a YouTube-csatorna létrehozásának legegyszerűbb módja (2020-as frissítés)

Szeretné tudni, hogyan lehet YouTube-csatornát létrehozni pénzkeresés céljából? Az ApkVenue komplett bemutatóval rendelkezik arról, hogyan lehet YouTube-csatornát létrehozni a legújabb PC-n és az Android 2020-on keresztül

Ismernie kell Atta Halilintart vagy Ria Ricist, akik ma a híres indonéz YouTuber ikonjai?

Tehát azok számára, akik ugyanolyan híresek szeretnének lenni, mint ők, nincs semmi baj abban, hogy úttörő szerepet vállal a YouTube videotartalmak készítésében az Ön érdekei szerint.

De először tudnia kell hogyan lehet YouTube-csatornát létrehozni, banda. Azok számára, akik nem tudják, hogyan, itt az ApkVenue teljes körűen áttekinti mind PC-n, mind Androidon!

Útmutató pénzkereső YouTube-csatorna létrehozásához!

Fotóforrás: youtube.com

Nem csak PC-n keresztül, most létrehozhat YouTube-csatornát mobiltelefonon keresztül is. A YouTube jelenleg lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatornákat hozzanak létre a mobilalkalmazáson keresztül.

Az ApkVenue nem csak androidos telefonokat, hanem azt is áttekinti, hogyan lehet YouTube-csatornát létrehozni az iPhone-on, figyelembe véve a mai iPhone-felhasználók nagy számát.

A feltétel az, hogy a kezdéshez külön Google-fiókot kell létrehoznia. Könnyű és nagyon egyszerű, igaz?

1. Hogyan hozhatunk létre YouTube-csatornát laptopon / PC-n

Mert hogyan lehet YouTube csatornát létrehozni PC-n vagy laptopon az első, számos létező böngészőalkalmazást használhat. De ezúttal az ApkVenue a Google Chrome-ot fogja használni, hogyan csinálja?

Ne felejtse el először letölteni a Google Chrome-ot:

Google Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

1. lépés - Nyissa meg a Youtube webhelyet

 • Először nyissa meg a YouTube webhelyet (//www.youtube.com) a böngészőben. Itt csak a menübe megy Bejelentkezés ha még nem jelentkeztél be.

2. lépés - Jelentkezzen be a Gmail-fiókba

 • Ezután hajtsa végre a bejelentkezési lépéseket a meglévő Gmail-fiók használatával.

3. lépés - Válassza ki a Youtube ikont

 • Ha be van jelentkezve, most hozzáférhet a YouTube profil menüjéhez. Most, hogy először hozzon létre egy YouTube-csatornát, mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint a jobb oldali profilikonra, és kiválasztja a menüt Beállítások.

4. lépés - Hozzon létre egy új csatornát

 • A YouTube-csatorna létrehozásának következő lépése: kattintson a Fiókok fülre, majd válassza a menüt Hozzon létre egy új csatornát.

5. lépés - Írja be a Youtube-csatorna nevét

 • Ezután meg kell adnia a létrehozni kívánt YouTube-csatorna nevét. Ha igen, kattintson a gombra Csatorna létrehozása.

6. lépés - Állítsa be a csatornanézetet

 • E lépésig sikerült létrehoznod egy YouTube csatornát PC-n vagy laptopon, bandán. A megjelenés javítása érdekében csak kattintson a gombra Csatorna testreszabása.

 • Menü csatorna testreszabása Ezt sokszor megnyithatja, hogy jobbá tegye YouTube-csatornáját.

7. lépés - Profilkép hozzáadása

 • Itt hozzáadhat egy YouTube-profilfotót és szalaghirdetést a csatornádat leíró leírással együtt. Mentse, amikor elég.

8. lépés - Kész

 • Ez a létrehozott YouTube-csatorna végeredménye. Csak érdekes és hasznos videotartalmat kell kitöltenie!

A YouTube-csatorna létrehozása PC-n keresztül valóban gyorsabb és hatékonyabb, és azonnal megteheti feltölteni előre elkészített tartalom erre a csatornára.

Tehát már nem kell keresni hogyan lehet aktiválni a YouTube csatornát mert automatikusan aktiválódik, miután a számla regisztrációja sikeres volt.

2. Hogyan készítsünk YouTube-csatornát Android telefonon vagy iPhone-on

Nem csak PC-n keresztül, de most is hozzon létre egy YouTube-csatornát iPhone vagy Android telefonján a Google által biztosított hivatalos alkalmazással felfegyverkezve.

Valójában, hogyan lehet YouTube-csatornát létrehozni Androidon és iPhone-on, a lépések ugyanazok, ezért az ApkVenue egyesíti az alábbi utasításokat. Lássuk, hogyan!

Először töltse le az alkalmazást itt:

Apps Videó és Hang Google Inc. LETÖLTÉS

1. lépés - Nyissa meg a Youtube alkalmazást

 • Ezután nyissa meg a YouTube alkalmazást androidos telefonján vagy iPhone-ján Koppintson a profil ikon a jobb felső sarokban. Ha még nem Bejelentkezés Itt maradsz Belépés Gmail-fiók használatával.

2. lépés - Jelentkezzen be a Gmail-fiókba

 • Meg fog jelenni Felugrik Gmail-fiók hozzáadásához. Írja be e-mail címét és jelszavát.

3. lépés - Hozza létre csatornáját

 • Ha be van jelentkezve a YouTube-ra, Koppintson a profil ikon vissza, és belép a fiókbeállítások menübe.

 • Koppintson aAz én csatornám és meg kell adnia a létrehozni kívánt YouTube-csatorna nevét.

 • Ha rendben marad Koppintson aHozzon létre egy csatornátsrácok. Ezen a ponton szinte készen áll a YouTube-csatorna létrehozása Androidon és iPhone-on.

4. lépés - Állítsa be a csatornanézetet

 • Várjon néhány percet, és YouTube-csatornája így indul. tudsz Koppintson a ikon felszerelés a kijelző testreszabásához.

5. lépés - Profilkép módosítása

 • Itt megváltoztathatja profilfotóját, szalaghirdetését és leírását, akárcsak a YouTube-fiók létrehozását a számítógépen.

 • Ha igen, akkor csak nyomja meg a gombot vissza és így néz ki a testreszabott csatorna. Szaftos, igaz?

A YouTube-csatornák ma már sok ember számára jövedelemforrást jelentenek. Ha kreatív vagy, a tartalom a tiéd feltölteni biztosan sokat fog eladni.

Kövesse az ApkVenue lépéseit, hogy megossza a YouTube-csatornát a mobiltelefonján, hogy pénzt keressen.

BÓNUSZ: Így kereshet pénzt a YouTube-felhasználók!

A YouTube-csatorna létrehozása nem csak hobbi, banda. Te is rendkívüli jövedelmet keresnek sok ezen az egy video streaming platformon keresztül.

Azok a csatornatulajdonosok, akik természetesen alkalmazták a YouTube-csatorna létrehozásának módját a mobiltelefonjukon vagy a számítógépükön, együttműködhetnek a YouTube-tal és jövedelemre tehetnek szert.

Különböző típusú hirdetések jelennek meg a YouTube-ra feltöltött videókon, ha ez az Ön csatornája teljesített bizonyos feltételeket.

Az ApkVenue összefoglalta, hogyan lehet YouTube-csatornát létrehozni a mobiltelefonján, így pénzt kereshet, amelyet követhet Jaka egyik cikkében. Csak kattintson az alábbi linkre további információkért.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

BÓNUSZ: Feltételek és hogyan lehet bevételt szerezni egy YouTube-fiókkal, könnyebb pénzt keresni!

Ha a YouTube-csatornád nőtt, itt az ideje bevételszerzés, banda. Így fizethet a YouTube-ra feltöltött videókért.

Szeretné tudni, hogyan és milyen feltételeknek kell megfelelni? További információt az ApkVenue következő cikkében olvashat:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Így könnyen létrehozhat YouTube-csatornát Android mobiltelefonon, iPhone-on vagy PC-n. Mostantól ne felejtsd elfeltölteni videotartalom a csatornádra igen!

Híres YouTuberként ma ugyanolyan szinten van, mint egy művész, mind a jövedelem, mind a hírnév szempontjából.

Ha van más tippje és trükkje a YouTube-ról, ne habozzon elkészíteni Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban srácok. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Youtube vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.