7 alkalmazás a legjobb plakátok készítéséhez 2020, praktikus!

Szeretne posztert készíteni promócióra, de nem jó a tervezésben? Ez egy olyan alkalmazás, amely a legjobb plakátokat készíti, és könnyen használható. Elérhető Androidra, iOS-re és PC-re!

Sok tevékenységet vagy terméket népszerűsít? Szeretnék posztert készíteni, de nincs készség Istenem, hogy működtesse az Adobe Photoshopot?

Ne aggódj! Látja, jelenleg sokan vannak alkalmazás plakátok készítéséhez amelyek okostelefonos eszközökön használhatók, és természetesen könnyen kezelhetők azok számára is, akik nem értenek a tervezéshez.

Ezek az alkalmazások ingyenesen letölthetők, és néhányuk Android, iOS vagy PC okostelefonokon is használható.

Szeretne tudni bármit is? Vessen egy pillantást az ApkVenue cikkére alkalmazási ajánlások a legjobb plakátok elkészítéséhez a következő!

Alkalmazás a legjobb poszter elkészítéséhez

Annak ellenére, hogy jelenleg rengeteg alkalmazás van okostelefonokon plakátok készítésére, természetesen ezeknek az alkalmazásoknak nincsenek jó tulajdonságai és minősége.

Sőt, nem ritka, hogy ezeknek az alkalmazásoknak is vannak neveik, sőt kijelzőik is, amelyek szinte hasonlóak, így még zavart is okoz.

Nos, azok számára, akik le akarják tölteni a legjobb plakátkészítő alkalmazást, íme néhány javaslat az ApkVenue-tól.

1. Canva

Ki ne ismerné ezt az egyik legjobb grafikai tervezési alkalmazást?

Több mint 50 millió felhasználó töltötte le a Play Áruházból, Canva valóban az egyik legjobb választás lett azok számára, akik pályázatot keresnek egy plakát, banda megtervezéséhez.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a semmiből készítsen terveket, vagy a megadott sablonokat használja.

A Canva nemcsak plakátokat, hanem prospektusok, meghívók, önéletrajzok készítéséhez is alkalmazható diavetítés ismert bemutató.

Maga a Canva alkalmazás elérhető Android és iOS rendszerekhez. De ha akarod töltse le a Canva alkalmazást laptopokhoz, csak online kell használniuk a hivatalos weboldalukon.

RészletCanva
FejlesztőCanva
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret22 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le a Canva alkalmazást az alábbi linken keresztül:

A Canva termelékenységi alkalmazásainak letöltése

2. Adobe Spark Post

Ezután következik egy poszterkészítő alkalmazás Adobe Spark Post amely lehetővé teszi, hogy fantasztikus terveket készítsen anélkül, hogy birtokolnia kellene készség egyedi tervezés.

Egyszerű és könnyen használható kezelőfelülettel rendelkezik, és az Adobe Spark Post olyan érdekes funkciókat is kínál, mint a tervezési szűrők, a varázsszöveg, a szöveghatások és mások.

Azok számára, akiknek egyáltalán nincs ötletük plakátterv elkészítésére, ez az alkalmazás sok hűvös sablonválasztást is kínál.

Szóval, csak töltse le azt az alkalmazást, amelyet akár használhat Android vagy iOS eszköz.

Igen, azok számára, akik ingyenes alkalmazásokat keresnek plakátok készítésére a PC-n, az Adobe Spark Post alkalmazást PC-n is használhatja online weboldalon keresztül hivatalosan, banda.

RészletAdobe Spark Post
FejlesztőVályogtégla
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret61 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le az Adobe Spark Post alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

3. Desygner

Olyan alkalmazást keres, amely posztereket készíthet iPhone-on és Android-on? Talán egy nevű alkalmazás Desygner ez lehet az egyik legjobb választás a letöltésre.

A Forbes és más jól ismert média egyik legjobb grafikai alkalmazásának jelölt Desygner nemcsak plakátok, hanem logók, meghívók és még sok más létrehozására is használható.

Ezenkívül ez az alkalmazás körülbelül 1000, szakemberek által tervezett sablont is tartalmaz, amelyek segítségével plakátokat készíthet. A legjobb!

A Desygner alkalmazás használható az eszközön Android vagy iOS. De ha akarod PC-n keresztül csak muszáj látogasson el a hivatalos weboldalra csak menjen és készítsen egy plakáttervet online.

RészletDesygner
FejlesztőDesygner Pty Ltd.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret21 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le a Desygner alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Fotó- és képalkotó alkalmazások letöltése

4. Poszterkészítő Flyer Maker 2020

A következő plakát elkészítéséhez ajánlott alkalmazás a Poster Maker Flyer Maker 2020, amelyet a fejlesztő fejlesztett ki Splendid App Maker.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy könnyű és kiváló minőségű mintákat készítsen plakátokhoz, szórólapokhoz, prospektusokhoz, brosúrákhoz és így tovább.

Nem csak, hogy ennek a brosúra készítő alkalmazásnak egy alternatívája több mint 10 millió háttérképet, matricát kínál az ikonokhoz, amelyek jobb tervezési eredményeket hoznak létre.

Azok számára, akiket érdekel, sajnos ez az alkalmazás csak használható Android okostelefonokhoz egyedül, banda.

RészletPoster Maker Flyer Maker 2020
FejlesztőSplendid App Maker
Minimális OSAndroid 5.1 és újabb
Méret16 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le a Poster Maker Flyer Maker 2020 alkalmazást az alábbi linken keresztül:

>> Poszterkészítő Flyer Maker 2020 <<

5. Poszterkészítő, szórólapok, szalaghirdetés, hirdetések, kártyatervező

Ahogy a neve is mutatja, az alkalmazás Poster Maker Ez nemcsak plakátok készítésére használható, hanem más tervezői munkákra, bandákra is.

Ez az alkalmazás számos támogató funkciót is kínál, mint például a változatos háttérképek gyűjteménye, több mint 500 betűkészlet, matricák és még sok más.

Azok számára, akik vakok a tervezés szempontjából, az alkalmazás, amely ezt az egy posztert készíti, szintén nagyon könnyen kezelhetőnek minősül, különösen megjelenésével felhasználói felületegyszerű.

Ezt az alkalmazást ingyen beszerezheti a Google Play Áruházból, és csak akkor használható Androidra csak.

RészletPoszterkészítő, szórólapok, szalaghirdetés, hirdetések, kártyatervező
FejlesztőTechnozer megoldás
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret12 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le a Poster Maker, Flyers, Banner, Ads, Card Designer alkalmazást az alábbi linken keresztül:

>> Poszterkészítő, szórólapok, szalaghirdetés, hirdetések, kártyatervező <<

6. Poszterkészítő

Még mindig nem talált a mobiltelefonján olyan poszterkészítő alkalmazást, amely megfelelne az Ön igényeinek? Ha igen, akkor talán egy alkalmazás hívott Poster Maker ez lehet egy másik alternatíva, banda.

Nem sokban különbözik a korábbi alkalmazásoktól, a Poster Maker lehetővé teszi olyan professzionális megjelenésű plakátok készítését, amelyek tervezői ismeretek nélkül is professzionálisan néznek ki.

Ez az alkalmazás számos jó funkciót is tartalmaz, például háttérképek, matricák, betűtípusok, textúrák és effektek gyűjteményét, amelyek javíthatják a posztertervezési eredményeket.

Ha azonban van egy aranyos kép, amelyet háttérként használhat a poszterén, akkor is használhatja. Különben is, ízlése szerint megtervezheti!

Az előző alkalmazáshoz hasonlóan ez a Poszterkészítő is csak használható androidos eszközökhöz csak és ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból.

RészletPoster Maker
FejlesztőAranyos háttérképek stúdió
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret28 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le a Poster Maker alkalmazást az alábbi linken keresztül:

>> Poszterkészítő <<

7. Plakátbolt

Az alkalmazás a legjobb utolsó poszter elkészítéséhez, mégpedig Plakátbolt a Tar7ah fejlesztő fejlesztette ki.

A Postershop körülbelül 39 menő sablont kínál, amelyek tetszés szerint módosíthatók, testreszabható ikonokat, matricákat a különböző betűtípusválasztásokhoz.

Nemcsak plakátok készítéséhez használható, hanem a Poszteres is a legjobb választás lehet azok számára, akik a legjobb idézetkészítő alkalmazást, bandát keresik.

Ez azért van, mert a Postershopnak van szerkesztő eszközök amelyet teljesnek minősítenek és nem alacsonyabb a legtöbb speciális grafikai alkalmazásnál.

Sajnos ez az alkalmazás csak elérhető androidos mobiltelefon-felhasználók számára csak.

RészletPlakátbolt
FejlesztőBet7ah
Minimális OSAndroid 5.1 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés500 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le a Postershop alkalmazást az alábbi linken keresztül:

>> Plakátbolt <<

Nos, ezek egyike volt a legjobb plakátok elkészítéséhez, amelyeket most letölthet és használhat, bandák.

A fenti alkalmazások némelyike ​​Android- vagy iOS-felhasználók számára is használható, és egyesek akár ingyen is használhatók PC-n.

Ha melyik poszterkészítő alkalmazást szereted a legjobban?

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.