4 módszer a HP rendszerindításának megoldására, PC nélkül (Android)

A mobiltelefonján van egy bootloop, vagy beragadt a logón, amikor újraindul? Itt megtudhatja, hogyan oldhatja meg egyszerűen az Android rendszerindító rendszerét, és ezt megteheti maga is!

Ragaszkodott-e valaha Android-jához a logóhoz, amikor bekapcsolta a mobiltelefont?

Ha igen, ez a neve bootloop srácok. Ha egy mobiltelefon nem lép be az Android szoftverrendszerbe, ez addig fog ismétlődni, amíg meg nem javítja.

Hogyan lehet kijavítani a bootloopot?

Az ApkVenue-nak egyszerű módja van a mobiltelefonon lévő bootloop leküzdésére anélkül, hogy a mobiltelefon-számlálóhoz kellene mennie. Kíváncsi, hogyan kell csinálni? Nézzük meg, hogyan lehet megoldani a teljes bootloopot!

Mi az a Bootloop?

A Bootloop problémát jelent az Android szoftver olyan részeivel, amelyek nem léphetnek be a rendszerbe. A jellemzők a mobiltelefon képernyőjén vannak, amely mindig megjeleníti az Android logót.

Ha ilyen problémát talál, soha ne essen pánikba, ne jöjjön egyenesen a szervizbe, srácok. Csak be kell tartania az alábbi bootloop hívásának módját:

4 módszer az Android Bootloop legyőzésére PC nélkül

Az ApkVenue-nak 4 módja van, amellyel megpróbálhatja leküzdeni a mobiltelefonon lévő bootloopot, ezt a módszert saját maga is megteheti anélkül, hogy a Vevőszolgálat vagy HP számláló. Itt van, hogyan:

1. Indítsa újra a HP-t

Ezt az első módszert akkor teheti meg, ha a rendszerbetöltési szintje világos szinten van, általában adatműködési hibák miatt, anélkül, hogy a helyreállítási módot meg kellene haladnia.

A módszer egyszerű, nevezetesen a mobiltelefon újraindítása a mobiltelefon kikapcsolásával, az akkumulátor, a SIM-kártya és az SD-kártya eltávolításával. Várja meg, amíg a mobiltelefonja legalább 15 percet vesz igénybe.

Helyezze vissza az akkumulátort, a SIM-kártyát és az SD-kártyát, és ismét hibáztassa a mobiltelefonját. Ha még mindig nem működik, próbálkozzon a következő módszerrel.

2. Törölje a gyorsítótár-partíciót

Cache partíció törlés egy elég hatékony módszer a bootloop leküzdésére. Megteheti ezt a módszert anélkül, hogy attól tartana, hogy elveszíti az összes mobiltelefon-adatot, srácok.

A módszer meglehetősen egyszerű, azaz belépni a helyreállítási módba a mobiltelefonján, és kiválasztani Cache partíció törlés és válaszd Igen. Az egyes mobiltelefonok helyreállítási módjába való belépés módja eltérő, a következőképpen léphet helyreállítási módba egyes HP márkáknál:

  • Samsung: Otthon + bekapcsológomb vagy Főoldal + Hangerő növelése + Tápellátás
  • Huawei: Bekapcsológomb + Hangerő növelése
  • LG: Főoldal + Hangerő növelése + Tápellátás
  • Asus: Teljesítmény + Hangerő növelése amíg a logó meg nem jelenik, engedje fel a Bekapcsológombot, miközben folytatja a Hangerő növelése gombot.
  • HTC: Teljesítmény + Hangerő csökkentése + Teljesítmény

Mobiltelefonja sikeresen visszatér a főoldalra. Ha még mindig vannak problémák, akkor vissza kell állítania a gyárat, srácok. A módszer az alábbiakban található.

3. Gyári visszaállítás

A bootloop legyőzésének leghatékonyabb módja, ha megteheti Adatok törlése vagy Gyári visszaállítás A mobiltelefon helyreállítási módon megy keresztül.

Technikailag ez a módszer visszaállítja a rendszer szoftverét, és úgy néz ki, mint a rendszer első telepítése. Amikor a Helyreállítási mód menüben van, válassza ki Gyári beállítások visszaállítása majd válassza ki Igen.

A rendszer automatikusan feldolgozza, hagyja, hogy a mobiltelefon zavartalanul végezzen gyári visszaállítást. A siker után a mobiltelefonjának be kell lépnie az oldalra itthon.

4. Villogó ROM

Villogó ROM a legnehezebb és legnehezebb módszer a bootloop probléma megoldására. Ezt a módszert csak akkor alkalmazzák, ha a mobiltelefonjának súlyos bootloop problémája van.

Az ilyen rendszerbetöltési probléma általában az egyéni ROM helytelen telepítése vagy az operációs rendszer helytelen frissítése a mobiltelefonon. Ennek megoldásához el kell végezni a ROM villogását a mobiltelefonjának megfelelően.

Használhatja a Smartphone Flash Tool alkalmazást, a módszer szintén szerepel az alkalmazásban. Csak követnie kell az egyes lépéseket. Itt van az alkalmazás:

Apps Developer Tools LETÖLTHETŐ SpflashTool

Ha kétségei vannak a sajátja villogásával kapcsolatban, keresse fel a HP szervizközpontot. Az alábbiakban bemutatjuk a szervizközpont helyét minden egyes HP márkához (kattintson a megnyitásához):

  • Samsung
  • Xiaomi
  • Oppo
  • Asus
  • Sony

Ez 4 módszer, amellyel PC nélkül lehet legyőzni a bootloopot az Android rendszeren, amelyet gond nélkül otthon is megtehet. Ha félsz magad túllépni a bootloopon, felveheted a kapcsolatot Jakával Tikus Jalan közösségi médián keresztül.

Szerinted melyik a leghatékonyabb a bootloop srácok legyőzésében? írd meg véleményed a kommentek rovatba igen, viszontlátásra a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.