hogyan lehet ellenőrizni a legpontosabb valódi / hamis Samsung mobiltelefont 2020-ban

Mielőtt új Samsung mobiltelefont vásárolna, érdemes ellenőrizni annak eredetiségét. Így ellenőrizheti könnyedén az eredeti vagy hamis Samsung mobiltelefonokat! (100% pontos)

Mit tett, amikor mobiltelefont vásárolt?

Természetesen az egyik dolog, amit meg kell tennie ellenőrizze a mobiltelefon hitelességét különösen, ha nem a hivatalos boltban vásárol.

Használt mobiltelefon vásárlása megegyezik. Biztosítania kell, hogy a megvásárolt mobiltelefon valódi és jó minőségű legyen.

Hogyan kell? Nyugodtan, Jaka megmondja hogyan ellenőrizhető a Samsung mobiltelefonja tehát ne tévesszen meg mobiltelefon vásárlásakor!

Hogyan lehet ellenőrizni az eredeti vagy hamis Samsung mobiltelefonokat

Mobiltelefon vásárlásakor biztosan elvárja, hogy a mobiltelefon valódi és megfelelően működjön. Ugyanakkor óvatosnak kell lennie, ha használt mobiltelefont vásárol, vagy nem hivatalos üzletekben vásárol.

Ezért számos módszerrel ellenőrizheti a rendelkezésére álló vagy meglévő Samsung mobiltelefon valódiságát.

Sőt, a Samsung mobiltelefonjainak ismert minősége és a legfejlettebb funkciókkal rendelkezik. Kár, ha hibás terméket vásárol.

Az alábbi négy módszer egyikével megismerheti a mobiltelefon valódiságát és minőségét!

Alig várom, igaz? Szóval, nézze meg ezt a cikket teljes egészében, banda!

1. Ellenőrizze az elkészítés minőségének ellenőrzésével

Először ellenőrizze, hogy a kapott termék megegyezik-e azzal, amit vásárolt. Célszerű egy kis kutatást végezni a mobiltelefon megvásárlása előtt, hogy megtudja, milyen anyagokat használnak.

A Samsung hivatalos webhelyén tájékozódhat erről. Ügyeljen a fizikai minőségre, függetlenül attól, hogy az összhangban áll-e a weboldalon, vagy más anyagokból készül.

Ha mobiltelefont vásárol egy online áruházban, győződjön meg arról, hogy az üzlet jó hírnévvel és véleményekkel rendelkezik. Ne csábítson azonnal egy olcsó ár, banda.

2. Jelölje be az IMEI szám használatát

Az eredeti Samsung ellenőrzésének leggyakoribb módja az illesztés IMEI szám (Nemzetközi mobileszköz-azonosító) mobiltelefonját az IMEI számmal a mobiltelefon dobozában.

Megtekintheti a Samsung mobilján a Beállítások menüben. Először nyissa ki Beállítás, majd válassza a lehetőséget A telefonról / a telefonról.

Ezután válasszon IMEI információk / IMEI információk. Ezt követően láthatja a mobiltelefon IMEI számát.

Ezenkívül ellenőrizheti az IMEI számát a * megadásával#06#. Ha a megjelenített szám megegyezik a mobiltelefon dobozára nyomtatott számmal, ez azt jelenti, hogy az Ön mobiltelefonja eredeti vagy hivatalos.

3. Ellenőrizze a Samsung tesztkód megadásával

Az IMEI szám megadásán kívül használhat Samsung kódokat is, tudod, banda! Az igazi Samsungnak meg kellene tennie futtassa a kódokat keresztül tárcsázó.

Szinte az összes HP márka rendelkezik titkos kódokkal, amelyeket sok mindenre felhasználhat. Kezdve az akkumulátor, az IMEI, a hálózat és még sok más ellenőrzésével.

Néhány tesztkód, amelyet kipróbálhat:

  1. Az SW verzió, a PDA, a CSC és a modem ismerete: * # 1234 # vagy * # 9999 #

  2. Samsung SW & HW információ:#12580369#

  3. Samsung Általános teszt mód:#0#

  4. Samsung szerviz mód: *#197328640#

  5. Samsung ADC Reading: *#0228#

  6. Samsung Bluetooth teszt mód: * # 232331 # vagy # 7828 #

  7. Samsung Bluetooth-cím: *#232337#

  8. Samsung titkosítási információk: *#32489#

  9. Samsung akkumulátor állapota / memória:#9998246#

4. Jelölje be az Android alkalmazás használatát

Az utolsó módja annak, hogy ellenőrizze a Samsung mobiltelefonját, egy alkalmazás használata Doktor. Ez az alkalmazás meg tudja mondani eszköz hogy eredeti vagy kalóz.

Csak menüt kell választania Felújítás hogy lássa a mobiltelefon valódiságát. BtwEzzel az alkalmazással más teszteket is végezhet, például hálózati és hardver teszteket.

Ez az alkalmazás megmutatja a használt eszköz teljes részleteit is. Ellenőrizheti az IMEI számot is, tudod, banda!

Töltse le a doktor a következő linken keresztül:

InformációDoktor
FejlesztőTuneapp
Értékelés (kezdők száma)4.2 (984)
Méret6,1 MB
Telepítse100.000+
Android minimum4.1

Tehát vannak módok annak ellenőrzésére, hogy a Samsung mobiltelefonja eredeti-e vagy sem. Vásárlás előtt ellenőrizze, hogy a kívánt mobiltelefon valódi vagy hamis!

Olvassa el a cikkeket is HP vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found