10 tipp egy sima és minőségi használt iPhone vásárlásához 2020-ban

Használt iPhone-t szeretne vásárolni olcsó áron, de még mindig kétségei vannak? Itt az ApkVenue gyűjteménye tippeket tartalmaz a használt iPhone vásárlásához, amelyek garantáltan simaak, kiváló minőségűek és tartósak.

A legújabb típusú iPhone mobiltelefon megvásárlásához sokan kétszer is gondolkodnak, mert az ár egyre drágább és kevésbé zsebbarát.

Tehát ne csodálkozzon, amikor a döntés megváltozik vásároljon használt iPhone-t. De ne siessen elhamarkodottan dönteni!

Nagyon fontos, hogy megbízható helyet válasszon, mielőtt olyan használt iPhone-okat vásárolna, amelyek minőségi termékeket kínálnak, és garantáltan tovább fognak tartani.

Az ártól, garanciától a minőségig kezdve itt a Jaka foglalta össze a gyűjteményt tippek egy használt iPhone vásárlásáról és annak ellenőrzéséről hogy gyakorolhat. Cekidot ~

Tippek gyűjteménye egy minőségi használt iPhone vásárlásához, garantáltan sima és eredeti!

Használt iPhone vagy iPhone második természetesen különös figyelmet igényel a megválasztása és megvásárlása során. Ne legyél túl vakmerő, mert sok tudásra van szükséged, nehogy becsapj, banda.

Sok dologra kell figyelnie és megtennie, hogy iPhone mobilt szerezzen be második jó, sima és semmi gond, itt. Melyek ezek?

1. Válassza az Ajánlott iPhone típus lehetőséget Második Legjobb

Fotóforrás: telegraph.co.uk

Ne keveredj össze kétségbeesett iPhone-t használni, de még az olcsó ár is kísért és végül vesz egy nagyon régi típusú iPhone-t.

Ha az iPhone-t a-ként kívánja használni okostelefon fő, napi használat és hosszú távon, akkor Jaka legalább ajánlja iPhone 6s, banda.

Jaka saját észrevételei alapján az iPhone 6s árai már indulnak Rp1, 8 millió a 16 GB-os verzióhoz 2,4 millió IDR a 128 GB-os verzióhoz. Ez az ár a körülményektől függően eltérő lehet, igen!

Akkor ez tette az iPhone-t második ezt érdemes használni 2020-ban még mindig támogatást kap szoftver nak nek iOS 13.4 legújabb, így nem marad túlzottan lemaradva.

2. Vásároljon olyan iPhone-t, amelyre még mindig garancia vonatkozik

Fotóforrás: pocket-lint.com (Hogyan ellenőrizhetjük a használt iPhone garanciáját, láthatja az országkódot, a bandát.)

Ha egy használt iPhone-t kíván vásárolni online, például a Kaskus vagy az OLX iPhone második ami még mindig hivatalos garancia. Valóban, az ár drágább, de a minőség minden bizonnyal garantáltabb.

Alternatív megoldásként kereshet egy iPhone-t második hogy Mintha új lennevagyis a test még mindig olyan, mint az új.

Ha olyanra vágyik, amely lejárt a garanciáról, győződjön meg arról, hogy a jótállási idő hosszú ideig nem telt el, és ne az iPhone-t válassza második hogy több mint 2-3 éve használatos, banda.

Ezen kívül vannak olyan emberek is, akik kíváncsiak arra, hogyan lehet ellenőrizni, hogy milyen garancia van a használt iPhone-ra, hogy egy használt iPhone-t álmaik minőségével szerezzen be.

Tudnia kell, ha nincs kifejezés iPhone nemzetközi garancia. A helyes iPhone regionális garancia, ami azt jelenti, hogy igényelheti a garanciát, ahol az eszközt kiadták.

A használt iPhone garanciájának ellenőrzéséhez csak meg kell néznie a bal alsó sarokban lévő hátsó dobozt. Az iPhone országkód-példája a következő.

IPhone kódOrszág (regionális)
MY / AMalaysia
LL / AAmerika
X / AAusztrália
ZP / ASzingapúr, Hong Kong
PA / AIndonézia

A fenti iPhone országkód mellett az ApkVenue a következő cikkben áttekintette a teljes gyűjteményt és annak alternatív módjait is: Az iPhone országkódjának ellenőrzése, hogy ne csaljanak meg!

3. Kérje meg az IMEI számot

Fotó forrása: imei.info

Ha talált egy jó tárgyat, akkor természetesen azonnal fel akarja verni! De előtte előbb olvassa el az eladótól a termékleírást, és kérje a teljességet, teljes-e és még mindig eredeti-e.

Ha az összes megadott információ elegendő, akkor az üzlet és tranzakciókat csinálni, ez jó neked ellenőrizze az iPhone IMEI számát amelyet Jaka korábban is áttekintett.

A könnyebbség érdekében ellenőrizheti az IMEI számot a menübe lépve Beállítások> Általános> Névjegy, banda.

Az iPhone IMEI ismeretében természetesen ellenőrizheti, hogy az iPhone valódi vagy hamis-e, ha hozzáillesztjük a dobozhoz, hogy az eladó ne hazudjon.

Ezért azt is tanácsos megtenni COD tranzakciók (Utánvétes fizetés), így ellenőrizheti iPhone-jának állapotát, amíg meg nem elégedett.

További tippek a használt iPhone vásárlásához ...

4. Ismerje meg az iPhone különbségeket

Fotóforrás: pinterest.com

Mielőtt elkezdené találkozni az eladókkal, tanulással is el kell mélyítenie ismereteit különböző típusú iPhone-ok, banda.

Miért? A probléma az, hogy egyes szériákban az iPhone egy pillanat alatt fizikai hasonlóságokkal rendelkezik, és nehéz megkülönböztetni, ha nem fedezi fel a belsejét.

Mint az iPhone 7 és az iPhone 8 között, amelyek fizikailag szinte azonosak, de eltérő specifikációkkal rendelkeznek. Természetesen megbánod, ha nem kapod meg a neked megfelelő típust, igaz?

Annak ellenére, hogy fizikailag is különböznek az e két típusú iPhone által használt anyagok, tudod. Az iPhone 7 alumínium, míg az iPhone 8 már üveg anyagot használ.

5. Ellenőrizze az iPhone fizikai állapotát

Fotó forrása: 9to5mac.com

Amikor tranzakciókat folytat a COD rendszerrel, próbáljon biztonságos és kényelmes helyet találni, és nem kell bandákba rohannia.

Ne felejtsd el ellenőrizze az iPhone fizikai állapotát gondosan ellenőrizze, hogy megfelel-e az eladó által megadott leírásnak, és ellenőrizze a teljességet is.

A használt iPhone ellenőrzéséhez íme néhány dolog, amire figyelnie kell.

 • Ellenőrizze a mobil- és internethálózatokat, ahová behelyezhet egy SIM-kártyát és csatlakoztathatja egy WiFi hálózathoz. Ne felejtsen el ellenőrizni más kapcsolatokat, például a Bluetooth-ot.
 • Ellenőrizze a Kezdőlap gombot, ellenőrizze a reakciókészséget és győződjön meg róla, hogy továbbra is puha és jól működik, minden különös nélkül. Mivel ez az alkatrész köztudottan gyorsan károsodik.
 • Ellenőrizze a Bekapcsoló gombot, ellenőrizze, hogy az iPhone nyitása és bezárása továbbra is normális körülmények között zajlik-e.
 • Győződjön meg róla fülhallgató funkció, ha van valami a mellékelt berendezésben, ellenőrizze, hogy ezek a kiegészítők továbbra is megfelelően működnek-e. Ha még mindig új és eredeti, akkor mentse el, hogy később növelje a viszonteladási árat.
 • Jelölje be töltő és kábelek világítás funkció, tekintve, hogy meglehetősen nehéz kábeleket találni töltő Az eredeti iPhone a piacon, amelynek ára is meglehetősen drága.
 • Jelölje be audio jack, ha még mindig van, ellenőrizze, hogy a hang nem szaggatott-e.
 • Teszt hangszóró és fülhallgató, próbálja meg zenehallgatásra vagy telefonálásra használni, hogy a hang tiszta és töretlen maradjon.

6. Ellenőrizze az iPhone funkcióit, és győződjön meg róla, hogy még mindig működik

Fotóforrás: techsuplex.com (A második iPhone ellenőrzésének módja az, hogy ki kell próbálni az eszköz összes fontos funkcióját.)

Fontos tudni, hogy az Apple nem értékesíti szabadon az eredeti iPhone-alkatrészeket a piacon. Ami annyit jelent pótalkatrész ez egy harmadik fél gyártása, banda.

Tehát korábban az üzlet, győződjön meg róla, hogy használt iPhone-t vásárolt, amelyen nincs semmilyen sérülés. Íme néhány iPhone funkció, amelyekre érdemes figyelni.

 • Ellenőrizze a képernyő érzékenységét, ellenőrizheti az egész funkciót érintőkijelző még mindig fut vagy nem minden oldalról. Próbálja ki a forgásérzékelőt (gyorsulásmérő), jól megy, vagy nem.
 • Jelölje be környezeti fényérzékelő, amely sötét képernyőn sötétíti a képernyőt. Csak kézzel kell bezárnia a képernyő felső 1/3-át, majd nyomja meg az Alvó gombot és kapcsolja vissza. Ha ez a funkció működik, akkor a képernyőnek sötétebbnek kell lennie, mint korábban.
 • Ellenőrizze a kapcsolatotlegyen szó mobilhálózatokról, WiFi-ről, Bluetooth-ról és GPS-ről.
 • Ellenőrizze a kamera állapotát, tesztelje az első és a hátsó kamerák összes funkcióját. Próbálja ki a fotózást akár velük, akár anélkül vaku és nézze meg az eredményeket.
 • Ellenőrizze az akkumulátor állapotát, ahogyan a Beállítások menü> Akkumulátor> Akkumulátor állapota elemre lép.

7. Ellenőrizze Szoftver iPhone

Fotóforrás: imore.com

Tippek iPhone vásárlásához második a következő van ellenőrizze az iCloud alkalmazást és végezzen alaphelyzetbe állítást a COD helyen. Győződjön meg arról, hogy az iCloud továbbra is aktív, vagy sem, menjen a menübe Beállítások> iCloud és ellenőrizze, hogy üres-e.

Ha még mindig van ilyen, kérje meg az eladót, hogy azonnal adja ki a következő iCloud funkciókat Találd meg az iPhone-omat, így az iPhone-t nem lehet távolról irányítani.

Ne feledje, hogy az iPhone mindig megkérdezi Jelszó Az iCloud minden alkalommal, amikor fontos beállításokat végez, például telepít alkalmazásokat.

Tehát csak előre, akkor menjen a menübe Beállítások> iCloud> Telefon keresése majd kapcsolja ki. Csináld Visszaállítás iPhone-t a menübe lépés segítségével Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden tartalom és beállítás törlése.

8. Ügyeljen az iPhone SU és az iPhone FU készülékekre

Fotóforrás: 3u.com (Tippek a minőségi és tartós használt iPhone vásárlásához, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez nem egy szoftver feloldási elem, mi!)

További információként, amikor használt iPhone-t vásárol, ismernie kell a feltételek közötti különbséget is iPhone SU és iPhone FU, banda.

iPhone SU vagy Szoftver feloldása egy olyan típusú iPhone, amely már voltkinyit használat szoftver mint korábban, aki csak egy kártyát tudott használni szolgáltató csak.

A folyamattal kinyit, végre használhatja a kártyát szolgáltató Egyéb. Bár erre a módszerre szükség van börtönbüntetés amely megváltoztatja maga az iPhone funkcióját.

Míg iPhone FU vagy Gyári feloldás egy olyan típusú iPhone, amely nincs gyárilag lezárva, így sokféle kártyát tud használni szolgáltató a világ körül.

Ezért az ApkVenue azt javasolja, hogy vásároljon iPhone FU-t, hogy elkerülje az eladó általi csalást.

9. Kerülje az iPhone-t Felújít és nemzetközi garancia

Fotó forrása: gottabemobile.com

Ahogy az ApkVenue fentebb elmondta, nincs nemzetközi iPhone garancia. De iPhone regionális garancia amelyre abban az országban lehet hivatkozni, ahol az iPhone-t kiadták.

Kerülnie kell azokat az eladókat is, akikről kiderül, hogy árusítanak iPhone felújít, ahol az átlagot alacsony áron kínálják, annak ellenére, hogy sok a kockázat.

Például az iPhone nem tartós, a jel elvész, ezért nem tud frissítés az iOS legújabb verziója.

Tehát meg kell találnia, hol vásárolhat megbízható használt iPhone-t. Ahol Jaka javasolta keressen első kézből eladókat akik egy Apple Premium viszonteladón, például az iBoxon keresztül vásárolják meg.

10. Ellenőrizze a használt iPhone-t az alkalmazással

Fotóforrás: 3u.com (A 3uTools egy praktikusan használt iPhone-ellenőrző alkalmazás az okostelefon valódiságának megtekintéséhez.)

Tippek az iPhone vásárlásához második ez utóbbi kissé kényelmetlen, ahol a COD elvégzéséhez rendelkeznie kell egy laptopral, hogy ellenőrizze.

Itt használhat egy használt iPhone ellenőrző alkalmazást 3uTools. A trükk az, hogy egyszerűen kábellel csatlakoztatja az iPhone-t a laptophoz világítás és próbálj eredeti lenni.

Nyissa meg a 3uTools alkalmazást, amíg meg nem jelenik az iPhone. Ha ellenőriznie kell egy használt iPhone állapotát, akkor csak a gombra kell kattintania Ellenőrzési jelentés megtekintése.

Számos állapot jelenik meg a használt iPhone részből. Ha az állapot zöld, az azt jelenti, hogy még mindig eredeti, míg ha az állapot piros, akkor azt, hogy szétszerelték vagy kicserélték.

Figyeljen arra is Pontszám tesztelése ami alul van. Ahol sokan 90 és 100 közötti pontszámot javasolnak, hogy a legjobb állapotban lévő használt iPhone-ot, bandát szerezhessék be.

Nos, ezek néhány tipp a minőségi használt iPhone, banda megvásárlásához. Győződjön meg róla, hogy elegendő információval rendelkezik, és ne felejtsen el körültekintően választani, OK!

Az iPhone mellett az ApkVenue más olcsó használt mobiltelefon-ajánlásokat is megvitatott, amelyek más alternatívák lehetnek.

Alacsony áron sem üthet könnyedén. Van még valami tipp? Ne habozzon írni az alábbi megjegyzésekbe. Sok szerencsét ~

Olvassa el a cikkeket is Használt HP vagy más érdekes cikkeket a Lukman Azis.