hogyan lehet videókat menteni a youtube-ról a galériába

Hogyan lehet videókat menteni a YouTube-ról a galériába, valóban meg lehet csinálni az alkalmazással és anélkül is, tudod! Itt tekintheti meg a teljes YouTube-videó mentésének módját!

Videók mentése a YouTube-ról a galériába talán sokat hallottál már, de már tudod, hogyan kell csinálni, banda?

Még akkor is felület A YouTube hordozza az online streaming fogalmát, de a valóságban online is megnézheti offline előbb a videó letöltésével.

Valójában ezt a trükköt gyakran a felhasználók választották, mert bizonyítottan több internetes kvótát spórol meg.

Nos, azok számára, akiket szintén érdekel ez, itt az ApkVenue megbeszélést folytat arról, hogyan lehet YouTube alkalmazásokat menteni a galériába további alkalmazások segítségével vagy anélkül.

Hogyan menthetünk YouTube-videókat a Galériába alkalmazásokkal és alkalmazások nélkül

Ugyanúgy, mint a Facebook-videók letöltésének vagy a videók mentésének a YouTube-ról a laptopra, a YouTube-ról a videók laptopra vagy mobiltelefonra történő mentésére is számos lehetősége van.

Legalább kettő van hogyan mentheted a YouTube-videókat a galériába mit tehet, nevezetesen alkalmazásokkal és további alkalmazások nélkül.

Itt az ApkVenue mindkettőt megvitatja, így kiválaszthatja, melyiket használja hatékonyabban.

Videók mentése a YouTube-ról a Galériába alkalmazás nélkül

Természetesen az, hogy a YouTube-videókat alkalmazás nélkül hogyan tölthetjük le a galériába, sok ember prima donna, akik nem akarnak bajlódni az alkalmazás telepítésével.

Amellett, hogy praktikusabb, azok számára, akik 4 GB RAM-os Android mobiltelefont használnak, ez a módszer garantáltan nem fogja lassúvá tenni a mobiltelefont. Remek, igaz?

1. Hogyan menthetünk YouTube-videókat a hivatalos alkalmazásból (YouTube App)

Az első módszer a videók mentésére a YouTube-ról az a YouTube alkalmazás használatával önmagában, amely általában már telepítve van az Ön Android mobiltelefonjára vagy iPhone-jára.

Ami ha nincs ott vagy sem frissítés, az alábbi linken keresztül szerezheti be.

Apps Videó és Hang Google Inc. LETÖLTÉS

Maga a legújabb YouTube alkalmazás már rendelkezik Letöltés funkció ez lehetővé teszi mentés YouTube-videókat az alkalmazásba, és nézze meg őket internethálózat nélkül.

Maguk a lépések meglehetősen egyszerűek, banda. Azok számára, akik nem ismerik, nézzük meg hogyan kell mozgatni a videót offline a YouTube-tól a galériáig következő.

1. lépés - Mentsd el kedvenc YouTube-videódat
 • Először döntse el, melyik YouTube-videót szeretné menteni. Ezután csak meg kell érintenie az opciót Letöltés amely a videó címe alján található, az alábbiak szerint.

2. lépés - Várja meg, amíg a YouTube videó mentési folyamata befejeződik

 • Ha megnyomta, az opció automatikusan kékre vált és olvasható Letöltés. A letöltési folyamat megtekintéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti a lehetőséget Kilátás, banda.

 • YouTube-videók, amelyek voltakmentés ezt meg lehet nézni offline az alkalmazásban 30 napig. Ezen időszak után csak frissítenie kell, hogy újra megnézhesse.

3. lépés - A YouTube-videókat nem lehet feltölteniLetöltés Alkalmazás

 • Mivel hivatalos, nem tölthet le néhány videót, például zenei videókat, és a szerzői joggal kapcsolatos videókat stb.

 • De nyilvánvalóan most a YouTube lehetőséget biztosított zenei videók online mentésére offline funkciók révén YouTube Premium amelyek a fizetési lehetőség révén birtokolhatók.

Nagyon egyszerű, igaz, hogyan lehet videókat menteni a YouTube-ról a mobilgalériába a fenti alkalmazás nélkül? Gyerünk, most rajtad a sor, hogy megpróbáld!

2 út Mentés YouTube videók a Galériába a SaveFrom.net segítségével

Másodszor, van egy mód arra is, hogy videókat menthessen a YouTube-ról a galériába mobiltelefon további alkalmazások nélkül, ahol egyszerűen meglátogathatja online eszközök melyik név az SaveFrom.net, banda.

Annak ellenére, hogy valóban létezik hogyan lehet videókat menteni a YouTube-ról az SS-galériába ("ss" hozzáadása a YouTube videó URL-jéhez), de ezt az egy módszert nyilvánvalóan sokan nem kevésbé keresik.

Megtekintheti az internet nélkül a galérián keresztül, áthelyezheti, sőt megoszthatja más eszközökön is.

Ez a módszer hatékony a YouTube-videók mentésére is, amelyeket csak a Premium szolgáltatással élvezhet. De ne feledd, használd okosan és felelősségteljesen, bandázz.

1. lépés - Másolja a YouTube videó URL-jét
 • Válassza ki a menteni kívánt YouTube-videót, majd érintse meg az opciót Ossza meg ami a cím végén van.

 • Ezután válasszon egy lehetőséget Link másolása a YouTube videó URL-jének másolása ide vágólap androidos telefonján vagy iPhone-ján.

2. lépés - Nyissa meg a SaveFrom.net webhelyet
 • Ezután csak megnyitja az alkalmazást böngésző ban ben okostelefon, például Google Chrome és nyissa meg az oldalt SaveFrom.net (//hu.savefrom.net/), amelyet az "ss" módszerrel is ismer.

 • Itt csak be kell illesztenie a korábban másolt YouTube-videó URL-jét, és várnia kell a SaveFrom.net webhely automatikus feldolgozására.

3. lépés - Mentés Videók a YouTube-tól a Galériáig
 • Végül számos videó formátum opciót és felbontást jelenít meg, amelyek az Ön igényeinek megfelelően választhatók ki. A YouTube-videók galériába mentéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti Letöltés.

 • A SaveFrom.net automatikusan elmenti a YouTube-ról származó videókat és a galériájába.

 • Győződjön meg róla, hogy rendelkezik internetes kvótával, vagy csatlakozik egy WiFi hálózathoz, ha nagy videofájlt, bandát tölt le.

Ó igen, azoknak, akik tudni akarják hogyan lehet videókat menteni a YouTube GO-ról a galériába, akkor valóban követheti a fenti lépéseket.

Videók mentése a YouTube-ról a Galériába alkalmazásokkal

Ha a fenti két módszer nem igényel további alkalmazásokat, akkor ez az egy módszer kifejezetten azoknak szól, akik hajlandók egy kis helyet biztosítani a mobiltelefon memóriájuknak a YouTube videó letöltő alkalmazás telepítéséhez.

Igen! Ezúttal az ApkVenue bemutatót is ad arról, hogyan menthet videókat a YouTube-ról a galériába további alkalmazásokkal.

Itt az ApkVenue az alkalmazás segítségét fogja igénybe venni TubeMate amely az egyik legnépszerűbb és legjobb YouTube letöltő alkalmazás.

Ez az alkalmazás valóban már nem érhető el a Play Áruházban, ezért a következő linken keresztül töltheti le:

Apps Downloader és Internet LETÖLTÉS

Most, hogy a letöltési és telepítési folyamat sikeres volt, láthatja a YouTube-videók galériába mentésének lépéseit az alábbi alkalmazás segítségével.

1. lépés - Keressen és nyisson meg egy YouTube-videót

 • Először meg kell keresnie, hogy melyik YouTube-videót szeretné letölteni.

 • Ha igen, nyissa meg a videót a szokásos módon.

2. lépés - Válassza ki a YouTube videó felbontását

 • A YouTube-videó sikeres megnyitása után egy ikont is talál 'Letöltés' a jobb alsó sarokban piros. Kattintson a gombra.

 • Ebben a szakaszban válassza ki a kívánt YouTube videó felbontást, és ne felejtse el kiválasztani az MP4 videó formátumot.

3. lépés - YouTube-videók letöltése

 • A felbontás kiválasztása után, hogy a YouTube videót a galériába mentse, válassza az ikont 'Letöltés' vörös színű.

 • A letöltés előrehaladásának megtekintéséhez maradjon csúsztassa balra és várja meg, amíg befejeződik.

Vége! Most ellenőrizheti a mobiltelefon galériát, és a videó megtekinthető offline.

Ha a legjobb videolejátszó alkalmazásra van szüksége a YouTube-videók offline megtekintéséhez, olvassa el a következő cikkeket: A legjobb videólejátszó alkalmazás 2020.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, vannak olyan módszerek és módszerek, amelyekkel videókat menthet a YouTube-ról a mobilgalériába, és amelyeket könnyedén megtehet további alkalmazások nélkül vagy alkalmazásokkal.

A fenti lépések akkor is követhetők, ha keresik hogyan lehet videókat menteni a YouTube-ról az iPhone-galériába, banda.

A fenti módszerek közül melyik a kedvenced? Gyerünk, írd meg véleményed az alábbi megjegyzés oszlopba, és találkozunk a következő Jaka cikkben. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Youtube vagy más érdekes cikkeket a Utcai Patkány.