hogyan lehet megnyitni a rar jelszót 5 egyszerű lépésben

Zárt RAR fájlt szeretne megnyitni? Próbálja ki, hogyan nyissa meg ezt a RAR jelszót, srácok, egy illusztrált útmutatóval kiegészítve!

Meg akar nyitni egy RAR fájlt, amely jelszóval van lezárva?

Igen, bizonyos esetekben a RAR fájlokat jelszóbiztonsági rendszer őrzi. Tehát csak azok, akik rendelkeznek a kóddal, létrehozhatják ezt a RAR fájlt.

Ez a zárolt RAR gyakran megtalálható olyan fájlokban, amelyeket általában az internetről szereznek be. Most már megnyithatja azt a RAR feltörését, amelyet az ApkVenue csinált.

Kíváncsi? Gyerünk, nézzük meg hogyan lehet könnyen megnyitni a RAR jelszavakat a következő!

A RAR jelszavak egyszerű megnyitása

Aki nem ismeri a formázott fájlokat RAR? Számítógép-felhasználók számára ismernie kell azokat a fájltípusokat, amelyek tömöríthetik az adatokat nagyobbaktól kisebbekig.

A RAR-t gyakran használják nagy fájlok vagy egymást kizáró fájlok sorozatához. Nos, a RAR formátumú fájlokat gyakran jelszóval biztosítják.

Mielőtt Jaka megadta volna, hogyan kell megnyitni a RAR jelszót, jó lenne tudni mi a RAR és hogyan lehet RAR fájlt létrehozni.

Ha jobbra akarja ugrani a RAR feltörését, kattintson a "Hogyan oldja fel a RAR jelszavakat" kategóriát a Tartalomjegyzék.

Mi a RAR?

RAR vagy Roshal Archívum egy speciális szoftver az adatarchiválási és tömörítési tevékenységekhez, amelyet Eugene Roshal hozott létre a WinRAR nevű alkalmazásban és a win.rar GmbH alatt licencelt.

Alkalmazások tömörítése és biztonsági mentése RARLab letöltése

Minden fájl, amelyet archivált WinRAR alkalmazás az alapértelmezett RAR formátum lesz. A hétköznapi felhasználók ezzel az alkalmazással több, nagy fájlmérettel rendelkező adatot egyesítenek kisebb fájlegységekké.

A WinRAR képes a normál méret 40% -áig zsugorítani az adatokat a ZIP használatával, de vissza egy tömörített fájlra. A formátum, amely a formában lesz .zip és .zipx tömörített fájlokhoz és .r01, .rar, .r00 és .rev RAR fájlokhoz.

A RAR fájl minimális fájlmérete 20 bájtokat a legnagyobb pedig 8 exbibytes. Mivel ez a RAR fájl képes a nagy fájlokat kisebbekké tömöríteni, az interneten sok feltöltő RAR-t használ, így a feltöltött adatok nem nagyok.

Nos, a RAR formájában feltöltött adatokat rendszerint egy biztonsági rendszerbe ágyazzák jelszó formájában, hogy bárki gondatlanul megnyissa a RAR fájlt.

Ha azt kérdezi, mi a különbség a RAR és a ZIP között, ez a két fájl meglehetősen különbözik egymástól, és saját karakterük van. Íme néhány a különbség a RAR és a ZIP között:

RARpostai irányítószám
A tömörítési folyamat meglehetősen hosszú, de a tömörítési eredmények kisebbekA tömörítési folyamat gyors, az eredmények nem sokban különböznek a fő fájl méretétől
.R01, .rar, .r00 és .rev formátumú.Zip és .zipx formátumú
KorlátlanMaximum 2 GB adattömörítés
Az LZMA algoritmus használataA Deflate algoritmus használata
Eugene Roshal fedezte felPhil Katz fedezte fel

Ha több fontos nagy fájlja van, akkor alkalmas a WinRAR alkalmazás használatára, srácok. A módszer egyszerű, az ApkVenue alább leírja, hogyan kell csinálni, nézzük meg!

RAR fájl létrehozása

Az első dolog, amit meg kell tennie, ha RAR fájlt szeretne létrehozni, töltse le és telepítse a WinRAR-ot a JalanTikus-ra. Ez az alkalmazás meglehetősen könnyű, csak 2 MB szükséges a letöltéshez.

Miután telepítette a WinRAR alkalmazást a PC-jére, csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a RAR-hoz készítendő fájlt. A következő teljes:

 • Válassza ki a fájlt, majd kattintson a jobb gombbal, és válassza a lehetőséget Hozzáadás az archívumhoz
 • Válassza ki a kívánt fájlformátumot, 3 választási lehetőséget kap, nevezetesen RAR, RAR4 és ZIP. Ha tömöríteni szeretné a fájlokat, akkor a maximális tömörítéshez használja a ZIP formátumot. Ne felejtsen el megadni egy fájlnevet. Ha biztos a választásában, kattintson az OK gombra hogy a fájl RAR vagy ZIP legyen.

Hogyan nyitható meg a RAR fájlok

A RAR vagy ZIP fájlokká tömörített fájlok a WinRAR alkalmazással újra megnyithatók. Minél nagyobb a WinRAR által feldolgozott fájl, annál hosszabb ideig tart a feldolgozási folyamat.

Hasonlóképpen a RAR fájl megnyitásának folyamatával, ha nagyon nagy fájlja van, a folyamat is hosszabb időt vesz igénybe. A következő módszert láthatja a RAR fájlok megnyitásához:

 • Jobb klikk a megnyitni kívánt RAR fájlt válassza ki Fájlok kicsomagolása
 • Válasszon ki egy mappát hová helyezi a RAR-ból megnyitott fájlokat. Azután kattintson az OK gombra a fájlok megnyitásának megkezdéséhez.

Miután megtudta, hogyan kell RAR fájlokat létrehozni, a WinRAR egy másik funkciója egy biztonsági rendszer egy fiú jelszó formájában. Mielőtt belekezdenénk a RAR jelszavak kinyitásának módjába, azt is tudnia kell, hogyan kell lezárni a RAR fájlokat, hogy a fájljai biztonságosabbak legyenek, srácok.

A teljes módszert az alábbiakban soroljuk fel.

A RAR zárolása jelszóval

Nos, a RAR fájl zárolása nem nehéz, srácok. A lépések hasonlóak ahhoz, hogy a fájl RAR legyen. További részletek alább láthatók:

 • Válassza ki a fájlt, majd kattintson a jobb gombbal és válaszd Hozzáadás az archívumhoz
 • válassza Állítsd be a jelszót az alkalmazás jobb alsó sarkában.
 • Határozza meg jelszavát az oszlop kitöltésével Írd be a jelszót és Írja be újra a jelszót az ellenőrzéshez. Ha már van, kattintson az OK gombra jelszó beállításához.

A következő lépések megegyeznek a fenti RAR fájl létrehozásával, srácok. Most a RAR fájljának van biztonsági rendszere. Zárt RAR fájl megnyitásához adja meg a korábban kitöltött jelszót.

Egy másik módszer a RAR feltörése, amelyet az ApkVenue az alábbiakban felsorol.

Hogyan lehet megnyitni a lezárt RAR jelszót

Nos, megteheti ezt a módszert, ha elfelejti a jelszavát, vagy be akar törni az internetről letöltött RAR-ba. Az internetről letöltött hétköznapi RAR fájlok jelszóval vannak zárolva.

Természetesen bosszantó, ha a letöltés sokáig tart, plusz a kvóta, amelyet a fájl zárolt helyette. Még bosszantóbb lesz, ha a fájl tulajdonosa nem adja meg a jelszót.

Nos, most az ApkVenue megmondja, hogyan nyitható meg a RAR fájl az alkalmazással:

 • Töltse le és telepítse az iSumsoft RAR Password Refixer alkalmazást számítógépére vagy laptopjára. Az ApkVenue elkészítette az alábbi ingyenes alkalmazást.
Isumsoft Productivity Apps LETÖLTÉS
 • Miután telepítette ezt a RAR fájlhackelő szoftvert, nyissa meg az alkalmazást és válaszd Nyisd ki. Ezután keresse meg a jelszóval zárolt RAR fájlt.
 • A következő a beállítás Támadás típusa ami a korábban jelszóval ellátott RAR fájl feltörésére szolgál. Csak válassza ki, ha megfelelő. Mert alapvető, csak használja Nyers erő.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
 • Várja meg a feltörési folyamatot A RAR jelszavak futnak. Ne zárja be az alkalmazást.
 • Ha elkészült, megjelenik a keresett RAR fájl jelszava. És maradj másolat, azután paszta a jelszóval lezárt RAR fájlhoz. Kész!

Mennyire könnyű feltörni ezt a RAR jelszót? Kipróbálhatja közvetlenül a saját számítógépén anélkül, hogy speciális hack technikákat kellene elsajátítania.

Ezek voltak Jaka tippjei a RAR fájlokkal és a RAR jelszavak egyszerű megnyitásával kapcsolatban. Most megnyithatja a lezárt RAR fájlt, srácok.

Írja le a RAR-be törés tapasztalatait a megjegyzések oszlopba, ne felejtse el megadni mint és Ossza meg. Találkozunk a következő cikkben, srácok! Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is RAR vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found