ajánlások a 10 legjobb GBA emulátorhoz PC-n és Androidon

Hiányzik a régi iskolai játékok lejátszása a GBA-n, de nincs konzolod? Nyugodtan, játszhat a játékkal az Android és a PC-s GBA emulátoron, bandában!

Igazi rajongója vagy a Nintendo termékeinek? Ez a japán játékcég 100 évvel ezelőtt a játékiparban tevékenykedett, tudod.

A Nintendo által kiadott számos konzol közül van egy, a leglegendásabb konzol, amely benyomást tett a játékosok fejében. Mi más, ha nem Game Boy Advance (GBA), banda?

Ha nosztalgiázni akarsz, ha régi iskolai GBA játékokat játszol, ne aggódj, bandázz. Csak le kell töltenie a GBA emulátort PC-jére vagy Androidjára.

A Game Boy Advance (GBA) rövid története

Game Boy Advance a konzol kézi 32 bitet fejlesztett és adott ki a Nintendo, mint korábbi konzoluk utódja, Game Boy Color.

A GBA először 2001-ben jelent meg Japánban. Ennek a konzolnak az első verziója nem volt megvilágítva.

Ahhoz, hogy a kép jól látható legyen, GBA-val kell játszania olyan fényforrások alatt, mint a fények, a bandák.

Ezt a verziót később a Nintendo 2003-ban, a megjelenéssel együtt felülvizsgálta Game Boy Advance SP amely egy összecsukható képernyőt használ, és a képernyőn világítással van ellátva.

A 2010. júniusi adatok alapján a Game Boy Advance konzol több mint 500 000 dollárt adott el 81,5 millió darab világszerte, így minden idők egyik legjobban eladott konzolja.

A GBA magas eladásainak köszönhető az ezen a platformon kiadott sok legendás játék, nevezetesen a Pokemon Emerald, a The Legend of Zelda: The Minish Cap és még sok más banda.

Ajánlott legjobb GBA emulátorok PC-n és Androidon

Miután elolvasta egy kis történelmet erről a legendás konzolról, most az ApkVenue el akarja mondani a legjobb GBA emulátor-ajánlásokat.

Amellett, hogy PC-n lehet játszani, GBA játékokat is játszhat az Android mobiltelefonján a megfelelő online GBA emulátor, banda letöltésével.

Nyugodtan, az alkalmazásokhoz nincs szükség magas PC vagy Android telefon specifikációkra, banda. Egyébként nagyon könnyű, deh.

A legjobb GBA emulátor PC-hez

Nos, először is az ApkVenue elmond egy emulátort, amellyel GBA-játékokat játszhat PC-n. Itt vannak Jaka ajánlásai.

1. Visual Boy Advance

Alkalmazások letöltése

Visual Boy Advance a legstabilabb GBA PC emulátor. Emiatt sokan használják ezt az emulátort.

Akkor is használhatja ezt az emulátort, ha régi vagy új PC operációs rendszert használ. Emellett ez az emulátor is nagyon könnyű és nem sok helyet foglal el.

Nem csak ingyenesen töltheti le, hanem fizetés nélkül is élvezheti az összes funkcióját. Nem csoda, hogy ezt az egy emulátort tartják a legjobbnak.

2. Nem. $ GBA emulátor

Alkalmazások letöltése

Ezután ott van Nincs $ GBA emulátor itt, banda. Ez az emulátor nemcsak GBA, hanem Nintendo DS játékokat is képes játszani.

Ez az emulátor támogatja a vezérlőket is, így a bot / vezérlő segítségével versenyjátékokat játszhat a GBA-n.

Egy $ GBA emulátor sem képes minden GBA játékot simán futtatni. Azonban nem minden NDS játékot lehet simán lejátszani ezen a konzolon.

3. mGBA

Alkalmazások letöltése

Ha olyan jó emulátort szeretne találni, amely nem bonyolult, próbálja meg használni mGBA. A problémamentesség mellett ez az emulátor sok GBA játékot támogat.

Az mGBA lehetővé teszi a mentést előrehalad játék, amikor csak akarja. Valójában ez az emulátor kijavíthat néhány olyan játékot, amely más emulátorokon nem működik jól.

Mivel az mGBA olyan embereknek szól, akik nem akarnak bonyolódni, ne csodálkozzon, ha ez az emulátor nem rendelkezik a többi emulátor teljes tulajdonságával.

4. Higan GBA emulátor

Alkalmazások letöltése

Ezután ott van Higan GBA emulátor, banda. Ez az emulátor különféle játékokat futtathat a GBA, NES, SNES, Game Boy Color és Sega Master System konzolokról.

A Higan GBA emulátort akár régi számítógépeken is használhatja. Az emulátor beállítása szintén nagyon egyszerű és csak néhány másodpercet vesz igénybe.

Ennek ellenére van egy hátránya ennek a GBA emulátornak, ahol néha a játék hangja kissé lemarad.

5. BatGBA

Alkalmazások letöltése

BatGBA az ApkVenue által ajánlott legegyszerűbb emulátor. Ha nem akar bajlódni az emulátoron végzett GBA-játékokkal, akkor csak ezt a programot kell használnia.

Ez az emulátor megköveteli tér nagyon kicsi, és zökkenőmentesen képes futni minden hardveren. Ez a több mint 10 éve kiadott emulátor rengeteg GBA játékot képes futtatni.

Az mGBA-hoz hasonlóan a BatGBA sem rendelkezik további funkciókkal, amelyekkel javíthatja a játék minőségét.

A legjobb GBA emulátor az Android számára

Ha GBA-játékokat is szeretne játszani Android-mobiltelefonon, letöltheti az alábbi GBA Android-emulátorok egyikét.

1. Fiacskám!

Apps Utilities LETÖLTÉS

Töltse le a fiam! a következő linken keresztül

Az én fiam! a legjobb Android GBA emulátor. Ennek használatához azonban fizetnie kell 68 000 Rp. Van ára, van minősége, banda!

Ez az emulátor nagyon hasonlít a Visual Boy Advance-re a PC-n. A megjelenéstől kezdve egészen addig, amíg a tulajdonságok teljesen meg nem változnak.

Ennek az emulátornak van a legnagyobb emulációs sebessége, így garantáltan hosszabb ideig fogja tölteni a mobiltelefon akkumulátorát, amikor az emulátoron játszik.

InformációAz én fiam!
FejlesztőGyors emulátor
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (41.902)
MéretEszközönként változik
Telepítés1 millió +
Android minimumEszközönként változik

2. GBA emulátor

Alkalmazások letöltése

Csakúgy, mint a neve, GBA emulátor egy emulátor, amely lehetővé teszi, hogy GBA játékokat játsszon az Android mobiltelefonján. Ezt az alkalmazást ingyenesen letöltheti a Play Áruházból.

A név szintén ingyenes, minden bizonnyal ez az alkalmazás rengeteg hirdetést tartalmaz, amelyek megjelennek és zavarják a játékot.

Ennek az emulátornak a jellemzői is szabványosak. De ha egy ingyenes emulátort keresel, akkor talán kipróbálhatod, bandában.

InformációGBA emulátor
FejlesztőITakeApps
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (27.394)
Méret6,4 MB
Telepítés500K +
Android minimum4.0

3. John GBA Lite

Alkalmazások letöltése

John GBA Lite egy olyan emulátor alkalmazás, amely a GBA eredeti motorját használja. Ez lehetővé teszi a John GBA Lite számárarenderelés GBA játékok jobb.

A funkciók nagyjából megegyeznek a többi emulátorral. Beírhat csalásokat a játékba, képernyőképek, bármikor mentse a játékot, és így tovább.

Ezenkívül a John GBA Lite támogatja a vezérlőket is bluetooth. Mivel ingyenes, egy kicsit bosszantani fogja a megjelenő reklámokat.

InformációJohn GBA Lite
FejlesztőJohn Emulators
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (204,135)
Méret3,4 MB
Telepítés10 millió +
Android minimum4.0

4. RetroArch

Töltse le a Libretro Productivity Apps alkalmazást

A szokásos emulátorokkal ellentétben RetroArch egy alkalmazás nyílt forráskód amely lehetővé teszi más játékemulátorok elérését.

Telepítenie kell mag a játszani kívánt emulátor közül. Ha GBA játékokat szeretne játszani, telepítenie kell magVBA-m vagy mGBA.

Körülbelül 80 emulátor program futtatható a RetroArch segítségével. Ezt az alkalmazást sok ember választhatja, mert ingyenes és hirdetések nélkül.

InformációRetroArch
FejlesztőLibretro
Vélemények (véleményezők száma)3.9 (25,742)
Méret96 MB
Telepítés1 millió +
Android minimum4.1

5. GBA.emu

Alkalmazások letöltése

Ha van extra pénze, megpróbálhatja megvásárolni ezt a GBA emulátort. GBA garantáltan zökkenőmentesen futtatja a játékot.

A zsebébe nyúlva 58 ezer IDR, élvezheti a fizetős emulátor által kínált különféle prémium funkciókat.

Ez az alkalmazás támogatja a játékokat / ROM GBA különféle kiterjesztésekkel. Emellett csalásokkal is megkönnyítheti a játékot.

InformációGBA
FejlesztőRobert Broglia
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (1,362)
MéretEszközönként változik
Telepítés10k +
Android minimumEszközönként változik

Bónusz: Minden idők legjobb GBA-játéka

Annak ellenére, hogy sikerültLetöltés A fenti GBA emulátor, talán néhányan még mindig zavartak abban, hogy melyik játék a legjobb.

Ne aggódjon, az ApkVenue felsorolja a legjobb GBA-játékokat, amelyeket csoportosan kell játszania. Menjünk csak egyenesen, nézd meg az alábbi cikket!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez Jaka cikke a legjobb GBA emulátor-ajánlásokról PC-n és Androidon. Remélhetőleg ez az ApkVenue cikk hasznos lesz számodra, banda.

Találkozunk egy másik Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Emulátor vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba