberek ugyanezt tapasztalják-e.

4. Sebzés bekapcsolva Hardver HP

A következő hiányzó jel oka: az egyik alkatrész sérült hardver Ez a mobiltelefon, banda.

A korábbi okokhoz képest ez az egyetlen pont végzetesnek mondható, mert nem tehet róla, hogy ki kell cserélnie a sérült alkatrészeket, vagy akár új mobiltelefont kell vásárolnia.

De azért, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy a hiányzó mobilhálózatot valóban egy HP hardverkomponens okozza-e, jobb, ha először szakértőt kérdezünk meg.

5. Van egy alkalmazás vagy Szoftver a Zaklatott

kívül hardver, probléma bekapcsolva szoftver A használt mobiltelefon vagy alkalmazás szintén oka lehet a hálózat elvesztésének, tudod.

Bizonyos esetekben ez általában miatta történik hibákat alias hibák a szoftverekben vagy az alkalmazásokban.

De ha kiderül, hogy minden rendben van, akkor kijavíthatja azt, ha tippeket olvas el arról, hogyan kell kezelni a nem megjelenő jeleket, amelyeket az ApkVenue az alján tárgyal.

6. Jelvevő Zaklatott HP

A mobiltelefonnak nincs jele, mi a hiba, mi? Nos, tudod! Talán ennek köszönhető vevőjel a problémás, banda.

Mint tudjuk, alkatrészek vevőjel ennek nagyon fontos szerepe van az adó által küldött jel fogadásában.

Ezért, ha ennek az egyik komponensnek problémája van, akkor nem csoda, hogy végül a mobiltelefonnak egyáltalán nincs mobilhálózata.

De nem kell pánikba esni! Látja, néhány problémával meg tudja oldani azokat a problémákat, amelyek miatt a jel fent elvész tippek a nem megjelenő jel megoldására a következő.

Hogyan lehet legyőzni az elveszett jelet egy Android telefonon

Amikor hirtelen eltűnik a mobiltelefon jele, meg kell találnia a probléma értelmét. Két lehetőség van, SIM kártya (szolgáltató), amely problémás vagy androidos telefon maga.

Annak ellenőrzéséhez, hogy a SIM-kártya bajban van-e, egyszerűen vegye ki a SIM-kártyát a mobiltelefonjából, és helyezze be egy másik mobiltelefonra.

Ha a SIM-kártya még mindig nem működik egy másik mobiltelefonon, és nem mutat jelzőt, az azt jelenti A SIM-kártya a probléma. A mobiltelefonja rendben van, és megpróbálhatja a kapcsolatot ügyfélszolgálati szolgáltató Ön.

Ezzel szemben, ha a SIM-kártya továbbra is megfelelően működik, képes SMS-eket vagy hívásokat fogadni, ez azt jelenti, hogy nincs probléma a SIM-kártyával, és a probléma a mobiltelefonján van.

Íme néhány módszer a mobiltelefon problémáinak megoldására:

1. Indítsa újra a mobiltelefont (az elveszett jelek kezelésének legegyszerűbb módja)

Fotóforrás: Shutterstock (Az elveszett mobiltelefon-jel kezelésének egyik módja, hogy megpróbálja újraindítani a mobiltelefonját).

Zavart abban, hogyan kell kezelni a hálózat eltűnését a Xiaomi mobiltelefonokon vagy más márkákon?

Ez lehet a legtöbb könnyű és praktikus az elveszett jel okának megoldására. Azáltal, hogy újrakezd, A HP minden folyamatot a nulláról kezd, és automatikusan új hálózatokat keres.

Csinálni újraindítás A HP különféle problémákat is megoldhat okostelefonjainkon, tudod. Beleértve az egyiket, hogyan kell kezelni a lassú internetet!

2. Repülőgép üzemmód

A következő nem megjelenő jel kezelésének módja egyszerűen a funkció aktiválása Repülőgép üzemmód vagy repülőgépes módot a mobiltelefonján.

Ezt követően hagyja egy ideig, majd deaktiválja újra a módot, bandázzon.

Így az Android okostelefonok új, jobb 4G LTE hálózati szervert keresnek. Valójában ezt a módszert is széles körben használták és bizonyították hatékonynak.

Ja, azok számára, akik a Telkomsel vagy más szolgáltatók elveszett jelének kezelésére keresik a módját, kipróbálhatja ezt az egy módszert!

Hogyan lehet leküzdeni az egyéb hiányzó jeleket ...

3. Ellenőrizze a SIM-kártya telepítését

Ha a jelző sem jelenik meg, próbálkozzon újra, hogy megfelelően helyezte-e be a SIM-kártyát a nyílásba.

A helytelen telepítés miatt a SIM-kártya nem észlelhető, ennek eredményeként a jel nem jelenik meg.

Nem csak eltünteti a mobiltelefon jelét, hanem a SIM-kártya elhelyezésének hibája is károsíthatja az alkatrészeket hardver A HP vagy maga a SIM-kártya. Szóval légy óvatos!

4. Hálózatok kézi keresése

Megpróbálta manuálisan megkeresni a hálózatot az elveszett mobilhálózat megoldására? Ha nem, akkor inkább próbáld ki most!

A hálózat manuális kiválasztása önmagában nagyon egyszerű. Először belépsz Beállítások> Hálózat> Kapcsolatok> Mobilhálózat> válassza az Operátor> Automatikusan lehetőséget.

Ha igen, akkor az okostelefon megpróbál csatlakozni az észlelt hálózathoz is. Bizonyos esetekben ez a módszer stabilizálhatja és megerősítheti a mobiltelefon jelét is.

5. Rossz rádiójel

Elvesztett jelet okozhat, ha mobiltelefonunk nem a megfelelő rádiójelet továbbítja. Ezért ennek kijavításához be kell írni a kódot, mint az alábbi képen látható tárcsázó A mobiltelefonod.

Ezután megjelenik egy menü, és válassza a lehetőséget Telefonos információk. Ezt követően kattintson Futtassa a ping tesztet azután tekercs és válassza ki LTE / GSM auto (PRL). Azután Koppintson a a gombra Kapcsolja ki a rádiót.

Amikor az összes folyamat befejeződött, újrakezd A mobiltelefonját, és nézze meg a változásokat. Ellenőrizze a hálózat állapotát, miután követte a fent nem látható jel kijavításának módját.

Kipróbálhatja ezt azok számára is, akik a mobiltelefon jelfogásának fejlesztését keresik!

6. Cserélje a SIM-kártyát egy másik mobiltelefonra

Fotóforrás: RSInews (Megpróbálhatja megváltoztatni a SIM-kártyát egy másik mobiltelefonra, hogy megpróbálja megoldani a nem megjelenő jelet).

Nos, ha ez az öt módszer még mindig nem működik a hirtelen eltűnő Android-jel visszaállítására, akkor talán a mobiltelefonja okoz problémát.

Annak biztosítása érdekében, hogy problémája legyen a mobiltelefonján, kicserélheti a SIM-kártyáját más mobiljára.

Nos, ha kiderül, hogy a SIM-kártya rendben van, ha valaki más mobiltelefonján használják, az azt jelenti fix Problémája van a mobiltelefonjának, banda!

Kérjük, vigye el mobiltelefonját a legközelebbi szervizközpontba. - javasolta Jaka hmm Ön hivatalos helyen szolgál, így biztonságosabb.

7. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálat üzemeltetőjével

Szeretne lemondani a HP problémáról anélkül, hogy jelezné? Még nem! Még mindig van egy módja annak, hogy legyőzze a nem megjelenő jelet, amelyet meg kell próbálnia.

Ha elvégezte a fenti hat módszert, és a mobiltelefon jele továbbra is eltűnik, akkor valószínűleg a hiba a szolgáltatónál van.

Lehet, hogy a hálózatuk bajban van, és az üzemeltető nem veszi észre, hogy probléma van a környéken.

A szolgáltatók általában azonnal reagálnak az ügyfelek panaszaira. Tartsa a kapcsolatot üzemeltetőjével, amíg nem végeznek hálózati javításokat az Ön területén.

Tehát ez az okok és módszerek összegyűjtése az elveszett 4G jel kezelésére egy Android mobiltelefonon, amelyet az ApkVenue adhat neked. Remélhetőleg képes megoldani az elveszett jelproblémákat, amelyekkel találkozik.

Ha kérdése van, ne habozzon megírni őket az alábbi megjegyzések oszlopba. Sok szerencsét és jó szerencsét srácok!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.