7 minden idők legjobb vámpíranimája, a történet és a karakterek nagyon klasszak!

Szeretné a legjobb vámpír anime ajánlásokat, amelyeket megnézhet? Az ApkVenue a legjobb címek között van, garantáltan klassz!

Annak ellenére, hogy eredeti Japánban készült, ez nem jelenti azt, hogy az anime nem fogadja el kívülről a kultúrát. Sok anime ihlette az ókori mitológia.

Az egyik vámpír. Ez a lény az európai folklórból született, aki szeretett vért szívni és denevérré válhatott.

Sok vámpír témájú anime akinek a történetei és szereplői annyira klasszak! Az ApkVenue megajándékozza a legjobb címekkel kapcsolatos ajánlásokkal!

A legjobb Vámpír Anime

A vámpír anime képes valami félelmetes és izgalmas játékot nyújtani. Sőt, a történet sok ember számára annyira izgalmas.

Az anime vámpírfigurái korántsem félelmetesek, de hűvösnek tűnnek, annak ellenére, hogy még mindig nagyon félelmetesek.

Szóval, milyen animéket ajánlana az ApkVenue?

1. Hellsing Ultimate

Fotóforrás: Netflix

A vámpír témájú animékről természetesen az egyik legjobb Hellsing Ultimate amely a Hellsing 2001-ben kiadott újraindító változata.

Ez a történet egy Alucard nevű karakterre összpontosít, a legerősebb vámpírra, akit a múltban Van Hellsing legyőzött.

Később a brit kormány Hellsingi szervezetének ügynöke lett, aki a természetfölötti lények felszámolásával foglalkozik. Feladatai ellátásában Seras Vitoria segíti.

Ezt az animét gyakran dicsérik a nagyon jó képminőség miatt. Csak sok gore jelenetet mutatnak be, ezért azoknak, akik nem vagytok erősek, nem ajánlott megnézni.

2. Bakemonogatari

Fotóforrás: HD háttérkép

Bakenomonogatari az egyik legjobb anime a Monogatari sorozatból, hogy olyan sok van. Ez a sorozat egy könnyű regényből készült.

Koyomi Araragi rendes gimnazista volt, mielőtt egy vámpír megtámadta volna. Annak ellenére, hogy sikerült túlélnie, furcsa erőket fejlesztett ki, például szuperlátást.

Annak érdekében, hogy normalizálódjon, megpróbál meggyógyítani más embereket is, akik természetfeletti erővel is rendelkeznek, hogy felfedjék az őt körülvevő titkokat.

3. Shiki

Fotó forrása: DevianArt

A Sotoba nevű kis falu hirtelen furcsa jelenséget élt át, amely furcsa halálokat okozott az ott lakóknak

A Natsuno Yuuki nevű antiszociális fiatalember megszállottja a rejtély megoldásának. A halált nyilvánvalóan vámpírcsípés okozta.

Toshio Ozaki nevű fiatal orvos segítségével megpróbálják felszámolni a pestist, miközben megvédik Sotoba falut.

Anime Shiki ennek rengeteg feszült horror jelenete van, úgyhogy készülj a szívedre, banda!

4. Vér +

Fotóforrás: Pinterest

Következik az anime Vér + ami a Blood folytatása: Az utolsó vámpír. Maga a történet középpontjában egy Saya Otonashi nevű középiskolás lány áll.

Egy nap hirtelen egy hívott vámpír támadta meg Chiropteran. Szerencsére megmenti egy titokzatos Hagi nevű ember.

A férfi képtelen gyilkolni Chiropteran és csak azt mondta, hogy megölhetem, miután az a lány megitta Hagi vérét.

Miután tudta, hogy van egy vadászszervezet Chiropteran Vörös Pajzs néven döntöttem úgy, hogy csatlakozom. Ezekkel a lényekkel való küzdelem megnyitja a múlt emlékeimet.

5. Kekkai Sensen (Vérblokád csatatér)

Fotóforrás: YouTube

New York City megváltozott. Nemcsak Lot Hellsalem lett a neve, hanem a benne élő lények is megváltoztak.

A szuperszonikus majmoktól, szörnyektől kezdve a vámpírokig laknak. Ez az eset egy másik dimenziós ajtó nyitásából fakadt New Yorkban, amely sok különös lényt kijött.

Ezen eset után megszületett a Libra nevű szervezet, amelynek feladata a város rendben tartása, hogy a káosz ne terjedjen el az egész világon.

A Leonardo Watch nevű férfi hirtelen kap egy furcsa nevű hatalmat Kamigami no Higan kishúga szemének feláldozása.

A Lell Hellsalembe is elment, hogy megtalálja a választ az általa tapasztalt rejtélyre. Nagyjából ilyen, mint az anime történet Kekkai Sensen ezt.

6. Owari no Seraph (Végső szeráf: Vámpíruralom)

Fotó forrás: Pic Pic

Egy titokzatos vírus megjelenése miatt, amely az embereket meghaladja a 13 éves kort, a vámpírok kikerülnek rejtekhelyükről és rabszolgává teszik az embereket.

Yuuichirou és Mikaela Hyakuya boldogtalannak érzik magukat amiatt, hogy a vámpírok önkényesen bánnak velük. Ők is úgy döntöttek, hogy elmenekülnek.

Sajnos csak Yuuichirou maradt életben. Ő is megtalálta Hold Démon Társaság amelynek célja az összes vámpír kiirtása Japánban.

Négy évvel később tagja lett Japán császári démonhadsereg és elhatározta, hogy bosszút áll a vámpírcsoporton.

Anime Owari no Seraph az egyik népszerű anime, amelynek izgalmas története van!

7. Blood Lad

Fotóforrás: Viz Media

A lista utolsó vámpír animéje: Blood Lad. Ez az anime egy Staz Charlie Blood nevű erős vámpír történetét meséli el, aki irányítja a démonvilág keleti körzetét.

A pletykák szerint erős vámpír volt, kegyetlen és vérszomjas. Valójában Staz akut nő, aki megszállottja a japán kultúrának!

Ezután egy Fuyumi Yanagi nevű japán nő véletlenül belépett a démonvilágba. Stazot Fuyumi is vonzza.

Sajnos Fuyuminak meg kellett halnia abban a démonvilágban. Staz elhatározta, hogy újra életre kelti, annak ellenére, hogy az emberi világba kellett utaznia.

Talán arra kíváncsi, miért nincsenek eredeti Netlfix animék, Castlevania, a fenti listán.

Annak ellenére, hogy Japánban készült játékon alapul, az animációs film Amerikában készül, banda! Az ábrázolás stílusa valóban hasonlóvá válik az anime stílushoz.

Ha az vagy, melyik a kedvenced? Írj a kommentekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found