7 módszer arra, hogy automatikusan sok lájkot szerezz az fb-n

Hogyan szerezhetsz sok lájkot az FB-n, automatikusan megteheted nagyon egyszerűen, tudod! Biztosan tudni akarod, hogyan kell csinálni, igaz?

Az, hogy hogyan szerezzen sok lájkot az FB-n, automatikusan az egyik legkeresettebb trükk a legnépszerűbb közösségi média felhasználók számára.

Aki nem akar sokat kapni mint Facebook? Biztosan sokat akarsz kapni mint minden hozzászólásában?

Valójában vannak tippek, vagy hogyan lehet hozzáfűzni mint az FB-n biztonságos módszerrel, trükkök nélkül, és garantáltan 100% -ban legális.

Szóval, hogy van hogyan lehet automatikusan sok lájkot szerezni az FB-n? Gyerünk, csak olvasd el az alábbi cikket, banda!

Hogyan adhatsz lájkot a legújabb Facebook 2020-ra

Gyakran posztol a Facebook-on, de mint mindig kapsz egy keveset, banda? Mi a baj, mi?

Ne aggódjon, az ApkVenue számos lehetőséget kínál arra, hogy sok lájkot szerezzen a Facebookon, hogy a bejegyzéseid ne legyenek magányosak. Gyere, figyeld!

1. Ismerje a kiküldés optimális idejét

Az egyik közösségi médiában érvényes szabály az, hogy mikor kell a legjobb időpontot közzétenni. A trükk abban áll, hogy mikor követői közösségi médiát használni.

Az FB lájkok hozzáadása nem nehéz, tényleg! Példát vetek arra, hogy 13 órakor szeretnék fotót feltenni, biztos vagyok benne, hogy szeretem mint kevés lenne, mert akkor már az emberek aludtak.

Más az, ha este 8-kor postázol. Ekkor az emberek általában még lefekvés előtt játszanak a mobiltelefonjukon, így valószínűleg látni fogják a bejegyzéseit.

Mindenki lehet más, de általában optimális órák a Facebookon (és más közösségi média), amelyet a fenti kép mutat be, banda.

2. Használjon Jó fotókat

Bár megadhatja Facebook-státuszát szövegként, célszerű ilyet felvenni olyan fotók, amelyek elbűvölhetik az embereket adni mint.

Hogyan lehet eljutni mint az FB-ben sokan bebizonyosodtak. A kutatási eredmények alapján a képeket részesítik előnyben, mert gyorsabban tudják továbbítani az üzeneteket, mint az írás.

Csak az általad használt fotóknak jónak kell lenniük, banda! Győződjön meg arról, hogy az Ön által használt képek világosak és vonzóak. Ne használjon elmosódott vagy alulexponált képeket.

A maximális eredmény elérése érdekében a lehető legkreatívabban kell szerkesztenie a fényképeket a legjobb képszerkesztő alkalmazás segítségével.

3. Ne legyen túl hosszú az állapot

Kipróbálhat egy csomó hasonló FB-t is, akár 1000-ig, figyelve arra, hogy meddig van a Facebook státusod, banda.

Bár sokáig egyedi és érdekes státuszt hozhat létre, nem szabad azt túlságosan hosszúvá tenni, mert az emberek lusták lesznek elolvasni.

Által végzett kutatás alapján Értékesítési erő, a 100 alatti karakterek száma megkapja elkötelezettség aránya magasabb, mint a 100 karaktert meghaladó bejegyzések.

Mi az elkötelezettség aránya? Eljegyzés aránya a bejegyzésedhez tartozó lájkolások és megjegyzések száma elosztva a barátaid / követőid, bandád számával.

Hogyan adhatunk további lájkokat a Facebook-on. . .

4. Hozzon létre egy Facebook-csoportot

Hogyan lehet eljutni mint sok a Facebookon anélkül auto like a következő az, hogy kihasználjuk Facebook csoport. A feltétel az, hogy a csoportnak aktívnak kell lennie, és megfelelő embereket kell tartalmaznia.

Például, ha szeretnél jó állapotot létrehozni a magas épületekről készült remek képekkel, akkor hívj meg olyan embereket, akiknek ismered ugyanazt a dolgot.

Azt is megkérdezheti a csoport tagjaitól, hogy mi tetszik nekik. Miután tudta, hozzászólásokat tehet az ő preferenciáik szerint.

Ahhoz, hogy megosszák azt, amit szeretnek, természetesen előbb be kell mutatkoznod. Ismerkedés után tevékenységek Ossza meg szórakoztatóbb lesz.

5. A bejegyzések gyakoriságának ismerete

Ne gondolja, hogy minél több hozzászólás annál több mint! Ha túl sok bejegyzést tesz közzé, Facebook-ismerősei kényelmetlenül érezhetik magukat, és blokkolhatnak.

Származó kutatások alapján Buddy Media, a Facebookon való sok tetszés módja az, ha figyelünk az ideális bejegyzések számára, mégpedig napi egy-két poszt, banda.

Ennek a trükknek van elkötelezettség aránya ami nagyobb, mint naponta háromszor. Ez azt is bizonyíthatja, hogy a minőség fontosabb, mint a mennyiség.

6. Kövesse az Influencers alkalmazást

Ez is egyike azoknak a trükköknek, amelyeket bevételszerzésre használhat mint nagyon sok az Instagramon, banda.

Próbáld ki kövesse híres emberek, például művészek is befolyásoló Egyéb. Általában követés után befolyásoló, néhány Facebook-felhasználó követni fogja Önt.

Ez azért történhet meg, mert úgy érzik, hogy vannak olyan emberek, akiknek ugyanaz a kedvenc karakterük, ezért felkérhetik őket kapcsolatok felvételére, vagy csak meg akarják ismerni rajongótársaikat.

7. Hogyan tetszik az FB az alkalmazásokkal

Valójában több olyan webhely létezik, amely automatikus ígéretet kínál mint FB 1000 státusz, de Jaka egyáltalán nem ajánlom így, mert az adatai forognak kockán!

Ha vannak felelőtlen felek, akik rossz dolgokra használják az adatait, akkor mint amit kapsz, hiába lesz.

De megpróbálhatja megszerezni mint a Facebookon sokan könnyen használnak több alkalmazást, például az FB-t.

Amit meg kell győződnie, soha ne adja meg Facebook jelszó a tiéd bárkinek, banda!

1. Swipa

Az első alkalmazás, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl Swipa. Tölthet fel fotókat a Facebookról, hogy a Swipa többi felhasználója is megtegye mint a te képed.

Minél több fotót tölt fel, annál nagyobb az esélye annak megszerzésére mint. Itt versenyezhet más Swipa-felhasználókkal, hogy első helyezést érjenek el.

Akkor hogyan érheti el a legfelsõbb pozíciót? Természetesen azzal, hogy adok mint és hozzászólások mások bejegyzéseihez, banda!

InformációSwipa
FejlesztőApp Studio Pty Ltd.
Vélemények (véleményezők száma)4.2/5 (14.470)
Méret5,4 MB
Telepítse100.000+
Android minimum4.1
LetöltésLink

2. Szerezz több lájkot + követő Hashtaget

A következő alkalmazás, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl További lájkok + követők hashtagek.

Ez az alkalmazás javulhat mint ajánlások megadásával hashtagek a legrelevánsabb a bejegyzéseihez.

Ha ki akarja próbálni ezt az alkalmazást, kérjük, töltse le az alkalmazást a táblázat szakaszban, banda!

InformációTovábbi lájkok + követők hashtag
Fejlesztővaibhav sah
Vélemények (véleményezők száma)4.2/5 (23.132)
Méret17 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum4.1
LetöltésLink

Bónusz: A Facebook Likes for Business kihasználása

Mint marketing eszközök, Facebook oldalak és Facebook hirdetések közeg lehet, amellyel interakcióba lehet lépni vevő így pénzt szerezhet a Facebook-on.

Ezenkívül különféle típusú bejegyzéseket népszerűsíthet, a cikkkivonatoktól, képektől a videókig. Az FB számos egyedi funkcióval is rendelkezik, amelyek eszközként használhatók marketingtöbbek között:

  • Megtekintendő oldalak: Ez a funkció lehetővé teszi a monitorozást oldalakat versenytársak tulajdonában van, így új stratégiákat dolgozhat ki annak érdekében, hogy az árucikkei többet értékesítsenek.

  • Analytics alkalmazások: Ez a szolgáltatás segít elemezni az emberek szokásait a Facebook használatában.

  • Facebook Messenger for Business: Ez az egy Facebook marketing funkció, amelyről mások kérdezhetnek oldalakat te és te gyorsan válaszolhatsz.

  • Részletes elemzés: Láthatja, hogyan elemezheti a bejegyzés részleteit eléréstől számig mint és megjegyzéseket. A bejegyzés teljesítményének ismeretében hatékonyabb bejegyzést hozhat létre a jövőben.

Nos, tippek a megszerzéséhez mint javíthatja az ApkVenue fentieket elkötelezettség aránya tól től oldalakat a vállalkozásodért, banda!

Ha valóban komolyan gondolja, hogy vállalkozást épít a Facebookon, akkor az ApkVenue további tippeket kínál, így sokat kaphat mint!

1. Használja ki az ajánlásokat

Tudod, igaz, mennyire hasznosak az ajánlások? Megkérheti a közeli embereket, hogy tegyenek ajánlásokat oldalakat a tiéd.

De meg kell jegyezned, ne hagyd, hogy a megadott ajánlások túlzottak legyenek. Talán emlékszik még egy klinika reklámjára, amelynek ajánlásai túl eltúlzottak voltak, az eredmény vicc lett.

Kutatás: Keresőmotor földje kijelentette, hogy annyi 88% az emberek valóban odafigyelnek az ajánlásokra, mielőtt elhinnék egy webhely hitelességét vagy oldalakat.

Könnyű hasonlat: ha online szeretne vásárolni, először el kell olvasnia véleményekjobb? Nos, ez vonatkozik a közösségi médiára, a bandákra is.

2. Hozzon létre egy márkát, amelyre emlékezni fognak

Ahhoz, hogy az emberek emlékezzenek, természetesen olyan márkát kell készíteni, amely egyedi és könnyen megjegyezhető az emberek számára. A kifejezés az márkaépítés.

Ezt többféleképpen teheti meg, például elmagyarázhatja, hogy ki vagy, milyen értéket szeretne adni stb.

Készíthet egyedi és rövid nevet, bandát is. Tehát nem kell túl hosszúnak lennie, mert az embereknek nehéz lesz emlékezni rá.

3. Kérjen segítséget másoktól

Előfordulhat, hogy a Facebook annyira elfoglalt, hogy elárasztja, hogy egyesével válaszoljon. Nem kell aggódni, mert segítséget kérhet más emberektől, valóban!

Egyszerű lehet, ha megkéri Facebook-barátait, hogy válaszoljanak ezekre a kérdésekre.

Amellett, hogy megválaszolják, javítani is fogsz elkötelezettség aránya az ami neked van. Mi az elkötelezettség aránya?

Röviden, elkötelezettség aránya a szám mint és a hozzászólásokhoz fűzött megjegyzések elosztva a barátok számával /követői-Te, banda.

Megkérheti Facebook-barátait is, hogy aktívan kommentálják és mint annak érdekében, hogy más emberek interakciót váltsanak ki, akik nem a Facebook-ismerőseid.

4. Legyen része a beszélgetésnek

Ennek még mindig van kapcsolata a 3. számú ponttal korábban. Ha úgy érzi, hogy egyenként reagál, egyszerűen tegye meg.

Ezáltal azokat az embereket, akik megjegyzést fűztek a bejegyzéseihez, megbecsülni fogják, így nem haboznak megadni mint minden hozzászólásában.

Te is megkaphatod Visszacsatolás pozitív az emberek részéről, tudod! Val vel Visszacsatolás javíthatja a bejegyzések minőségét, hogy minél többet érjen el mint.

5. Tegyen közzé egy Facebook-versenyt

Szüksége van egy kis tőkére egy versenyhez? Eh, mondta, ki, hogy lehet, hogy sikerül esemény apró darabok, amelyekhez nem kell sok pénz.

Például meg akar szervezni egy gyönyörű természeti fotókról szóló versenyt, meghívni barátait vagy más embereket, hogy csatlakozzanak a versenyhez. A nyereménynek nem kell túl divatosnak lennie, apró dolgok lehetnek, például hitel.

Ilyen esemény megtartásával az emberek gyakran meglátogatják a Facebook-oldalt, és kíváncsiak arra, hogy ki a nyertes.

A Facebook-ot több alkalmazás segítségével is kezelheti, például AgoraPulse, Tabsite, Shortsachstb., banda.

Ott van, banda, hogyan lehet automatikusan sok lájkot szerezni az FB-n. Ezzel a módszerrel kipróbálva az FB-n lévő lájkjaid biztosan növekedni fognak.

Más módon is növelheti a számot mint? Mondja meg Jakának a megjegyzés rovatban!

Olvassa el a cikkeket is Facebook vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found