hogyan lehet megváltoztatni a legteljesebb indihome wifi jelszót 2020-ban

Az Indihome Fiber WiFi jelszó módosítása a modem márkájától függetlenül. Tényleg tudnia kell, hogy az emberek ne törjenek bele! Nézze meg itt a részleteket!

Az IndiHome WiFi jelszó módosítása mobiltelefonon és számítógépen keresztül nagyon egyszerű, és otthon is megteheti. Ez az útmutató fontos azok számára, akik szeretnek bosszankodni a gyakran ok nélkül lassú WiFi jelek miatt.

Ennek ellenére továbbra is ébernek kell lenned, mert előfordulhat, hogy a WiFi-t rontják az emberek, akik WiFi hackelő alkalmazásokat használnak.

Szóval, kíváncsi, hogyan? Gyere, lásd teljes egészében hogyan lehet megváltoztatni a legújabb IndiHome WiFi jelszót 2020-ban amelyet az ApkVenue itt teljes egészében megvitat!

Az IndiHome WiFi jelszó módosítása

Mint az egyik legdrágább WiFi telepítési árú internetszolgáltató, biztosan nem akarja, hogy a paraziták szívjanak sávszélesség Az IndiHome, igaz?

Előfordulhat, hogy ez a módszer nagyon előnyös az elkövető számára, főleg nem kell impulzusokat vásárolni az internetes kvóta megszerzéséhez. De minden bizonnyal ez káros neked.

Az oktatóanyag, amelyet az ApkVenue itt fog megvitatni router WiFi típus ZTE F609 aki így néz ki, banda.

Ennek oka az, hogy eddig a márka és a modell router A ZTE F609-et Indonéziában az IndiHome Fiber vásárlói használják, köztük Ön is.

Az ApkVenue egyelőre bemutatja, hogyan lehet megváltoztatni Jelszó WiFi IndiHome a Windows laptopon vagy PC-n, valamint az Android telefonon is könnyedén.

A fő beszélgetésbe való belépés előtt győződjön meg róla, hogy tudja, hogyan lehet megtudni az Indihome WiFi jelszót, mert az alábbi lépésekhez szükséges lesz!

1. Hogyan lehet megváltoztatni az IndiHome WiFi jelszót laptopon vagy számítógépen

Először itt követheti az IndiHome WiFi jelszó megváltoztatását egy csatlakoztatott laptopon vagy PC-n!

Ebben a példában az ApkVenue egy Lenovo laptopot használ a cseréhez Jelszó.

Valójában nem mindegy, hogy milyen típusú laptopot vagy PC-t használ, ennek oka az, hogy még mindig kicserélheti Jelszó IndiHome, amelyet használ.

A lépésekhez kövesse az alábbi teljes oktatóanyagot, igen!

 1. Csatlakoztassa a készüléket a cserélni kívánt IndiHome WiFi hálózathoz Jelszó-övé. betenni Jelszó A régi WiFi, amellyel csatlakozott.

 2. Még változhat Jelszó WiFi akkor is, ha LAN-kábelen keresztül csatlakozik, mindaddig, amíg közvetlenül csatlakozik hozzá router érintett.

 3. Nyissa meg az alkalmazást böngésző számítógépén vagy laptopján, majd írja be a címet //192.168.1.1/ tovább címsáv és nyomja meg Belép.

 4. betenni felhasználónév és Jelszó a számláról felhasználó az interneted.

 5. Ha egyáltalán nem érte el és megváltoztatta a fiókját felhasználóakkor csak ki kell töltenie a következő formátumot:

FormátumTartalom
Felhasználónévfelhasználó
Jelszófelhasználó

Jegyzet:


Győződjön meg róla, hogy beírta-e felhasználónév és Jelszó használja az összes kisbetűt. Ha a fenti cím nem érhető el, akkor használhatja is //192.168.1.254/ vagy //192.168.0.1/.

 1. Siker után Belépés, lépjen a beállítások menübe, amely általában a bal oldalon található. Válassza a menüt Hálózat.
 1. A Hálózat menüben válassza ki a menüt WLAN és válasszon egy almenüt Biztonság.

 2. típus Jelszó Új WiFi az oszlopon WPA jelszó és válaszd Beküldés változtatni Jelszó. Várjon néhány percet, amíg az IndiHome Fiber WiFi jelszó megváltoztatása befejeződik.

Jegyzet:


Ha a WiFi nevet is módosítani szeretné, kérjük, menjen a menübe SSID-beállítások és módosítsa az új IndiHome WiFi nevet az oszlopban SSID-név> Küldés.

2. Hogyan lehet megváltoztatni az IndiHome jelszót a HP-n keresztül

Problémás lenne változtatni Jelszó WiFi a laptopon vagy a PC-n? Ne aggódjon, mert az ApkVenue is megvitatja a változtatás módját Jelszó WiFi mobiltelefonon keresztül, banda!

Ennek módja nagyjából megegyezik azzal, mint amikor laptopon és PC-n végzi, csak annyi, hogy mobiltelefonon csinálja. Nézze meg az alábbi oktatóanyagot!

 1. Először csatlakoznia kell az IndiHome WiFi hálózathoz Jelszóle akarja cserélni.
 1. Nyissa meg az alkalmazást böngésző. Írja be a címet //192.168.1.1/ tovább címsáv és érintse meg a gombot Belép.

 2. Az oldal után Belépés jelenik meg, írja be felhasználónév és Jelszó a rendelkezésre álló oszlopban az alábbiak szerint:

FormátumTartalom
Felhasználónévfelhasználó
Jelszófelhasználó

Jegyzet:


Ügyeljen arra, hogy belépjen felhasználónév és Jelszó használja az összes kisbetűt. Ha a fenti cím nem érhető el, akkor használhatja is //192.168.1.254/ vagy //192.168.0.1/.

 1. Lépjen be a menübe Hálózat> WLAN> Biztonság és cserélje ki Jelszó új a WiFi-t az oszlopban WPA jelszó. nyomja meg Beküldés úgy hogy Jelszó nemrég mentett.

3. Hogyan lehet megváltoztatni az összes modem márka WiFi jelszavát (ZTE, TP-Link és HUAWEI)

A szolgáltatás igénybevételéig Internet szolgáltató (ISP) természetesen nem választható el a modem, huh, band nevétől.

A rendelkezésre álló számos WiFi modem router márka közül a leggyakrabban használt ZTE, TP-Link és HUAWEI.

Tehát, ha tudni szeretné, hogyan kell megváltoztatni a WiFi modem jelszavát ezeknél a márkáknál, az alábbiakban megtekintheti a teljes oktatóanyagot.

1. Hogyan lehet megváltoztatni az IndiHome ZTE WiFi jelszót

Neked, felhasználóknak ZTE modem, hogyan lehet megváltoztatni a WiFi jelszót a ZTE modem márkán, az tulajdonképpen minden típusnál azonos, banda.

Például hogyan változtathatja meg a WiFi ZTE F609 jelszavát, amelyet az ApkVenue ismertetett a fenti lépésekkel. További részletekért hajtsa végre az alábbi lépéseket:

 1. Keresse fel a címet //192.168.1.1/ a böngésző alkalmazáson keresztül, majd adja meg felhasználónevét és jelszavát a bejelentkezéshez.

 2. Lépjen be a menübe Hálózat> WLAN> Biztonság.

 3. A szakaszban módosítsa a WiFi jelszót 'WPA jelszó' és ne felejtsd el megnyomni a gombot Beküldés.

Ha még mindig nem érted Jaka magyarázatát, meg tudod tekercs fel, hogy megtekinthesse a fotók teljes lépéseit.

2. Hogyan lehet megváltoztatni a TP-Link WiFi jelszót

A ZTE-n kívül TP-Link olyan más márkájú WiFi modemeket is, amelyeket az emberek meglehetősen széles körben használnak.

Nos, a jelszó megváltoztatása minden típusnál megegyezik. A legfontosabb, hogy ellenőrizze, hogy az eszköz csatlakozik-e a WiFi modem hálózathoz, igen.

Ha igen, az alábbi lépéseket láthatja.

 1. Nyissa meg az IP-címet 192.168.0.1 a laptop vagy a HP böngésző alkalmazásban a TP-Link modem konfigurációs oldalának megnyitásához.

 2. Írja be a felhasználónevet és a jelszót. A beállításokhoz alapértelmezett, beléphet 'admin' (idézőjelek nélkül) mindkét oszlopban.

Fotó forrása: es-saga
 1. Az 'admin' mellett megpróbálhatja beírni felhasználó mindkét oszlopban, ha az előző módszer nem működött.

 2. Ha a bejelentkezési folyamat sikeres, a WiFi jelszó megváltoztatásának következő módja a menü kiválasztása „Vezeték nélküli”.

 3. Válassza a menüt 'Vezetéknélküli Biztonság'. Ezután csak annyit kell tennie, hogy megváltoztatja a WiFi jelszót a szakaszban 'Vezeték nélküli jelszó'. nyomja meg a gombot 'Alkalmaz'.

Fotóforrás: itnesia

3. Hogyan változtassuk meg a HUAWEI WiFi jelszót

A legjobb mobiltelefon kamerák, márkák gyártása mellett HUAWEI termékeket is nyújtanak routerHUAWEI HG8245H5 az IndiHome, a banda használja.

Kijelző router többé-kevésbé az alábbiakban látható és router hogy melyiket tudja teljesen meghatározni az IndiHome.

Az IndiHome HUAWEI WiFi jelszó megváltoztatásához valójában nem sokban különbözik az ApkVenue korábban tárgyalt módszerétől.

De ha még mindig nem érted, akkor nem kell aggódnod. Mert Jaka is elmagyarázza, hogyan kell változtatni Jelszó A HUAWEI WiFi itt van részletesen!

 1. Nyisd ki böngésző számítógépen vagy mobiltelefonon, és írja be a címet //192.168.100.1/ tovább címsáv és kattintson / érintse meg Belép.

 2. Az oldal után Belépés jelenik meg, írja be felhasználónév és Jelszó a képernyőn elérhető következő oszlopban kattintson és érintse meg a gombot Belépés.

FormátumTartalom
FelhasználónévRendszergazda
Jelszóadmin
 1. Miután sikeresen elérte router, kattintson a menüre Fejlett amelyet fogaskerék ikon jelöl.
 1. Válassza a menüt WLAN és válassza ki WLAN Basic az éppen aktív WiFi konfiguráció megnyitásához.
 1. Húzza végig a képernyőt az oszlopon WPA PreShared Key, tedd be Jelszó Az új IndiHome WiFi. Kattintson / érintse meg a gombot Alkalmaz amikor elkészült.

Jegyzet:


Jelszó Az Ön által használt IndiHome WiFi-nek legalább 8 karakter hosszúnak kell lennie.

4. Hogyan lehet hozzáadni az IndiHome WiFi biztonságot, hogy megakadályozzuk annak feltörését

Mielőtt megtudná, hogyan lehet növelni az IndiHome WiFi biztonságát, az IndiHome internetet a korábbinál gyorsabbá is teheti, ha elolvassa az alábbi cikket.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Az IndiHome WiFi jelszó megváltoztatásán kívül tudnia kell a bejelentkezési hozzáférés megváltoztatását is router maga, banda.

A fenti oktatóanyagban az ApkVenue továbbra is használja alapértelmezett jelszó tól től router érintett, de igaz Jelszó pótolható!

Ez nagyon fontos a fenyegetések elkerülése érdekében hackerek és itt Jaka használni fogja routerHUAWEI HG8245H5 mint például.

 1. Nyisd ki böngésző számítógépen vagy mobiltelefonon, és írja be a címet //192.168.100.1/ tovább címsáv és kattintson / érintse meg Belép.

 2. Az oldal után Belépés jelenik meg, írja be felhasználónév és Jelszó a képernyőn elérhető következő oszlopban kattintson és érintse meg a gombot Belépés.

FormátumTartalom
FelhasználónévRendszergazda
Jelszóadmin
 1. Miután sikeresen elérte router, kattintson / érintse meg a menüt Fejlett amelyet fogaskerék ikon jelöl.
 1. Lépjen be a menübe Irányítási rendszer ->Számlavezetés és a megadott mezőkbe írja be Jelszó hosszú és Jelszó újat, amelyet használni szeretne.
 1. Kattintson / érintse meg a gombot Alkalmaz kék, ha kész.

Jegyzet:


Jelszó a használni kívánt új elemeknek legalább 6 karakter hosszúaknak kell lenniük, és a következő 3 feltétel közül kettőt tartalmazniuk kell: számok, nagybetűk, kisbetűk és / vagy speciális karakterek.

Az ok, amiért havonta egyszer meg kell változtatnia a WiFi jelszavát

Annak ellenére, hogy triviálisnak tűnik, valójában változik Jelszó A rendszeres WiFi segítségével számos problémát elkerülhet, például az alábbiak szerint:

1. Biztonsági kérdések

Jelszó és felhasználónév A ritkán cserélt WiFi biztosan megtörténik növelje a biztonsági réseket egy mindennap használt internetes hálózatról.

Nem csak az internetes hálózati lopások, sokan alkalmaznak módszereket csapkod WiFi a fiókadatok lekéréséhez.

Ami veszélyesebb lehet, mint képzeled!

2. Kerülje a lassú internetes hálózatot

Ha WiFi hálózatot használ, úgy érzi lassú internet sebesség szigorú?

Ennek oka lehet, hogy sok ember csatlakozik a hálózathoz, és ez befolyásolja a sebességüket, ezért gyorsan változtatnia kell Jelszó oké.

A probléma az, hogy kapcsolatban álló emberek lehetnek, nem pedig a legközelebbi emberek, például a család vagy a barátok. De a körülöttük lévő emberek, akik illegálisan kapcsolódnak egymáshoz.

Akkor mi az a minimális időtartam, ameddig változtathatsz Jelszó WiFi? Jaka tapasztalatai alapján meg kell változnia Jelszó WiFi legalább havonta egyszer.

Ezért meg kell jegyeznie, hogyan kell megváltoztatni a WiFi jelszót fent vagy legalább könyvjelző ezt az oldalt a jövőbeni igényekhez, banda!

Bónusz: Ajánlott legjobb WiFi jelerősítő alkalmazások Android telefonokon

Az internet továbbra is lassú, miután kipróbálta a fenti módszert? Ez nem teljes, ha még nem használta a következő Android-alkalmazásokat.

Ajánlást WiFi jelerősítő alkalmazás Androidra Az alábbiakban garantáltan hatékony lesz a probléma leküzdésében. Melyek az alkalmazások?

1. WiFi Manager

Először is van WiFi Manager által kifejlesztett fejlesztő nevű Screen Mirroring App Studio. Ez az alkalmazás tökéletes a WiFi jel erősségének növelésére, hogy még gyorsabbá tegye.

Ezzel az alkalmazással is felfegyverkezve kezelheti a WiFi hálózatokat és növelheti a kapcsolatot egy grafikus csatornaradarral.

Az alkalmazás mérete is meglehetősen kicsi, mindössze 4,9 MB, banda.

 • Fejlesztő: Képernyő tükrözése App Studio
 • Minimális operációs rendszer: Android 4.1+
 • Méret: 4,9 MB
 • Értékelés (Google Play): 3.5/5.0
ElőnyökHiány
Jelentősen javítsa a WiFi hálózat minőségétKicsit bonyolult a kezdők számára
Az alkalmazás mérete nagyon kicsiA WiFi detektoroknak néha nehézségeik vannak az olvasással

Töltse le a WiFi Manager alkalmazást itt:

Apps Utilities Kostya Vasziljev LETÖLTÉS

2. WiFi orvos

Aztán ott van WiFi orvos amelynek célja a hálózat észlelése, az internetes tevékenység védelme és a hálózati kapcsolat felgyorsítása.

Úgy működik, hogy bezárja a háttérben futó alkalmazásokat, miközben ellenőrzi a WiFi biztonságát és növeli a hálózatot.

Ezt az alkalmazást a PICOO Design fejlesztette ki, és nagyon kicsi, mindössze 3,09 MB méretű.

 • Fejlesztő: PICOO Design
 • Minimális operációs rendszer: Android 4.1+
 • Méret: 5,6 MB
 • Értékelés (Google Play): 4.4/5.0
ElőnyökHiány
A WiFi hálózat biztonságának valós idejű ellenőrzéseEgyes okostelefonok esetében nem kompatibilis
Az alkalmazás mérete nagyon kicsi-

Töltse le a WiFi Doctor alkalmazást itt:

Alkalmazások segédprogramjai Esso Apps LETÖLTÉS

Egyéb WiFi jelerősítő alkalmazások ...

Az ApkVenue fentebb ajánlott két alkalmazásán kívül még vannak más ajánlások, amelyeket érdemes kipróbálni. Szeretne tudni bármit is? További információ a következő cikkekben található:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Van néhány remek tipp a WiFi hálózat maximalizálására, amelyek itt olvashatók: Ajánlott legjobb WiFi jelerősítő alkalmazások, szupergyors internet!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Videó: Lassú internet? Íme 5 egyszerű és pontos módszer a WiFi-kapcsolat felgyorsítására

Nos, így kell lecserélni Jelszó A WiFi IndiHome Fiber nagyon egyszerűen elvégezhető, és néhány hasznos tippet is érdemes kipróbálni.

A kiszámított IndiHome internetes csomagárral prémium, ne engedd, hogy a WiFi-dbe felelőtlen paraziták szálljanak, banda!

Kérem Ossza meg Ez a cikk tájékoztatja Önt, tippeket és trükköket, valamint a JalanTikus legújabb híreit a technológiáról. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is WiFi vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin Ismail.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found