10 legjobb szkenner alkalmazás az android 2021-hez + letöltési linkek

Szüksége van a legjobb szkenner alkalmazásra, éles eredményekkel? Gyerünk, ellenőrizze a PDF-alkalmazások és más dokumentumok beolvasására vonatkozó ajánlásokat, és azonnal töltse le azokat.

Alkalmazás scanner A mobiltelefonján található dokumentumok az egyik legfontosabb alkalmazás, amelyet le kell töltenie, különösen, ha irodai dolgozó vagy hallgató vagy, aki még mindig tanulmányi folyamatban van.

Néha előfordul, hogy szkennerre van szükségünk fontos dokumentumok digitalizálásához, például oklevelek, családi kártyák, sőt aláírandó megállapodások tervezetei is.

De mi történik, ha nincs meg az eszköz? Szánalmas? Nem, nem kell aggódnia, mert ezúttal csak alkalmazásokat használva beolvashatja a dokumentumokat a mobiltelefonja segítségével.

Azok számára, akik rendelkeznek androidos mobiltelefonnal, azonnal beolvashatja a dokumentumot csak a fényképezőgéppel. Nos, itt van egy lista a legjobb Android fotószkennelő alkalmazásokról, amelyeket érdemes kipróbálni.

1. Adobe Scan

Adobe Scan az egyik legújabb dokumentum-szkenner alkalmazás. Ebben a PDF-beolvasó alkalmazásban megjelölheti az összes fontos adatot, például a dokumentumok és a nyugták beolvasását.

Az alkalmazás használatával könnyebben elolvashatja a szükséges dokumentumokat. A dokumentumokat a következőn keresztül is elküldheti email vagy biztonsági mentés a Felhőn keresztül.

Az Adobe Scan képes különféle típusú dokumentumok továbbítására. Csak annyit, hogy ez az alkalmazás meglehetősen nehéz és eszközök a rendelkezésre állóak kevésbé barátságosak az Adobe-t nem nagyon ismerő emberek számára.

RészletInformáció
FejlesztőVályogtégla
Értékelés4.6 (868.954)
MéretEszközönként változik
Telepítés10.000.000+
Android minimumEszközönként változik
Alkalmazások produktivitása Adobe Systems Inc LETÖLTÉS

2. Easy Scanner

Alkalmazás scanner a következő az Könnyű szkenner kamera PDF-be. Ez a kb. 25 MB méretű alkalmazás márLetöltés több mint 500 ezer Android-felhasználó.

Ennek az alkalmazásnak olyan funkciója van, amely JPG és PDF formátumban szkennel, világosabb eredményekkel, és nem kevésbé éles.

Ez a HP szkennelési alkalmazás könnyű, de az eredmények minőségiek letapogatás ébren. Sajnos ez az alkalmazás gyakori lóg ha túl sok dokumentumot szkennel.

RészletInformáció
FejlesztőBfery
Értékelés4.6 (17.549)
Méret38 MB
Telepítés1.000.000+
Android minimum5.0
Apps Utilities LETÖLTÉS

3. Irodai objektív

Irodai lencse egy, a Microsoft által kifejezetten dokumentumok beolvasására használt alkalmazás. Ez az alkalmazás alkalmas iskolai vagy üzleti célokra.

Az Office Lens jó minőségű eredményeket kínál például nyugták, táblák, vázlatok, névjegykártyák, jegyzetek és így tovább.

Nem csak ez a szkenner alkalmazás Android telefonokon kínai, angol, spanyol és német nyelven is elérhető.

Hátránya, hogy ennek az alkalmazásnak a mérete elég nagy ahhoz, hogy közép- és alsó osztályú okostelefonok számára ne legyen alkalmas.

RészletInformáció
FejlesztőMicrosoft vállalat
Értékelés4.7 (552.292)
MéretEszközönként változik
Telepítés10.000.000+
Android minimum5.0
Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Microsoft Corporation LETÖLTÉS

4. ScanPro App - PDF dokumentum szkenner

Alkalmazás letapogatás A következő az ScanPro - PDF dokumentum szkenner. A Doo GmBH által tervezett alkalmazás mérete kb. 23 MBLetöltés több mint 1 millió felhasználó.

Ez az alkalmazás egy kép- vagy dokumentumszkenner, amelynek eredményei JPG vagy PDF fájlok lehetnek. Ezzel az alkalmazással közvetlenül a dokumentumban is szerkesztheti a szöveget.

Fényméret és azonnal elvégezheti a szerkesztést az alkalmazás előnye. Csak ez az alkalmazás nem támogatja az összes képformátumot, és néha megjelenik hibákat.

RészletInformáció
Fejlesztődoo GmbH
Értékelés4.2 (43.446)
Méret83 MB
Telepítés1.000.000+
Android minimum5.0
Alkalmazások letöltése

5. Egyszerű beolvasás

Egyszerű beolvasás egy egyszerű PDF dokumentum-szkenner alkalmazás. Ez az alkalmazás formázott fájlok létrehozására használható PDF vagy JPEG.

A mobiltelefon leolvasó alkalmazása szintén számos lehetőséget kínál mód képfeldolgozás, amelyből választhat, és a végeredmény is egyértelműbb.

Megvásárolhatja a pro verziót 73 000 Rp-ért is, de az ingyenes verzióval már sok funkció elérhető.

Ez az alkalmazás egyszerűen használható, annak ellenére, hogy számos funkcióval rendelkezik. Ez az alkalmazás egyelőre csak PDF és JPG formátumban képes fájlokat menteni.

RészletInformáció
FejlesztőEasy inc.
Értékelés4.8 (203.936)
Méret28 MB
Telepítés10.000.000+
Android minimum4.4
Alkalmazások letöltése

6. Camera Scanner Image Scanner

A következő Android szkenner alkalmazás az Kamera szkenner kép szkenner. Ez az alkalmazás nagyon könnyű, banda!

Ez a AccountStudio létrehozó alkalmazás mérete kb. 10 MB, és az voltLetöltés több mint 1 millió Android-felhasználó.

Ez az alkalmazás szinte megegyezik más alkalmazásokkal, amelyek a dokumentumok gyors JPEG- és PDF-fájlformátumba szkennelésére szolgálnak.

RészletInformáció
FejlesztőAccountstudio
Értékelés4.5 (84.380)
MéretEszközönként változik
Telepítés5.000.000+
Android minimum4.1
Alkalmazások letöltése

7. TurboScan szkenner alkalmazás

Turboscan egy könnyű alkalmazás, és minden alapvető jellemzővel rendelkezik a scanner.

Ez az alkalmazás nagyon gyorsan képes feldolgozni az átvitelt, és dokumentumokat menthet PDF, JPEG vagy PNG formátumba.

Az alkalmazás egyik előnye a folyamat szkennelésami viszonylag gyors. Ezenkívül ennek az alkalmazásnak meglehetősen teljes tulajdonságai vannak, bár néha megjelenik hibákat.

RészletInformáció
FejlesztőPiksoft Inc.
Értékelés4.6 (17.680)
MéretEszközönként változik
Telepítés1.000.000+
Android minimumEszközönként változik

8. Scan alkalmazás a HP CamScanner alkalmazással

CamScanner Phone PDF Creator egy kb. 37 MB méretű alkalmazás, amelyet az INTSIG Information Co. hozott létre.

Ez az alkalmazás márLetöltés több mint 100 millió Android-felhasználó. Ez az alkalmazás dokumentum- vagy képfájlba szkennelésként működik.

Ez az alkalmazás is az egyik kategóriába tartozik scanner ami nagyon éles képeket vagy fájlokat eredményez.

RészletInformáció
FejlesztőINTSIG Information Co., Ltd.
Értékelés4.6 (1.809.520)
MéretEszközönként változik
Telepítés100.000.000+
Android minimumEszközönként változik
Apps Photo & Imaging IntSig Information Co., Ltd. LETÖLTÉS

9. Genius Scan

A Genius Scan egy ilyen alkalmazás scanner legnépszerűbb PDF dokumentumok. Ez az alkalmazás támogatja a dokumentum beolvasása, átalakítása és megosztása.

Ezen kívül az alkalmazás olyan funkciókat is kínál, amelyek javítják a dokumentumok, például az iskolai jegyzetek és mások szkennelését.

Az alkalmazás nagy méretével sajnos a szkennelés javító funkciója nem túl stabil.

RészletInformáció
FejlesztőA Grizzly Labs
Értékelés4.7 (94.177)
Méret22 MB
Telepítés5.000.000+
Android minimum5.0
Alkalmazások letöltése

10. Apró szkenner

Apró szkenner PDF szkenner alkalmazás egy olyan alkalmazás, amelyet a Beesoft Apps tervezett. Ez az alkalmazás körülbelül 17 MB méretű és telepítve van.Letöltés több mint 10 millió Android-felhasználó.

Ez a legjobb könnyű szkennelő alkalmazás egy mobiltelefonon olyan funkcióval rendelkezik, amely szinte megegyezik a dokumentum-szkennerrel, amelyet később konvertálhat PDF vagy JPEG formátumba.

A kép PDF fájlba szkennelése ebben az alkalmazásban szintén viszonylag egyszerű, ha csak képet készít.

RészletInformáció
FejlesztőBeesoft Apps
Értékelés4.7 (424.076)
Méret17 MB
Telepítés10.000.000+
Android minimum4.1
Alkalmazások letöltése

Ez egy ajánlás 10 legjobb HP szkenner alkalmazás Androidon. Ezekkel az alkalmazásokkal már nem kell gépet vásárolnia scanner, banda!

Ezt a Jaka ajánlási alkalmazást különféle napi igényekhez használhatja, és természetesen a munkafolyamat gyorsabbá és koncentráltabbá válik.

Melyik vonzotta? Ne felejtsd el elmondani a megjegyzések rovatban!