Az Android Oreo 8.0 14 funkciója és előnye, tudod?

Már ismeri ennek az Android-verziónak a különféle kifinomultságát? Tehát itt van egy áttekintés az Android Oreo 8.0 + fejlett funkcióiról és előnyeiről, annak frissítéséről (tudnia kell).

Már tudja, az operációs rendszer különféle előnyei Android 8.0 Oreo.

Annak ellenére, hogy a legújabb Android verzió sorrendje az Android 9.0 Pie előtt számos speciális funkcióval és előnnyel rendelkezik, amelyek gyorsabbá teszik a teljesítményt, erős és optimális, srácok.

Az ApkVenue tehát ezúttal teljes körűen áttekinti az Android Oreo különféle jellemzőit és előnyeit a korábbi verziókhoz képest. Nézzük először!

Mi az Android Oreo?

A funkciók áttekintése előtt már tudja, mi is az Android Oreo valójában?

Így, Android egy operációs rendszer nyílt forráskód más néven nyílt forráskódú eszközökhöz kifejlesztve Mobil a Google.

A mobil eszközök ebben az esetben lehetnek okostelefon, táblagép vagy más eszköz, amely érintőképernyőt használ, srácok.

Jól Android Oreo maga az Android operációs rendszer mai verziójának 15. verziója.

Ha hallgat, az Android mindig az édes ételek nevét használja. Miért? Ennek okát megtalálja ebben a cikkben:Miért használja az Android mindig az édes ételek nevét?

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Android 8.0 Oreo funkciók és előnyök beállítása

Hú, már jó ideje! Annak ellenére, hogy 2017 óta vezették be, az alias Android Oreo Android O számos új funkciót és előnyt hoz.

Különösen a felhasználók számára okostelefon Android ma. Akkor mik az előnyei? Nézze meg az alábbi teljes értékelést.

1. Háttérkorlát

Először is, az okostelefon akkumulátorának élettartama a fő hangsúly, amelyet a Google megpróbál kijavítani az Android Oreo-n. Jellemzők Háttérkorlát ez korlátozni fogja a bekapcsolt alkalmazások aktivitását háttér.

Ez minimalizálja a ritkán használt alkalmazások háttéraktivitását. Miért? Nyilvánvaló, hogy a háttérben zajló különféle tevékenységek nem fogyasztják túlzottan az akkumulátort.

A határok ezen a háttéren három fő területre terjednek ki. Vagyis implicit közvetítés, háttérszolgáltatás, és helyfrissítés.

A felhasználók számára ez az akkumulátor élettartamát jelenti okostelefon Az Android 8.0 Oreo rendszert futtató Android hosszabb ideig tart, és nem jön vissza gyorsan a töltésre, srácok.

Különösen, ha az vagy telepítés ez a fajta alkalmazás garantáltan még rosszabb: Éber! Ez a 10 alkalmazás garantáltan pazarolja az okostelefon-akkumulátorokat!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Automatikus kitöltés

A következő Android Oreo jellemzői és előnyei, nevezetesen Automatikus kitöltés a pillanat kényelmét és biztonságát kínálja Belépés.

Ezzel a funkcióval minden bizonnyal megkönnyíti a különböző internetes fiókokba, közösségi médiafiókokba vagy különböző alkalmazásokba történő bejelentkezést a gépelés gondja nélkül felhasználónév és Jelszó.

Igen, az Automatikus kitöltés funkció automatikusan kitölti, amikor akarja Belépés. Nagyon praktikus, igaz?

Egyéb Android Oreo funkciók ...

3. Kép ​​a képben

A következő Android 8.0 Oreo funkció az Kép a képben (PIP).

Itt szabadon nézhet videókat más alkalmazások futtatása közben, természetesen ezáltal produktívabbá válik, videókat nézhet és tovább dolgozhat.

Ez a funkció valójában már megtalálható az Android 7.0 Nougat alkalmazásban, de kifejezetten csak az Android TV-felhasználók számára.

Míg az Android Oreo esetében ez a funkció már elérhető okostelefon és tabletták.

4. Értesítési pontok

A következő Android Oreo funkció ott van Értesítési pontok. Tehát ha olvasatlan értesítés érkezik, egy kis pont jelenik meg az alkalmazás ikon felett.

Soha többé nem fog hiányozni a fontos dolgokról. Te is megteheted gyors előnézet olyan a formája mint beszéd buborékok férfiak által-Koppintson a és tartsd meg azt a pontot.

5. Android azonnali alkalmazások

Fegyveres Android funkciókkal Azonnali alkalmazások, később a felhasználó okostelefon Az Android Oreo új alkalmazásokat futtathat közvetlenül innen böngésző, anélkül, hogy szükség lenne ráLetöltés-övé.

Ennek a hűvös szolgáltatásnak a használatához először vegye figyelembe a következő oktatóanyagot: Nem Boong! Itt található az Android-alkalmazások telepítés nélküli használata!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. Google Play Protect

A Google emelte a digitális alkalmazásbolt, a Google Play Store biztonságát is. A Google képes lesz automatikusan észlelni és eltávolítani a rosszindulatú alkalmazásokat.

A Google a kiadásában is azt mondta, hogy többet keres 50 milliárd alkalmazás naponta. Tehát már nem kell aggódnia.

7. Új hangulatjelek

Azok számára, akik gyakran használják a csevegőalkalmazásokat, több lesz 60 új hangulatjel amely elérhető az Android Oreo-n.

De azok számára, akik nem ismerik az emoji jelentését, itt olvashatja el őket: Félreértés ne essék, ismerje meg a 150 legteljesebb emoji jelentést!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

8. Kisegítő lehetőségek gomb

A funkció egy gomb Megközelíthetőség Az Android Oreo segítségével gyorsan elérheti a navigációs sáv kisegítő lehetőségeit.

Például olyan egyszerű parancsok végrehajtására, mint a zoom, és az akadálymentességi szolgáltatások funkciói, például Válassza a Beszéd lehetőséget tudod.

9. Intelligens szöveg kiválasztása

Jellemzők Intelligens szöveg kiválasztása az Android Oreo-on ez megkönnyíti az Ön számára másolás beillesztés jelentkezés által az eszköz gépi tanulásról.

Például, amikor egy cím írását látjuk, többé nem kell lemásolnia azt, hogy szó szerint blokkolja.

A Google felismeri a bejegyzés kifejezését és szövegkörnyezetét, és azonnal szóról szóra blokkolja a nyomtatást.másolat és paszta.

Az Intelligens szövegválasztás is javaslatot tesz térképeket a címírásnál, vagy javasoljon telefonos hozzáférést a telefonszám-sor megtekintésekor.

10. Kiváló minőségű Bluetooth audiokodek

A következő Android Oreo funkció a támogatás audio kodek Bluetooth jó minőség. Ez azért van, mert lassan a lyuk audio jack ban ben okostelefon kezdték elhagyni.

Csereként fejhallgató a vezeték nélküli kapcsolat kezd szabványossá válni. Tehát neked, zenekedvelőknek, és nem akarsz kompromisszumot kötni a kiadott hang minőségében, természetesen ez jó hír.

Igen, az Android Oreo már támogatott APTX osztályban kodekek A Sony saját LDAC protokollja folyam amely kizárólag a CSR tulajdonában van, és most a Qualcomm tulajdonában van.

Jóváhagyás audio kodek ez lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű zenét hallgasson egy Bluetooth eszközön (nagy bitráta). A füled még jobban romlik!

11. Szomszédság tudatos hálózatépítése

Ezek az új Android Oreo előnyei a WiFi technológiával kapcsolatban, nevezetesen A szomszédságok tudatos hálózata (NAN).

Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy minden szükséges nélkül megtalálják egymást és WiFi-n keresztül kommunikáljanak hozzáférési pont.

Kettő okostelefon azok, amelyek támogatják a NAN technológiát, további alkalmazások és konfigurációk nélkül megtalálják egymást és csatlakozhatnak.

Ahol lehetővé teszi számukra az adatok nagy sebességű megosztását. A szomszédságok tudatos hálózata (NAN) szabványokon alapszik WiFi Szövetség WiFi tudatában.

12. Széles színskála profil

A megjelenített színek okostelefon nem feltétlenül teljesen pontos. Amit lát, nem feltétlenül egyezik a színes nyomtatási eredményekkel. Annak ellenére, hogy ez a pontosság nagyon fontos!

Az Android Oreo-n a Google lehetőséget kínál anyanyelvi a fejlesztők számára annak meghatározása érdekében, hogy miként jelenítsék meg alkalmazásaikat divatosan széles színskála.

Ezek a profilok közé tartozik az AdobeRGB, a Pro Photo RGB és a DCI-P3, amelyek a képalkotó alkalmazásokban általános szabványok. szerkesztés, és professzionális videók.

Természetesen a képernyő okostelefon Ezeknek a profiloknak a megjelenítéséhez fizikailag is támogatnia kell.

Különösen azért, hogy megjeleníthesse a HDR profilú videókhoz szükséges színeket, például a HDR-10 és a Dolby Vision.

Röviden: ez jó dolog, bár lehet, hogy soha nem veszi észre.

13. Szundi értesítések

Nem csak a riasztásokat lehet elhalasztani. Az Android Oreo-on megteheti szundikálás értesítés minden alkalmazásban. 15 percet, 30 percet vagy egy órát késhet.

Tehát már nem fog hiányozni a fontos értesítések, annak ellenére, hogy elfoglalt vagy. Pillanat időzítő elfogy, újabb figyelmeztetést kap.

De ne aggódjon, az Oreo alatti Android verzió felhasználói számára ezt is megteheti: Hogyan lehet megszabadulni a bosszantó értesítésektől az Android telefonok összes verzióján!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

14. Értesítési csatorna

A Google megváltoztatta a bejelentési rendszert is okostelefon vagy tabletta az Android Oreóval.

E változások egyike az, hogy az egyes alkalmazások értesítéseit meghatározott kategóriákba, ún "csatornák".

Ez megkönnyítheti a bosszantónak ítélt alkalmazáskategóriák értesítéseinek kezelését vagy akár blokkolását, srácok.

Így frissítheti az okostelefont a legújabb Android operációs rendszerre

Jobban vonzódnak az Android Oreo szolgáltatásai és előnyei, igaz? Most azoknak, akiknek van egy Android verziójuk az alábbiakban, természetesen szeretnétekfrissítés a legújabb verzióra.

Ehhez kövesse azt a három módszert, amelyet az ApkVenue az alábbiakban áttekint, srácok.

1. Frissítés az OTA-n keresztül

Először megteheti frissítés Android operációs rendszer keresztül OTA álnév A levegőben.

Ez azt jelenti, hogy egyenesen mehet frissítés a legújabb Android verzióra, csak a beállítások segítségével okostelefon Android élő.

De amire emlékeznie kell, természetesen ennek a módszernek a használatával tudnia kell, mit okostelefon van támogatásod frissítés egyenesen fejlesztő vagy nem.

Csinálni frissítés az OTA-n keresztül csak a menübe kell mennie Beállítás> A telefonról> Rendszerfrissítés. Győződjön meg arról, hogy internetkapcsolata gyors és stabil a folyamathoz frissítés jobb.

2. Egyéni ROM használata

Akkor, ha a mobiltelefonja valóban már nem támogatja a beszerzését frissítés rendszer hivatalosan is használhatja egyedi ROM amelyek szétszóródnak az interneten.

Népszerű internetes fórumok, mint pl XDA fejlesztők is sokat ad cérna azoknak, akik testreszabni szeretnék Android-eszközüket.

De sajnos, ahhoz, hogy egyedi ROM-ot készítsen, legalább a folyamatból kiindulva világos tudással kell rendelkeznie nyitja meg a bootloadert, nyílt hozzáférésű gyökér és mások.

Ha továbbra is kétségei vannak, akkor először olvassa el az egyéni ROM elkészítéséről szóló oktatóanyagot, például a következő cikket: Egyedi ROM telepítése és használata Android telefonon.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Az Android Oreo téma használata

Lusta egyedi ROM-ok a garancia elvesztésétől való szóváltás vagy félelem miatt gyökér? Nos könnyenfrissítés megjelenítés az Android legújabb verziójára.

Itt egyszerűen megváltoztathatja a kijelzőt a Android Oreo téma vagy a fenti verzió.

A módszer meglehetősen egyszerű, csak le kell töltenie az alkalmazást indító elérhető a Google Play Áruházban, és tetszés szerint módosíthatja a megjelenést.

Ha még mindig nem világos, itt olvashat bővebben: Az Android Pie 9.0 frissítésének egyszerű módjai minden androidos telefonon (hasonlóan a Google Pixelhez).

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Videó: 10 javasolt alkalmazás, amelyet telepítenie kell új Android telefonokra

Tehát ezek a legújabb Android 8.0 Oreo legújabb funkciói. Ha még nem rendelkezik Android Oreo-val, akkor inkább ellenőrizze, hogy van-e már frissítés hivatalos vagy sem.

Ha nem támogatás, akkor is használhat egyéni ROM-ot, vagy módosíthat témákat, például a fenti lépéseket.

Sok sikert és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found