hogyan lehet paypal-fiókot létrehozni hitelkártya nélkül [legújabb 2020]

A PayPal-fiók létrehozása összezavarhatja, mert nincs hitelkártyája. Csendes! Így regisztrálhat Paypal 2020-ra hitelkártya nélkül ✅!

PayPal-fiók létrehozása Ma már egyre többen keresik, mert kényelmet kínál az online tranzakciókban, különösen azok számára, akik gyakran vásárolnak e-kereskedelmi webhelyeken külföldön.

Azok számára, akik nem tudják, maga a PayPal az első számú online fizetési eszköz a világ különböző részeiről származó internetezők körében. Szinte olyan, mint az OVO fizetési szolgáltatása, csak különböző szintekről van szó.

Sajnos még mindig sokan vannak, akik nem tudják, hogyan hozzák létre ezt a 2020-as Paypal-fiókot.

Nos, azok számára, akik érdeklődnek a Paypal-fiók regisztrálása iránt, de nem értik, hogyan, azt az ApkVenue elmondja hogyan kell regisztrálni a PayPal 2020 programot teljes hitelkártya nélkül.

PayPal-számla létrehozása + egyenleg hozzáadása hitelkártya nélkül

Ahogy az ApkVenue fentebb mondta, PayPal egy olyan cég, amely egyfajta transzfer szolgáltatást nyújt elektronikus levél útján. A hasonlat olyan, mint csekkek és pénzutalványok a postán, banda!

Eleinte a PayPal vállalatok egyesülése volt, vagyis Meggyőződés val vel X.com 2000-ben. Két évvel később a világ aukciós oldala, eBay, megvásárolta ezt a vállalatot.

Az eBay azonban 2014-ben úgy döntött, hogy szétválasztja a PayPalt, hogy független cég legyen. Eddig sok ember használta a PayPal-t online tranzakciókhoz.

A PayPal nemcsak vásárláshoz használható fel fizetések, bandák elfogadására. Tegyük fel, hogy van csatorna YouTube és pénzt kereshet AdSensea dolog, most PayPal-számla birtokában kaphatja meg a pénzt.

Hogyan készítsünk PayPal hitelkártya nélkül

Nos, de azok számára, akik újak ebben a népszerű fizetési eszközben, még mindig azon gondolkodhat, hogyan regisztrálhatja magát PayPal-felhasználóvá? Nehéz vagy sem?

Az ApkVenue a következő egyszerű lépésekkel válaszol ezekre a kérdésekre, amelyeket azonnal gyakorolhat.

1. Válassza ki a Regisztráció menüt a Paypal webhelyen

Először meg kell nyitnia a Paypal webhelyet (//www.paypal.com/). Kattintson a gombra 'Lista' a jobb felső sarokban található.

2. Válassza ki a PayPal-fiók létrehozásának célját

A PayPal első megnyitásakor megkérdezik, hogy mire szolgál a fiókja. Két lehetőség van, mégpedig a megvesz vagy a Kifizetések fogadása.

Itt az ApkVenue hoz példát Vásárlás a PayPal használatával.

3. Töltse ki a személyes adatok adatait

A választás befejezése után meg kell adnia a személyes adatokat, például a nevet és az e-mail címet.

4. A Biodata részletek kitöltése

Ha befejezte a kezdeti életrajz kitöltését, akkor ki kell töltenie az életrajzát, bandáját! Megkérik születési dátumát, személyi igazolványait (KTP, SIM stb.), Valamint címét és telefonszámát.

5. Töltse ki a PayPal egyenleget

A regisztráció befejezése után a tab megnyomásával azonnal kitöltheti egyenlegét Pénztárca amely a legfelső menüben található.

6. Írja be a hitelkártya számot

A menün Pénztárca Hozzáadhat számlát vagy hitelkártyát, amelyet a PayPal-on keresztül történő fizetéshez használ.

Hogyan adhatunk PayPal-egyenleget hitelkártya nélkül

"Végül is azt mondta, hogy hitelkártya nélkül is regisztrálhat? Hogy lehet, hogy ez egy hitelkártyát használó bemutató? Hűha, hazudok!" Nem, banda, lehet!

Ha nincs hitelkártyája, vagy nem szeretne fizikai hitelkártyaszámot beküldeni a PayPal-fiókjába, használhatja a szolgáltatás alternatíváját is virtuális hitelkártya (VCC).

A virtuális hitelkártya úgy működik, mint egy normál hitelkártya. Csak annyi, hogy ennek a kártyának nincs fizikai formája. Csak kártyaszámok és CVV-számok vannak.

Mivel virtuális, a VCC csak online tranzakciókhoz, bandához használható. Használhatja vásárlásra az Amazon-on vagy az eBay-en, bandánként.

A PayPal egyenlegének a VCC-vel való növeléséhez mindössze annyit kell tennie, hogy átutalja a kívánt összeget a VCC-számlájára. De ne feledje, hogy az adminisztrációs díjként átutalt összeg százalékos kedvezménye van.

Már sok helyi párt nagyon olcsó áron kínálja a VCC-t. Fel lehet szerezni online piactér a te döntésed. Így hitelkártya nélkül is használhatja a PayPal-ot, banda!

Hogyan lehet összekapcsolni a Jenius bankkártyákat a PayPal rendszerrel

Talán úgy érzi, hogy kissé bonyolult az PayKal-fiók létrehozása az ApkVenue fent kifejtett lépéseivel. De, csak nyugodj meg!

Azok számára, akik rendelkeznek Jenius-számlával, a PayPal használatával is fizethet a Jenius bankkártyáján keresztül, amely csatlakozik a Visa hálózathoz.

Más szóval, miután összekapcsolta a Jenius-t a PayPal-fiókjával, a PayPal használatával végrehajtott minden fizetés csökkenti a Jenius-egyenlegét.

Nemcsak a kifizetések, hanem a kedvezményezett bankszámlájaként, bandaként is felhasználhatja. Alkalmas azok számára, akik keresik hogyan lehet PayPal-fiókot létrehozni a kifizetések fogadásához könnyen.

Kíváncsiság helyett jobb, ha csak az alábbi lépéseket nézzük, menjünk!

1. Jelentkezzen be a Paypal-ba

A laptop vagy mobiltelefon böngészőalkalmazásán keresztül felkeresi a PayPal webhelyét, és bejelentkezik fiókjába.

2. Lépjen a „Pénzügyi információk” oldalra

Ezután kattintson a menü ikonra 'Beállítások', majd válasszon egy lehetőséget 'Pénzügyi információ'. Ban,-ben „Kártyák”, kattintson a menüre 'Új kártya összekapcsolása'.

Fotóforrás: Jenius.com

3. Töltse ki a kártya adatait

Ezt követően meg kell adnia a szükséges kártyaadatokat.

Fotóforrás: Jenius.com

4. A Jenius betéti kártyák ellenőrzése

Az ellenőrzési folyamat végrehajtásához kattintson a menüre "Szerkesztés" az igazolandó kártyán. Ezt követően rákattint a menüre 'Ellenőrizze a kártyáját'.

Fotóforrás: Jenius.com

5. Kattintson a "Kód beszerzése" gombra

Ebben a szakaszban vannak olyan információk, amelyek elmagyarázzák, hogy a PayPal visszavonja a fizetési módot 1,95 USD Jenius bankkártyájáról. És a Jenius bankkártya ellenőrzését követően visszaküldik.

A következő lépéshez csak a gombra kell kattintania "Kap egy kódot" és folytassa az alábbi 6. lépéssel.

Fotóforrás: Jenius.com

6. Nyissa meg a Jenius alkalmazást, és másolja a felsorolt ​​négyjegyű kódot

A következő lépés az oldal megnyitása Card Center a Jenius alkalmazásban, és válassza ki a PayPal-fiókjával összekapcsolt bankkártyát.

Válassza a menüt 'Tranzakció', azután másolat 4 jegyű kód szerepel és paszta a PayPal webhely oldalán az 5. lépésnél korábban.

Fotóforrás: Jenius.com

Már elkészült! Most a PayPal használatával is tranzakciót folytathat a korábban összekapcsolt Jenius bankkártyán, bandán keresztül.

Nem csak fizetéshez használhatja a Jenius-t, amely már csatlakozik a PayPal-hoz, mint kedvezményezett bankszámlája.

Hogyan kell regisztrálni a PayPal-t bankszámlával

A PayPal-számla készítéséhez nincs szüksége hitelkártyára, mert a bankszámlát is alternatívaként használhatja.

Csak össze kell kapcsolnia bankszámláját a PayPal-számlájával, és mindennek vége.

A megértés és az érthetőség érdekében láthatja az alábbi lépéseket.

1. Válassza a „Bankszámla összekapcsolása” menüpontot

Lépjen be a PayPal Settings oldal kiválasztásához 'Pénzügyi információ'. Ban,-ben 'Bankszámlák' te választod a menüt 'Bankszámla összekapcsolása'.

Fotóforrás: Jenius.com

2. Töltse ki a szükséges információkat

Ezután töltse ki a kért bankszámlaadatokat. Ha azt szeretné, hogyan készítse el a PayPal BCA-t, akkor csak annyit kell tennie, hogy kitölti a szükséges információkat, beleértve a BCA bankkódot is.

Fotóforrás: Jenius.com

3. Kattintson a "Link a bankhoz" elemre

Végül csak annyit kell tennie, hogy rákattint a gombra "Link a bankhoz" hogy befejezze a folyamatot.

Nesze hogyan kell regisztrálni a PayPalt hitelkártya nélkül vagy bankszámla használatával.

A PayPal tranzakciós eszközként történő használatával könnyen vásárolhat olyan tételeket, amelyeket nem Indonéziában értékesítenek.

Azok számára, akik vállalkozással rendelkeznek, a PayPal-ot is használhatja kedvezményezett bankszámlájaként.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah