5 legjobb távoli asztali alkalmazás Windows-hoz

A Távoli asztal egy olyan funkció, amelyet gyakran használnak a számítógép vezérléséhez egy másik számítógépről. Ezúttal az ApkVenue elmagyarázza a Windows operációs rendszeren használható legjobb távoli asztali alkalmazásokat. Figyelj igen!

Távoli asztal az egyik olyan jellemző, amelyet általában egy számítógép vezérléséhez használnak egy másik számítógépről a célszámítógép különböző alkalmazásainak és fájljainak figyelemmel kísérése és azokhoz való hozzáférés céljából.

A munka megkönnyítése mellett ezt a funkciót gyakran használják is szórakozás számos ember által.

Eddig tudjuk TeamViewer mint az egyik távoli asztali alkalmazás, amelyet gyakran használunk.

Tudja azonban, hogy létezik-e még számos más távoli asztali alkalmazás, amelyek közül elsőként választhat? Nos, ezúttal az ApkVenue magyarázza el a legjobb távoli asztali alkalmazások közül amelyet a Windows operációs rendszeren használhat.

  • Kifinomult! Irányíthatja számítógépét otthon Androidon keresztül
  • Hogyan lehet távoli számítógépet használni Android okostelefon segítségével
  • Hozzáférhet számítógépéhez Androidon keresztül a Chrome távoli asztal segítségével
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5 legjobb távoli asztali alkalmazás Windows rendszerhez

1. Aero Admin

Aero Admin egy távoli asztali alkalmazás, amely admin és kliens számítógépeken egyaránt használható. Csak 2 MB-os fájlt kell letöltenie a távoli asztali funkciók futtatásához. Ez az alkalmazás is automatikusan észleli a hálózati konfigurációt nem számít, hogy az Ön által használt számítógép (2 vagy több) egy másik LAN hálózaton van-e.

Természetesen te is megteheted másolat, fájlokat is szerkeszthet, hozzáadhat és törölhet folytassa a feltöltést / letöltést ezen az alkalmazáson keresztül. A biztonság szempontjából ez az alkalmazás titkosítást használ AES és RSA amelyet az adatátvitel szempontjából nagyon biztonságosnak minősítenek.

2. AnyDesk

AnyDesk mondhatni, hogy ez egy távoli asztali alkalmazás, amely viszonylag gyorsabb, mint az előző négy alkalmazás. Átadási sebességgel keret akár 60 kép / mp (csak a TeamViewer csak 30 kép / mp), ami mozgást hoz létre az Ön által irányított számítógép képernyőjén sima és sima érzés. Az alkalmazás mérete csak 1 MB ezt és támogatta TLS titkosítás Támogatja a célszámítógép különböző programjaihoz és fájljaihoz való hozzáférést, beleértve a fájlátviteli szolgáltatásokat is.

Ha olyan személy vagy, aki itt dolgozik: multimédia mező és szeretné figyelemmel kísérni a multimédiás munkát kollégáival, az AnyDesk tökéletes az Ön számára figyelembe véve a sebességet és a stabilitást ami nála van.

3. Távoli PC

Ez a távoli asztali alkalmazás nem kevésbé jó, mint az előző két alkalmazás. PC távirányító egyszerű távoli asztali funkciót kínál, bárhol is van csak ezt az alkalmazást kell telepítenie mindkét számítógépen csatlakoztatni kell, és megosztás azonosítója te, aki vagygenerál automatikusan, akkor a távoli asztal használatra kész.

Rögzíthet futó távoli asztali munkameneteket, fájlokat csevegés, és csináld nyomtatás távolról a számítógépről. Csakúgy, mint a két korábbi alkalmazás, a Remote PC is használja AES titkosítás.

4. Ammyy

Ammyy egy másik alkalmazás, amelyet távoli asztal elvégzésére választhat. Használhatja ezt az egy alkalmazást szerver és kliens vezérlése egyszerűen, ahol csak az egymással összekapcsolt számítógépekre kell telepítenie ezt az alkalmazást, írja be a két automatikusan generált számítógép azonosítóját, és a távoli asztal készen áll a futtatásra.

Törölhet, másolhat, hozzáadhat, szerkeszthet fájlokat, és tetszés szerint folytathatja / szüneteltetheti a letöltéseket és cseveghet. Az alkalmazás miatt nem kell aggódnia a biztonság miatt AES és RSA titkosítást használ.

5. Splashtop

Splashtop a következő távoli asztali alkalmazás, amely ugyanazokat a távoli asztali szolgáltatásokat kínálja, mint a korábbi alkalmazások, például könnyű hozzáférés különféle eszközökről, Windows alapú számítógépekről és Mac és Android, fájlátvitel, csevegés és távoli nyomtatás.

Ha a Plus verziót választja, további támogatási funkciókat kap a hálózaton Ad hoc és Távoli ébresztő számítógép. Csakúgy, mint minden más, ez az alkalmazás is titkosítást használ TLS és AES.

Ez volt az Az 5 legjobb távoli asztali alkalmazás a Windows számára, Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét. Személy szerint az ApkVenue úgy érzi, hogy a Aero Admind és Splashtop nagyon jól tudja kielégíteni az otthoni számítógépek távoli asztali igényeit, míg ha gyors távoli asztali alkalmazást keres, AnyDesk a legjobb.