10 legjobb és ingyenes víruskereső PC / laptop 2020-hoz

A legjobb vírusirtók listáját használhatja kedvenc számítógépén vagy laptopján. 10 antivírus-ajánlás van, amelyeket itt ellenőrizhet.

Aggódik amiatt, hogy számítógépét veszélyes vírusok és rosszindulatú programok támadják meg? Ha igen, akkor jobb használni legjobb PC / laptop víruskereső alkalmazás persze, banda!

Egyre több olyan számítógépes vírus létezik, amelyek veszélyeztetik a felhasználók adatainak biztonságát, és a víruskereső alkalmazásokat napjaink egyik legszélesebb körben alkalmazott óvintézkedéssé teszi.

Sajnos a ma piacon elérhető számos legjobb vírusirtó alkalmazás közül nem mindegyik kínál ingyenes vagy ingyenes hozzáférést.

De nyugodtan, banda! A probléma ebben a cikkben található. Az ApkVenue néhány ajánlást és linket tartalmaz ingyenes víruskereső letöltés a legjobb PC-k és laptopok számára, amelyeket érdemes kipróbálni.

A legjobb ingyenes víruskereső alkalmazások listája (Frissítés 2020)

Az Android víruskereső alkalmazáshoz hasonlóan a legjobb ingyenes víruskereső is számos hasznos funkciót kínál, amelyek megvédhetik laptopját vagy számítógépét a vírustámadásoktól.

Nos, azok számára, akik szeretnék letölteni a legjobb víruskeresőt 2020-hoz, de nem tudják, melyiket válasszák, íme az ApkVenue ajánlása!

A legjobb ingyenes víruskereső ajánlások PC-khez és laptopokhoz

Itt vannak a legjobb ingyenes víruskereső 2020 ajánlások, amelyek nagyon megbízhatóan védik a számítógépet és a laptopot a vírusoktól. Nézd meg!

1. Kaspersky Security Cloud Cloud (legjobb víruskereső)

Mindig sikeresen bekerült minden évben a legjobb tíz vírusirtó alkalmazás közé, Kaspersky Security Cloud Free vagy ami korábban Kaspersky Free Antivirus néven ismert, ezúttal ajánlás.

Magának a Kaspersky Security Cloud Free alkalmazásnak a népszerűsége természetesen nem választható el az általa kínált legjobb tulajdonságoktól, például Jelszókezelés, Magvédelem, a funkciókhoz Biztonságos kapcsolat (VPN).

Nem csak ez a víruskereső alkalmazás rendelkezik egy egyszerű és könnyen használható felhasználói felülettel is.

ElőnyökHiány
Képes blokkolni a rosszindulatú programokat és a veszélyes webhelyeketEgyes funkciók korlátozottak az ingyenes verzióban
Fiókellenőrzési szolgáltatás az esetleges adatszivárgások figyelemmel kísérésére-

Töltse le a legjobb Kaspersky Security Cloud Cloud Anti Anti Virust az alábbi linken keresztül:

Kaspersky Lab Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

2. AVG Free Antivirus

Szeretne egy másik legjobb ingyenes laptop víruskeresőt letölteni? Ha igen, kérelem AVG Free Antivirus talán ez lehet a megfontolásod, banda.

Az Avast Software hivatalosan 2016 szeptemberében vásárolta meg, AVG Free Antivirus növekszik a különféle jellemzőkkel, mint pl web védelem a böngészési tevékenység, valamint a szolgáltatások figyelemmel kísérése és védelme Valós idejű biztonsági frissítések.

Az AVG Free Antivirus az egyik legjobb és könnyű víruskereső alkalmazás, amely nem fogja lassítani a laptop készülékének teljesítményét.

ElőnyökHiány
Van egy böngészési tevékenység figyelés funkcióAz ingyenes verzió csak az alapvető védelmi funkciókat biztosítja
Valós idejű biztonsági funkciókA szkennelési sebesség általában lassú
Egyszerű megjelenés és könnyen használható-

Töltse le az AVG Free Antivirus programot az alábbi linken keresztül:

AVG Technologies LETÖLTHETŐ Antivírus és biztonsági alkalmazások

3. Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus az egyik legnépszerűbb víruskereső, mert bebizonyosodott, hogy "gyógyítja" a számítógépet a különféle rosszindulatú programoktól a támadásokig hackerek.

Többek között az alkalmazás által kínált szolgáltatások CyberCapture a vírusfenyegetések tisztítására is WiFi ellenőr hogy biztosítsák a WiFi hálózatokat.

Ezen kívül vannak olyan funkciók is Intelligens beolvasás amely a biztonsági fenyegetések felderítésére szolgál, Játék mód amely ellenőrzi az értesítéseket, és Viselkedés Pajzs mint pályázati felügyelő.

ElőnyökHiány
Képes megvédeni a különféle rosszindulatú programokatólA tűzfal biztonsági szolgáltatás az ingyenes verzióhoz nem érhető el
Jelszókezelő szolgáltatás érhető el a fiók biztonsága érdekébenLassú szkennelési sebesség
Az alkalmazás könnyű és nem csökkenti a számítógép teljesítményétNincs elérhető automatikus keresési funkció

Töltse le az Avast Free Antivirus programot az alábbi linken keresztül:

Avast Software Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

Egyéb legjobb ingyenes PC víruskereső alkalmazások ...

4. Bitdefender Antivirus Free Edition

Nem sokban különbözik az Avast-től, ez a román cég által kifejlesztett antivírus különféle erőteljes funkciókkal is rendelkezik, amelyek megvédik a számítógépes és laptopos eszközöket a különféle vírusoktól, bandáktól.

Tulajdonságok Bitfender Antivirus Free Edition többek között Igény szerint víruskeresés különféle vírusok elpusztítása, Adathalászat a számla védelme érdekében, Behavior Detection alkalmazások figyelemmel kísérésére és még sok minden másra.

Azonban ezek közül az egyik nem kevésbé fontos, mint ezek a tulajdonságok Csalás elleni amely a felkeresett webhelyek megfigyelésére szolgál.

ElőnyökHiány
Többrétegű biztonság malware és ransomware ellenEgyes funkciókat csak a fizetős verzió felhasználói élvezhetnek
Jelszókezelő és privát VPN funkciók-

Töltse le a Bitdefender Antivirus Free Edition alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Töltse le a BitDefender.com víruskereső és biztonsági alkalmazásokat

5. Avira Free Antivirus

Tehát az egyik legrégebbi antivirus, az Avira 1986 óta létezik. Szilárd teljesítményéről is ismert felhasználói felület jó, ezt a víruskeresőt széles körben használják a PC vagy laptop felhasználók.

A szolgáltatáson elérhető szolgáltatások Avira Free Antivirus többek között Védelmi felhő fájlok elemzése, Böngészőkövető blokkoló a tevékenység felügyeletére böngészés.

Nak nek PUA pajzs amely vírusokra hajlamos rosszindulatú alkalmazások ellenszere. Igen, ez a laptop víruskereső is nagyon könnyű, tudod.

ElőnyökHiány
A felhasználói felület vonzó és könnyen használhatóaz ingyenes verzióban vannak elég idegesítő előugró hirdetések
Elérhető felhővédelmi funkció-
Nagyon jó a vírusoktól való megszabadulásban-

Töltse le az Avira Free Antivirus programot az alábbi linken keresztül:

Víruskereső és biztonsági alkalmazások Avira GmbH LETÖLTÉS

6. ZoneAlarm Free Antivirus

Csak a Windows operációs rendszerrel rendelkező PC-felhasználók számára érhető el, ZoneAlarm Free Antivirus számos vonzó védelmi funkciót kínál, amelyek nem alacsonyabbak a fizetett víruskeresőknél, bandáknál.

Az általa kínált legjobb tulajdonságok közül néhány Személyes tűzfal hogy a számítógépét a hackerek ne fedezhessék fel, Valós idejű biztonsági frissítések hogy a számítógép mindig védve legyen, addig Játékos mód megszakítás nélküli játéktevékenységekért.

Érdekes módon ezeket a funkciókat ingyen, más néven ingyen élvezheti.

ElőnyökHiány
A tűzfal funkció csatlakozik a Kaspersky-hozA funkciókat a kezdők számára kevésbé könnyű megérteni
Hasznos bónusz eszközökNem használható más víruskereső alkalmazásokkal együtt, a Windows Defender kivételével
A biztonsági funkciók meglehetősen erősek és biztonságosak-

Töltse le a ZoneAlarm Free Antivirus programot az alábbi linken keresztül:

Töltse le a ZoneAlarm víruskereső és biztonsági alkalmazásokat

7. Panda Free Antivirus

Ez a Kínából származó aranyos állat nevű antivírus az egyik legkönnyebben használható vírusirtó.

Még akkor is, Panda Free Antivirus olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyekről nem lehet azt mondani, hogy "könnyűek".

Ezek a tulajdonságok, többek között Valós idejű frissítések, USB védelem a számítógéphez csatlakoztatott USB-eszközök és még sok minden más monitorozásához.

ElőnyökHiány
Teljes funkciók a valós idejű és a szkenneléshezBefolyásolja a PC teljesítményét
USB-védelmi funkció a flash eszközök biztonságához-

Töltse le a Panda Free Antivirus programot az alábbi linken keresztül:

Panda Security Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

8. Sophos Otthon

Még mindig nem talált olyan ingyenes PC víruskereső alkalmazást, amely megfelelne az Ön igényeinek? Ha igen, letöltheti a nevű PC víruskeresőt Sophos Home ezt, banda.

A Sophos Home a kategóriájának egyik legjobb vírusellenes vírusként is ismert, és szinte bármilyen vírusfenyegetést képes felszámolni, amely károsíthatja az Ön készülékét.

Ezenkívül ezt az alkalmazást különféle védelmi funkciókkal is ellátták, mint pl Prediktív AI fenyegetés detektálás új rosszindulatú programok azonosítása és blokkolása, Szülői weboldal szűrése hogy ellenőrizzék a gyermekek tartalmát, és még sok minden mást.

ElőnyökHiány
Képes legyen blokkolni a felismert új vírusokatA funkciókat a kezdők számára kevésbé könnyű megérteni
Használhatja többszörös PC bárhol és bármikorBizonyos funkciókat csak a fizetős verzió felhasználói használhatnak

Töltse le a Sophos Home alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Sophos Ltd Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

9. 360 teljes biztonság

A legátfogóbb és legátfogóbb funkciókkal rendelkező PC víruskereső alkalmazások egyikeként ismert 360 teljes biztonság talán alternatíva lehet az Ön számára.

Például az alkalmazás által nyújtott szolgáltatások Valós idejű észlelés, Dokumentumvédő, Intelligens blokkolás, és számos más olyan szolgáltatás, amely garantáltan még biztonságosabbá teszi számítógépét vagy laptopját.

Bár ez nem olyan népszerű, mint az Avast víruskereső alkalmazás és mások, állítólag ez az alkalmazás több mint 687 ezer felhasználót védett szerte a világon.

ElőnyökHiány
Sok funkció és teljes használatMég mindig viszonylag új a víruskereső
Automatikus fájlkeresés az átvitel után-

Töltse le a 360 Total Security szolgáltatást az alábbi linken keresztül:

Pekingi Qihu Keji Co. Antivírus és biztonsági alkalmazások kft LETÖLTÉS

10. Adware víruskereső 12

Miután végigvitte a folyamatot márkajelzés, Adaware Antivirus 12 végül itt az egyik legjobb víruskereső lehetőség, amelyet megérdemel.

Ez az alkalmazás különféle biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint pl Valós idejű védelem, web védelem, Emai Protection, Szülői felügyelet, és számos más, nem kevésbé hasznos funkciót.

Sajnos ez az alkalmazás csak a Windows operációs rendszerrel rendelkező laptopok számára érhető el, ezért az Apple laptop-felhasználóknak alternatívákat kell keresniük más ingyenes PC-víruskereső alkalmazásokkal szemben.

ElőnyökHiány
Rendelkezésre álló funkciók igény szerinti szkenner hogy szükség szerint végezzen szkennelésta kínált szolgáltatások továbbra is alacsonyabbak, mint a többi ingyenes PC víruskereső alkalmazás
Az adatbiztonság valós időben garantált-
Jellemzők szülői felügyelet a gyermekek számára szánt tartalom szűrésére-

Töltse le az Adaware Antivirus 12 szoftvert az alábbi linken keresztül:

Töltse le az Adaware víruskereső és biztonsági alkalmazásokat

Bónusz: 10 legjobb víruskereső alkalmazás Androidra + ingyenes letöltési linkek

A PC-re szánt víruskereső mellett az ApkVenue cikkel is rendelkezik az Android telefonok víruskereső ajánlásairól. Azok számára, akik víruskeresőt keresnek az Android számára, megnézheti az ApkVenue alábbi cikkét.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát ezek az ajánlások a legjobb ingyenes PC víruskereső alkalmazásokhoz 2020-ban, amelyeket érdemes megtelepíteni és használni.

A megfelelő víruskeresővel és az Ön igényeinek megfelelően természetesen garantálja, hogy számítógépe vagy laptopja biztonságosabb lesz a vírusok és a rosszindulatú programok támadásának kockázatától.

Sok sikert és sok szerencsét, igen!

Olvassa el a cikkeket is Anti vírus vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found