hogyan szerezhet sok lájkot, megjegyzést és Instagram-követőt

Gyakran posztol, de soha nem szerez sok kedvelést vagy követőt? Így szerezhet sok lájkot, megjegyzést, valamint aktív és ingyenes Instagram-követőt!

Javítani akar eljegyzés IG-fiók, így sokat támogathat? Ha igen, akkor tudnia kell a trükköket arról, hogyan lehet sok követőt és lájkot szerezni az Instagramon.

Miután követői, kedvelői és megjegyzései vannak az IG-vel kapcsolatban, nemcsak a fejlesztés szempontjából fontos eljegyzés, hanem hatással van a díjtáblázat amikor jóváhagyási szolgáltatásokat kap.

De mit szólnál hozzá hogyan lehet sok lájkot, megjegyzést és IG követőt szerezni mint egy celebgram? Csendes! Az ApkVenue-nak van egy megoldása, amelyet alább láthat.

Hogyan szerezhetünk sok lájkot, megjegyzést és Instagram-követőt ingyenes követőkkel

Vitathatatlanul nagyon egyszerű módja annak, hogy ma sok követőt és kedvelést szerezzünk az Instagramon. Tekintettel arra, hogy sok olyan webhely nyújt ilyen szolgáltatást.

Például egy nevezett webhely Követő ingyenes amelyet az ApkVenue használni fog ebben az oktatóanyagban. Kíváncsi, hogyan kell használni? Itt vannak a lépések.

 • Látogasson el a FollowerGratis webhelyére (//instagram.followergratis.co.id/).

 • Koppintson a gombra Ingyenes belépés a szolgáltatásba, majd adja meg IG-fiókjának felhasználónevét és jelszavát. Válassza a gombot Biztonságos bejelentkezés.

 • Válassza ki a kívánt szolgáltatási szolgáltatásokat (Követők / Tetszik / Megjegyzések).

 • nyomja meg a gombot Megerősítés az ablakon Felugrik feltörekvő.

 • Várjon néhány percet, amíg Instagram-követői, megjegyzései vagy tetszései növekednek.

 • Nyissa meg az Instagram alkalmazást az eredmények ellenőrzéséhez.

A követők számának újbóli növeléséhez megismételheti a fenti lépéseket.

Csak ne feledje, hogy az ingyenes követői webhelyen követők, kedvelések vagy megjegyzések hozzáadására szolgáló szolgáltatás csak újra használható 30 perccel az előző feladat sikeres elvégzése után.

Ezen túlmenően az egy munkamenetben csak 1 követő követhető el.

Hogyan szerezzünk sok követőt és kedvelést az Instagramon a Hublaagram segítségével

Az Ingyenes Követő webhely szolgáltatásainak igénybevétele mellett kihasználhatja az úgynevezett webhely előnyeit is Hublaagram alternatívaként.

Használata nem kevésbé egyszerű, mint az ApkVenue által korábban tárgyalt webhely, tudod! Itt vannak a teljes lépések.

 • Látogassa meg az oldalt Hublaagram (//hublaagram.me/).

 • Jelentkezzen be az Instagram-fiókba, ahol növelni szeretné a követők, a tetszések és a megjegyzések számát.

 • Nyissa meg az Instagram alkalmazását, majd nyomja meg a gombot Ez en voltam az ablakon Bejelentkezés kísérlet feltörekvő.

 • Nyissa meg újra a Hublaagram webhelyet, és tegye meg IG-fiók bejelentkezése még egyszer.

 • Válassza ki a kívánt szolgáltatási szolgáltatásokat.

Jegyzet:

 • Jelölje ki a hozzáadni kívánt fotóbejegyzést, majd nyomja meg a gombot Beküldés.
 • Várjon néhány percet a folyamat sikerességére.

 • Nyissa meg az Instagram alkalmazást, hogy ellenőrizze a megszerzett tetszések számát.

Nagyon egyszerű, igaz, hogyan lehet sok lájkot szerezni az Instagram-on ingyen? Csak meg kell ismételnie a lépéseket, hogy növelje a többi IG-bejegyzés lájkolásainak számát.

Jegyzet:

Tippek az aktív követők hozzáadásához alkalmazások (nem botok) nélkül

Még mindig nem biztos az IG-fiókjának biztonságában, ha a fenti módszereket használja? Csendes! Többféle módon is megteheti, hogy alkalmazás nélkül ingyen szerezzen aktív Instagram-követőket.

Csak annyit, hogy ez a módszer mindenképpen tovább fog tartani, mert mindez kizárólag az Instagram-fiókodban lévő tartalom iránt érdeklődik.

Gyerünk, nézz meg néhány tippet hogyan szerezhet sok lájkot, megjegyzést és aktív Instagram-követőt alkalmazás nélkül a következő.

1. Ne privát IG számlákat

Fotóforrás: Misqin barátai

Privát az Instagram-fiókod? Bár hasznos lehet az adatok és a magánélet biztonságának fenntartása érdekében, az IG-fiók zárolása nem ajánlott.

Ez azért van, mert a többi felhasználó nem tudja megtudni, mi érdekes az Instagram-fiókjában. Szóval lusták követni, nemhogy a bejegyzéseid tartalmát kedvelni.

Igen, bár valójában léteznek lehetőségek a privát Instagram megtekintésére. De a kérdés az, hogy mások akarnak-e sok időt tölteni csak azért, hogy megőrizzék az IG-fiókot? Ha ex, akkor talán! Ha ha ha.

2. Használjon érdekes feliratot

Fotóforrás: Instagram

Az érdekes tartalom mellett Instagram feliratok kiválasztása néha fontos szerepe van a követők, megjegyzések és tetszések számának növekedésében, tudod!

Mert nem sok IG felhasználó érzi magát megnyugtatva, ha a fiók által használt felirat képes megmosolyogtatni vagy akár nevetni őket.

Bizonyíték, biztosan láttál olyan megjegyzéseket, mint "a felirat megnevettet", a "felirat a ponton" és mások?

Ahhoz, hogy hűvös IG feliratokat készítsen, nem kell jó szavakat alkotnia! Mivel jelenleg sok webhely biztosítja ezt, köztük egy a Jaka oldalán, a JalanTikus.com oldalon.

3. Az érdekes tartalom következetes közzététele a megfelelő időben

Fotóforrás: YouTube Licung Studio

Álmodj arról, hogy sok követőid, kedveléseid és megjegyzéseid vannak, de lusta elküldeni magad? Ne reménykedj!

Ennek oka, hogy a következetesség az egyik kulcs, ha ezt szeretné. Nem csak, gondolkodnia kell egy ötleten is, amíg megérett az érdekes tartalom előállításához.

Egy másik fontos dolog az IG-tartalmak megfelelő időben történő közzététele. Mivel rájössz, vagy sem, kiderül, hogy vannak a legjobb órák az Instagram-on való közzétételre "halászat" sok követő, kedvelés és megjegyzés.

Tehát, ha további tippekre van szüksége arról, hogyan szerezzen sok követőt és kedvelést az Instagramon, olvassa el a következő cikkeket:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát íme néhány módszer és tipp az ApkVenue-tól, hogy rengeteg követőt, megjegyzést és lájkot szerezzen az Instagramon.

Annak ellenére, hogy van néhány praktikus módszer, amely harmadik felek webhelyeire támaszkodik, az ingyenes és biztonságos Instagram-követők hozzáadása a tartalom javításával minden bizonnyal kielégítőbb, igaz?

Tehát melyiket szeretné választani, hogyan szerezzen sok követőt és kedvelést az Instagramon?

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita