A Google Play szolgáltatás leküzdésének 7 módja elakadt, egyszerű!

Google Play-szolgáltatása nem működhet? Azonnal meg kell javítani, banda. Itt olvashatja el, hogyan kell kezelni a leállított Google Play-szolgáltatásokat.

Problémái vannak a Google Play szolgáltatásokkal a mobiltelefonján?

Android-felhasználók számára ismernie kell a Google Play szolgáltatást, amelyet mindenféle fontos alkalmazás letöltésére használnak.

Mi történik azonban, ha a Google Play-szolgáltatásoknak problémái vannak, és nem tudnak megfelelően működni?

Bizonyára már nem fog tudni új alkalmazásokat letölteni vagy frissíteni. Ez nagyon bosszantó lesz az Android-felhasználók számára.

Azonban nem kell aggódnia, mert az ApkVenue-nak van egyszerű megoldás a beragadt Google Play-szolgáltatások megoldására. Gyere, nézd meg a teljes módszert!

Ok a Google Play Szolgáltatások leállt

Fotóforrás: Saung Net (Ismerjen meg néhány tényezőt, amelyek miatt a Google Play-szolgáltatások alább leállnak).

A Google Play egy digitális tartalomszolgáltatás, amelyet a Google fejlesztett az Android operációs rendszerrel rendelkező eszközök használói számára.

Mostantól a Google Play növekszik és nagyon fontosá válik az Android-eszközökön. Ez a szolgáltatás egyike azoknak a rendszeralkalmazásoknak, amelyeket nem lehet törölni.

Sajnos néha a felhasználók problémákat tapasztalnak a Google Play, bandájukkal kapcsolatban. Az egyik leggyakrabban tapasztalt az "A Google Play Szolgáltatások leállt" a rövid értesítésben.

Ha ez megtörténik, akkor nem fog tudni hozzáférni a Google Play szolgáltatásaihoz. Ez azt jelenti, hogy az összes alkalmazásfrissítés szintén nem lehetséges. Nem idegesítő?

Ez több okból is előfordulhat, attól függően, hogy milyen Android okostelefon eszközt használ. Idézi Android Pit, itt vannak az okok:

  • Helytelen dátum- és dátumbeállítások, a készülékben automatikusan kell beállítani az időt.
  • Problémás internetkapcsolat.
  • Előfordul összeomlik a Google Play szolgáltatásain.

Természetesen más okok is előfordulhatnak az eszközén, így a Google Play-szolgáltatások nem működhetnek megfelelően.

De nem kell aggódnia, mert az alábbiakban az ApkVenue megbeszélést készített arról, hogyan kell kezelni a Google Play-szolgáltatások leállítását.

Hogyan lehet legyőzni a leállított Google Play-szolgáltatásokat, használja a megfelelő lépéseket!

Szóval, most már tudja, milyen tényezők okozzák a Google Play-szolgáltatások hirtelen leállását?

Ha tapasztalja ezt a problémát, és szeretné tudni, hogyan oldja meg a Xiaomi, a Samsung vagy más HP márkák által leállított Google Play-szolgáltatásokat, az alábbi teljes magyarázatot láthatja.

1. Törölje a Google Play gyorsítótárát

A gyorsítótár egy ideiglenesen tárolt adat, amely segít visszalépni az előző oldalra anélkül, hogy ezt meg kellene tennie újratöltés.

Néha azonban Ez a gyorsítótár okozhatja a problémát, ezért törölnie kell. A módszer meglehetősen egyszerű.

1. lépés - Adja meg a Google Play Store alkalmazás beállításait

  • Írja be az oldalt Beállítás telefonon, majd válassza a lehetőséget Alkalmazások. válassza Google Play Áruház.

Fotóforrás: JalanTikus (Ez az egyik lépés a Samsungnál elakadt Google Play Áruház legyőzéséhez. De alkalmazhatja más HP márkákra is).

2. lépés - Törölje a gyorsítótárat

  • válassza Tárolás, majd kattintson a gombra Cache törlése.

Fotóforrás: JalanTikus (Bár triviálisnak tűnik, a gyorsítótár törlése néha megoldhatja a Google Play-szolgáltatások elakadását, tudod).

Ezen a ponton sikerült törölnie a Google Play gyorsítótárát. Most csak újra meg kell nyitnia a Google Play alkalmazást a mobiltelefonján. Könnyű?

De ha kiderül, hogy a leállított Google Play szolgáltatás legyőzésének fenti lépései még mindig nem működnek, használhatja az alábbi alábbi módszert.

2. A Google Play-adatok törlése (A Google Play-szolgáltatások javításának leghatékonyabb módja elakadt)

A következő az törölje a Google Play adatait a mobiltelefonján. Ez a Google Playen tárolt összes adatot törli.

A Google Play alkalmazás azonban továbbra is telepítve van a mobiltelefonjára. Eltávolítása meglehetősen egyszerű, marad kövesse a lépéseket a gyorsítótár törléséhez.

Válassza azonban ezt az időt 'Adatok törlése' a beállításokban tárolás. Ezután nyissa meg újra a Google Play szolgáltatást, majd töltse le vagy frissítse az alkalmazást.

Fotóforrás: JalanTikus (Az alkalmazási adatok törlése a Samsung vagy más HP márkáknál elakadt Google Play Áruház megoldásának egyik módja).

A frissítés befejezése után a Google Play-szolgáltatásokat újra használni kell.

3. Állítsa vissza a Google-fiókot

Továbbra is keres egy alternatív megoldást a stagnáló Google Play-szolgáltatások megoldására? Ha igen, akkor kipróbálhatja a következő módszert, nevezetesen a állítsa vissza a Google-fiókot.

További részletekért lásd az alábbi lépéseket:

1. lépés - Adja meg a Fiókbeállításokat

  • Beállítások Számla Benne van Beállítás a mobiltelefonján.

2. lépés - Válassza ki a Google-fiókját, majd a Fiók eltávolítása lehetőséget

  • Ezek után te távolítsa el a Google-fiókot a tiéd a használt Android telefonról.

Google-fiókjának törlésével a Google-fiókjához kapcsolódó összes alkalmazás visszaáll.

A fiók újbóli belépéséhez csak ki kell választania Fiók hozzáadása az Android-telefon Fiókbeállításai között.

4. A Google Play és a Google Play Szolgáltatások kényszerített leállítása

Ha az előző módszerek még mindig nem hatékonyak a Google Play-szolgáltatások leállt problémájának megoldásában, akkor a következő módon megteheti Kényszerítve állítsa le a Google Play szolgáltatást és Google Play-szolgáltatások, banda.

Ezzel a lépéssel bármi, amit a Google Play vagy a Google Play Services végez, erőteljesen leáll, és az alkalmazás teljesen kilép a háttérből.

Kényszerítheti a Google Play leállítását az alkalmazás beállításainak oldalán, ahogy az ApkVenue korábban leírta a gyorsítótár törléséről.

Eközben a Google Play-szolgáltatások leállításának módja továbbra is ugyanaz, csak egy gombot kell kiválasztania „Force Stop”.

Fotóforrás: JalanTikus (Közben kiválaszthatja a Force Stop lehetőséget is a Google Play-szolgáltatások leállításához).

5. Töltse le a Google Play frissítéseket

Egy másik mód, ami meglehetősen triviális, de talán gyakran figyelmen kívül hagyja frissítse a Google Play alkalmazást egy újabb verzióra.

Ezt bekapcsolásával megteheti automatikus frissítés alkalmazást, hogy a Google Play ne hagyja ki a verziót.

Bekapcsolni automatikus frissítés, a következő módokon állíthatja be a Google Play alkalmazásban:

1. lépés - Nyissa meg a beállításokat a Google Play alkalmazásban

  • A beállításokat a Google Play alkalmazásban találja meg, majd kattintson a bal felső sarokban található három csíkra. Kattintson a gombra Beállítások.

2. lépés - Kapcsolja be az automatikus frissítést

  • Válassza az Alkalmazások automatikus frissítése lehetőséget, majd válasszon a következők közül Csak Wi-Fi-n vagy bármilyen hálózaton keresztül.

Eközben a Google Play Áruház frissítésének más alternatív módjai az ApkVenue alábbi cikkében láthatók:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. Kapcsolja ki a VPN-t

A Google Play problémáinak egyik oka az olyan VPN használata, amely a Google Play alkalmazást tengerentúli verzióban futtatja.

Valójában ez a VPN-alkalmazás olyan alkalmazások telepítésére használható, amelyek nem léteznek Indonéziában. Ilyen például egy játék, amelyet már hazájában is kiadtak.

A VPN használata azonban hibákat okozhat, és a Google Play-szolgáltatások működését leállíthatja.

Természetesen úgy teheti meg, hogy kikapcsolja a mobiltelefonján vagy a VPN alkalmazáson keresztül már alapértelmezett VPN-t.

7. Indítsa újra vagy állítsa vissza a HP-t

Fotóforrás: Az Android Soul (A Google Play-szolgáltatások legyőzésének utolsó megoldása az újraindítás vagy a Facrtory Reset újraindítása).

Az utolsó módja az indítsa újra a mobiltelefon gyári alaphelyzetbe állítását, hogy a Google Play a korábbiak szerint működhessen.

Kérjük, először indítsa újra, hogy megtudja, képesek-e futtatni a Google Play-szolgáltatásokat.

Ha még mindig nem tudsz, akkor az utolsó módszer az gyári beállítások visszaállítása. Ne feledje azonban, hogy a gyári beállítások visszaállítása a mobiltelefonján lévő összes adatot törölni fogja.

Tehát, győződjön meg róla, hogy az biztonsági mentés adatok visszaállítása előtt. A gyári beállítások visszaállítása meglehetősen egyszerű, megtalálja az oldalon Alias ​​beállítások megadása.

Így kell kezelni a Google Play szolgáltatás standjait, amelyeket megtehet. Győződjön meg arról, hogy a legfelsőbb módszert sorrendben végzi.

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Google vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.